PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antika sözler

rockgirl
05-12-07, 18:09
- Aklimdaydin Gun Geceye Devrildiginde, Gece Uzundu, Yagmurluydu, Hava Soguk Sen Uzaktin! Oysa Bir Sen Vardin Icimi Isitacak.

- Bir Ses Beklemek Senden. Soluk Beklemek. Suskunluğun En Acımasız Olduğu Zamanlardayım. Hiç Bu Kadar Uzun Susmadın Sevdiğim. Hiç Bu Kadar Uzun Gitmedin Bilmediğim Yerlere, Gözlerimi Götürmeden Yanında!

- Sen Benim Içimde Açan Bir Güldün.sönmek Bilmeyen Alevlenen Içimde Başımı Her Yastığa Koyuşta Sen Varsın Hayallerimde. çünkü Sen Benim Içimden Söküp Bir Türlü Atamadığımsın Yar

- Ne Kadar Güzeldi Senle Beraber Olmak, şimdi Yalnızım Ellerim Başımın Arkasında Seni Düşünüyorum

- Simdi Baskasinin Olsanda,boynu Bukuk Yalniz Kalsamda,elimi Tutup Sacimi Oksamasanda Biliyorum Yinede Benimsin

adını kumlara yazdım bir dalga geldi sildi adını yollara yazdım gelen geçen ezdi seni kalbime yazdım kimse ezemedi silmedi seni

KaLbImI KıRmAk sUyA YaZı yAzMaK KaDaR ZoRdUr kIrIlAn kAlBi dÜzElTmEk gEcE DoĞaN GüNeŞe bEnZeR SeN SuYuN ÜzErInE YaZı yAzDıN ŞiMdI GüNeŞiN DoĞmAsInI BeKlE

SeSsizLiGime KAnıP seni UnUtTuM sAnmA bU KALp SeNi uNutaCAk kadAr veFASız DeGil aMa Senİ AraMAyaCaK kAdaRdA deLiKAnLıı

sev dedi sevdim,gözlerime bak dedi baktım,bana değer ver dedi verdim.sonrada terk edip gitti bende ona dön dedim sadece gülümsedi

İlteriş
05-12-07, 21:33
rockgirl ellerine sağlık. çok güzel sözler.
bu favorim;
KaLbImI KıRmAk sUyA YaZı yAzMaK KaDaR ZoRdUr kIrIlAn kAlBi dÜzElTmEk gEcE DoĞaN GüNeŞe bEnZeR SeN SuYuN ÜzErInE YaZı yAzDıN ŞiMdI GüNeŞiN DoĞmAsInI BeKlE

SeLda
14-12-07, 11:02
SeSsizLiGime KAnıP seni UnUtTuM sAnmA bU KALp SeNi uNutaCAk kadAr veFASız DeGil aMa Senİ AraMAyaCaK kAdaRdA deLiKAnLıı

güzelmiş:)
teşekkürler..

suhayali
15-12-07, 12:19

ne kadar güzel bi sözzz teşekkrler rockgirll güzel yazılarr:D:D

Su Işıltısı
15-12-07, 12:21

bende bunu beğenenlerdenim:D

emir
27-12-07, 16:10
antika olduğu gerçak ama her biri kendi klasmanın devi gerçekten..
ama dedimya biraz antika gerçekten ben pek kuyllanmıyorum bu tarzı...
ama güzeller eline sağlık rock

_DELİGHT_
27-12-07, 16:12
hepside güzell