Orijinalini görmek için tıklayınız : Gercek ask varmI ?
Acaba karsILIk beklenmeden.Mesela:sen cok varLIkLI bir isadamIsIn.ve ya isadamI oglu ve ya kIzIsIn.Ve cok sIradan fakir birisi size asIk oluyo ve ya fakir bir kIza asIk oluyosunuz.Boyle bir durumda...Ama lutfen samimi..
Ben kendi adIma:Benim fikrimce erkek her zaman guclu olmaLI.Ama bayanIn nasIL konumda olmasI onemli diyil,sadece eyitimli olmasI yeterli.:melek:
gerçek aşk olduğuna inanırsam herşeyi silerim. ama ilk önce buna inanmam lazım.
Gerçek aşk var ama nadir karşımıza çıkıyo be abi
Gerçek aşk nasıl oluyor bilmiyorum ama :D
aşk var sanırım gerçek olup olmadığıda meçhul
inşallah bir gün aşık olursam bunu anlamış olurum :utan:
yaa gerçek aşkı bulmak zorr
bulursam haber verim. ama yok olduğuna yavaş yavaş inanıyorum..
By_MotoBike
18-03-08, 00:34
war tabiii...
Ama bulana :agla:
eşşek bulduğun zaman sıkı tutunacan;) çocuk oyuncağı değil:D
katılıoom cnm benm:D
aşk vardır aşkı bulduğun zaman değerini bilirsen bu gerçek aşk olabilir:oke:
Ben Bu Sorunun Cevabina Var Diyenlerdenim
Ama Engelleri Asmak Askin Gercekliginde Degil O Aski Yasayanlarin Iradesinde...
Ben Ya Da Sevdigim Hangimiz Iradesini Tam Olarak Aciga Cikarmadi Bilmiyorum
Iste Bu Yuzden Sevdigim Gitti Ama Ask Asla Bitmedi ...
Bitirmedik ...
Aslan_cimbomlu
18-03-08, 12:10
var tabiii
hadi ya nerde hangi markette satılıyor sölesene bende alayım bir kilo:kopar::kopar:
gerçek aşk bence yok:hıh: varsada bir süre sonra yok oluyor:cigara:onada gerçek aşk deil yarım yamalak aşk deniliyor:gul:
var. ilerde, sağda.
100 metre geride :D
indirim reyonlarında ve sezon sonlarında aşk'ı ucuza bulmak ve hatta satın almak mümkün. teknoloji o kadar gelişti ki belki kredi kartına taksit imkanı bile vardır.
"bazıları birileri uğruna aşığım dediği adamları satar. birileri ona olamayacağını söyler ve o saf kız tekrar kürkçü dükkanına döner. sonra o birileri aşık olur ve kız buna ilan-ı aşklar eder. maksat intikam almaktır."
sizce bu aşkın neresine sokulmuş bir duygudur. aşka çomak sokmaktan, fitne sokmaktan başka bişey değildir. insan emin olduğu herşeyden bi anda şüphe etmeye başlıyor. ama yine suçlu hep masum taraf oluyor.
aşk hayatın neresinde bilmiyorum, hayat nerene soktuysan o aşkı çıkar da millet aşk ne öğrensin. ben birazcık öğrendim, bilmeyenlerde öğrensin.
Aşk gerçekten vardır ama hep gerçekten aşık olanın canı daha çok yanar...
Var can çekişiyo tabutu kaldırılması gereken bi cenaze gibi
vartabikii ama bolmak cok zor
gerçek aşkı yaşamak için gerçek olmak lazım.sahte gülüşlerle,süslü maskelerle,dönek yüreklerle gerçek aşk yaşanmaz.gerçek aşkı isterken kendine bakmalı önce insan,kendisi ne kadar gerçekse,o kadar gerçek olabilir aşkı ve aşk iki kişilikse iki gerçek aşık lazım o zaman.iki cesur yürek,temiz duygularla birbirine bağlandığında gerçek aşk olur.
unutmamalıdır ki insanın menfaatleri her zaman öne geçer,bunu tersine çevirecek duygu sevgidir.aşk ise sevginin baharatlı halidir...:)
By_MotoBike
18-03-08, 17:59
eşşek bulduğun zaman sıkı tutunacan;) çocuk oyuncağı değil:D
Gitmek isteyince zorlamı tutucaz olüm :D Alla allaaaa
katılıoom cnm benm:D
Saol gülüm beni anlayan tek sen warsın zaten :gulver: :D
By_MotoBike
18-03-08, 18:23
Orası burası yok olüm bu işin gerçek aşk bitti :D
Var tabiki.
