PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydar Dümen'den seçmeler (+15~16)

Haylaz
06-12-06, 21:53
Santim hesabı

'Sevgili Haydar abi. Ortaokul öğrencisi beş kızız. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söyleniyor. Bu doğru mu?' diye sormuş. Haydar abi ise soruya şöyle demiş:

'Eller aya, biz hâlâ yaya. Daha önünüzde uzun yıllar var. Bu işlerle uğraşmayın.'

Eskiden erkeklerin boyut konusundaki tedirginlikleri şimdi farklı bir noktaya gitmiş. Günümüz erkekleri büyüklükten şikâyetçi:

'Sorunum biraz trajikomik. Penis boyum 24 santim yani biraz büyük. Operasyonla düzeltilme imkânı var mı?'

Başka bir arkadaşın ise derdi başka:

'Sorunum penisimin uzunluğu. Ereksiyona uğradığında çok uzun oluyor. Sevgilimin penisimden korkmasından dolayı ilişkiye giremiyoruz. Ameliyatla kısalır mı?'

Tabii yine de ufaklığı sorun edenler var:

'Penisim çok küçük yani 7-8 cm. civarında, büyüttürebilir miyim?' Haydar bey bu mektuba kısa ve öz bir yanıt vermiş:

'Sevgili okurum, penisin boyu ereksiyon halinde 7-8 cm. ise hemen bir üroloji uzmanına başvurmanı öneririm. Eğer sönük hali böyleyse ideal.'

Başka birisi ise hayli dertli:

'Çok üzülüyorum. Kahvede arkadaşlar penislerinin büyüklüğünden söz ediyor. Ben boyunu utancımdan söyleyemiyorum. Lütfen bana ideal ölçüleri söyler misiniz?'

Yanıt: Canın nasıl istiyorsa öyle yap!

Kızlık zarı ise mektuplarda kadınların en büyük sorunu olarak görünüyor:

'Sayın Haydar Dümen. Bakireyim ama vajina bölgesini banyo yaparken temiz olsun diye sabunlu keseyle keselemiştim. Kızlığım bozulmuş mudur?'

'Merhaba Haydar bey. Ben 19 yaşında bir gencim. Yaklaşık 10 yıl kadar önce yüksekten düşmüştüm ve iç çamaşırımda küçük bir kan lekesi görmüştüm. Kızlık zarım yırtılmış olsa dahi bunun bir ilişki sonucu olmadığı anlaşılabilir mi, nişanlım bu konularda titiz de.'

Haydar bey, cevaben şöyle demiş:

'Yavrum kızsın, üzülme.'

'18 yaşında bir gencim. Kız arkadaşımla bugüne kadar birbirimizi soyunmadan sürtünme yoluyla tatmin ettik. Geçen gün arkadaşım çamaşırında kan olduğunu söyledi. Psikolojik olarak çöktük. Sizce kızlığı bozulmuş mudur?'

'Temizlik yaparken parmağımı vajina bölgesine fazla girdirdim. Tırnaklarım uzun olduğu için kızlık zarımın çevresi zedelendi ve bir yırtılma yüzünden üç damla kan geldi. Durumum nedir sizce?'

'Başıma gelen bir olaydan sonra doktora gidip kızlık muayenesi oldum. Zarımın çok geniş olduğunu söylemişti. Daha sonra hamile kaldım ve kürtaj yaptırdım. Gelecekte başka bir doktor kürtaj olup olmadığımı anlar mı?'

Haydar bey, bunu okuyunca çileden çıkmış herhalde çünkü yanıt şöyle:

'Bir şeyler olmuş, gebe kalmışsın, kürtaj da olmuşsun. Hâlâ kızlık zarım yerinde mi diye soruyorsun. Bu durumda yerinde olsa ne yazar, olmasa ne yazar. (...) Ne diyelim herkese kolay gelsin.'

Arada teknik bilgi isteyenler de var:

'İlk gece kızlık zarını boz. Eğer kanama kesilirse sabaha doğru yeniden ilişkiye girersiniz diyorlar. Nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.' Yanıt hoş: 'Sevgili okurum. İlk gece eşinin de istekleri ve onayı çerçevesinde canın nasıl istiyorsa öyle yap. Bunun yarısı şimdi, yarısı yarın gibi hesabı yok.'

Köylü kızın büyük derdi

Haydar Dümen'e gelen mektuplar arasında öylesine tuhaf içerikli olanlar var ki, değil Dümen, Freud bile yanıtlayamaz diye düşünüyorum. İşte bunlardan bir seçki:

Amcamın torunu ile evlensem, çocuğumuzun özürlü olma olasılığı var mı?

İki ay önce erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. Arkadaşım bundan sonra her fırsatta benimle birlikte olmak istiyor. Bizi aydınlatırsanız sevinirim.

Haydar bey, 16 yaşındayım ve aynı yaşta partnerim var. Onun elini tutsam penisimin ucunda ıslaklık oluşuyor.

