Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmetimiz (Haylaz)
Herkesinde biLdigi gibi..
Mehmet yakinda Asker..
Burdan dileklerimizi..dualarimizi iletelim istedim ona..
Geldi catti ayrilik vakti,
ugurLamak seni dahi gurur verici.
Mehmetciklerimiz ne kanlar verdi,
sehitLerimiz cennet kapisinda dizili.
OnLar olmasaydi,
kim ayakda tutardi türkiyemizi?
ne mehmetler geldi gitti,
düsmanLarimiza maneviyatimiz dahi yeterli.
Sende git gel hayirlisi ile.
Unutma...
Biz dostlarin herzaman seninle,
olurda üzüntü cökerse oralarda..
sevenlerini hatirla,
yüregine sicak su serperiz..
en soguk aninda.
Dost dedigin..
dualari ile ugurlar.
Ugurladigi yerde de bekler..
giden askerini..
Iyi bak oralarda kendine,
benLiginden hic bir sen kaybetme.
En mutlu aninda.. kendini,
en üzüntülü aninda ..bizleri,
kazi kalbine..
Rabbime emanetsin önce..
sonra kocaman yüregine.
Mehmetimiz asker diyoruz yüregimizle..
Hayirli teskereler dileriz sitece..
Mehmetler satirlara sigmaz..
10.12.2007 , ZynP _
Gittigin gibi geL ... :)
ve hakkini helal eyle..
Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah :)
gideceğim zaman cvp vereyim, yarın akşam vedalaşacağız malesef... gideceğim yer hala belli olmadı, yrn tüm bilgileri buraya eklerim, minik bi elveda notu ile :D
saolasın zynp :)
hayırlıysa git gel memet..İnternet cafeli bi kışlaya düşersin inşallah :)
özlücem seni.çabuk git gel emi:agla:
hayırlı teskereler mehmet hakkını helal et. bu arada halen gidilecek yerin belli olmamasının bize yapılan bir psikolojik baskı olduğunu düşünüyorum (:
Hem Mehmet hem de Ferdi layıkıyla görevlerini yerlerine getirip gelirler inş :) sizi biz çok seviyoruz :)
rabbim hayırlısı ile gidip gelmek nasip etsin hayırlı teskereler mehmet
Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah Mehmet Bey=)
Seni bulmuşken;tekrar kaybetmek zor olcak ama,itiraf ediyim artık=)
sitemizde ßaşta adminimiz oLmak üzere üç asker ßuLunmakta ve üçüde aynı günde gidio. Raßßim hayırLısıyLa gidip geLmeyi nasip eyLesin. şimdiden hayırLı teskereLer HayLaz, feH2R ve mahoni
Hayırlısıyla güle güle gidip,güle güle gelsinler inşallah,Allaha emanet olsunlar.
Kardeşim umarım yakın bir yerde ve 6 ay olarak yaparsın. Senden daha fazla ayrı kalmayı istemiyoruz... Güzel bir geçirme töreni yapacaz :D :D
arkadaşlar benide unutmayın yaLinkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. gidiyorum askere.ama halen nereye gideceğimi bilmiyorum...
black_woman
10-12-07, 09:58
sitemizdeki tüm askerlere hayırlı teskereler diliyorum:) Mehmet çabuk geeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllll l:D:D:D:D
kardesım mehmetımm hatay çıktı hayırlı teskereler sana.herzaman yanındayız ...
gören de yemen harbine gidiyo zannedecek:Dballı adam bu 6 ay yatar gelir:Döteki uzun dönemlere Allah kolaylık versin:)
askerlık bu hıcbır sekılde hafıfe alınmaz.makamı yerı yurdu farketmeksızın herkese hayırlı teskereler dılerız.
Canım herzaman arkandayız :) En büyük asker Bizim asker-ler :)
Su Işıltısı
10-12-07, 11:34
sitemizin birbirinden yakışıklı ASKERLERİ hayırlı teskereler size... Sizler bizim rahat uyuma nedenimizsiniz.....
