Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasan'ın (usta44) korku dolu anları (ürkütüldü)
Sevgili ev arkadaşım Hasan'ı bulaşık yıkarken öyle bir korkuttum ki bundan sonra çocuğu fln olmazsa benden biline:kopar:
Bulaşık yıkarken şarkı söylüyordu, camerada çıkmamış o sesler, en sonunda yanıma kadar geliyo ama görmüyo beni, bende sağlam bir korkutuyorum, buyurun izleyin :D (arkadaşlar ses 2 sn geç geliyor, adam gibi bir converter ı olan varsa vbideonun 3gp versiyonu burada, çevirip eklerse sevinirim.. Download (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.))
Ngcq8qDwv_E
videoyu download edip bu anı ölümsüzleştirmek isteyenler: Download (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
ahahahaha çocuk kalp krizi geçiriyordu :D
:kopar: çılgınsınız siz ya :D:D:D:D
arkadaşlar ses 2 seni geç geliyor ya... düzgün bir 3gp converter ı olan varsa bir zahmet çevirsin... Sınav zamanları hep böyle olaylar yaşıyoruz zaten :D
fena yakalandık ama acısı kötü çıkacak :hiho:
fena yakalandık ama acısı kötü çıkacak :hiho:
:kopar:
Darkblue&blue
01-12-06, 22:05
öttürmüşsünüz ustayı :D:D
ayy kiyamam yaaaa:D :D :D :Dama baya korkmus beya :D :D ah mehmet ahsen varya,hele bi gelim trye :p :p :p
gülmekten öldüm be asgum :D
......olaydan iki gün sonra......
........saat: 02:30......
usta,savaş boyalarını yüzüne sürmüş,giyinik yattığı yatağında uyuyormuş gibi yapıp herkesin uyumasını beklemiştir.......(burda kuşkulu bi fon müziği hayal edin:D )
yavaşça yatağından kalkan ustanın elindeki döner bıçağı,pencereden sızan ay ışığında yaldır yaldır parlamaktadır:D
parmak uçlarında yavaşça memonun odasına yürür.(yada yatağına,gerçi ben aynı odada yatabileceklerine ihtimal vermiyom ama neyse:D )
çok sexy bir rüya gören memonun yüzünde ipnemsi bi tebessüm vardır:Dbu tebessümü gören usta "az sonra görürsün sen sırıtmayı" der gibi,pis pis güler.döner bıçağını sağ eliyle kaldırırken,sol eliyle de memonun üzerinden yavaşça yorganı sıyırır:) (güp güp,güp güp,güp güp:D)
tam bu sırada üşüyerek uyanan memo kalkmış bıçağı ve kalkmış şeyi görünce-yorganı-:D:D başına gelecekleri anlamış ve hafiften ödü,sindirim sisteminin kaçınılmaz sonucu mahsülüne karışmıştır.memoya bu korku dolu saniyeleri yaşatan usta bıçağı memonun yanına bırakarak ağır adımlarla odadan uzaklaşır.
yüzünde intikamını almış olmanın hazzıyla belirginleşmiş yavşamsı bi gülücük vardır.... son....
hikaye:kelebek
efekt:kelebek
yönetmen:kelebek
starring: memo
usta
döner bıçağı
yorgan
çekim izni verdiği için konya belediyesine
döner bıçağını verdiği için abdürrezzak usta ya
teşekkür ederiz.
:D:D:D:D
lan adamın aklına getirme böle şeler, geceleri kabus görüyom zaten :D Bu arada benim odama gece girmek yürek ister :) O karanlıkta cinsiyeti seçemem fln Allah korusun :D Ama kelebek seni kıllarından tanırım, sen gelebilirsin, gece görünmesen de kıllara dokununca farkına varırım :)
......olaydan iki gün sonra......
........saat: 02:30......
usta,savaş boyalarını yüzüne sürmüş,giyinik yattığı yatağında uyuyormuş gibi yapıp herkesin uyumasını beklemiştir.......(burda kuşkulu bi fon müziği hayal edin:D )
yavaşça yatağından kalkan ustanın elindeki döner bıçağı,pencereden sızan ay ışığında yaldır yaldır parlamaktadır:D
parmak uçlarında yavaşça memonun odasına yürür.(yada yatağına,gerçi ben aynı odada yatabileceklerine ihtimal vermiyom ama neyse:D )
çok sexy bir rüya gören memonun yüzünde ipnemsi bi tebessüm vardır:Dbu tebessümü gören usta "az sonra görürsün sen sırıtmayı" der gibi,pis pis güler.döner bıçağını sağ eliyle kaldırırken,sol eliyle de memonun üzerinden yavaşça yorganı sıyırır:) (güp güp,güp güp,güp güp:D)
tam bu sırada üşüyerek uyanan memo kalkmış bıçağı ve kalkmış şeyi görünce-yorganı-:D:D başına gelecekleri anlamış ve hafiften ödü,sindirim sisteminin kaçınılmaz sonucu mahsülüne karışmıştır.memoya bu korku dolu saniyeleri yaşatan usta bıçağı memonun yanına bırakarak ağır adımlarla odadan uzaklaşır.
yüzünde intikamını almış olmanın hazzıyla belirginleşmiş yavşamsı bi gülücük vardır.... son....
hikaye:kelebek
efekt:kelebek
yönetmen:kelebek
starring: memo
usta
döner bıçağı
yorgan
çekim izni verdiği için konya belediyesine
döner bıçağını verdiği için abdürrezzak usta ya
teşekkür ederiz.
:D:D:D:D
abicim çatladım gülmekten hakketten sağlam yazmısın :D ben bu yazını benzerini bi kere denedim Denemez aloydım :D :D aboLinkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. neler cektim bi kaç gün içime kapandım :D
Darkblue&blue
02-12-06, 18:56
yazı çok güzeldi yaa melih abime tesekküğr...
ahahahahhhuuhuuu usta kötü korkmuş ama arkadan bi ses usta'yı bastırıyo resmen....kelebek süper bi hikaye yazmışın yani senarist olcak adamsın be yaaa :D:D
ahahaahahahaha koptum videoya çok korkmuş usta onun yerind eolmak istemezdim kelebek sende ateşe körükle gidiyon ama hikayeni okurken yerlere yattım gülmekten harikaydı :haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Maniacdevil
18-06-07, 17:19
Videoyu daha önce izlemiştim zaten melih abinin yazısı kopardı:D
Yazik cocuk o geceden sonra uyku uyuya bildimia ceba iyi korkmus :)
:kopar::kopar::kopar: yasık çocuğa yaf:kopar: i altına etmedi :kopar::kopar:
ben videoyu açamıyorumm nasıl açılcanı bi söleseniz de bende izlesem yaaa:(
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.