PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın Konuğu : KaRDeLeN

psycho
04-12-06, 18:38
DeepDream'in isteği üzerine bu haftaki konuğumuz KaRDeLeN

sorularımızı yöneltelim : ))

OuTCasT
04-12-06, 18:44
ilk olarak ben sorayım o zaman
bu zamana kadar kaç kısıyle çıktın kaç kere mutlu oldun :):):)

Geniouss
04-12-06, 18:47
İlk önce anlamadığım şey konuyu neden DeepDream açmadı? Her üye seçtiği üyenin konusunu kendi açacaktır. Eğer açmıyorsa üye seçme hakkı yoktur. Bu bir daha olmasın lütfen.

Vildan'a soru sormaya gelince :)
Hayatta vazgeçemeyeceğin şeyler nelerdir?

Darkblue&blue
04-12-06, 19:11
en büyük hedefin nedir..
ilk aşkının adı nedir:D
İlk aşkınla ne kadar sürdü birlikteliginiz..

halaluya
04-12-06, 19:17
1-senin için önemli olan 10 şey her şey dahil
2-aşk senin için ne ifade eder
3-hayatında yapmak isteyipte kesinlikle yapamayacağın şey varmı varsa nedir?
şimdilik bu kadar ama elimden kurtulamssın:D:D:D

KaRDeLeN
05-12-06, 09:56
ilk olarak ben sorayım o zaman
bu zamana kadar kaç kısıyle çıktın kaç kere mutlu oldun :):):)

ciddi olarak 2 kişi ile çıktım...biriyle 3,5 sene diğeri ile 2,5 sene çıktım ve ne yazık ki mutlu son olmadan ikiside bitti....kaç kere mutlu oldum demeyimde mutlu olduğum günlerde oldu tabi ki...;)

KaRDeLeN
05-12-06, 09:58
İlk önce anlamadığım şey konuyu neden DeepDream açmadı? Her üye seçtiği üyenin konusunu kendi açacaktır. Eğer açmıyorsa üye seçme hakkı yoktur. Bu bir daha olmasın lütfen.

Vildan'a soru sormaya gelince :)
Hayatta vazgeçemeyeceğin şeyler nelerdir?

ilk başta tabi ki vazgeçemeyeceğim ailem..sonrasında vazgeçilmezlerim disiplin, düzen vs. vs.:uctum:

KaRDeLeN
05-12-06, 10:00
en büyük hedefin nedir..
ilk aşkının adı nedir:D
İlk aşkınla ne kadar sürdü birlikteliginiz..

en büyük hedefim yok zaten istediğim hedeflere ulaştım...
ilk aşkımın adı Halil ve birlikteliğimiz 3,5 yıl sürdü...:utan:

Şirine
05-12-06, 10:02
kendini 3 kelime ile ifade edermisin?

zuzush
05-12-06, 10:04
hangı sıte ıcın calısıosun doru soleeeeeeeeeeee =))))

HaYaL
05-12-06, 10:09
hayattan çıkardığın en büyük ders nedir ablacım?

incitanem
05-12-06, 10:12
bensiz bi hayat düşünebiliyomusun sevgili ablacım:)bak doğru söle ben cvbı tahmin ediyorum ama bide senden duymak istiyorum...

ben sensiz yapamam çok seviyorum seni ama bi okadarda sinir oluyorum sana:D:D:D:D:D:D

zuzush
05-12-06, 10:24
bensiz bi hayat düşünebiliyomusun sevgili ablacım:)bak doğru söle ben cvbı tahmin ediyorum ama bide senden duymak istiyorum...

ben sensiz yapamam çok seviyorum seni ama bi okadarda sinir oluyorum sana:D:D:D:D:D:D

deme ole bak bende dıodum bı gıttı bunalıma gırdım :agla:

KaRDeLeN
05-12-06, 10:30
1-senin için önemli olan 10 şey her şey dahil
2-aşk senin için ne ifade eder
3-hayatında yapmak isteyipte kesinlikle yapamayacağın şey varmı varsa nedir?
şimdilik bu kadar ama elimden kurtulamssın:D:D:D

ailem, akrabalarım, arkadaşlarım, özelliklede kardeşlerim çok önemlidir...sonrasında düzen, disiplin vs. vs. aklıma bu kadar geliyo bunlar önemlidir.

aşk benim için hayatın anlamıdır..aşık olduğum zaman kimseyi gözüm görmez...