Bu arada her konuyu yine geyik muhabbetine çevirmeye başladınız.Yorum yaparken dikkat edin biraz..
ben gercek askı yasamadım gunu bırlık ğüzel oluyo ama
var. ilerde, sağda.
100 metre geride :D
gitmeyin!! yanlış adres :D
Gercek ask olmazmi , vardir muhakkak:)
iki günlük deil ,bi ömürlük..yürekden,menfaatsiz,delice, fedakarca..
kendince..
Gercek ask olmazmi , vardir muhakkak:)
iki günlük deil ,bi ömürlük..yürekden,menfaatsiz,delice, fedakarca..
kendince..
:claps::claps::muju:
gerçek aşkı isterken kendine bakmalı önce insan,kendisi ne kadar gerçekse,o kadar gerçek olabilir aşkı
:claps: bu cümle herşeyi anlatmaya yetmiş bence bu konuda güzeldi melih :)
Var tabiki.
Bu arada her konuyu yine geyik muhabbetine çevirmeye başladınız.Yorum yaparken dikkat edin biraz..
admınım hakanım konuyu besıktaş yönüne cekmem ınsallah tepkınız cekmez :D:D
•[уаŁиız мєŁєκ]•
20-03-08, 18:30
gerçek aşk yok bncee (:
Aramasını bilene vardır elbet
gercek aşk varmı yokmu bilmiyorum ama bence yok..cünki gercekten aşıgım dedigin zaman gözlerin görmez ve o seni bir bebegin emzigini agzından almazsan aglamadıgı gibi yani sana sevgisini gösterdiginde sen görmezsin..bence aşıgım diyenler bile bi düşünsün..herşeyi..herşeyi araştırmak detayına kadar sonra herşeyini bilirsen ögrenirsen evine girersen onun sana verdigi güvene baglı tabi aşk cok zor bulunan bir okadarda cabuk kaybedilen bierşeydir
gercek aşk varmı yokmu bilmiyorum ama bence yok..cünki gercekten aşıgım dedigin zaman gözlerin görmez ve o seni bir bebegin emzigini agzından almazsan aglamadıgı gibi yani sana sevgisini gösterdiginde sen görmezsin..bence aşıgım diyenler bile bi düşünsün..herşeyi..herşeyi araştırmak detayına kadar sonra herşeyini bilirsen ögrenirsen evine girersen onun sana verdigi güvene baglı tabi aşk cok zor bulunan bir okadarda cabuk kaybedilen bierşeydir
ben buldum.ben buldum:kopar: ama umarım kaybetmem.
asıl sorun insan olabilekte bence.karşındakini de insan olarak görebilmekte.şimdi insanların ilk baktıkları şey karşısındakinin cebi oluyor.yada sosyal konumu.bunlar fani şeyler.para dediğin nedirki bugün senin yarın benim cebimde.karşındaki seni anlıyor sende onu anlıyorsan değerleriniz karşılıklıysa o eksik olarak nitelendirilen şeyler zaten olur bi şekilde.ruh ikizi misali...:melek:
gercek aşk varmı? bimem ama sevdigim insanın fakir yada zengin olması beni ilgilendirmez benzate onu seviyorum...
mersindelikanlısı
18-02-09, 21:04
vrdır abi karşılııklı yaparsak olur her aşk:oke:(genel)
War tabi gerçek aşk...
olmaz mı???
mersindelikanlısı
12-05-09, 18:31
Ama Bence
GERÇEK AŞK Adam Gibi olur Dürüstçe Olur Öyle Eğlenmelik Aşk çok Ama Artık Gerçek Asklar Azaldı,Kimisi Oyun Peşinde Kimisi Şaklabanlığın Böyle Yapanlar Sahtekar Bence Ama Adam Gibi Dürüstçe Aşklar Var Bi de İşte Bunlar Gerçek Aşk Günümüzde(Vayy bea Sondaki Kafiye Güzeldi:D)
gercek a$kin var olduguna inaniyorum ama a$k kaliciligindan emin degilim..?!
bencede gerçek aşk tabiki var ama onun kıymetini bilmek gerekiyo ..elinden kayıp gitmesin sıkı kıymet bilmek lazım ...
qeRçek sevqi vaR ama tek tarafLı yaNi eŞleRden biRi mutlaka diqerindeN daha çok sevio
evet; eyzüne bu noktada katılıyom...