•[уаŁиız мєŁєκ]•
10-12-07, 11:53
HayLaz, feH2R ,mahoni ve manner hayırlı teskereler:(
catlaq_bebeq
10-12-07, 12:53
hayirlisiyla git gel...
forum haylazın askerlerine hayırlı teskereler...
insallah hepinizde kazasız belasız alırsınız su teskereyi...
feh2r ve mehmet beklıcez bızler sızı burda kib
ALLAHA emanet olun
HayLaz, feH2R , mahoni ve manner HAYIRLI TEZKERELER
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
catlaq_bebeq
10-12-07, 14:52
Haylaz Askere Gidiyo Bana Kim Güzel Seyler Dicek Yaaaa
hayırlı teskereler Askere gıden tum dost lara
başta yüce Haylaz'ımız Mehmet abimiz ve Ferdi abimiz olmak üzere bütün askerlerimize can-ı gönülden tebriklerimi sunuyorum : ))))
hayırlı teskereler : ))))
Haylaz Askere Gidiyo Bana Kim Güzel Seyler Dicek Yaaaa
ayıp ettin:D
catlaq_bebeq
10-12-07, 16:28
ayıp ettin:D
aman sen uzak dur capkin sey seni :kac:
:kopar:
sessiz_gemici_86
10-12-07, 16:35
ben yeni geldim valla allah kolaylık versin mehmete yaw çok zor ama napalım buda vatan görevi yatma yeri değil nöbet sende mehmet sana devrediyorum
Başta adminimiz olmak üzere ferdi,mahoni,manner abim hepinize hayırlı teskereler..Güle güle gidin güle güle gelin :)
Ve işte hepinizin beklediği o an geldi... Veda zamanı... Bir alışamadım şu vedalara, ne zaman vedalaşmak gerekse kendimi hep ufak çocuk gibi hissediyorum, eli ayağına dolaşan, tam oyununun en güzel yerindeyken müdahale edilen çocuk gibi...
Her vedanın farklı bir hüznü var. "Gurbet hayatına üniversitede alıştık, askerlik bize vız gelir" derdim her zaman ama yalanmış, öğrendim. Annemle evde gözgöze gelmekten çekinerek dolaşır oldum, artık şu son vedalaşmayı gerçekleştirip bir an önce bitirip gelmek istiyorum...
Bu arada tüm gece bana bu şarkıyı dinlettiniz, hatırlattınız, 1 saattir dinliyorum. Bu yazıyı okurken sizde dinleyin bari :D
Sözü fazla uzatmak istemiyorum ki kendimi kaptırmadım şu ana kadar, fazla duygusallaşmak istemiyorum, güle güle gidip güle güle gelmek yakışır hepimize, vatan borcunu ödeme şerefine nail oluyoruz kolay değil :)
Aramızda sorun olanlar, kalbini kırdıklarım, yanlışlıkla eteğini kaldırdıklarım, dudağı ile yanağının kesişiminden yanlışlıkla oldu deyip öptüklerim... Tüm sevdiklerim, sevenlerim, sevmeyenlerim. Hepiniz hakkınızı helal edin, Haylaz Abiniz 5 ay 5 gün aranızda olmayacak. Artık ilk hafta sonu izininde cafeden girene kadar ayrıyız. Gözden ırak olan gönülden de ırak olacaktır biliyorum ama ben ırakları yakın etmeyi bilirim. Siz şimdiden dönüşümü özlemeye başlayın. Fazla da kulağımı çınlatmayın ama:)
Kendinize iyi bakın, hepiniz Allahıma emanetsiniz. Siteye de iyi bakın bu arada, sonuçta site hepimizin :)
İskenderun yolcusu kalmasın... Görüşmek üzere... :)
heycanla bekliyorum abi seni..
Mehmet askere gidiosun tamam abicim ama ne bu cevap ya ağlayınmı diosun sen bize :D git gel hayırlısıyla özletme kendini çok Seni çok seviorus
0fff ße admin saßah saßah ağLattın yaa :agla: şarkı ve yazdıkLarın ßir ßütün oLmuş resmen duygu seLine kapıLdım yahu :( Raßßim'e emanetsiniz ßizde size emanet. ALLAH yardımcınız olsun... yokLuğun müthiş ßeLLi oLuo :)
Su Işıltısı
11-12-07, 08:27
Haylaz abiciğim ne bu veda falan ya... Sen hep burdasın sonuçta... Sabah sabah kötü oldum şimdi ya....
haylaz abiciğim, Ferdi abiciğim, Mahomi, Manner, Karagün Hepinize canı gönülden Hayırlı Teskereler diliyorum...
Hepiniz Hakkınızı Helal Ediniz....
