Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Resmi Yapan Amerikalının Elleri Felç Olmuş
Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim... Ne kadar doğrudur onu bilmiyorum...Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama daha beter olsun adi şerefsiz diyorum...
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
şerefsiz köpek... çok merak ediyorum ALLAH'ın huzuruna çıktıkları zaman ne yapacaklar... nasıl yalvaracaklar... ALLAH helak etsin hepsini... bu ve bunun gibi şerefsizleri...
hayvan herifler böylelerini sallandırcaksın ibreti alem için
hepsinin canı cehenneme
ama bence felç olmamıştır cezasını öbür taraftar çeker böyle pislik herifler
oha yanı yascak bıse yok...
Maniacdevil
08-12-06, 18:09
walla ne diyim bilemiyom şmdi
Darkblue&blue
08-12-06, 18:15
BÜtÜn Uzuvlari FelÇ Olsun iNsallah..
KRONİK öğRENci
08-12-06, 20:14
allah belasını versin
bunlara gereken cezayı zaten yüce rabbim vermiş. daha beter olsunlar.
Allahından bulmuş zaten hayvan herif
Bize barbar diyenlere bak insanlarin inanclarina saygidan bile yoksun. Bir müslümanin baska dinlere böyle bir saldirisi görülmüsmü ?
ne de çabuk galeyana geliyorsunuz. bu provakasyonlara neden kanıyorsunuz arkadaşlar.sakin olun. bu junk mail gibi konulara artık göz yummayın. yok böyle bir saçmalık. bence bunu yapanlar yurdumuzda , içimizde olanlar !
Darkblue&blue
31-12-06, 18:22
maalesef buna sessiz kalınamazdı herhalde..
eger bunlara sessiz kalırsak ilerde daha feci şeyler yapacaklardır..!!
sessiz kalmamalıyız elbette.ama bu kadar bariz bir saçmalığa da galeyana gelip provake olmaya gerek yok diyorum ben..
böyle haberler bu aralar yogunlasti!! bilmiyorum artik nekadari dogru nekadari yanlis......
miss_cileke$
31-12-06, 22:13
BÜtÜn Uzuvlari FelÇ Olsun iNsallah..
ya katılıyorum sana cihad... pislik herf. inşallah sadece elini değil diğer yerlerinide kullanamaz:mad: :mad:
müslümanlıkta,islam ahlakında böyle kindarlık yoktur arkadaşlar.cümlelerinize dikkat edin lütfen :)
miss_cileke$
31-12-06, 22:26
müslümanlıkta,islam ahlakında böyle kindarlık yoktur arkadaşlar.cümlelerinize dikkat edin lütfen :)
ya aslında biliyorum ama bööle resimleri görünce benim kayıışlar kopuyooooo:utan:
ama haksızmıyımmmmm yani insanın sinirlerinin bozulmaması mümkün değil.. en azından benim için
Darkblue&blue
31-12-06, 22:29
kadir bu resmi sen mi yaptın ...
biras şüphelenmeye basladım da??
kadir bu resmi sen mi yaptın ...
biras şüphelenmeye basladım da??
1.ben Amerikalımıyım ?
2.neden yapayım ?
3.provake olmayın diyorum ama bakıyorum hala aynısınız.
4.bayrağımızı ezip bizi galeyana getirmek isteyen 3-5 tane gerzeğin ayak oyunu bunlar. oyuna gelmeyin artık !
Darkblue&blue
31-12-06, 22:38
sen yoneticiysen bunlrı incele yayınlatma
bizde galeyana gelmeyelim böylesi daha güzel olur işinizi yapmiş olursunuz..
heh işte tam o konuda tepki meselesi oluyor. bir şekilde tepki vermemiz gerekiyor.sessiz kalmamak adına.o noktada da benim bu konuyu buradan kaldırmamam gerekiyor ki bilinçli insanlar olarak biz mantıklı tepkiler verebilelim.
gebersin şerefsiz
adi pislik
gibi tepkiler ekmeğe yağ sürmekten öteye geçmez...
he biraz öfkenizi hafifletir ki öfke ve kin İslam'ın kabul etmediği gerçeklerdir...
beddua etmeyelim arkadaşlar allah hidayet versin
resme bakan babamın yorumu...
