PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Da Vinci Code

oguzboun
05-12-06, 09:21
hristiyan dünyasında büyük tartışmalara neden olan klisenin bütün girişimlerine rağmen yayınlanmasını engelliyemediği ve izlenme rekorları kıran bu filmi tartışmaya açıyorum çünkü tartışılabilecek çok fazla yönü var

halaluya
05-12-06, 09:27
filmi izledim fazla beğenmedim sonuçta onların dünyası ben anlayamadım.

zuzush
05-12-06, 09:33
ya aksam seretcektım unuttum bu aksam seredıp tartısarıs :)

oguzboun
06-12-06, 19:32
bekliorum

zuzush
06-12-06, 19:35
ehuehe bekleme cnk henus seredemedım bu gıdısle anca cuma aksamı yada c.tesı :(

oguzboun
06-12-06, 19:38
ok hala bekliorum o zaman

psycho
06-12-06, 19:43
filmin nesini tartışacağız ?

oguzboun
06-12-06, 20:00
çok tartışılacak yeri var bence amerikada avrupada hala tartışılıo büyük spekülasyonlar yarattı bu film

psycho
06-12-06, 20:01
biz Türk'üz ve müslümanız. tartışacağımız yönünü anlayamadım.evet çok bariz şeyler var ama bizi ilgilendirecek tarafları yok yani.

oguzboun
06-12-06, 20:06
tamam öleyiz de kitabı da okumadın sanırım sen hristiyanlık yıkılıyo nerdeyse ve bence bu bütün dünya için önemli bişi

halaluya
06-12-06, 20:07
daha mantıklı konular hakkında tartışsak arkadaşlar bize ne onların dininden inancından

oguzboun
06-12-06, 20:22
arkadaşlar isterseniz tartışmayın benim için önemli deil ama çok ilgi çekici bişeydi araştırsanız artı dünyada ondan bundan banane denilerek yaşanılmaz araştırmak örenmek lazım her zaman neyse

psycho
06-12-06, 20:42
kitabı okumadım. filmi izledim. ve filmde hristiyanlığın temelindeki taşların.ve kutsal kasenin aslında kadın olduğu ortaya çıkmıştı.ve içinde önemli insanlarında bulunduğu tapınak şövalyelerinin bu uğurda herşeyi yaptığı geçiyordu. kilisenin bu oyunlara yüzyıllardır bir önayak gibi birşey olduğu falan yani : ))

Byminik
06-12-06, 20:44
Kitabı okudum . Olmayan bir kutsal kase vede tamamen boşşeylerin nesini tartışıcaz acaba . He şuda var davinci şifresini tartışabilmek için seri 3 kitabıda okumak gerek yoksa tam anlaşılmaz . Asıl klise tarafından afaroz edilen vede Hristiyan camiasında tartışmalar yaratan Don Brown'ın üçleme olan kitabın ikinci serisi kitap Angels and Demons ( Şeytanlar ve Melekler ) dir . Ama onda da pek tartışılıcak bir şey yoktur . Filmi tartışalım diyorsanız kitabı okuyan için filim berbattır .

zuzush
12-12-06, 09:16
ya bendekı fılm dıılmıs oyunmus euheuheuheuheuh :) bılare alcam seretcem farklı dınler benım ılgımı cekıo yasayıs tarzları dusuncelerı ınancları fln bızımle ortak noktaları varmı dıe arastırıorum bılgı bılgıdır bence en azından bı ortamda fransız olmuorum oğuz saçların ağırmassa bekle sen tartısırıs =) bırak bunları :p