Sizce benim sorunum nedir?

Anadolu'nun bir köyünden 25 yaşında bir kızım. Köydeki kız arkadaşlarımla beraber bazen takma penislerle birbirimizi tatmin edip, orgazm oluyorduk. Biz eşcinsel miyiz? Erkeklerden de soğudum, ne yapmalıyım?

15 yaşında bir kızım. Artık bakire değilim ve sık sık cinsel ilişkiye giriyorum.

Bunun bir sakıncası olur mu?

Anüsümde bir tane hemoroid var. Acaba oradan temasta bulunsam zevk alabilir miyim? Lütfen beni bu çıkmazın içinden kurtarın.

Nişanlımla kendimizi kaybederek ilişkiye girdik. Kızlık zarı bozulmasın diye ters ilişki yaptık. Şimdi sorum şu, çocuğum olur mu?

Merhaba, eşimle haftada iki veya üç kez seviştiğimizde çocukların ikiz ya da üçüz olma ihtimali artıyor mu?

Haydar bey, ben günde en az üç kez ilişkiye giriyorum. Bunun bana ve kız arkadaşıma bir zararı olur mu? Öğrenmek istiyorum.

20 yaşında bir gencim. Bayanların vajinasında iki delik var olduğunu okudum. Biri idrar biri penisin gireceği delik. Peki, biz bunları cinsel ilişki sırasında nasıl ayırt edebileceğiz? (Dümen, bu gibi soruları genelde şöyle yanıtlıyor: 'Cinsel organınızı bırakın o kendi yolunu bulur.)

20 yaşında bir gencim. İlk ilişkim için geneleve gittim ama hedefe ulaşamadım.

O günden beri erkeklere ilgi duymaya başladım. Yoksa eşcinsel mi olacağım? Yalvarırım yardım edin bana.

Darkblue&blue
06-12-06, 22:11
Yorumsuzzzzz:D:D:D

Geniouss
07-12-06, 09:46
:kopar: :kopar: :kopar: :vergaz:

KRONİK öğRENci
07-12-06, 18:54
Yorumsuzzzzz:D:D:D

aynennnnnnn

halaluya
07-12-06, 18:58
:kopar::kopar:

incitanem
07-12-06, 20:29
:kopar:

Maniacdevil
07-12-06, 20:32
'Sevgili okurum, penisin boyu ereksiyon halinde 7-8 cm. ise hemen bir üroloji uzmanına başvurmanı öneririm. Eğer sönük hali böyleyse ideal.':D:D:D:D

FeaRLeSs
14-12-06, 12:07
:kopar::kopar: süper yaw :D

HeartLess
14-12-06, 12:18
:haha::haha::haha::haha:

HaYaL
21-12-06, 20:46
:kopar: :kopar:

veyis_k
30-12-06, 11:30
:claps: :utan: saol özellikle fazla ilşkiye girme isteği konusunda benide aydınlattın.

KaRDeLeN
06-08-07, 15:28
:haha: :haha:

SiYaHgİy3n4dAm_®
06-08-07, 15:41
:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar:

ya milletin derdine bak!!!

:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar:

donjun
06-08-07, 15:57
zhuauha :D super olmus

Kelebek
06-08-07, 16:10
yuh diyorumİ:Dböle basit mevzular için koskoca profesör doktoru meşgul ediyiler yaw:D

MaI\IYaK
06-08-07, 16:35
Haydar Abiye bitiyorum buyuyunce onun gibi olacağım :D

yağmur
21-08-07, 12:56
bunlara gülsemmi yoksa ağlasammı bilemedim insanlar bu kadar bilgisizmi yaaa heyy allaııımmmm

Byminik
21-08-07, 13:16
Bir kaç tane seçme soru ben ekleyeyim .

Mahmut SAFTAN(26):Haydar Bey, bu size yazdigim üçüncü mail, umarim bu kez yanitlama inceligini gösterirsiniz. Derdime gelince, ben, Tayvan'li
bir kadinla üç aydir chat yapiyorum. Iki aydan beridir de sanal sex yapmaktayiz. Ancak, ben bir oturumda üç kere iliski kurmak istiyorum, o ise ikinciden sonrasini istemiyor. Saglikli bir erkek olarak ben bundan rahatsizlik duyuyorum. Ayrica, bu kadin sahiden orgazm oluyor mu, yoksa orgazm taklidi mi yapiyor, bunu da söyler misiniz?..

Haydar Abin:Sevgili çocugum, önceki iki mailine cevap veremedim, çünkü ne zaman okumaya baslasam gülme krizim tutuyor. Nihayet kendimi zorlayip maillerini okuyabildim... Hakkaten de çok saglikliymissin
evladim!..

Ancak saglikli bir adam, gidip Tayvanlar'dan bir kadin ayartip sanal sanal sevisirdi. Sorularina yine de cevap vermem gerekirse;önyazismayi uzun tutarsan hem sayini üçe çikartabilirsin, hem de orgazmi garantilersin evladim...