hiç S.Arabistan'ın Cidde şehri ile ilgili anılar dinledin mi ? cidde şehrinin % 30 u amerikan şirketleri tarafından yönetilmekte.Cidde Mekke'ye 260 km uzaklıkta. Sanıldığı gibi amerikan bayrağı Mekke'nin uzağında değil. Zaten Suudi Arabistan'ın kralını tayin eden Suudi Arabistan'ın iç işlerini yöneten amerikan şirketleri.Bu körlüğe gözümüzü kapatıp montajlanmış bir resme isyan etmeye gerek yok. Allah herşeyin hayırlısını insanlığa nasip etsin...
durun bende bı ozgurluk anıtına sakal bıyık yapımda gorsun serefsızler
psychoya katulıyorum ama böyle şeyleri yapanlarda çok fazla yani isalm düşmanlarıda çok illa amerkiya gerek yok içimizde öyle insanlar çok ama şunu bilmeliykizi bu insanların rabbim layığını vercektir
yadeller20
14-01-07, 22:44
şerefsizler...
bu amerikalının annesi genç ise ben talibim :) Türkiyeyi temsilen bi performansımı denemek isterim :)
bu amerikalının annesi genç ise ben talibim :) Türkiyeyi temsilen bi performansımı denemek isterim :)
:kopar:
adiiiii şerefsizlerr
onlara en ıyı cevap burda Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. :D:D
başka yerleri de felç olur inşallah:)
küfüre töwbeliydim 2yıldırda ağzımı açmıyodum ama bu ib.. likten başka bişey değil.
bu kadarda olmaz yaaa.Allah Büyük...
MaKfAlİcEtAğErİ
30-07-07, 21:26
galeyana gelmekse geliyorum galeyana arkadaşım
adi şerefsiz it,
ellerime geçirsem yağlı kazığa oturttururum şerefsizi
By_MotoBike
30-07-07, 21:28
galeyana gelmekse geliyorum galeyana arkadaşım
adi şerefsiz it,
ellerime geçirsem yağlı kazığa oturttururum şerefsizi
:claps::claps:abi yağsız olucak ki zevk alsın şerefsizler
MaKfAlİcEtAğErİ
30-07-07, 21:32
:claps::claps:abi yağsız olucak ki zevk alsın şerefsizler
:kopar::kopar::kopar::kopar:
bide kazığın dallarını tam kesmiyecen:kopar::kopar::kopar:
By_MotoBike
30-07-07, 21:34
:kopar::kopar::kopar::kopar:
bide kazığın dallarını tam kesmiyecen:kopar::kopar::kopar:
abi aklıma daha neler geliyoda burda yazılmaz ufak dal parçalarını teker teker..... kuru kuru .... neseeeeeeeee :kopar::kopar::kopar::kopar:
yüce rabbim bu adilere en büyük cezayı verecektir zaten
Felç olduysa çok güzel olmuş,o da ona kapak olsun,daha kötüsünüde hakediyo:kac:
Herkes cezasını buluyor işte bir şekilde
Bu bir reklamdı vede yanlış hatırlamıyorsam o resimi yapan adam trafik kazasında ellerini kaybediyor . Ben 4 sene önce bir reklem daha görmüştüm, afişte kabenin yerine kola tasfir edilmiş vede insanlar coca colanın etrafında tevaf edilerek çizilmiş bir rsmiydi bu reklam ABD de baya trajli bir dergide yayınlanmıştı vede ABD Müslüman derneği dava açarak reklamı geri çektirmiş vede özür vede tazminat kazanmıştı coca coladan . Aslında bunun gibi olaylar çok bir ara Adidas ayakkabıların topuk kısmında Arapça olarak Allah lafzatullahı şeklinde simge olarak basılmıştı .
Yani dinimiz hakkında oynanan oyunlar az değil biz akıllı olup bu oyunlara kanmamız gerekir .
saskın bakkal
30-08-07, 00:58
Just Smile Just Smile God Knows What Happened
vay adi vay...
doğru söyledin vildan abla beter olsun
my_TetO!crazY
29-10-07, 12:35
bi insan bu kadar adi serrefsiz olabilirmi ya aslın bolelerini çıkarıcaksın taksim meydanına sallandırcan ibreti alem için beter ollsun pis mahlukat
Yuh bee HiçMi iNaNmaz bUNLar Töbe Töbee
Şerefsizz..
ALLAH akıl fikir wersin:(
Kansızlık baska bişiy değil daha cok sey sölerdimde burası yeri değil .............................
