PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ?*?*?*?*kötü?*?*?*?*

KüçükŞair
15-01-08, 13:37
kötü nedir?
kötü insan kimdir?
kime göre kötüdür?

evet?
sizce kötü kimdir nedir?

emir
15-01-08, 14:05
kötü benim ve bana göre benim yaptığım her şey kötü:D

GöKYüZü
15-01-08, 14:25
Kötü,iyi olmayan herşeydir.
Kötü insan,kötülük düşünen kötülük yapan kişidir.
Kötü,birden fazla kişiye göre kötü ise o kişi gerçekten kötüdür.
Kötü ikiyüzlüdür,kötü kıskançtır,kötü yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazandır,kötü yalancıdır vs.vs.

lastexile
15-01-08, 14:57
kötü benim

emir
16-01-08, 14:35
vay kankam benim; kafalar aynı çalışıyo görüyosunuz demi...

KüçükŞair
24-01-08, 11:36
sizin her şeyiniz aynıki len...

awatar almasa ayıramam hanginiz yazdı mesajı diye...

emir
27-01-08, 14:14
yok artık...

ama kötü iyi olmayan her şeydir...
bu kimsede değişmez yada çoğu kişi böyle düşünür...

psycho
27-01-08, 14:18
beyninin üstüne oturan insandır.

emir
27-01-08, 14:28
o ne demek ya?

_ScHmArIq TaYfA_
26-03-08, 22:05
bu ahlak felsefesinin konusu olsa gerek yane toplumun kabul ettiği ahlak kuralları var burada kötü olan sey baska bi ülke de ii sayılabilir:oke:

th3_l1nk1np4rk
26-03-08, 22:13
Kötü kendisini en üstün gören ve en zeki sanan kisilerdir kötü insanlara zarar veren ve bu verdiği zarardan zevk alan kişilerdir

Gunusu
27-03-08, 07:33
Kotu: AllahInI bilmeyen biridir.AllahInI bilmeyen,onun kurallarInI etmeyen,dininden haberi olmayan,onun guzellikleri gormek istemeyen,KIsaca yasarken obur dunyanI dusunmeden yasayanlardIr.
Yani dusunuyorum ki AllahInI saven herseyi sever.Kalbi sevgi dolu olur.O kisi de kotu olamaz. :claps:

chan
27-03-08, 16:28
Kotu: AllahInI bilmeyen biridir.AllahInI bilmeyen,onun kurallarInI etmeyen,dininden haberi olmayan,onun guzellikleri gormek istemeyen,KIsaca yasarken obur dunyanI dusunmeden yasayanlardIr.
Yani dusunuyorum ki AllahInI saven herseyi sever.Kalbi sevgi dolu olur.O kisi de kotu olamaz. :claps:

aynen katılıyorum

emir
27-03-08, 17:21
bu ahlak felsefesinin konusu olsa gerek yane toplumun kabul ettiği ahlak kuralları var burada kötü olan sey baska bi ülke de ii sayılabilir:oke:

kim belirledi bu ahlak kurallarını???
ben toplumun ahlak kuralı diye genel bi konu tanımıyorum; böyle bir şay varda bile onun getirdiği her şeyi inkarı tercih ederim...

kötü; benim gibi olandır:)

•[уаŁиız мєŁєκ]•
27-03-08, 19:06

katılıyorummmm:oke:

MaKfAlİcEtAğErİ
27-03-08, 20:01
Allahın yasak ettiği herşey kötüdür

Kelebek
28-03-08, 11:36
arabanız siyah mı olmalı? beyaz mı olmalı? eviniz yeşil mi olmalı?kırmızı mı olmalı? gibi sorular sorulabilir ve cevapları kişiye görte değişebilir.herkes arabasını evini zevkine göre alır boyar vs.

ancak biri çıkıp sence beyazın rengi beyaz mıdır kırmızımıdır? diye sorarsa hatalar zinciri başlar.bazı soruların cvpları kişilere bırakıldığında farklı cvplar alınacaktır.herkes aklına göre karar verir ancak her cvp doğru olmaz.beyazın rengi beyazdır,siyahın rengi siyah.iyi yada kötü kavramı milletlere göre toplumlara göre aşiretlere kabilelere hatta ailelere göre değişebilir.ancak bu değişim doğrudur denemez.bir insan ya iyidir ya kötüdür.birine göre iyi birine göre kötüyse orda bi sorun vardır.

herşeyin iyisini güzelini ve doğrusunu bilen Allah Celle ve Celaluh dinleri insanlara iyi olmaları için göndermiştir.çünkü kötü olanın yeri cehennemdir.eğer cennete girmek istiyorsanız iyi insan olun,iyi insan olmak için de şunları yapın diyerek "din" göndermiştir.

sonuç itibariyle dinine en çok uyan en iyi insandır,başkaları ona kötü dese bile bu değişmez.

oysa biz insanoğlu aciz ve menfaatçiyizdir.menfaatimiz doğrultusunda hareket etmeyen kişilerden soğuyabilir onları kötü belleyebiliriz.bu bizim hatamızdır,o insanı kötü yapmaz.

hörmetler efem.

dengesiz_rocker
07-04-08, 19:02
bu qısıye gore deısır herqes bıras qotudur sonucta hıcbırımıs meleq deılıs yha

Bella
07-04-08, 20:16
reklamlardaki gibi küçük canavar diyorya
"kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim
ederim ben ":D kötüye çare yok hastalık gibi yani