RAFET ELMASAL(25):Degerli BÜYÜKÜM, size bir sorunsalimi anlatmak istiyorum. Son 3 AYDIR karimla BILGISAYAR Karsisinda SANAL SEKS yapiyoruz ama, karim tatmin olmuyor. Sizce klavyenin BOYU mu önemli,
yoksa ISLEVI mi?..

Haydar Dümen:Bence senin geri zekaliligin daha önemli evladim. Bir an önce bir psikiyatrise filan git de, balans ayarini yapsinlar. Öptüm çocugum bu evladim. Unutmadan, biliyorsun ben ayni zamanda psikiyatristim, muayane için bana gelirsen sana bir güzellik yaparim;
100 milyon olan vizite ücretini senin için 95 milyona indiririm. Seni gidi köftehor seni...

Berkant Ceviz(37):Degerli Haydar Abicigim. Bu yasima geldim hala bir kizin elinden tutabilmis degilim. Çünkü ne zaman bir kiz görsem, ellerine degil memelerine uzatiyorum ellerimi. Sizce çok mu utangaç bir yapiya sahibim, ben ne zaman bir kizin elinden tutabilirim?..

Haydar Abin:Utangaçmis, çüs!.. Senin gibisine düpedüz sapik derler. Bence en kisa zamanda bir cerraha görün ve bilimum cinsel uzuvlarini aldir, ondan sonra zaten kizlarin ellerinden baska bir yerlerini düsünemezsin. Acil sifalar evladim.

Mahmut Lakayit(27):Abicigim esimle evleneli 2 yil oldu ama hala su malum isi yapmadik. Esim her gün geç saatlerde eve geliyor ve yattiktan sonra da basim agriyor deyip uyuyor. Bana bir akil verin abicigim.

Haydar Abin:Evladim biz buna tip dilinde kisaca semptomus boynuzus diyoruz. Uzman bir hekime görünürsen eminim bu teshisi koyacaklardir. Çaresi yok gibi bir sey, tek sansin o kadini bosayip basi agrimayacak ve dolayisiyla senin de basini agritmayacak bir hatun bulup evlenmek.
Geçmis olsun canim evladim

KaRDeLeN
07-09-07, 13:39
RAFET ELMASAL(25)egerli BÜYÜKÜM, size bir sorunsalimi anlatmak istiyorum. Son 3 AYDIR karimla BILGISAYAR Karsisinda SANAL SEKS yapiyoruz ama, karim tatmin olmuyor. Sizce klavyenin BOYU mu önemli,
yoksa ISLEVI mi?..

çüşşşş ohaaa miLLet akLını kaçırmış... :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar: :kopar:

MaKfAlİcEtAğErİ
07-09-07, 19:32
işi çivisini çıkartmışlar bunlar ne yahu

By_MotoBike
07-09-07, 19:40
Haydar bey, 16 yaşındayım ve aynı yaşta partnerim var. Onun elini tutsam penisimin ucunda ıslaklık oluşuyor.

Sizce benim sorunum nedir?

Anadolu'nun bir köyünden 25 yaşında bir kızım. Köydeki kız arkadaşlarımla beraber bazen takma penislerle birbirimizi tatmin edip, orgazm oluyorduk. Biz eşcinsel miyiz? Erkeklerden de soğudum, ne yapmalıyım?

ab, koptum hepsi harikaydı :haha:haha:haha:haha:

vatan57
23-10-07, 00:28
töybea....

sessiz_gemici_86
25-10-07, 09:24
haydar hoca işte yaaaqqq

catlaq_bebeq
20-11-07, 15:32
Ben kendime catlaq diyodum ama bunlar benden CATLAK ya millet azmis artik, tövbe tövbe...

Kelebek
20-11-07, 16:05
konu fazla mı erotik olmaya başladı yoksa bana mı öle geliyo:)herkesin şeyi kendine,bırakın enini boyunu kardeşim alala:)
ayrıca başka sitenin linkini vermek de yasak.alet edevata ihtiyacı olan arar bulur;)

CinGeNe
20-11-07, 16:08
melih durdun durdun yenimi buldun bu konuyu yuh yaa :D

cicada986
20-11-07, 16:09
yaaa havle vela:D:D:D:D:D

catlaq_bebeq
20-11-07, 17:26
konu fazla mı erotik olmaya başladı yoksa bana mı öle geliyo:)herkesin şeyi kendine,bırakın enini boyunu kardeşim alala:)
ayrıca başka sitenin linkini vermek de yasak.alet edevata ihtiyacı olan arar bulur;)

evet azicik erotizime gecti bu konu... :cigara:

RocKReLLa
20-11-07, 18:22
=)) bazıları gercekten bu insanların aklıdamı yok diye düşündürüyo ilişkiye gircek yaşa gelmiş ama bazı şeyleri algılayabilme gücüne sahip olamamış halaa=PP