Orijinalini görmek için tıklayınız : sımdı napıcam ben yha
dengesiz_rocker
31-03-08, 14:46
sewgılımı cooooq sewıom we cooq mutlyus ama arqadası gecen gun benı sewdını soledı arqadaslar sısce bunu nsl hallederım yhaaaaaaaaaaa
o şahsiyetin arkadaşlığından şüphe ederim. bence hayatınızdan çıkarın öyle birini, size ve sevginize kesin zarar verir.
söylemedi demeyin. :F
böyle bişey başıma gelmişti zaten söylediğine pişman ettim.
_ScHmArIq TaYfA_
31-03-08, 14:51
bence sevgilini o çocuktan uzaklastrmaa çalıs yoksa sizi ayrmaa çalsr habrn ossn (iki dakikada senaryoyu yasdım:gulkiz:)
bence direk sevgiline söle ve o şahıstan arkanıza bile bakmadan uzaklaşın ziraaaa böyle kişiler toplum huzuru başta olmak üzere şahsi huzurunuzu da alt üst eder...
fevkaladenin fevkinde konuştum tebrikler bana...
sevdigin kişiye direk söle bence sen kurtul oda ark silsin öle ark olur yaw
o şahsiyetin arkadaşlığından şüphe ederim. bence hayatınızdan çıkarın öyle birini, size ve sevginize kesin zarar verir.
söylemedi demeyin. :F
böyle bişey başıma gelmişti zaten söylediğine pişman ettim.
aynen bende katiliyorum:) :muju:
saskın bakkal
30-05-08, 17:18
suan sunu solemek ıstıyorum yapcak bıse yok ne yazık cocuk bodozlama acılmıs yannız acıldıgı yerden coktan kapanmıs bole bı durumda acılan kısı gerı kapanmak zorunda zannımca ama sunuda solemeden gecemıcem ınsanlar nasıl bayalasmıs lan kız kıtlıgımı geldı gıttın sahıbı olana suan cok sınırlendım...
çağır siteye çocuğu dövelim bence :)
çağır siteye çocuğu dövelim bence :)
:kopar:zaten böyle bir cevap beklenir senden:kopar:
Bakma sen o arkadaşa filan sizin aranızı bozmak için yapıyodur sen bildiğin yolda ilerle hem inanma her söylenene(bende çok çekiyorum bu arkadaşım dediklerimden):oke::oke:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.