PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgililer Gününüz Kutlu olsun arkadaşlar....

öslem
14-02-08, 08:42
bütün çiftlerin çaba gösteripte kendine eş bulamayan yalnız arkadaşlarımızın bütün cümle alemin sevgililer günü kutlu olsun kankalar herkese hayırlı uğurlu olsun :gulkiz::gulkiz::gulkiz::kopar::kopar::kopar:

Simsiyah
14-02-08, 08:51
Sevgilisi olanin olmayanin,
Olup da yok gibi olanin,
Yok da var gibi olanin,
Olmayip cok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Oldugu icin cok mutlu olanin,
Olmadigi icin cok mutlu olanin,
Onsuz olamayanin,
Onunla hic olamayanin,

Herseye ragmen yureginde her daim aska yer olanin…

O zaman kisacasi herkesin sevgililer gunu kutlu olsun.

Sevgi hep sizinle olsun, yureginizde aska hep yer olsun.

KaRDeLeN
14-02-08, 08:55
şu mübarek ve anlamı çok büyük olan günde (ilk defa) bi sevgilim olmasına rağmen yine tek başımayım yaff :) Neyse benim için çok da mühim bir gün değil (aşkımla geçen ilk gün benim günüm)...

bütün sevgililerin bu güzel günü kutlu, mutlu olsun :gulver:

Hayatımın anlamı, masalımın prensi seni çoookkkkkkk seviyorummmmm vee çookkkkk özledimmmmmm :muju:

maviş
14-02-08, 09:13
herkese ii güller;)

psycho
14-02-08, 09:18
Hayatımın anlamı, masalımın prensi seni çoookkkkkkk seviyorummmmm vee çookkkkk özledimmmmmm :muju:
bende seni çok seviyorum. ve çok özledim : )

bütün sevgililerin bu güzel günü kutlu, mutlu olsun :gulver:

aynı dilekleri bende sunuyorum tüm arkadaşlara : )

asparuh
14-02-08, 09:29
kadır noter gıbı dırek onaylamış :D

sapları ıle cıftlerı ıle hepınızın sevgılıler günü kutlu olsun

El_Lobo
14-02-08, 09:36
bütün çiftlerin (eşcinsellerde dahil:D) sevgililer günü kutlu olsun... tek ve yek takılan arkadaşlar (bende dahil) bizimde önümüzdeki 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız şimdiden kutlu olsun... (eee bişeyi kutlayalım bizde dimi:)) seven arkadaşlara Cengiz Kurtoğlu'ndan Kaderimsin parçasını armağan etmek istiyorum... bulun bi yerden dinleyin işte...

Simsiyah
14-02-08, 09:49
Bozkurt mükemmelsin :D:D haha

Kelebek
14-02-08, 10:03
bütün çiftlerin (eşcinsellerde dahil:D) sevgililer günü kutlu olsun... tek ve yek takılan arkadaşlar (bende dahil) bizimde önümüzdeki 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız şimdiden kutlu olsun... (eee bişeyi kutlayalım bizde dimi:)) seven arkadaşlara Cengiz Kurtoğlu'ndan Kaderimsin parçasını armağan etmek istiyorum... bulun bi yerden dinleyin işte...

bilmukabele:D

NESİL
14-02-08, 10:08
cıftlere mutluluklar :gulver:

yalnız olanlara da sevgılı dıleyek barı :kopar::kopar:

almina
14-02-08, 12:13
Diyebileceğim tek şey ALLAH herkesi sevdiğiyle beraber hayırlı,huzurlu,sağlıklı bir ömür yaşamasını nasip etsin..

Sevgilerin,sevilenlerin kıymeti bilinmesi dileğiyle...

semih_acar
14-02-08, 12:21
önceliklee herkesin sevgililer gunu bende kutluyorummm
bizde yokki kutlayalm:)

bende bu sene boswerdiimm...

RüZGaR
14-02-08, 12:33
herkesın sevgılıler gunu kutlu olsun :)

holocoust
14-02-08, 12:40
her ne kadar benim içinde özel birgün olmasada geleneğe uymak istiyorum tüm çiftlerin sevgililer gününü kutluyorum yanlız olanlarada en kısa zamanda bir eş diliyorum

ZÜBEYDE seninle olduğum hergün bana sevgililer günü SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM:):)

•[уаŁиız мєŁєκ]•
14-02-08, 12:44
sevmeyi sevilmeyi bilen tüm güzel yüreklerin sevgililer günü kutlu olsun..

Bella
14-02-08, 19:19
Başta Adminimiz olmak üzere Sevgili Vildancım
ve diğer tüm sevgili olan arkadaşlarımın sevgililer gününü
kutluyorum,herşey gönlünüzce olsun

ANJİO
07-03-08, 11:54
hayatımı bir roman olarak yaşadım tüm sevdiğim kişileri bu romanda oynatmak ve yaşatmak istedim ama sen farklısın çünkü benimle beraber bu romanın baş rolünü paylaşacaksın BİRTANESİN
BuGüN AyIn 14'ü SeVgİLiM Bu GüZeLLiK Ne herkesin sevgililer gününü kutlar saygılarımı sunarım
konu$acaksan öyLe ßir Konu$ki Inanayim ağLatacakSan öyLe ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen öyLe 0ßir Gitki öLümü Unutayim Ama SevecekSen öyLe ßir Sevki Konu$sanda GitSendAşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...e AğLatsanda Seni
¬Yüreğimde Yaşatayim

hayat buysa üstü kalsınnn...