PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : emirin güncesi...

emir
14-02-08, 11:22
bu günlük pek bi şey yazmıcam zaten daha hiç biş iş yapmadımda; neyse daha sonra güzel bi şeylar yazarım:)

emir
25-02-08, 14:32
bu gün hayatımın önemli günlerinden biri olmalı; okuldaki felsefe öğretmenimin benden habersiz benim yazımla katılıp kabul edildiği türkiye felsefe olimnpiyatlarında(böyle bi olimpiyatın yapıldığınıda bu gün öğrendim) kayseriyi temsil edecekmişim ayrıca bide başka bi olimpiyata daha katılacakmışım!!!

sonunda beni keşfedeceklerini biliyodum!...

maviş
25-02-08, 14:50
:)başarılar...

emir
25-02-08, 14:56
saol ama daha ne yapacağımı bile bilmiyorum; okul hoca tuttu bana ders verecekmiş...
artık ne dersiyde?

emir
26-07-08, 22:34
uzunca bi aradan sonra tekrar anlatıyım ben bu günümü...
her zamanki gibi saat 12 sularında uayndığımda her şey çok normaldi... hatta ve hatta mükemmel bi güm çünki metro firmasının mevlana 1. caddesindeki yazanesini gidip bilet alıcam kuzene... ay orda bi kız var anlatsam anlatılmaz... anlatamıyorumda zaten:D neyse o mutlu anı sizi anltmak bahenesiyle tekrar yaşamış gibi oldum teşekkür ediyorum...

günün o dakikasından sonrası berbattı; akşama kadar güneşin alnında gezmek zorunda kaldım ve şu an feci halde başım ağrıyo...

lazkızıı
27-07-08, 00:05
:claps::claps::claps:

emir
03-02-09, 14:08
Allah kahretsin...

Az önce, yaklaşık iki saat kadar önce gitarımın teli koptu ve bu gün evden çıkmamam lazım, off offf....

şimdi kimi bulsamda bana bir adet bass ggitar teli alsa:agla:

neyse yha boş veriyim dimi, büyüyünce unuturum ne de olsa:D

emir
18-08-09, 03:28
Bazı geceler soruyorum kendime…
Neden hep geceleri alıyorum kalemi elime diye…
Neden hep geceleri yazıyorum bişeyleri; kimse olmadığı için mi geceleri?

Yoksa güneşin aydınlığı bir yarasa misali beni korkuttuğu için mi?

Yarasalar neden hep karanlıkta yaşar? Yada ben neden hep karanlıkta yaşıyorum?

Bazı geceler bitmiyor soracak soru.
Soruyorum binlerce soru ama cevap bulamıyorum…

Bu gecede arızalı bir gece yine…
Arızalı ve bitmeyen bir gece…
Uzun bir gece…
Hava ne kadar sıcaksa gece o kadar soğuk;
Yalnızlık ne kadar derinse
Düşmekte olduğum uçurum o kadar derin…

Uçurumun sonu ölüm; ölümün sonu yine karanlık…
Bir yarasa gibiyim dedim ya…
İşte öyle; hayatım sadece karanlık….

18 ağustos Salı
04.27

Mysteria
15-09-09, 21:50
neden yazmiyorsun artk emre ?

ToDoMeDa
12-07-10, 22:47
bu gün hayatımın önemli günlerinden biri olmalı; okuldaki felsefe öğretmenimin benden habersiz benim yazımla katılıp kabul edildiği türkiye felsefe olimnpiyatlarında(böyle bi olimpiyatın yapıldığınıda bu gün öğrendim) kayseriyi temsil edecekmişim ayrıca bide başka bi olimpiyata daha katılacakmışım!!!

sonunda beni keşfedeceklerini biliyodum!...

bunu hatırlıyorum.. 11. Sınıftaydk ve sen bu olimpiyata girmemistin.. Zaten sonrası o kadar da hoş olmayan anılar..