Orijinalini görmek için tıklayınız : cicada'nın günlüğü
Ölümün yüzü soğuk derler...sendemi terk ettin beni:(canım hocam ne günler geçirdik seninle ağladık,güldük,sevindik,üzüldük...sen öğrettin bana erdemli olmayı.içimdeki çocukla barıştırdın beni.sendemi yenildin kansere...4 ay içinde mağlup etti seni bu illet hastalık.Allah ın işine karışılmaz ama sevdiklerim teker teker gidiyor sonsuzluğa.ben ayakta kalmaya çalışıyorum direniyorum.hani derdin ya bana güçlü olacaksın çingenem sen herşeyi başarırsın die ben güçlüyüm hocam ayaktayım.sen gittin ama arkanda bir sürü ismail ozman bıraktın.seni unutmayacağım:agla:
beynim allak bullak.Labirentin içinde kayboldum.bi anlayabilsem hangi yol sana çıkıyor mutluluk.Çok karışık bu yollar.Yıllardır varamıyorum sana.Önümde taşlar var yığılı aşamıyorum.Sürekli kuyumu kazanlar var içine düşüyor çıkamıyorum.Türlü türlü çabalıyorum ama bir türlü sana varamıyorum mutluluk.Ne sen benden kaçmaktan sıkıldın nede ben seni kovalamaktan.Ama pes dedim.Beyaz bayrak sende.ben bu savaştan çekiliyorum artık...Beni bırak bana bırak kederi.Uğraşma artık benimle...Fersah fersah öteme git istemiyorum artık seni mutlu olmayı istemiyorum artık.Ben istedikçe sen hep çaldın.Herşeyi aldın benden.Millet kova kova aldı,bana dibi delik kova çıktı.Bir gösterdin kendini bir çektin.anlıktı mutluluklarım benim.Şimdi ben kime neden GÜVENEYİM.Sevdim sevmelerimi aldın sevildim onları çaldın benden.Şimdi sevmek istiyorum ama yine sen çıktın karşıma.Bu defa benden alacağın kalmadı.Ödedim ben tüm bedelleri.Bak 21 yılda saklı hesabın.Açıp açıp bak defteri neler aldın benden nelerimi yok ettin.Bakta acı artık bırak yakamı.DEDİM YA BEN SENDEN GEÇTİM SEN BENDE NE ARIYORSUN HALA:agla:
kimsenin yüzünü görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum.Bazı insanların bu kadar iğrenç olabilmeyi nasıl başardıklarını merak ediyorum artık.Bir süre kabuğuma çekiliyorum.sıkıldım artık herşeyden.2 günlük macera arayan insanlardan.Sanırım artık annemden başka hiç kimseyi sevmiyorum.HİÇ KİMSEYİ...
yusuf_misali
19-12-07, 20:04
hayırdır neyin var ???
cicida bir sorunun varsa bizler burada yanı başındayız:(
ya arkadaşlar teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek beni mutlu etti gerçekten.Hepimiz bazı zor dönemlerden geçeriz zaman zaman buda öyle bir dönem sanırım.Hepinize teşekkür ederim:agla::agla:herşey gelir geçer
yusuf_misali
21-12-07, 22:45
inş. birde gelipte geçtiğinde arkasından baktığımız şeyler vardır öle değildir umarım bazı şeyler geçerekn kaçırmamak lazım saygılarr..
biliyorum bir gün bende sana güzel şeyler yazıcam.o günler çok uzak değil bana.ama biraz daha sabır.her zamanki gibiyim yine.kafamı toparlamaya uğraştıkça yine yere düşüyor yine param parça.sevdiklerim sevenlerim hepsi benim yanımda biliyorum ama nedense bunların arasında bir tek o yok:(ben ona ne kadqar yakınsam o benden o kadar uzak.ama artık bende sıkılmaya başladım.yarın bayramın son günü.3 gün boyunca hiç bir şey yapmadım.ne kadar uzaklaştım insanlardan.şu anda hastayım ve tek başımayım.sıcak bir çorbaa istiyorum:(bi el uzansında ateşimi düşürsün.biri gelip ilaç versin.yalnızlık ne zormuş be.bu bayram böle buruk geçti.en çok abimi özledim o yanımda olsun istedim ama oda yok.kim bilir bir daha ne zaman görücem seni canım abim:(sen burda olsan beni yalnız bırakmazdın biliyorum o yüzden sana hiç kızmıyorum.seni kendimden çok seviyoruumm çabuk gel olurmu:(:(
Bırak inceldiği yerden kopsun artık.ya adam gibi benimle yada hiç...bu maskeyi ne kadar daha taşırım bilmiyorum.ama sende şunu bil gidersem bir daha gelmem.sen her günü kendine yeni umut sayarsın belki ama beni kaybedersen bir daha asla kazanamazsın.bunu bil istedim....
