Orijinalini görmek için tıklayınız : nokta?
black_woman
13-12-07, 10:44
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
soru şu: gördüğünüz nokta bütün karelerden 1 defa geçmek ve çapraz gitmemek koşuluyla aşladığı yere geri dönecek
bunu yapabilirmsiniz?ben yapamadım:D
einstein bu soruyu 24 saatte çözebilmiş:D kolay gelsin:D:D:D
saka mi bu ????? allahim nerden girdim buraya:D
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
simdilik bukadar einsteine ayip olmasin diye 1 günde çözmüorummmm :D
well-behaved
05-01-08, 18:25
saka mi bu ????? allahim nerden girdim buraya:D
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
simdilik bukadar einsteine ayip olmasin diye 1 günde çözmüorummmm :D
sürmeli sana sonuna kadar katılıyrum:cigara:
well-behaved
05-01-08, 18:25
bide cevabını yazmayı unutmayın lütfen
24 saat sonunda einstain 'ın cevabı bu soru çözülemez olmasında ne olursa olsun..lütfen sorunun cevabını yazalım. kafamda saç kalmıcak yoksa. ne 24 saatler geçirdim..
ohooo einstein masallah:Dben ugrasmam vallah :D
lütfen sorunun cevabını alalım..rüyalarıma girmeye başladı..birde öğrenmek istediğim şey bu soruyu einstain 'a kim sormuş?
black_woman
10-01-08, 17:03
valla sorunun cvbını bilseydim emin olun cvbı yazardım ama bi cvbının olduğunu biliyorum:D:D:D uğraşmaya devam;)
Su Işıltısı
10-01-08, 17:05
nasıl devam ya....bulamadım ve sonucu görmeyi çok istiyorummmmm
black_woman
10-01-08, 17:08
valla soruyu einstein'a ben sormadım o yüzden cvbınıda bilmiyorum:D:D uğraşıyorum bende :D bulunca bende haber veririm size:D:D:D
önce böleee ugrastim
ama karelerin disina çikamazsin diye bi kural yoook :cigara: bananemmm bende böle çözdüm baska türlüsü saaten imkansiz ya
önce böleee ugrastim
ama karelerin disina çikamazsin diye bi kural yoook :cigara: bananemmm bende böle çözdüm baska türlüsü saaten imkansiz ya
ponponum süpersiiiiiiin:claps:
arkadaşlar butun binayı seferber ettim ama kimse bulamadı herkes bana küfür ediyor sen sardın bunu başımıza diye :D butun millet uğraştı ama malesef bunu çözümü yok :D ne yaptıysak olmadı bütün millet isyanlarda... evet cidden bu şekilde olmuyor çözümü yok :)
çapraz diyo çapraz,çaprazı biliyon demi elif:Donu dedem de çizer öle ainstein ın 24 saat uğraşmasına gerek yok:Dvardır bunun bi çözümü.
çapraz diyo çapraz,çaprazı biliyon demi elif:Donu dedem de çizer öle ainstein ın 24 saat uğraşmasına gerek yok:Dvardır bunun bi çözümü.
puhauhah :D iyide çapraz gitmedimki çizgilerin disina çiktim :sus:
dengesiz_rocker
12-04-08, 21:59
bu soruyla tam uc gun ugrasmıstım cosucem dıe yapamdım tabııı pes ettım sımdı gorunce yıne o gunler geldı aqlıma stres oldum yaw
miss california
24-08-09, 00:22
ama ama benim ne işim var burda ya kafandaki şeyleri bitirdin bi bu kalmıştı oda tamamlandı aferim miss:kac:
önce böleee ugrastim
internetten cevabına baktın demi:D
benim tanıdığım einstein böyle şeylerle uğraşmaz :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.