çok şükür yapmak isteyipte yapamadığım bişey yok...

KaRDeLeN
05-12-06, 10:33
kendini 3 kelime ile ifade edermisin?

çok iyi biriyim, çok sinirliyim, çok hamarat biriyim :)

KaRDeLeN
05-12-06, 10:34
hangı sıte ıcın calısıosun doru soleeeeeeeeeeee =))))

haylaz.info için çalışıyorum..:sir:

KaRDeLeN
05-12-06, 10:36
hayattan çıkardığın en büyük ders nedir ablacım?

kimseyi haddinden fazla sevmemek ve kimseye haddinden fazla değer vermemek bunları öğrendim ve bu konuda dersimi aldım...şimdi oyunu kurallarına göre oynuyorum..:cool:

KaRDeLeN
05-12-06, 10:45

sensiz bi hayat düşünemiyorum...neden düşünemiyorum beni kim sinir edecek, kim ters cevaplar verecek, her lafta kim sanane deyip beni sinir katsayımı artıracak dimi:D:D

herşey bi yana biliyosun ki sensiz hayat düşünemediğim için nelerle uğraştım ;)

KaRDeLeN
05-12-06, 17:15
sorular nerde soruları alıyım :D:D

halaluya
05-12-06, 17:18
aşık olduğun kişi -ama o bilmiyor yani açılmadın daha - okişiyi bir kızla çok samimi görürsen nasıl duygular içinde olursun
bide beni bana anlat:D

CinGeNe
05-12-06, 17:20
bizim mahallenin kızlarındaki sevmediğn huylar ve sevdiğin :D

KaRDeLeN
05-12-06, 19:17
aşık olduğun kişi -ama o bilmiyor yani açılmadın daha - okişiyi bir kızla çok samimi görürsen nasıl duygular içinde olursun
bide beni bana anlat:D

valla böyle bişey hiç yaşamadım ama herhalde kötü olurdum...

seni sana anlatayım ama pek fazla tanımıyorum.bildiğim kadarıyla ii birisin, çok da bilmişsin ;) ancak bu kadar anlatabilirim...

KaRDeLeN
05-12-06, 19:23
bizim mahallenin kızlarındaki sevmediğn huylar ve sevdiğin :D

soruya bak illa beni rezil et diyosun, sen kaşındın....başlıyorum anlatmaya :kopar:
şaka bi yana; senden başlayalım biliyosun ki kardeşimden ayrı tutmuyorum seviyorum seni ama bazen de sinir oluyorum...sevdiğim huyların aklı başında olman ve bizim evden hiç çıkmaman :D
sevmediğim huyların sümüklü biri olman ve ayşa ile bir araya gelince iğrençlikler yapıp miğdemi alt üst etmenizden nefret ediyorum...

diğer kızlara gelince zaten site ile alakası olmayan ve pek de fazla samimi olmadığım insanlar o yüzden yazacak bişey yok...:uctum:

Byminik
05-12-06, 20:34
sorular nerde soruları alıyım :D:D

Ya Allah'ım insan bu kadarda kaşınmazki yani kaşınırsa kaşımak gerek dimi yani .

İyi sen istedin bakalım benden günah gitti elime geçti fırsat bırakırmıyım köşeye sıkıştırana kadar seni .

Önce şu sorulara cevap ver ondan sonra senin cevap verme mantığını anlayıp, kalan sorular ona göre gelicek ki köşeye sıkıştırmak daha kolay vede zevkli olsun :D :claps:

Soru 1 :
Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa, yumurta mı tavuktan . ( Horoz misali vede bilimsel olarak ciddi cevap sitiyorum . )

Soru 2 :

Özürlü sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadına rastlasaydınız,
ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz? Bu sorunun yanıtını vermeden önce
aşağıdaki soruyu okuyun.

Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek.

İste üç aday hakkındaki gerçekler:

1. aday: Sahtekâr siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor.
İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini
içiyor.

2. aday: iki kere isten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken
uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor.

3. aday: Madalya almış bir savaş kahramanı, vejetaryen, sigara içmiyor.
Nadiren bira içer ve evlilik dişi hiçbir ilişkisi olmamış. Tercihiniz bu
adaylardan hangisi olurdu?

KaRDeLeN
05-12-06, 21:12
Ya Allah'ım insan bu kadarda kaşınmazki yani kaşınırsa kaşımak gerek dimi yani .

İyi sen istedin bakalım benden günah gitti elime geçti fırsat bırakırmıyım köşeye sıkıştırana kadar seni .

Önce şu sorulara cevap ver ondan sonra senin cevap verme mantığını anlayıp, kalan sorular ona göre gelicek ki köşeye sıkıştırmak daha kolay vede zevkli olsun :D :claps:

Soru 1 :

İngiliz bilimadamları, yüzyıllardır süren 'müthiş tartışmaya' son noktayı koydu: Yumurta tavuktan önce de vardı, yani tavuk yumurtadan çıktı.

Embriyon olarak
Merakla beklenen, "Tavuk mu yumurtadan, yoksa yumurta mı tavuktan çıktı" sorusunun cevabı, İngiliz bilimadamları tarafından bulundu. Genetik materyalin bir organizması hayat boyunca değişmez. Bu nedenle tavuğun ilk önce "embriyon'' olarak bir yumurtanın "içinde'' oluştuğu nihayet kanıtlandı.

9 yıllık araştırma
Yani tavuk yumurtadan çıktı. İngiltere'deki Nottingham Üniversitesi'nden Profesör John Brookfield, "Araştırma yaklaşık 9 yıldır sürüyordu. Tavuğun yumurtadan çıktığı artık kesin. Bu tez, yüzlerce bilimadamının ortak görüşü" dedi. Ülkedeki okullarda okutulan birçok kitaba, bu yanıtın gireceği ifade edildi.

al sana bilimsel açıklaması :vergaz:

Soru 2 :

tabiki bunu seçerdim

frengi hastası kadına da her halukarda kürtaj olmasını sölerim...

ömrümde böle kazık sorular görmedim ve bu kadar ecel terleri dökmedim...Ehhh minik görürsün sen gününü çıkma karşıma :agla: :agla:

Byminik
05-12-06, 21:26
Tavuk yumarta muhabbetine gelince .

Bilimsel cevap : Yumurta tavuktan çıkar , yumurtadan civciv çıkar , civciv büyür tavuk olur , döngü böyle devam eder .

Horozun cevabı : Ben anlamam ney nyeden çıkarsa ben işime bakarım dürter geçerim der .

Özürlü sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadına rastlasaydınız,
ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz? Bu sorunun yanıtını vermeden önce
aşağıdaki soruyu okuyun.

Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek.

İste üç aday hakkındaki gerçekler:

1. aday: Sahtekâr siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor.
İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini
içiyor.

2. aday: iki kere isten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken
uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor.

1. aday: Franklin D. Roosevelt

2. aday: Winston Churchill

3. aday: Adolf Hitler

ve bu arada...

Kürtaj sorusuna eğer evet dedinya

Beethoven’i Öldürdün!

Sende direk düşünmeden ön yargıyla cevap verenler arasındaymışşın demekki . Böylece seni biraz analiz etmiş oldum artık ona göre sorular gelicek tabiki yarın

Bu sözüde hatırlatmadan edemiycem .

Bir önyargıyı ortadan kaldırmak atom parçalamaktan daha zordur

KaRDeLeN
05-12-06, 21:31
saol minik açıklamaların için...öyle çelişkili soruların cevabını nerden biliyim...doğal olarak normal cevap verebilirim...

Kürtaj sorusuna eğer evet dedinya

Beethoven’i Öldürdün!

ben miyim annesi nerden bilicem Beethoven olduğunu :D:D

Kelebek
06-12-06, 00:03
iyi de anası da bilmiyodu ki oğlunun beethoven olacağını:D:D:D

Chitlembik
06-12-06, 08:26
NAsılsın? :D

KaRDeLeN
06-12-06, 08:33
NAsılsın? :D

iyiyim

Geniouss
06-12-06, 08:49
Lütfen konuyu gereksiz sorularla dağıtmayın. Haftanın konuğu hakkında bilmek istediklerinizi sorun..

Vildan sitede sinir olduğun ve sevdiğin kişiler kimler?

KaRDeLeN
06-12-06, 16:13
Lütfen konuyu gereksiz sorularla dağıtmayın. Haftanın konuğu hakkında bilmek istediklerinizi sorun..

Vildan sitede sinir olduğun ve sevdiğin kişiler kimler?

sitede tanıdığım herkesi seviyorum...isim vermeye kalksam yaz yaz bitmez, bunu bile zor yazıyorum :)

sinir olduklarımda bende kalsın zaten bi kaç kişi var...isimleri lazım değil...;)

psycho
06-12-06, 23:25
Franz Backenbauer'i tanırmısın ? nasıl biridir ? karıya kıza düşkünmüdür ?

KaRDeLeN
07-12-06, 08:24
Franz Backenbauer'i tanırmısın ? nasıl biridir ? karıya kıza düşkünmüdür ?

yuhhhhhhhh soruya bak:D:D olum siz minikle anlaştınız mı beni delirtmek için :D:D

Franz Backenbauer'i hiç tanımam sadece futbolla alakalı biri olduğunu biliyorum az çok:D:D valla senin benim gibi ii biridir :D:D sen ne kadar karıya kıza düşkünsen o da o kadar düşkündür....:kopar:

Simsiyah
07-12-06, 08:28
ahahaha güzel cevaptı :D:D

Sevdiğin sevmediğin yönlerini tüm çıplaklığıynan yazarmısın :D

KaRDeLeN
07-12-06, 08:55
ahahaha güzel cevaptı :D:D

Sevdiğin sevmediğin yönlerini tüm çıplaklığıynan yazarmısın :D

sevdiğim yönlerim çok ii dost canlısı biriyim, aileme ve kardeşlerime çok düşkün ve evcimen halimi çok seviyorum...becerikli olmamı, açık sözlülüğümü, vs. vs. olumlu her türlü yönümü seviyorum..;)

sevmediğim yönlerim çok sinirli ve asabi oluşumu hiç sevmiyorum...kimseden lafımı esirgemediğim için bi çok insanın benim yüzümden kırılmasını, üzülmesini istemiyorum... beni tanıyan böle tanır zaten, sevende böle sever...:)

Geniouss
07-12-06, 09:29
Bugüne kadar siteden keşke yakından görüp tanışsak ve birlikte güzel şeyler yaşasak dediğin biri oldumu.

alperpusat
08-12-06, 10:46
nerelisin? en son hangi okulu bitirdin, hangi kitabı okudun, hangi tiyatro oyununu izledin, hangi filme gittin, hangi dvd yi aldın, hangi albümü aldın vs..? nerden ikamet ediyorsun ve hayatta asla ve asla vazgeçemediğin tek şey.....

CinGeNe
08-12-06, 13:38
kötü bakkalın kızı gülizar ı neden sevmiosun? ben kendimi bildim bileli düşman gibisiniz ne istion kızcağızdan :D

KaRDeLeN
09-12-06, 10:51
Bugüne kadar siteden keşke yakından görüp tanışsak ve birlikte güzel şeyler yaşasak dediğin biri oldumu.

hayır öyle biri olmadı...tanışmak istediklerimi tanıdım zaten...;)

KaRDeLeN
09-12-06, 10:59
nerelisin? en son hangi okulu bitirdin, hangi kitabı okudun, hangi tiyatro oyununu izledin, hangi filme gittin, hangi dvd yi aldın, hangi albümü aldın vs..? nerden ikamet ediyorsun ve hayatta asla ve asla vazgeçemediğin tek şey.....

Kastamonu...
Bağcılar Abdurrahman ve Nermin Bilimli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunuyum...(elektrik bölümü ile uğraşmıyorum, muhasebeciyim)
Çanakkale Zaferi Kitabını okudum...
Nejat Uygur - Kaynanatör (tvde izledim)
Günah Şehri adlı filme gittim...Aktörün adını unuttum :(
uzun zamandır dvd ve albüm almıyorum...
İstanbul Bağcılarda ikamet ediyorum.
tek vazgeçemeyeceğim şey ailem (özelliklede anneciğim)

KaRDeLeN
11-12-06, 07:36
ilginize ve sorularınıza teşekkür ederim arkadaşlar...