Kardeşim sabah sabah olurmu bu ya :agla: Tüm gece yapmadın yapmadında bu sabah yaptın yapacağını işte :agla: Kendine çok dikkat et kardeşim ve bizleri merakta bırakma.. Allah'a emanet ol.
Allah'ıma Emanet olun Hepiniz... Hepinize Hayırlı Teskereler...
Hakkınızı Helal Ediniz....
Haylaz abi seni de çok kırdım ben Hakkını Helal Et....
Ferdi Abi Senin de emeğin çok geçti bana ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yanımdaydın çok sağol... Hakkını helal et... Kırdıysam affet...
En büyük ASKERLER BİZİM ASKERLER.....
hayırlısıyla gitgel mehmehmet abi hayırlı teskereler
well-behaved
11-12-07, 09:01
güle güle git gel inşşll ALLAH yardımcın olsun
hayirlisiyle gidin gelin Allaha emanet olun :(:(:(
Haylaz çok iyi bak kendine..
black_woman
11-12-07, 09:18
üffffff Memet naptın ya sabah sabah :agla::agla:zaten meyilliydim ağlamaya saol yani:agla::agla: ne diyim sağ salim dön hemen aramıza:agla: aslında daaaa ii yaza burdasın ;) deniz güneş kumsal ve hatunlar :D:D:D anladın sen :oke::emzik:
memoo butun gece sus pus dur burda dökturr:(allahın ıznıyle askerlıpıde yıyıp gelıcen.kalbımız yurepımız dostlumuz kardeslımız yanında allaha emanet ol .gun sayıcaz bızde sasrıdımız yerde yardım edersın:D
mehmet çok kötüsün gider ayak bu yapılırmı ya rabbim hayırlsıı ile gidip gelmek nasip etsin annacaığına allahım sabır versin kendine çok iyi bak asker vatan size emanet sayılı gündür geçer en büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker seni yolcu etmeyi çok isterdim :(:uctum::uctum:
Seni göremeden gidicen die inan cok korktum ! sen benım ıcın cok değerlisin .. Benim hep akıl ortağım oldun herzaman belki sadece dertlerimde geldim yanına , belki sadece sevinçlerimde.Herşeyimi bilen sayılı insanlardansın . Ama dostluk bu bence en azından ben seni hep öyle gördüm .. Yetiş dediğimde hep yanımdaydın neyse..
Şimdi ! Bana çok hakkın geçti hakkını helal et ! Benim sana geçtiyse ananın ak sütü gibi helal olsun ...155 gün sonra burdasın gidişinde çok bişey yapamadık ama dönüşün muhteşem olsun dostum ..Allah’a emanet ol burda kalabalık olsakta unutma bi elin parmağını geçmiyoruz !!( bu sarkıyıda ben soktum aklına aksam kusura bakma canım :D )
hakkım helal olsun abi sen hakkını helal et
ağlamak istiyorum mehmat abi seni çooooooooookkkkkkkkk özliyecem şuanda içim buruk buruk:agla::agla:
ferdi demir
11-12-07, 10:11
askare gıdecek olan arkadaslarımıza askerlikleri boyunca guzel gunler gecırmenız temenni eder ve hayırlı teskereler dilerim.:claps::hiop:
:(
amma ettin he memed
hadi bakalim hayirli yolculuk..
biz buradayiz ;)
Bende seni göremedim :( 5 ay sonra çıkarırım acısını :p
Rabbim Hayırlısıyla Gidip Gelmeyi nasip Eder inş. Güle Güle Arkadaşlar...
ooff ağbi ya nası yazıydı o öle yaa :agla::agla:
hayırlısı ile gidip gelirsin inş..yolun açık olsun.. allaha emanet ol..
yusuf_misali
11-12-07, 14:35
İnş. sağ salim gelir.....
allah yolunu açık etsin haylaz askerlik zor ama yzşanması gereken bir duygu allah yardımcın olsun. ben 15 ay yaptım geldim 15 ay bittiğine göre 5 ay 5 gün su gibi geçecektir
yolculuk bu aksammıs haylaz
hayırlı yolculuklar kısa donem cıkmıs gozun aydın
bız senı burda beklıcez bızı habersız bırakma
kendıne dıkkat et oralarda
hayırlı teskereler hoscakal
Mehmet yolun açık olsun
5 ay sonra görüşürüz...
Allaha emanet ol hayırlı teskereler...
