Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yapardiniz???
catlaq_bebeq
14-12-07, 20:32
Sinifiniza yeni biri geliyor. Ve bu kisi eskiden cokkkk cokkkk sevdiginiz ilk askiniza cok benziyor ve size cikma teklifi ediyor??? Ama sizin suan bir sevgiliniz var aslinda seviyorsunuz ama uzun süredir bazi problemler yasiyorsunuz iliskinizde. Ne yapardiniz??
Cevaplarinizi merak ediyorum arkadaslar!!!!
1000-1-insan
14-12-07, 20:46
eger bir sevdiyim kisi varsa bile ona bakmazdim ne olursa olsun bana yakismaz halen seviyor olabilirsin ama insanda gurur var teklifi kabul etmezdim:hıh:
bu konular beni aşar...gönül muhabbetlerine tokum :)
catlaq_bebeq
14-12-07, 20:47
bir arkadasimin sorunu varda.... Vallah ben ne diyecegimi sasirdim. benim yüzümden yanlis birsey yapmazini istemem
havuz problemi gibi bir soru Bir musluk havuzu on saatte dolduruyo daha sonra yeni bir musluk takılıyo havuza bu sizin ilk göz ağrınız musluktan ikikat daha hızlı dolruyor aynı zamanda da ilk göz ağrınız bir musluktan iki kat daha yavaş üçüncü bir musluk havuzu boşaltıyor bu havuz kaç saatte dolar:cigara:
o kişi sadece eski sevgilisine benziyor diye o teklifi kabul etmesi çok yanlış olur bence şuanda bir ilişkisi varsa ve sevgisinden eminse sorunları elbet bitecektik eğer şöle deseydin eskiden çok sevdiği insan geri geliyor deseydin kafasının karışması normaldir ama benzeyen biri için hayatıbnı değiştirmeye değmez
benm sewgilim wrsa;geçmiş geçmişte kalmştr..eski aşkıma da benzese işim olmaz:)
sadece ßoş ßi hayaL die niteLendiririm. sınıfa geLen kişi hiç umrumda oLmaz. ßen sevgiLimLe probLem var die eski sevgiLime ßenzio die tekLifine de sıcak ßakmam şahsen ve muhattap ßiLe oLmam. adı üstünde eski sevgiLi ve ßenzeri :D
Su Işıltısı
15-12-07, 08:58
kabul etmezdim diye düşünüyorum...
ben aşk dedimi kaçıcam bundan sonra abi...
en iyisi aşık olmadığın kızlarla takılmak...
Sinifiniza yeni biri geliyor. Ve bu kisi eskiden cokkkk cokkkk sevdiginiz ilk askiniza cok benziyor ve size cikma teklifi ediyor??? Ama sizin suan bir sevgiliniz var aslinda seviyorsunuz ama uzun süredir bazi problemler yasiyorsunuz iliskinizde. Ne yapardiniz??
Tabiki kabul etmezdim bu etik olarak bana aykırı
umrumda bile olmaz benim :cigara: seviyorsam hele hiç yanlış yapmam ahını almam kimsenin
problemler halledilir
diğeri için ise sınıfımı değiştirirdim.
2sini birden idare ederdim :D :D
dengesiz_rocker
31-03-08, 14:41
sımdı bu qonu bıras qarısıq ama bu yenı arqadas bırıne bensıo dıe etqılenmıssın bence yanlıs burda ondan o oldugu ıcın etqılenmelıydın ılısqıne gelınce usun suredır sorunlar war demıssın bence bıtır gıtsın belqı coooooooooooooook daha ıyısı wardır we bulursun qım bılır
sahte_prenses
01-04-08, 21:20
yha ilk aşkına benziyor diye hoşlanabılır dogaldır ilk aşklar farklıdır ama ilk aşkı kadar temızmıdır bunu düşünmek lazım ? sırf suratı benziyor diye içinide ona benzetemezsın !
hem sevdiğindende bi hiç ugruna vazgecmesi cok yanlış olur pişman olur diye düşünüyorum !
eger yasadıgım ılıskıde problemler yasıyosam mutlu degılsem kabul ederdım
Bence sacma kabul etmek,problem herzaman Olur onunla problem olmayacak deyil ya hem seviyorsan beraber oldugun kisiyi kabul edemesin,edersende sevmemisin.Problem olsun egerki savasmaya ugrasmaya degerse ben o problemleri yoketmeye calisirim sevdigimle baska erkeklere bakmam!
Ve zaten öyle hemen baskasinla cikacaksan ozaman seviyodum bile diyemesin
dengesiz_rocker
03-04-08, 02:19
ewet haqlısın ama olay o deıl aslında burda sımdı basqasından etqılenebılıosa saten bıseler bıtmeye yus tutmustur bence o sebeple dedım ama bıyandanda ılq asqına benseyen cocugada yasıq deılmı ınsan ole bı durumda o esqı asqını arar o ınsanda ole baqar bence dolayısıyla orda yanlıs tmm fısıq bensıo super ama ıcı bensemıo yanı dısardan baqınca tanıdıq ama ıcı yabancı............. bence olmas
Ya bencede olmaz nekadar sacma bisi sadece benziyo diye,ya zaten böyle düsünmesi bile sevgisini ortaya cikartiyo ortaya
geçmişe mazi hadi bakalım Niyazi derler :D:D:D
ya o seven çocuga yasık olur eger gerçekten seviyosa
türk flmi gibi yaw napayım bilmem
ben kabul etmezdim sonucta sadece benziyo olabilir bana onun gibi bakabilcekmi onun gibi sevebilicekmi herşeyden önce sevdigim var ve promlemlerimi aşardım ama benziyo diye kabul etmezdim cünki ben olmak istedigim yerdedir ve kafamı kimsenin karıştırmasına izin vermezdim..
2sini birden idare ederdim :D :D
helal olsun yakısır
adı üstünde eski,eğer bi işe yarar biri olsaydı eskimezdi diye düşünüyorum :D eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı :D onun için işim olmaz,var olan ilişkiye devam
işi kolay yoldan halletsin derim. yani direk intihar:D
mersindelikanlısı
15-09-08, 14:37
öfffff çok zor ya ama kimde mutlu oluosam onunla çıkardım mutlu etmiyen kişi ile de ayrıldım
SusKun_YoLCu
20-09-08, 00:42
biriyle çıkıosam ilk aşkımla ayrılmışımdır.o halde ilk aşkıma benzemesi bişey ifade etmez.çünkü şuandaki aşkımın kendisi ile hala beraberim.o varken...Ayrıldığım eski aşkıma benziyor diye kabul etmem ;) hatta bu ret nedeni bile olabilir
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.