PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guzel Sozler

Gunusu
03-02-08, 15:50
1.Yasam gulmeyi,Segi hak etmeyi,Vefa unutmamayI,Dostluk sadIK kalmaYI bilenler icindir. 2.Hayat deyer bir yasam,sevmeye deyer bir ASK,dostluga deyer bir arkadasLIKDAN asla vazgecme!Ne eksik nede fazlasINI ara,ve seni uzenle asla ugrasma! 3.Deyer verdiyin insan sana deyer vermiyorsa,BIRAK kendi deyeriyle kalsIN. 4.Dost bazen minik bir kus,bazen var olmayan sevgili gibidir.Kimi zaman saksIDA bir cicekdir.AMA ASIL DOST SENI SENDEN COK SEVENDIR. 5.Zengin;cok mala sahip olana denmez,Zengin kalbi olana denir. 6.Kilometrelerle uzaklara gizlenmis olsada dostlugumuz,AYNI Gokyuzunu paylasdIGIMIZ surece dostuz. 7.Eger gercekden birini seversen,onu ozgur BIRAK.Sana ait olmak isterse bir gun mutlaka geri donecekdir.Gelmezsede bosa pesinden kosma!AsLINDA senin olmayacakDIR. 8.ASK ve ARKADASLIK bir gun yolda karsILASIRLAR.Ask kendinden emin sekilde sorar:Ben senden daha candan ve daha yakINIM Sen niye vasIN ki,bu dunyada ?ARKADASLIK cevap verir:Sen gitdikden sonra arkanda BIRAKDIGIN goz yaslarIN silmek icin. 8. Ruya-biz uyurken kalbimizin tutdugu bir dilekdir.Arkadas-ucmaYI unutdugumuzda bize kanatlarINI acan bir melekdir.Hayal gucu-bizi bilmediyimiz yerlere ucuran bir ruzgardIR.Hayat-icinden ne CIKACAGINI bilmesekde acmamIZ gereken bir zarfDIR.AcdIGIN zarfdan hep guzel seyler CIKMASI dileyile. 9.Hayat-YasamayI,Mutluluk-gulumsemeyi,Sevgi-haketmeyi,Vefa-hatIRLAMAYI,Dostluk- paylasmayI bilenler icindir. 10.Arkadaslar YILDIZLAR gibidir.onlarI her zaman goremezsin.Ama senin icin her zaman var oLdukLaRINI ve seni dusunduklerini bilirsin.

zuzush
03-02-08, 19:26
bende yazcam ama gulmek yok :kopar:

nerde o eskı asklar şimdi mecnun küpe takmış leylada olmus k.şar :gulkiz:

•[уаŁиız мєŁєκ]•
03-02-08, 19:30
emeğinee sağlık gunusu

senin sözündee güzeldii seyme ablaa:D

zuzush
03-02-08, 19:34
guzel dımı yesım :D ben cok beendım :D mcx :kopar:

sessiz_gemici_86