Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi Soru da Benden
Bir zindandasınız, iki kapı ve iki gardiyan var. Bir kapı mutlak ölüme diğer kapı ise mutlak özgürlüğe açılmaktadır. Bir gardiyanın her söylediği yalan diğerinin ise her söylediği doğrudur. Ve sizin ikisine de AYNI soruyu yöneltip doğru kapıyı bulmanız gerekmektedir... Hangi soruyu sormalısınız???
Unutmayın!! ikisine de aynı soruyu sorup aynı cevabı alcaksınız!!! ve doğru kapıyı bulup özgülüğünüze kavuşcaksınız... Ve hangi gardiyanın dürüst hangisinin yalancı olduğunu bilmiyorsunuz...
olum enes bu kazık bi sorudur böle ..hiç bişey bilme soru sor özgürlüğe kavuş olcak iş mi?
Valla zeki insan yapar :D bilemicem artık :D bu soru bana sorulduğunda 5 dk sora cevabı bulmuştum :D siz de bulursunuz zeki insanlarsınız :D
benim bu sıralar sarışınlığım ürerimde :D bilemiyceyim :D:D:D:D
kitlendim ben ya nese akşam boş kafa ile çözeriz;)
ya aslında zor değil sadece düşünmek gerekiyo
her iki gardiyana da acaba diğer gardiyana sorsam bana özgürlük kapısının hangisi olduğunu söyler mi? diye soracak ve özgürlüğe kavuşacak...:)
olm tam şiir havasına giriyodum bu soru beynimi eritti beh:Dşimdi ne diyem ben sana:D
ya abi bu googledada yok ne bu yav :D
her iki gardiyana da acaba diğer gardiyana sorsam bana özgürlük kapısının hangisi olduğunu söyler mi? diye soracak ve özgürlüğe kavuşacak...:)
Yuh be ablacım :D sorunun cevabını söledik hala yanlış cevap veriyosun :D bu da deil sadece bi kelimesi yanlış :D
neresi yanlış beee ala ala aklını kullansın özgürlüğe çıksın :D:D çıkamıyosa kalsın orda :) ben mi kurtarayım yani :D:D yanlış olan ne? o zaman sen söle doğrusunu ;)
yarın yazıcem sorunun cevabını :D:D
bi babayiğit bulamadı cevabı :D
eeevvveet cevabı yazıyorum :
" Arkadaşına (diğer garidayana) sorsam bana hangi kapınının ölüme çıktığını söyler?? " cevap bu arkadaşlar kafanızda bi sağlamasını yapın isterseniz :)
ya arkadaşı yalan söyleyense ve onun vereceği sana sölerse,ve o sölediği de yanlış olduğuna göre ölüme gidersen?:D haşırt:D:D
ya arkadaşı yalan söyleyense ve onun vereceği sana sölerse,ve o sölediği de yanlış olduğuna göre ölüme gidersen?:D haşırt:D:D
ne demek istediğini anlamadım abicim önce yazdığım soruyu iice bi düşün sora bi daha yaz sorunu..
ŞiZoFreNiK AtAK !
07-02-10, 05:57
bi babayiğit bulamadı cevabı :D
eeevvveet cevabı yazıyorum :
" Arkadaşına (diğer garidayana) sorsam bana hangi kapınının ölüme çıktığını söyler?? " cevap bu arkadaşlar kafanızda bi sağlamasını yapın isterseniz :)
Bri yalan diğeri doğru söylediği için ikisi de aynı cevabı verebilirlr ama doğru kapıyı bu soruyla bulmamız mümkün diil kimin yaln kimin dğru söylediğini bilmiyorz (=
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.