PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şimdi De üstsüz Terlik çıktı

Gs_Kübra
21-03-08, 13:39
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

Moda sınır tanımıyor. Şimdi de üstsüz terlikler çıktı. Nasıl mı?

Parmak arası terlikler şekil değiştiriyor. Bu yazın olmazsa olmazlarından biri olan 'üstsüz terlikler' bantllarından kurtulup tamamen çıplak ayaklar için tasarlanmış. 'Sadece bas giy' düşüncesinden yola çıkılarak yapılan bu ilginç tasarım, parmak arası terlik giyemeyen, ayaklarını özgür bırakmak isteyenler için güzel bir alternatif.

Tabanındaki köpüklü uhu sayesinde ayağa yapışan terlikler deriyi tahriş etmiyor, sağlık açısından hiçbir risk taşımıyor. Terliklerin daha şimdiden 3000 çiftinin piyasaya sunulduktan iki hafta içinde satıldığı söyleniyor. İlk defa İngiltere'de satışa sunulan 'Çıplak terlikler'in tüm numaraları mevcut. Leopar ve tropik desenleriyle yaz günlerini süsleyecek olan terlikler şimdilik sadece kadınlar için tasarlanmış. Ayaklarınızı özgür bırakın. Eski bantlı terliklerinizi unutun, çıplak terlikler fora!:kopar:

Rüzgar !
21-03-08, 13:47
alla allaaa gevur yapıyo be

KaRDeLeN
21-03-08, 13:48
offf yaa herşeyin moda diye mokunu çıkarıyolar :F

asparuh
21-03-08, 14:14
cın malıdır ayak tabanlarınız sıser demedı demeyın :D

holocoust
21-03-08, 14:34
sadece bayanlar için olanı yapılmış erkekler için yapamazlar galiba:D:D:D:D:

ZynP
21-03-08, 14:37
moda anlayisina bakin ya =)))

varya birde baksan fiyati öyle az biseyde degildir.
aslinda moda diye alan beyinlere gülerim ben , yapanlara degil :D

BeyaZGüLüM
22-03-08, 12:03
çok saçma yaa:kopar:

psycho
22-03-08, 13:00
bize olsa alırım.

Elif
22-03-08, 14:18
bencede saçma en güzeli parmak arasi

I-She
22-03-08, 14:25
abartmışlar ama :D

By_MotoBike
22-03-08, 14:29
Şok Şexi :D

Bella
22-03-08, 14:38
Ayağımda bir şey yok diye yürüyemem heralde :D
ama değişik bir terlikmiş tercih meselesi :)

lazkızı
22-03-08, 14:43
ben asla giymem böyle bişey giyilecek bi tarafı yok zaten baksanıza yapışıyomuş:)

kaan_3452
22-03-08, 14:45
vay be havurlar yapıyoo:kopar::kopar:

Kelebek
22-03-08, 14:48
hey gibi gözünü sevdimin kara lastiği:Dayağımıza giyerdik yazın bi yakardı ki of:Dçorapsız giyince ayaklarımız simsiyah olurdu,dereye girince gıcır gıcır:Dkire pise toprağa gir hiç korkma 4 çeker gibiydi,çamura batardı ayağımızdan çıkardı,çeşmenin yalağına soktukmu yine gıcır gıcır çıkardı be:Dkumda kamyon yapardık kum çekerdik,yıltıldığı zaman parça parça eder soba yakardık:Dvarmı kara lastik gibisi?şimdi onlar bile kalkıyo piyasadan köylerde bile nike adidas takılıyo gençler.vay be parmak arası olan çıktıydı şimdi de üstsüzü çıkarmışlar,altsızı da çıkarın yalın ayak kalalım:Dbizi bozar arkadaş,kara lastiğin arkasını keser,burnundan da delik açar giyerim ama bunu giymem:D:D

By_MotoBike
22-03-08, 14:51
hey gibi gözünü sevdimin kara lastiği:Dayağımıza giyerdik yazın bi yakardı ki of:Dçorapsız giyince ayaklarımız simsiyah olurdu,dereye girince gıcır gıcır:Dkire pise toprağa gir hiç korkma 4 çeker gibiydi,çamura batardı ayağımızdan çıkardı,çeşmenin yalağına soktukmu yine gıcır gıcır çıkardı be:Dkumda kamyon yapardık kum çekerdik,yıltıldığı zaman parça parça eder soba yakardık:Dvarmı kara lastik gibisi?şimdi onlar bile kalkıyo piyasadan köylerde bile nike adidas takılıyo gençler.vay be parmak arası olan çıktıydı şimdi de üstsüzü çıkarmışlar,altsızı da çıkarın yalın ayak kalalım:Dbizi bozar arkadaş,kara lastiğin arkasını keser,burnundan da delik açar giyerim ama bunu giymem:D:D

:kopar::kopar: Wala abi kara lastiği ben sadece Karabükde ufakken giyerdim özledim ama hea :D dediğin gibi çıplak ayak giyince cıvık cıvık içi hep su olurdu :kopar::kopar:

Bella
22-03-08, 14:57
varmı kara lastik gibisi?şimdi onlar bile kalkıyo piyasadan köylerde bile nike adidas takılıyo gençler.vay be parmak arası olan çıktıydı şimdi de üstsüzü çıkarmışlar,altsızı da çıkarın yalın ayak kalalım:Dbizi bozar arkadaş,kara lastiğin arkasını keser,burnundan da delik açar giyerim ama bunu giymem:D:D

:kopar: ne güldüm yaa :D

MaviAdam
22-03-08, 17:34
kelebek'in de dediği gibi yakında altını da kaldırırlar en başa döneriz... :)

chan
23-03-08, 00:37
moda anlayisina bakin ya =)))

varya birde baksan fiyati öyle az biseyde degildir.
aslinda moda diye alan beyinlere gülerim ben , yapanlara degil :D

zaten bunu yapan adam biliyodur işi ..dünyada o kadın saf kadın warkı moda diyince hemen alıyolar....

MaKfAlİcEtAğErİ
23-03-08, 19:06
modaya bak hizaya gel

GöKYüZü
05-05-08, 19:36
ben onu terlik diye ayağıma giymem be:gulkiz:O terliği giydiğinizi birininde ayağınıza bastığını bir düşünün :gulkiz::gulkiz:

dengesiz_rocker
05-05-08, 23:02
goruntu hos ama gıyemem ayyy pardon basamam ben o terlıge yagımda bıse yoq sanırım adım atamam beeeeeee:kopar:

NESİL
06-05-08, 09:13
ne bu yaa cıplak ayakla dolassam daha ıyı yaaa :cigara:

aynı zamanda kelebek acıklamalarına bayıldım yahu:kopar::kopar: