PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : adamın karısı:)

black_woman
06-12-07, 10:16
Adamın biri yağmurlu bir günde sabah işe gitmek için evden çıkıyor ... Bu adamın 3 katlı bir evi war.Akşam oluyor eve geliyor ve karısını yatak odasında ölü buluyor. O evinde 3 tane hizmetçisi war 1-aşçı 2-temizlikçi 3-bahçivan hemen bu 3 hizmetçiyi çağırıyor ve geliyorlar Adam ağlamaklı bir halde hemen aşçıya soruyor karımı yatak odamda ölü buldum one senmi öldürdün ? diye soruyor aşçı : Hyr beyim ben alt katta yemek yapıyordum.. der. Adam : peki hiç bişey duymadınmı ? bi silah sesi bi bağırma fln ?? aşçı : hyr beyim walla bişey duymadım odasında olduğundan rahatsız etmekte istemedim.. der. Sonra adam temizlikçiye sorar temizlikçi : beyim bende birşey duymadım yıllardır sizin yanınızda çalışıyorum sizin karınıza ve size kötülük yapmak aklımın ucundan bile geçmemiştir... der. Sonra adam bahçivana sorar Bahçivan : beyim bende birşey duymadım Ben bahçeyi suluyordum bahçeyle ilgileniyordum der.. Adam peki der. Ve polis çağırır tekrar hizmetlilerin ifadesi alınır polis durumu ve kimin O adamın karısını öldürdüğünü anlar ve hemen o kişiyi mahkemede yargılayıp çok ağır bir ceza uygularlar..... şimdi burda istediğim şey suçu kimin yaptığı ve açıklaması yani adamın karısını kimin öldürdüğüne nasıl karar verdiği ...

:cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

Simsiyah
06-12-07, 10:24
Hizmetçi öldürdü bence evin beyine aşıktı :D dediki hanımına şii hanım hanım çık aramızdan o kabul etmeyince boğdu kadını :D

Hayal-et
06-12-07, 10:29
Bahçıvanın

yağmurlu bir günde iş yapması biraz şüpheli bir durum...:D:D

diSheKartaL
06-12-07, 10:40
Bahçıvanın

yağmurlu bir günde iş yapması biraz şüpheli bir durum...:D:D
aiNen ;)

yusuf_misali
06-12-07, 11:02
yağmurlu günde iş yapması değil bahçeyi sulaması :D yağmurlu günde bahçe sularsan yatarsın öle içerde :D:D:D:D

LimonLu ChiLek <3
06-12-07, 11:30
yağmurlu günde iş yapması değil bahçeyi sulaması :D yağmurlu günde bahçe sularsan yatarsın öle içerde :D:D:D:D

ßencede katıLıoRm sana :)

Haylaz
06-12-07, 11:36
su&#231;lu benim, itiraf ediyorum :)

diSheKartaL
06-12-07, 11:38
o zmn sen o evin &#223;ahcevanisin :haha:

ŞiZoFreNiK AtAK !
27-01-10, 04:17
Bence Temizlikçi yaptı, mesleği üzerine :gul: )))

Sparrow
30-01-10, 22:26
Bahçıvan :D

yağmurlu günde :D Bahçe sulanır mı