Ya ulan memet suanda yoldasın bılıorum kufur edıp salon terbıemı bozmak ıstemıorum ama bu sarkı bu yazı naptın be ulan kardesım gıtse bukadarmı uzuldum yane.. Annam e okuttum yazıyı sarkıda calıo gıttı ıcerde ağlıo :D sen gırınce nete oku bunnarı boyun devrılmesın :muju:oda uzuldu senne konusmak ıstedı Allahtan konustu ... öpüorum Allah 'a emanet ..
mehmet seni 2. kez gördüm ama adam gibi adam olduğunu ben zaten şeymaya söylermiştim. kardeşim allah hayırlı bir sakerlik yapmanı nasip etsin gülerek eğlener o akşmı geçirdik inşallah 5 ay 5 gün sonrada aynı şekilde seni alıcaz ve gülerek eğlenerek geçiricez vakitii. bu sefer pasatayı biz kesip dğer masalara dağıtıcaz :D bide bu şeyma varya o akşam bi koydu müziğii deli kızzz bunalıma soktu herkesiiiii çok kısdımmm ben onaaa
yakında bende askerim geliyorumm... yanlız kalmicaksınnnnnn :D bizimkileride alırızzzz orda bi ihbarda bulunuruz asker abi bunlar asker kacağıııı dieee hep beraber yaparıssss korkmaaaaa :D
Arkadaşlar Mehmeti saat 8,30 gibi Harem'den geçirdik. Herkese çok selam söyledi. Yarın sabah inince beni arayacak ve yine burada size bilgi vericem. Hayırlı teskereler kardeşim...
hakan abi ya şimdiden çook özledim mehmet abimi
ne zaman olacak mehmet abi birliğine haberim olsunda şafak silerim ona göre
Kardeşimizi de yolladık asker ocagına hayırlısıyla teskeresini aldıgınıda görücez ALLAH YARDIMCISI OLSUN :agla:
Darısı bizim basımıza
Hayırlısyla gitsin gelsin:(
yaklaşık 1 saat 20 dk sonra bende gidiyorum :(
Güle güle git o zaman,hyrlısıyla=)
Güle güle git.. Hayırlı teskereler..
Arkadaşlar saat 9:30'da Mehmet aradı ve Hatay'a inmiş akşama doğruda birliğine teslim olacak. Herkese selamı var...
a.s. inşallah hayırlısıyla aramıza geri döner
black_woman
12-12-07, 08:44
zaman çabuk geçer inş.:)
hayırlısıya git gel
siesta_laila
14-12-07, 12:17
uzun süredir siteye giremiyordum, işlerin yoğunluğundan, msndende kopuktum bir süre...
mehmetçim senle askere gitmeden önce görüşemedik ve inan üzüldüm...hayırlısıyla askerliğini bitirmeni temenni ediyorum... ailene, yakınlarına ve hayranlarına :) allah kavuştursun diyorum kardeşim...
6 ay kısa bir süre, çok çabuk geçeceğine eminşm, şansın var kış döneminde başlıyorsun ve yaza burdasın... kışın günler kısadır ve çabuk geçer... sen geldiğinde kızım 33 aylık olmuş olacak...:)
iyi tezkereler...
arkadaşlar işlerin yoğunluğundan dolayı her konuya girip okuyamıyorum, ama burdan tüm askere giden forumhaylaz üyelerine iyi tezkereler ve hayır duaları diliyorum...
MaKfAlİcEtAğErİ
14-12-07, 17:43
kahretsin siteye girememenin faturasını kardeşime hayırlı teskereler diyemiyeyek ödüyorum.Allahtan yakınlarına sabır kendine sağlık sıhhat diliyorum.Yüce rabbim inşallah günlerini sanıyelere çevirir..ben 18 ay yaptım...ama diyememki 6 ay nedir göz açıp kapayıncaya kadar geçer..geçmez geçmez..hayırlı teskereler kardeşim.Allah yar ve yardımcın olsun
Seni göremeden gidicen die inan cok korktum ! sen benım ıcın cok değerlisin .. Benim hep akıl ortağım oldun herzaman belki sadece dertlerimde geldim yanına , belki sadece sevinçlerimde.Herşeyimi bilen sayılı insanlardansın . Ama dostluk bu bence en azından ben seni hep öyle gördüm .. Yetiş dediğimde hep yanımdaydın neyse..
Şimdi ! Bana çok hakkın geçti hakkını helal et ! Benim sana geçtiyse ananın ak sütü gibi helal olsun ...155 gün sonra burdasın gidişinde çok bişey yapamadık ama dönüşün muhteşem olsun dostum ..Allah’a emanet ol burda kalabalık olsakta unutma bi elin parmağını geçmiyoruz !!( bu sarkıyıda ben soktum aklına aksam kusura bakma canım :D )
sinir yok, o gün bunalttınız beni :D
mehmet seni 2. kez gördüm ama adam gibi adam olduğunu ben zaten şeymaya söylermiştim. kardeşim allah hayırlı bir sakerlik yapmanı nasip etsin gülerek eğlener o akşmı geçirdik inşallah 5 ay 5 gün sonrada aynı şekilde seni alıcaz ve gülerek eğlenerek geçiricez vakitii. bu sefer pasatayı biz kesip dğer masalara dağıtıcaz :D bide bu şeyma varya o akşam bi koydu müziğii deli kızzz bunalıma soktu herkesiiiii çok kısdımmm ben onaaa
abi saolasın, askere üniversite bitirmeden gelme diyorum sana, başka bişe demiyorum. En azından açık öğretime gir, gelenlerin %50 si a.o. bitirmiş, geldiğimde coşcaz inş :)
Bu bir Vatan gorevidir.Hayirlisiyla git gel inshallah.Allah yardimcin olsun!
allah yardımcın olsun abi allaha emanet ol
By_MotoBike
14-01-08, 19:58
Mehmet abim çok özür diliyorum burayı daha önce göremedim.Ama burayı görmediğim seni unuttuğum anlamına gelmiyo tabiki:)Gerçekden gece muhabbetlerini özlüyorum:(İçimi kimseye dökemiyorum sana bu şiir'i (artık şiir mi oluyo nese:))yazmıştım.Bende mayıs da kısmetse askerim galiba sana tezkere getiricem:).Sana hayırlı tezkereler seni sevenlerde(yani bizlere)sabır diliyorum.
Ve şiir'im burada abi :)
arkadaşlar memetin herkese cok slm ı var bibuçuk iki ay kadar sonra nete girebilirm dedi...
arkadaşlar memetin herkese cok slm ı var bibuçuk iki ay kadar sonra nete girebilirm dedi...
saol bizdende bi ara slm iletirsin artık :papatya:
fatiicim memet senın memlekette ama bi görüşemediniz şimdide sınırda görüşemeden askerliği bitip gelcek heralde :D
aynen be canikom
ama görüşcez :D
geçen hafta gelcek cumartesi görüşürz demişti
bilmiom ne olr artk
gecen hafta cok farklı bi yer düşünüodu ama suan sınırda izin vermıolarmıs merkezede2 mi 3 mü ne o kadar saat uzaklıktaymıs canım inşallah görüşürsünüz:)
kırkhan demişti bana geçen hafta.
Su Işıltısı
23-01-08, 08:01
a.s. çok saol....
Arkdaşlar MEHMET aradıı,hepinize çk slmı wr..Hassa'da şu anda,gitceği karakol belli olunca;adres we telefon da bırakabilcek:gulkiz:
:ponpon:
well-behaved
23-01-08, 15:35
a.s ....
sahte_prenses
23-01-08, 16:47
valla ben maalesef tanısamadım mehmet abiyle :agla: seldoşumun anlatttıklarıyla kafamda kişiliği sekillendi o kadar onunla tanısmayı bende cok istiyorum seldoşum söz verdi tanıstırıcak beni oleyyy :ponpon: sabırsızlıkla bekliyorum dönmesini
a.s bızdende selam sole selda :)
iyiki sen varsın selda hemen hemen her gün snin sayende mehmet ten haber alabiliyorum:D
Arkdaşlar MEHMET aradıı,hepinize çk slmı wr..Hassa'da şu anda,gitceği karakol belli olunca;adres we telefon da bırakabilcek:gulkiz:
:ponpon:
slm sölee seldaaam bidaaakine :ponpon:
walla gençlik dün aksam ilk çatışmamı yaşadım, nasıl kısa dönem askerlik yapıyorsam bende anlamış değilim. Dün aksam 17-21 saatleri arası hudut nöbetindeyken suriyeliler bizim mevziye bi sarjor boşalttı... Biz yaklaşık 360 tane sıktık üstlerine ama kaçtılar, karanlıkta bişe göremiyorsun zaten. Artık bu olaylar böle devam ederse ben yavaş yavaş kayışı sıyırmaya başlıcam, yeni bi admin ayarlayın benim yerime kendinize bence şimdiden. Zaten içeriye telefon sokmasaydım ben şimdi bunalıma girmiştim bile... Neyse askerlik anılarım birikiyo resmen, sınırda oldugum için çarşı izni çok sıkıntılı oluyor, bu sabah 6 da yola cıktım, 10.15 te çarşıya geldim, resmen sabır testi ya... 79 gün kaldı sabretmeye devam, dualarınızı esirgemeyin, ben baya bir ah almışım ama, bana beddua eden kızları bi yakalarsam var ya ahhhh :) kendinize iyi bakın, inş. görüşürüz daha sonra...bai...
ben dediydim ah alıyon diye:D
Sende kendine iyi bak dualarımız sizinle :)
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))
Su Işıltısı
27-02-08, 11:33
hoşşşşşşşşşşşşşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnn
Ula adam kısa donem yapıyor yani 5,5 ay gun olarak 160 kusur gun kalkıp birde naılarım birikti diyor . Hani bu adam anlatsa omru hayatı boyunca bitiremez yani 160 gunluk sürede yaşadıklarını . Bizede laf sokamsını bilir ulan ne bitmez anılarmış bu diye . Biz boru değil 15 ay yani 465 gun yaptık be ayni Haylaz efendi gibi 3 poşet eskittik .
:) Minik laf atıp durma memete ya :D
bizim karakolda şöle bi yazı var.
"Her askere hudutta nöbet tutmak nasip olmaz"
anlatabiliyor mu bişeler :)
mehmet sımdı sen kelle de aldım dersın :D naptın lan surıyelı kızlara adamlar bosa şarjör boşaltmaz :D:D namus meselesı kesın
öle bişe olursa kendi kızlarını vursunlar,bizimki asker eli kolu bağlı,kız kaşınmazsa bişe olmaz:D
bahsettıgımız mehmet telefonu vermıstır arapca marapca bagladı bence ısı :D kesın propaganda fılmı vardı snırı tellerınde meltem cumbul o geldı aklıma bı ulen memo orda bıle fantazii:D
Ve işte hepinizin beklediği o an geldi... Veda zamanı... Bir alışamadım şu vedalara, ne zaman vedalaşmak gerekse kendimi hep ufak çocuk gibi hissediyorum, eli ayağına dolaşan, tam oyununun en güzel yerindeyken müdahale edilen çocuk gibi...
Her vedanın farklı bir hüznü var. "Gurbet hayatına üniversitede alıştık, askerlik bize vız gelir" derdim her zaman ama yalanmış, öğrendim. Annemle evde gözgöze gelmekten çekinerek dolaşır oldum, artık şu son vedalaşmayı gerçekleştirip bir an önce bitirip gelmek istiyorum...
Bu arada tüm gece bana bu şarkıyı dinlettiniz, hatırlattınız, 1 saattir dinliyorum. Bu yazıyı okurken sizde dinleyin bari :D
Sözü fazla uzatmak istemiyorum ki kendimi kaptırmadım şu ana kadar, fazla duygusallaşmak istemiyorum, güle güle gidip güle güle gelmek yakışır hepimize, vatan borcunu ödeme şerefine nail oluyoruz kolay değil :)
Aramızda sorun olanlar, kalbini kırdıklarım, yanlışlıkla eteğini kaldırdıklarım, dudağı ile yanağının kesişiminden yanlışlıkla oldu deyip öptüklerim... Tüm sevdiklerim, sevenlerim, sevmeyenlerim. Hepiniz hakkınızı helal edin, Haylaz Abiniz 5 ay 5 gün aranızda olmayacak. Artık ilk hafta sonu izininde cafeden girene kadar ayrıyız. Gözden ırak olan gönülden de ırak olacaktır biliyorum ama ben ırakları yakın etmeyi bilirim. Siz şimdiden dönüşümü özlemeye başlayın. Fazla da kulağımı çınlatmayın ama:)
Kendinize iyi bakın, hepiniz Allahıma emanetsiniz. Siteye de iyi bakın bu arada, sonuçta site hepimizin :)
İskenderun yolcusu kalmasın... Görüşmek üzere... :):agla::agla::agla:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.