Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir çantada 500bin ytl buldunuz, naparsınız ?
walla ne yalan söliyim tapuklarım gıçıma değecek kadar koşarım uzaklaşırım ama ikilemde kalırım sonra düşünüp ne yapcaıma karar veririm
Topuklarım kıçıma çarpa çarpa koşarım :D :D
walla ne yalan solim polise gotururum..
kaybedenin ihtiyaci vardir die dusunurum..
tabıkı topuk =) polıse goturcen nolcak devlete kalcak sora çatır çatır yerım ohh sefam olsun
her ne olursa olsun o paranın kuruşuna bile dokunmam, sonuçta harcadığım her kuruş haram olacak. öbür tarafta nasıl hesap veririm sonra
tabıkı topuk =) polıse goturcen nolcak devlete kalcak sora çatır çatır yerım ohh sefam olsun
ossun ben genede gotururum haram yemim dimiee..:) :)
bende polise götürürüm ve asla o paraya dokunmam. Allah çarpar :D
ne bulduğum yerde bırakırdım nede kendim için alırdım cıx bana ters vicdanım rahatsız olurdu valla hemencik polise götürürdüm:)
bır gunluk repo yaptıktan sonra ertesi gun polıse teslım ederdım arta kalan parayıda haydan gelen huya gıder hesabı yerdım:):)
kaçarken dünya rekorunu kırardım:D
kaçarken dünya rekorunu kırardım:D
rekorunu egale ederdim :kopar:
Maniacdevil
06-12-06, 16:28
eeee ben de duyarlı bir vatandaşım polise götürürüm tabi ki de ahlı para o yenmez:)
eeee ben de duyarlı bir vatandaşım polise götürürüm tabi ki de ahlı para o yenmez:)
sen bul o parayı bana ver her türlü günahına ahına cezasına razıyım:D:D:D:D:D
Maniacdevil
06-12-06, 17:24
hayır gelmez o paradaan:D
KRONİK öğRENci
06-12-06, 17:45
valla ne yalan soyluyum pscyho bile tanımam
(şaka şaka)
Darkblue&blue
06-12-06, 22:34
ankete baktımda topuk..%46.15 polis%46.15 ilginç..
bende polise gotururm.:)
en mantıklısı polis'e teslim etmek.
polise goturmem cunki o paranin sahibi bulunurmu supheli:D ama kesinlikle son kurusuna kadar yardim yapardim ihtiyaci olanlara:) kesinlikle tek kurusunu kendim yemezdim .
bende polise götürürdüm ne yapabilirsin ki zaten haram para geldiği gibi çıkar zaten bir hayır gelmez o paradan
3 kişiye sorarım veya içinden zakatını veririm geri kalanını harcarım...
hemen bizim eve getirirdim önce sayardım :D açlıktan kırılıyoz zaten :D hemen bizim kötü bakkalı satın alırdım :D:D
hemen bi kiralık katil tutarım, deişti fikrim :) Hayrettin hocayı öldürtürüm :D
gördüğüm an kendim kaybetsem nasıl üzülürüm die düşünürüm elim gitmez sora sena amma angutsun kızım sen kaybetsen bu para sana dönermi? dönmez anacım sen al bunu götür en iisi der götürürüm..o kadar çok parayı zaten yanında ya çok zengin bi adam taşır yada hırsız taşır ahaha
gördüğüm an kendim kaybetsem nasıl üzülürüm die düşünürüm elim gitmez sora sena amma angutsun kızım sen kaybetsen bu para sana dönermi? dönmez anacım sen al bunu götür en iisi der götürürüm..o kadar çok parayı zaten yanında ya çok zengin bi adam taşır yada hırsız taşır ahaha
+10000000000000
lam az para da deil arkadaş:D:D
o para bi zengine de ait olabilir,bi hırsız da düşürmüş olabilir.belki de bi esnafın ucu ucuna denk getirdiği senet karşılığı yada çek karşılığı da olabilir:)ne olursa olsun birinin canı yanacağı belli.
