Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan olmakdan mutluyum cünki?
BAyna olmakdan mutluyum, cünki zaman gelecek anne ben olacagim :o
güsel bir vicuda sahibim :D
wala ümrancm sen noktayı ilk msgında koymuşsun :)
anne olmaktan daa güsel bi yanı warmıdır bayan olmanın ?
ve tanrı kadını yarattı...
o da tuttu kaynana oldu...
aklımda kalmış :)
kadir yaa nerden buluyon bunları valla ii ki kaynana olucaz... :):):)
BAyna olmakdan mutluyum, cünki zaman gelecek anne ben olacagim :o
dikkatini çekerim anne olman için bir erkeğe ihtiyacın var:)
+kaynana olayı:D ve ilginçtir ki gelin de kaynana da bayandır:D hemcinsinize bile geçinemiyonuz be:D
bencede erkeğe ihtiyaç varrr :d
+kaynana olayı:D ve ilginçtir ki gelin de kaynana da bayandır:D hemcinsinize bile geçinemiyonuz be:D
:D:D:D:D tabi melih ama yani anne olma duygusuna ben sahip olacagim, bebisi 9 ay ben tasicam karnimda ;)
mutluyum cunkııııı hersey bızım elımızde cunkıııııı bız erkeklere gore daha ustunuz kadın erkek ayrımı varya ne kadar kotu olsada bu ayrım bazen ısımıze yarıyor cunkııııı genelde kazanan bızlerız cunkıııııııı bız bayanızzzzzzzzzz
mutluyum cunkııııı hersey bızım elımızde cunkıııııı bız erkeklere gore daha ustunuz kadın erkek ayrımı varya ne kadar kotu olsada bu ayrım bazen ısımıze yarıyor cunkııııı genelde kazanan bızlerız cunkıııııııı bız bayanızzzzzzzzzz
:hıh::agla::vergaz::vergaz::vergaz::vergaz::vergaz ::vergaz::vergaz::vergaz::vergaz::vergaz::vergaz:: vergaz::vergaz::vergaz::vergaz::vergaz::gulkiz::pa patya::papatya::papatya::papatya::papatya:
bayan olmaktan muyluyum çünkü;gereksiz yere para harcıcak bi sürü şey war:D
çünkü anne olmak bize özel "cennet anaların ayakları altındadır";)
bayan oldugum için mutluyum
zmn gelecek erkeklere ihtiyaç kalmayacak bilimsel bi araştırma bi yerde okumustum:)
Bayan olmaktan mutluyum çünkü tren misali bakan onlar oluyo:D:D erkek olmak zor ya,sorumlulukları daha fazla bence:)
zmn gelecek erkeklere ihtiyaç kalmayacak bilimsel bi araştırma bi yerde okumustum:)
yalaaaaaaaaaaaaan :D
:D:D:D:D tabi melih ama yani anne olma duygusuna ben sahip olacagim, bebisi 9 ay ben tasicam karnimda ;)
SAnırım onu artık erkeklerde yapıyor....:)
sheytan_ruh
21-12-08, 00:07
kadınlar olmasa erkekler hiçtir HİÇ :gulkiz:
dua edinde biz varıs peeeeeehhhhh
biz olmasaq haa bole :gulll::gulll: gülerim sizeeeee:gulll:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.