bir ağaç sonbaharda nasıl yapraklarını bırakırsa, insan da artık kendini tükettiren yapraklarını bırakmalı bence : )
yeni yıla ölü olarak girmek iğrenç bir duygu:D:Devet ölü olarak giriyorum bu yıla:)nüfus müdürlüğünden babamı çağardılar meğer nüfusta ölü gözüküyormuşum ölüm kağıdımı vermek için çağarmışlar:Dhayır yaşıyorum dedim yıl başından sonra gel ispatla dediler:Dneyse bana müsade çok işim var helvamı yapıcam konuyu komşuyu çağırıcam 41 yasin okutucam:agla::agla:aranızda hortlak var dikkatli olun:cigara::cigara:
yusuf_misali
31-12-07, 15:10
madem ölüsün sevabına birini öldür be :D:D dua ederim bol bol :D:D:D kayıtlarda yoksun cezanda olmaz senin :)
hehehe iyi fikir yusuf gel bir liste çıkaralım :D
MaKfAlİcEtAğErİ
31-12-07, 16:34
yeni yıla ölü olarak girmek iğrenç bir duygu:D:Devet ölü olarak giriyorum bu yıla:)nüfus müdürlüğünden babamı çağardılar meğer nüfusta ölü gözüküyormuşum ölüm kağıdımı vermek için çağarmışlar:Dhayır yaşıyorum dedim yıl başından sonra gel ispatla dediler:Dneyse bana müsade çok işim var helvamı yapıcam konuyu komşuyu çağırıcam 41 yasin okutucam:agla::agla:aranızda hortlak var dikkatli olun:cigara::cigara:
kız senlen hemen bu konuyu değerlendirelim.bak zaten ölü görünüyorsun uzun zamandır gözüme kestirdiğim bir banka var.planlar hazır sadece birinin oraya girip kasayı boşaltması lazım..korkma parmak izinden zaten ölü görünüyon(Allah gecinden versin)..ne dersin vallah bundan sonrakı hayatımız zenginlikler içinde geçer:):)
uyma bu kötü niyetli insanlara serap..:Dbak hemen faydalanacaklar..ülen siz varya siz ölüyü diriltiriniz:kopar:
yusuf_misali
01-01-08, 14:28
uyma bu kötü niyetli insanlara serap..:Dbak hemen faydalanacaklar..ülen siz varya siz ölüyü diriltiriniz:kopar:
fikirin bizden çıkmış olması le mansı kızdırdı eminim aklına gelen ilk fikir bu olmuştur :D:D:DD:D:D:
kız serap ben dün gece hortlaklamı yılbaşı kutladım:D:Dama hayatım boyunca heralde senin kadar güzel hortlak görmem bi daha:kopar:
Cnm,bitanem,meleim benim..
Seni çoo..k ama çoo..k sewiyorum,iyi ki tanımışım sni ben.
Herşeyimiz aynı yaaa.. Ben çk mutluyum,sn olduun için hayatımdaa!! Artık hep yanındayım..
Seldoşuun seni tanıdğıı için çoo..k şanslııııı.
Günlüğüne yazmak istediiiiim:melek:
:muju::ponpon::salla::elele::qop::dost:
noldu anlamadım ama umarım sorun ne ise en kısa zamanda düzelir.:papatya:
Cnm,bitanem,meleim benim..
Seni çoo..k ama çoo..k sewiyorum,iyi ki tanımışım sni ben.
Herşeyimiz aynı yaaa.. Ben çk mutluyum,sn olduun için hayatımdaa!! Artık hep yanındayım..
Seldoşuun seni tanıdğıı için çoo..k şanslııııı.
Günlüğüne yazmak istediiiiim:melek:
:muju::ponpon::salla::elele::qop::dost:
kuşum bende snei kocamannn seviyorum:)yanında olamasamda her daim seninleyim.yok böle bi aşk:Dsende benim günlüğümü kullanabilirsin izin verdim sana:kopar::gulkiz:ikimizin olsun günlüğüm:D
Olsun çiçeeem=) Thanks bitanem,muju ayriyeten,anladın sn onu:D
Bugün çk önemli kararlar aldım,özkanla birlkte..Doğudan kardeş edincezz:claps:
Çok güsel bişi yaptıımıza inanıyorm:melek:
Onun dışında herşey yolunda gidio,RABBİMe şükürler olsn:papatya:
Benden dertlerimden bıktın artık biliyorum günlüğüm:gulkiz:o yüzden bu gün sana sıkıntılardan bahsetmicem.dün çok güzel bir gün geçirdim.erken uyandım kahvaltımı yapıp kendimi vurdum yollara:)arkadaşımla buluştum beraber nargile içtik özlemişim o gül kokusunu ya:nargile:her ne kadar beceremesemde nargile içmesini sağ olsun bi arkadaş sayesende baya uzmanlaştım bu konuda:)akşam eve geldim eksiklik vardı sanki.selda yoktu:(hemen msj attım kuşuma.onunla sohpet ettim.güsel bir pazar sabahını harika bir pazar akşamıyla sonlandırdım:)
Konya günlerim geliyo aklıma,hep bu sayfayı açtıımda..
Hep günlük yazardım o zmanlar:gulkiz: Çok özlüyorum okul günlerimi,çalışmk çk skıcı yaws:agla:
Günler de geçmek bilmiyor sanki,neyse beklenen gün gelcekse;çekilecek çile kutsaldır:D
Herşey dha da güzel olcak zmnlaa..Çok mutlu olcam,bn hakediyorum mutlu olmayııı:gulkiz:
Serabıım yaa çk değişik şeler oluyo,insanları anlayamıosun kuşum..
Hadi hyrlısı bakalım,günler ne göstertcekk kimbilirr:ponpon:
çok özledim.seni çok ama çok özlediğimi fark ettim bu gün.neredesin:(bak,bana en son söylediğin şiiri dinliyorum şimdi."konuş sevdiğim yüreğinin şarkısını söyle bana,gece karanlık,yıldızlar bulutların arkasında yitip gitmiş,rüzgar iç çekiyor yaprakların arasında,bırak çözeyim saçlarını,kulaklarımı göğsüne bastırayım ve orda o tatlı yalnızlıkta gözlerimi kapatıp kalbinin hırıltılarını dinleyim yüzüne hiç bakmadan...!!!":(göz yaşlarım sel oldu.hani kıyamazdın ağlama kahve gözlüm derdin sen ağlama kıyamam bir damla yaşına derdin.sen gittin gideli dinmiyor ki gözümün seli:(nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum ki.alıştığın kokudan vazgeçmek kendine başka bir koku başka bir doku seçmek ne kadar da zormuş bilemezdim senden önce.sende bıraktığım sevdalarımla çıktım yola.senden sonra varamadım aşka:(kimse sen gibi sarılmadı bana.güneş doğsada ben senden sonra karanlıktayım hala.gri bulatlar dolanıyor bak hep başımda:(sürüklüyorum senide gittiğim her yere.baktığım her gözde seni aradım yoktun bulamadım.zordu sensizlik başından beri bilirdim.yıllarca nelere direndik seninle.ne zorlu günler aştık.kimlere kafa tuttuk aşkımızla.aklıma ne geldi sevgilim.hani elimi tutupta helalim namusum karım olurmusun demiştin ben öyle sen gibi süslü laflar bilmem ama her akşam kapımı sen açarmısın bana demiştin bırakma ne olur beni gitme sakın demiştin:(hani ömür boyu beraber olmaya yemin etmiştik.off çok zor gerçekten zor sensizlik.ama elim mahkum alışmak gerek.senelerimi verdim sana mükafatı buymuş demek ki.biz ailelerimizi bile aşkımızla dize getirmedik mi senle.onlar bile imrenmedimi bizim aşkımıza.ne yaptım sana söyle ne yaptım.ayrılık bize yakışmadı hiç yakışmadı bu yaptığımız.biliyorum sen bunları okusan kesin dersin ki beni sen terk etmedin mi nedir bu pişmanlık?yanılıyorsun her zamanki gibi seni ben terk etmedim ki sen beni seni terk etmeye mahkum ettin.yine yaklaşıyor sevgililer bayramı.bu sensiz 2,sevgililer günüm olucak ve kaçıncıya merdiven dayıcam kim bilir.asla dönmeyeceğim sana asla.sana söylemiştim bende ihanete af olmaz.!!
içim acıyoo,boğazım düğümleniyo,gözlerim dolu doluu..
Sabır wer RABBİM..
Dayanılcak gibi deil,sewdiklerini ağlarken görmek.
Bi sewdiğimi daha kaybettim.
RABBİM geride kalanlara sabır wersin..
Offfffffffffffffffffffff..
sewgilii günlükcüüüm...
RABBİMe sonsuz şükürler olsn,öle mutluyum ölee huzurluym kiii:gulkiz:
Yolunda gitmeyen hiçbişi yookk..
Allah ım isyan etmiyorum.ne olur buna fırsat verme.ama aylardır beklediğim işi bu kadar kolay kaybetmemeliydim.neden her şeyimi aldın?bu benim için ne kadar değerli ne kadar öenmliydi.nasıl nasıl kaybederim nasıl olur bu bir telefon mesafesi kadar yakındı bu iş bana.nasıl böyle bir hata yaptım?nasıllar....beynim patlıcak biliyorum yardım et bana.neden bu kadar yalnız kaldım :agla:
Allah ım isyan etmiyorum.ne olur buna fırsat verme.ama aylardır beklediğim işi bu kadar kolay kaybetmemeliydim.neden her şeyimi aldın?bu benim için ne kadar değerli ne kadar öenmliydi.nasıl nasıl kaybederim nasıl olur bu bir telefon mesafesi kadar yakındı bu iş bana.nasıl böyle bir hata yaptım?nasıllar....beynim patlıcak biliyorum yardım et bana.neden bu kadar yalnız kaldım :agla:
senin hiçbirşeyin yoktu ki!!!! sana verdiğinden başkasını almaz.Bizim şer bildiğimizde bir hayır,hayır bildiğimizde bir şer vardır.Herşeyin iyisini güzelini bilen Allahu Teala bir kapıyı kaparken başka bir kapıyı açar.Sabret,sabrın sonu selamettir.Haline şükret ki imtihanı kazanasın,kaybedenlerden değil sabredenlerden ol,kutuluşa erersin...
senin hiçbirşeyin yoktu ki!!!! sana verdiğinden başkasını almaz.Bizim şer bildiğimizde bir hayır,hayır bildiğimizde bir şer vardır.Herşeyin iyisini güzelini bilen Allahu Teala bir kapıyı kaparken başka bir kapıyı açar.Sabret,sabrın sonu selamettir.Haline şükret ki imtihanı kazanasın,kaybedenlerden değil sabredenlerden ol,kutuluşa erersin...
2 gün yalnız bırakmaya gelmiyo serabımı ne işi ne beklemesii ne diyon aşkm:agla::agla:
kıymm sna ben,wardır HERŞEYDE WARDIR Bİ HAYIRRR..
nie böle diyosun bn sna dayanamm biliyosun:agla:
melih gerçekten çk güsel bi yorum,teşekkrlerrrr:claps::claps:
Herşey yolunda,çoooo..k mutluyum çoooooo..k:gulkiz:
Şükürler olsun RABBİMee..
Günlüüüm günlüüüüüm :gulkiz::gulkiz:
Yine ben :sus:çok iim RABBİMe şükürler olsn kiii..
Günler ölece geçip gidio,hyrlısyla şu 2 ayı da bi atlattımmıı herşey dha da güsel olcak:gulkiz:
Şimdilk bu kadarrr:hiop:
cnmm acıyoo,yüreğimm yanıooo,içimm kann ağlıoo yaaaa..
hiçç bu kdr kötüü olmamştmm:agla:
RABBİİM nolurr şifa wer onaaa,dayanamm bn onun yokluunaa:agla::agla:
Artık düşündüklerimi kelimelere dökmek zor geliyo, anlamm weremiyorumm bazı şeylere..
**Bilmesin, düşünmesin, anlamasın diyorumm
RABBİM biliyooo bnii, gerisinin hiç önemi yok..
offff..
sıkıldım bunaldım..
nee kadar sıkıcı bigün yaa, geçse de bitse bi an önceee :agla:
Mutluyum huzurluyum hiç olmadığım kadar belkide son kez.
Herşeyde bi hayırr wardırr.
Sadecee sabırr sabır sabırrr..
Herşey daha da güzel olcak zamnlaa biliyorum..
Hissettiklerimi kelimelere döküp bi cümle dahi kuramıorum içimden, noluo bana :(
Gözlerim dolu dolu, ağlamamak için zor tutuorum kendimi.
Bi nedeni de yok, koskoca bi boşlua düşmüş gibiyimm amaa..
Hayırdır inşallah :(
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.