Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanrı'nın Doğum Günü
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Yeryüzünde işler hiç iyi gitmiyordu. Dünya gergin, insanlar mutsuzdu.
Artık zamanı gelmişti...
Tanrı, imajını değiştirmesi için bir reklam ajansıyla anlaştı.
Tanrı ile genç reklamcı, Messenger'da chatleşmeye başladılar.
Çocuk 'Nasıl olur da Tanrı insanla chatleşir? ' diye sordu.
'Musa ile çalılıklar üzerinden konuşmuştum, seninle de internetten yazışıyorum. Bunda şaşılacak bir şey göremiyorum' yanıtını aldı.
Çocuk 'Kuran, kutsal bir kitap. O varken İslamın imajını değiştirmek neden bana düşüyor? ' diye sordu.
'Kuranı bir de benden dinlemeye ne dersin? ' dedi Tanrı.
'Bu, resim çizmeyi Picassodan öğrenmek gibi bir şey' dedi çocuk. Ve her şey ondan sonra başladı...
'Artık kütüphanende daha önce hiç okunmamış, kutsal bir kitabın olduğunu biliyorsun. Sır senindir' dedi Tanrı... Öğrendiklerine inanamayan çocuk sokağa çıkıp avaz avaz bağırmak, haykırmak istiyordu...
Elif, Lam, Mim... Bu harflere dikkatli bakın, yakında onlar dünyayı değiştirecekler.
Çünkü bugün, büyük gün... Bugün Tanrının doğum günü.
Bin yıllık suskunluk sona eriyor, dinler tarihinin en kadim sırrı gün ışığına çıkıyor...
Bugün... Bu büyük gün, tüm İslam âlemine, insanlığa ve canlılığa hayırlı olsun...
Tanrının doğum günü kutlu olsun...
Yazının ne anlatmak istediğini ve ne amaç taşıdığını anlamadım. Anlayan biri varsa açıklayabilirmi ?
Yazının ne anlatmak istediğini ve ne amaç taşıdığını anlamadım. Anlayan biri varsa açıklayabilirmi ?
bende +1
:D piskoooooo gel annat bıse ade beklıorrrussss :):)
Bence o da anlamamıştır..Öle eklemiştir...
Bence o da anlamamıştır..Öle eklemiştir...
yanı smdı sen kadıre herseyı eklıomu dıosun sayın cinyus :kopar:
bu yeni bir kitap sevgili arkadaşlar.şu sıralar tv gündine düşmek üzere. Eklemiş olduğum yazı da kitabın arkasındaki tanıtım yazısı ;)
:) taam osaman saten bu bolum kıtap bolumu hakan sende bızı galyana getırdın safmısın nesın :kopar:
kitabın ismi de,arkasındaki yazı da küfür alameti.içine bakmaya gerek görmüyorum.
Maniacdevil
13-06-07, 22:41
Anlamıcak ne var ki yazanlardan gayet de anlaşılır işte kitabın içeriği konusunda bilgi veriliyor.sanırım biraz gecikmeli oldu cevabım:D
kitabın ismi de,arkasındaki yazı da küfür alameti.içine bakmaya gerek görmüyorum.
katılıyorum... +999
ilginç bişeye benzior fırsatım olursa okurum
ne güzel demiş anştayn :D
bir ön yargıyı yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zordur
:claps:
insanların fikirleri abuk sabukta olsa onlar için değerlidir. ve her fikir düşünülesidir. bu inançlarımızla çelişse de dinlemekten zarar gelmez. eğer onu dinleyip de inançlarımızda birtakım değişikliklere gidiyorsak bizde sorun var demektir.
bende sana sonsuz katiLiyorum.. baska söze na hacet :oke: ;)
Maniacdevil
15-06-07, 18:06
Her şeye ramen bazı şeylere önyargılı yanaşmayın derim ben yoksa orta çağdaki kiliseden ne farkınız olur ki.
Benim bildiğim en doğrudur yolundan çıkalım lütfen.
İsteyen okur istemeyen okumaz ama banane.
Kelebek'e kesinlikle katılıyorum kitabın tanıtımı da ismi de küfür alameti. Bunun şakası dahi yapılamaz. Allah hakkında konuşuyoruz komşumuzun kızı hakkında değil!!! Heee kitabı alırsın okursun ne yazıyor bakarsın anlamaya çalışırsın merak ediyorsundur onlar başka. Kitabı okumakla günaha girmezsin küfür etmiş olmazsın... Ama öncelikle her insan kendi inancını tam anlamıyla bilmesi lazımki başkalarının inançlarını görüşlerini değerlendirebilsin. Kimiler islamiyeti tam olarak bilmiyor, bildikleri 5 şart 6 şart hepsi bundan ibaret ve tutup ta başka dinleri başka görüşleri değerlendirmeye çalışıyorlar ve sonucunda da ya sapık oluyorlar yada işin içinden çıkamayıp kim naparsa yapsın ben kendi bildiğimi yaparım diyorlar vs... Evet belki bir çoğumuz böyle şeylere önyargılı yaklaşıyor gibi görünüyor olabiliriz ama şöyle de bişey var bu kitap önyargılı yaklaşılması gereken önemli kitaplardan biri... Her insanın dinine görüşüne saygımız var isteyen istediği yoldan gider gidiyor da zaten istediğini yapar istediğini yaşar. Ama her müslümanın üzerine düşen bi görev vardır... Gücünün yettiği kadar ulaşabildiğin kadar insana ulaşmak yanlışları hataları varsa onları düzeltmelerine yardımcı olmak bilgileri senden eksikse bilgilenmelerine yardımcı olmak... Şimdi tutup ta demeyin forumda din dersimi verelim diye!!! Aslında güzel de olur kimileri bilgilerini tazeler kimileri bişeyler öğrenir :D
Sen onların ilahlarına küfür etmeki onlar da senin ilahına küfür etmesinler!!!
bencede
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.