sevgililerim beni onlareı sevdiğimden çok seviyoı beni:D
ya bizim yaşımız kurtarmıyo bence bu derin konuya kesin cvp vermöeyi biz en fazla kaç kişiyle çıkıp bunun aşkmıydı sevgimiydi yalanmıydı oldugunu kestirelim en büyük vefakrlıgımız ne olmusturki? nelerden vazgecmisizdir? nekadar acı cekmişiszdir? yani ben kendi adıma konusayım aşık oldum ayrıldıktan sora cokda üzüldüğümde oldu ama bi süre sora geciyo elbet yinede otoriter olamıcam bu konuda
ben sonsuza kadar süren aşklar var demedim ki...
gerçekten aşk die bişey var...
kimisi beş gün sürer(benimkiler öyle mesela) kimisi aylar, belki yıllar sürer...
ama aşk her durumda var...
13 yaşında çıkmaya başladım ,14 yaşında aşık oldum 28 de evlendik 34 yaşındayım hala birlikteyiz ...evet birbirimize hala aşığız (birlikte okuduk,birlikte büyüdük,birlikte çalıştık)
öyleyse benim için aşk var:gulver:
13 yaşında çıkmaya başladım ,14 yaşında aşık oldum 28 de evlendik 34 yaşındayım hala birlikteyiz ...evet birbirimize hala aşığız (birlikte okuduk,birlikte büyüdük,birlikte çalıştık)
cok $a$irdim..:) ben azicik gec kaldim sanirim:D hihihi
işte burda alkışlarım ben:claps:
işte sana aşk; keşke ben de böyle bi aşk yasam ama 13 ü geçeli 6 sene oldu:agla:
VuSlAt ZaMaNı
12-05-09, 22:21
valla hi bravo allah hepimize böle bi aşk nasip edr inş .sizinde aşkınız daim olur inş
valla hi bravo allah hepimize böle bi aşk nasip edr inş .sizinde aşkınız daim olur inş
amin:)
aşk yalanın ,aldatmanın olmadığı saygının hüküm sürdüğü yerde yetişir...terketmek kolaydır ama aşk mücadele ister...nefret kolaydır ama aşk sevmek ister...içimden böyle geldi
Allah herkeze en güzel aşkları versinki ,aşk ve sevgiyle beslenen çocuklarınız olsun:)
VuSlAt ZaMaNı
12-05-09, 22:29
aşk yalanın ,aldatmanın olmadığı saygının hüküm sürdüğü yerde yetişir...terketmek kolaydır ama aşk mücadele ister...nefret kolaydır ama aşk sevmek ister...içimden böyle geldi
Allah herkeze en güzel aşkları versinki ,aşk ve sevgiyle beslenen çocuklarınız olsun:)
amin amin amin inşallah
sheytan_ruh
12-05-09, 22:30
tebrik ediyorum ablacımm hariqasın allah heb mutlu etsin inş:utan::gulver::muju:
sizide inşallaaaaaaaaah ......bütün kalbimle dilerim:gulver::gulver:
aman allahımm ne güzel :) 13 yaşında başladı demek way bea :D 6 7 senelik gecikmeyle bende bunları yaşayacağıma hala ınanıyorum umudumu kaybetmedim :gul:
aman allahımm ne güzel :) 13 yaşında başladı demek way bea :D 6 7 senelik gecikmeyle bende bunları yaşayacağıma hala ınanıyorum umudumu kaybetmedim :gul:
inanmak ba$armanin yarisidir..:)
gerçek aşk var mı sorusuna karşılık gerçek aşk yok mu diyorum?
Ben niye kaybettim umudumu da:agla:
bana görede gercek aşk var 8.9 aydır cok güzel bir birlekteligim var haylazda tanıştık belki ama aşkın nerde ne zaman karşınıza cıkıcagını bilemezsiniz inanıyorumki ben gözlerine baktıgımda bütün söylemek istediklerini anlıyabiliyorum galiba bende onu tarifsiz cok büyük bir aşkla seviyorum.
VuSlAt ZaMaNı
13-05-09, 11:39
bencede var 5 senelik bi beraberligim var arada pürüzler cıksada aşk bizi ayakta tutan birbirimize olan aşkımız .aşk dogru insanı aramak veya buldugunda aşık olmak deil sen bile anlamazsın aşkın nasıl geliştigini hergün içinde biraz daha büyüdügünü .tarif zordur aşkın bir o kadar yaşaması da .cünkü gerçek aşklar acıtır en fazla insanın canını.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.