polise götürdük diyelim,sahibi bulunamazsa devlete kalacak,onu da hortumlayacaklar.hortumlayanlar fakir olsa gam değil helali hoş olsun,zenginin cebine gireceğine benim cebime girse daha fenamı olur:D
bu riske girmektense,o parayı allah rızası için hayır yapan bi vakıfa yada yardım kuruluşuna veririm,zira o parayı vakfetmek sorumluluktan kurtulmak demektir.sonuçta müslümanların hizmetinde kullanılacak:)
tabi bunşar şu anki düşüncelerim,valla parayı dulduğumda bu kadar doğru düşünebilirmiyim bilmiyorum:Dzira büyük para:Dev araba yedi göbek sülale:Dneler gelmez adamın aklına o anda:)o yüzden böle bi parayı bulmadan yorum yapmak,helikopterden helikoptere atlarken şarjör değişmek gibi bişey olur:):):)
o parayı alıp kaçırmayan adam alim dir benim gözümde :D
Maniacdevil
27-05-07, 21:12
Fikrim değişti valla şimdi bulsam gidip bi bass gitar alırım:D
alırım devam ederım :haha: ticari bekleme yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi para hee:D
parayi buliyim bne gerekli aciklamalari yaparimm tabi bi daha net e girersem:D
önce bi bakarım etrafıma varmıdır kimse diye :D
sonra hemen polise teslim ederim :) eve götürmem allah korusun yaaa o praya dokunmak bile çok korkunç bireşy
yahu polis yerine bana verin ha polis yemiş ha ben yemişim günahıda boynuma :D
niye sana vercez alla alla yazık günah olur paraya :D
olmaz olmaz :D alemlere akarız hasan abiyle :D
oo onun için hiç olamz allah yazdıysa bozsun beh :)
cantanin icinde kimlik fln da vardir heralde..
sahibine ulastiririm olmadi..
camiye fln veririm parayi..
Polise teslim eder "bulanın kimliği sakılı kalsın" derdim :D:D:D:D:D:D
kimlik fln varsa içinde yada ne biliyim kişinin adı soyadı fln polise vermeden kişiyi bulmaya çalışırdım ki parayı verdiğim kişide beni görsün :D hiç bi şey yoksa sadece para varsa polise mecburen
500 bin ytlsi olan adamın daha bi o kadar daha parası vardır derim alırım :D:F
VforVendetta
14-09-09, 09:19
Öylece yanından geçerdim.Para düşkünlüğüm yoktur zira.Hem de birileri ya kamera şakası için ya da kaç kişi parayı alıp tüyecek diye test etmek için oraya koymuş olabilir diye düşünürüm.Evet sizin de anlayacağınız gibi ben bir Paranoyağım...
Başkasının parasıyla işim olmaz hem o paradan da bana hayır gelmez, onun için sahibini bulmaya çalışırım , bulamazsam da karakola teslim ederim benden çıksında ne olursa olsun beni bağlamaz...
Çantayı aldığım gibi topuklarım kıçıma deye deye kaçarım :gulll:
bahtsiz_guzel
14-09-09, 11:50
cantanin icinde kisiye ait bilgi falan varsa ulasmaya calisirim yoksa polise vermekten baska yapacak birsey yok
polisi karistirmadan sahibini bulmak imkansizsa ben o parayi çatir çatir yeriiiiiiiiim :)
nedense benim aklıma ilk gökdelenden atmak geldi :vergaz::claps:çok eğlenirdim ama kul hakkından korkarım asla dokunmazdım şakası bile kötü :kac:
parayı aldığım gibi uçardım ordan...
ne işim olur polisle falan:D
Polise götürüm ondan sonra kim yerse günahı boynuna..;)
miss california
14-09-09, 15:47
şeytan diyoki topukla ama işte ama ama ya şeytan:D:D
Şu anda elime gecse polise götürürüm..1 hafta sonradan itibaren vicdanıma sorardım..onun içinde kesin şeytanlık yatıyor olacaktır..Uzatmaya gerek yok:D şeytana uyar çantayı aldığım gibi topuklarım kıçıma deye deye kaçarım :D :s
ya ben de çok isterdim yiyebilmeyi ama yapamazdım herhalde ben de polise giderdim..
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.