Su Işıltısı
12-12-07, 16:43
İnsan diye konuşmayın şunun hakkında... Gözleri de kör olmalıymış...
catlaq_bebeq
12-12-07, 18:36
gebersin.....
zamanında tam incelemeden mesaj yazmışım.şimdi tekrar inceledim de,ilk bakışta sanki amerika orayıtopraklarına katmış,kabeyi de eğlence merkezi yapmış gibi bi görüntü var.
farklı açıdan bakınca şöyle bir yorum da çıkmıyor değil;
kabe islamiyeti temsil ediyor,suudi arabistanda bulunuyor,ancak suudi arabistan amerikanın kankasıdır.petrolü amerikan-arap ortaklığıyla çıkar.ki zaten mevcut vehhabi yönetim zamanında ingilizlerin desteğiyle kurulmuştur.
şu konuda bile kabeyle alakalı bir resim yapıldığı zaman galeyana geliyoruz ama başka icraat yok.din unutulmaya yüz tutmuş kimsenin umrunda değil,ama kabenin resmiyle oynanınca ayağa kalkıyoruz.
hani klişedir,filistinli kardeşlerimize kurşun sıkmayalım.coca cola içme,mc donaldsa gitme,ariel kullanma bilmem ne bilmem ne.kim uyguladı?ne kadar uyguladı?
benbu fotoğrafın bire de dürten tarafı var.
"sen bir binaya bu kadar değer veriyorsun ama bu binanın öevresi amerikan otelleriyle çevrili,amerikan markaları revaçta,amerikan arabalarına biniyorsun,amerikan malı kullanıyorsun,senin olan tek şey bina,onun dışındakiler hep amerikan malı"
bi de bu taraftan bakmak gerek.elbette kabe-i şerif kutsaldır.Allahu Tealanın evi,müslümanların kıblesidir,bu resim de çok çirkindir.Ancak yapan kimdir niyeti nedir bilinmez.Resimden çıkacak iki mesaj var dediğim gibi
1-amerika suudi arabistanı fethedecek kabe eğlence merkezi olacak (ki bu biraz fantezi olur
2-görünüşte islamiyetin merkezi olan kabeye mecazi olarak amerikan markaları ve kültürü girmiştir yada girmek üzeredir.unutmayın ki suudi arabistanda amerikan karşıtı kitle bulunmakta,el-kaide lideri de suudi arabistanlıdır ve orada da kolları mevcuttur.onlar bile yapmış olabilir.
ikinci mesaj mantıklı geliyor bana.tepki gösterdiğimiz kadar sahip çıksak daha güzel olacak.
hak ettigi cezayi bulmus pislikkkk...
sinir oldum ya şu resmee...gene önüme çıktı:(
ne biçim bi şerefsizlik bu yaa sölenecek bişi bulamıorum ztn cezasını da bulmuş beter olsun
th3_l1nk1np4rk
04-05-08, 16:47
ah ah simdi kurallar olmıycakdıki bu kisiye iyi bi küfredseydik ama biz ona küfür edince ondan bi farkkımız kalmıycak aslında böyle kisileri insanlık kavramından cıkarmak lazım bunun bence bi tek elleri deil baska yerleride kırılması lasımmıs baharsunun söledii gibide gözleri kör olmalıymıs
şeref fukaraları beter olun inşallah
dengesiz_rocker
06-05-08, 00:04
saygısıs ınsan dısı yaratıq ıyı olmus daha beter olsun
Allahın sopası yok işte.inşallah bu musibet yaptığının farkına varmasını sağlamıştır.
bnce daha fazlasını hak ediyo bu şerefsizler
allah vermiş müstakını iyi olmuş daha beter olsun müslüman degilki ne anlasın :kac:
Müslümanlığı alçaltmak için herşeyi yapıyorlar ama bir arpa yolu katedemiyorlar...
Kendi dinlerine sahip çıkamıyorlar ki şerefsizler
hiç acımadım çok ii oLmusss ohhh :)
mersindelikanlısı
04-03-10, 21:37
Allah Cezasını Vermiş Bize Söz Düşmez İcabında:D
v_for_vendetta01
05-03-10, 13:42
allahın eviyle dalga geçiyor resmen :sinirli:
Müslümanlığı alçaltmak için herşeyi yapıyorlar ama bir arpa yolu katedemiyorlar...
Kendi dinlerine sahip çıkamıyorlar ki şerefsizler
:oke:
umutsuzvaka
22-06-10, 09:43
az bile olmuş
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.