Orijinalini görmek için tıklayınız : Kara Lastik
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Kara lastik nostalji olamadı
Orta yaşın üzerindeki hemen herkesin hatırladığı “kara lastik” denilen lastik ayakkabılar, kırsal kesimde bugün de yoğun olarak kullanılıyor.
:cigara:
By_MotoBike
22-03-08, 15:18
Canlarım benim özlemişim Abi karabük'e gelince alalım bana bi tane :D
Canlarım benim özlemişim Abi karabük'e gelince alalım bana bi tane :D
Alıntı
hey gibi gözünü sevdimin kara lastiğiayağımıza giyerdik yazın bi yakardı ki ofçorapsız giyince ayaklarımız simsiyah olurdu,dereye girince gıcır gıcırkire pise toprağa gir hiç korkma 4 çeker gibiydi,çamura batardı ayağımızdan çıkardı,çeşmenin yalağına soktukmu yine gıcır gıcır çıkardı bekumda kamyon yapardık kum çekerdik,yıltıldığı zaman parça parça eder soba yakardıkvarmı kara lastik gibisi?şimdi onlar bile kalkıyo piyasadan köylerde bile nike adidas takılıyo gençler.vay be parmak arası olan çıktıydı şimdi de üstsüzü çıkarmışlar,altsızı da çıkarın yalın ayak kalalımbizi bozar arkadaş,kara lastiğin arkasını keser,burnundan da delik açar giyerim ama bunu giymem
kelebeğe özel açtım zaten bu konuyu :D
:DAllah cızırtını vermesin emi:Daaah kara lastik aah bir kuşağın afillisi bir kuşağın komedisi:)çocukluğumuzun anılarında kalmış anadolu insanıyla bütünleşmiş bir nesne:)
çocukluğumdan bilirim. o zamanlar mahallemiz çamur içindeydi, nerde o asfalt yollar. bütün çocuklarda bile vardı. benim hiç olmadı :S ama köydeyken bende giymiştim çok rahat dağda bayırda güzel oluyor... :)
kara çarık alırım ben sana kelbek üsülme:D
çarık değil o lastik:Dsen çarık mı gördün a kokana:D
çarık değil o lastik:Dsen çarık mı gördün a kokana:D
:kac::kac:sensin kokana
hem biliyorum onun çarık olmadığını ama ben sana yinede çarık alim heheheheeeeee:sus:
gercekten ah eskı gunler ah gıymedım ama cok merak etmısımdır gercegı gı deseler gımemm ama merak
kelebek sen harbı ınsan sarrafıymısın bravo :D:D:D
konu kelebekin sarraflığıyla ilgili değil dikkatini çekerim kedi ve ciğerle ilgili atasözü aklıma geldi anladıysan ne ala...
Kalpsiz Güzel
25-08-09, 12:24
vay be süperrrr
Toprak_erkan
05-10-09, 21:50
benımde vardı dedem almıştı koye gıttıgımde gıyerdımm.. ayagında bırde çorap olmayınca o ayak terleyınce cork cork edıyodu... D:D:D bıde bunun ıle bi su içmesı oluyodu pınar başında bardak bulamayınca off ulen off... eskıyınce de topuklarından araba yapardıkk harmanlarda oynardıkk offfffff:kopar::kopar:
ay ben bunlari cok seviyorum:)
Toprak_erkan
05-10-09, 21:57
bana da kendıne de al bı çift:kopar:
miss california
05-10-09, 21:58
ne kadar rahattır ya vurma derdi yok topuk derdi yok ohh :D
nerden geldi aklınıza:kopar: bende küçükken giymiştim bunların renklileri vardı illa onlardan istiyorum diye tutturmuştum :kopar:
Toprak_erkan
05-10-09, 21:59
emınmısın vurma derdii olmadıgınaaa ??
miss california
05-10-09, 22:01
eminim gayet rahatlar:D
soğuk kuyu derlerdi bizde gri renkte olanlarından vardı benim..
Toprak_erkan
05-10-09, 22:03
o zamn sana dogum gununde bi kara lastik sıpariş edem :D senın koloksiyonda o eksıktır:D:D
miss california
05-10-09, 22:04
tmm mavisi varsa ondan olsun:D
Toprak_erkan
05-10-09, 22:06
ha mavı kadar başına taş düşsünn onlar laylon oluyoo lastıkk deıl
ha mavı kadar başına taş düşsünn onlar laylon oluyoo lastıkk deıl
bilmiyoz diye neden tersliyonki benim giydiğimde pembeydi :agla::agla:tamamöğrendik:slk: laylonla lastiğin ne farkı var anlıyamadım
Toprak_erkan
05-10-09, 22:21
ya terslemedım yaaa offf:agla: laylonlar çabukk eskır ve onlar vurma yapa bılıyoo :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.