PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mazide haylaz.com

halaluya
30-11-06, 23:55
bu siteleri hatırlayan varmı
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Darkblue&blue
30-11-06, 23:59
nostaji yapmısın..eline saglık
ben yoktum ozamnalar...

HeartLess
01-12-06, 06:27
ellerine saglik..

Simsiyah
01-12-06, 07:27
Ben en sonuncusuna yetişmiştim :) ne günlerdi be yaşlandık :p

FeaRLeSs
01-12-06, 08:05
ehi ben son 3 te vardım :D gerçi 1 deki halini de biliyom ama o zamanlar üye deildim :) ne günlerdi harbiden yaw zaman cok cabuk geçiyo

Geniouss
01-12-06, 08:40
ahhhh ahhhh anılarım depreşti :( Hepsinde vardım ve hepsinin yeri ayrıydı... Yaşlandın yaws :D :D

KaRDeLeN
01-12-06, 09:02
heyyyttt bee ne günlermiş.ben bile duygulandım yani...hakan artık yaşlanmışsın :( evde kalmışsın bak o günlerden birini bulsaydın böle olmazdı ..:D:D

Geniouss
01-12-06, 09:24
heyyyttt bee ne günlermiş.ben bile duygulandım yani...hakan artık yaşlanmışsın :( evde kalmışsın bak o günlerden birini bulsaydın böle olmazdı ..:D:D

Benmi evde kaldım. :) Kısmetler kapımda yatıyor da ben bakmıyorum :vergaz: inanmazsan memete sor :uctum: :uctum:

KaRDeLeN
01-12-06, 09:31
Benmi evde kaldım. :) Kısmetler kapımda yatıyor da ben bakmıyorum :vergaz: inanmazsan memete sor :uctum: :uctum:

tabi canım öledir kesin....neyse hayırlı kısmetler o zaman..evde kalmış admin :kopar:

Haylaz
01-12-06, 09:32
Gerçekten güzel günlerdi, telekom haylaz.com u banlamasaydı herşey çok daha farklı olurdu, ama neyse ban bu sene içinde açılacak :) güzel günler bekliyor bizi,eskiden olduğu gibi :D

zuzush
01-12-06, 10:17
bende vardım eskılerdeeee hepçindeeeee bu arada hakan ın eskılerınıde bılıorus amaaa sımdı solıemem artık :D eheuheueuheuhe ne actıon vardı eskıden herkes chatte toplanır kavga ederdı chat odası dııl kavga odasıydı mıllet bırbırını bannardı kızıp ehueue haylas herkese msj atardı msn den cobuk chate gelın konuscas dıe :(

Kelebek
01-12-06, 12:14
vay be harbi harbi yaşlanmışız he:)lam bu kaçıncı değişiklik oldu be.telekom haylaz.com u banladığı zaman bileklerimi kestiler sanmıştım:) yılmadık yıkılmadık,haylazteam in temel taşları olduğu sürece gökdelen olmaya devam ediyoruz ve hep edeceğiz inşallah.bu arada,hakan,sen harbi evde kalmışın olm :D:D:D

Geniouss
01-12-06, 12:17
vay be harbi harbi yaşlanmışız he:)lam bu kaçıncı değişiklik oldu be.telekom haylaz.com u banladığı zaman bileklerimi kestiler sanmıştım:) yılmadık yıkılmadık,haylazteam in temel taşları olduğu sürece gökdelen olmaya devam ediyoruz ve hep edeceğiz inşallah.bu arada,hakan,sen harbi evde kalmışın olm :D:D:D

Bu evde kalmışlığım nerden çıktı yaws.. Talihlilerimi açıklayınca hepiniz çok şaşıracaksınız :D :D

KaRDeLeN
01-12-06, 12:20
açıkla o zaman hakan açıkla açıklaaa yoksa ben açıklarım dermişim :D

psycho
01-12-06, 16:59
haylaz.com du takipteydim
haylaz.info idi kayıt oldum 1-2 gün sonra site kapandı : ))
forumhaylaz.com yetiştim : )))

Mehmet abiyi bu başarısından dolayı tebrik ederim. Kolay iş değil :)

incitanem
01-12-06, 21:09

:kopar: :kopar:

KRONİK öğRENci
01-12-06, 22:23
ellerine sağlık

halaluya
01-12-06, 22:34
hiç mi biriniz nasıl bu siteleri buldun resmini ekledin demiyor yav çatladım uleyn

psycho
01-12-06, 23:06
geç oraları fatih : ))) sormuyorsa herkes biliyor demektir : ))))))

halaluya
01-12-06, 23:08
söle o zaman nasıl yaptım biliom demekle olmaz icraar:)

SuLTaN
02-12-06, 06:04
mehmetin emekleri iste, sagolasin kankam senin hakkin hic ödenmez ;)

Kelebek
02-12-06, 17:11
şaka bi yana baya uzun zaman oldu.ben kaç yer değiştirdim,değişmeyen tek şey bu site oldu:)arkadaş çevrem,yaşadığım çevrem,işim,iş arkadaşlarım hep değişti.ama nereye gitsem hep tanıdık bir yer oldu benim için.kendimi rahat hissettiğim,keyif aldığım.işte haylaz.com u ayrıcalıklı kılan,onu benim için değerli kılan en önemli sebep bu:)az veya çok emeğim geçti bu siteye,en azından istikrarlı bi şekilde takip ettim siteyi,şimdi yeni gelen arkadaşları görünce,ne kadar sitemiz banlansa,memonun beceriksizlii yüzünden forumumuzu kaybetsekte:D hala burdayız ve günden güne büyüyoruz.başka hiç bir site haylaz ın yerini tutamaz.ama bunun sebebi site değil,sitedeki kullanıcılar:)yani sizlersiniz.eğer biz bu kadar iyi olmasak siz aramıza girmezdiniz,ve eğer siz iyi olmasaydınız biz aramıza almazdık.:)bu kadar iyi insanın bir arada olduğu site elbette iyi olacaktır.memoyu övüp bi tarafını kaldırmak istemiom ama:D onun sayesinde bu site var.teşekkürler memo:)kadim dost..güzel insan..hayta delikanlı..sexy erkek;):D

halaluya
02-12-06, 19:35
ben eskiden dial-up bağlanırdım sırf sömürücüydüm eskilerden hatırladım sadece geniouss du
tartışmıştık biri ile ama hatırlamıom kim olduğunu :D

Byminik
02-12-06, 21:49
İlk jenerasyonlardanım Kurukuru fasulye diye komik mp3 vardı onu çekmek için geldim o geliş biraz üye olmadan sömürücü olarak takıldım sonra bir girdim pir girdim . İlk günlerde ne keklediler beni hala aklımda tabi bir gün öcü alınacak ama hala bekleyişteyim . Askere gittim geldim hala burdayım . Kimler gitti kimler geldi be heyt . Hatta bu siteden gelin olupta ayrılanlar bile oldu . Bakalım damat ne zaman çıkarıcaz :) Daha çok yazılacak şeyler var ama bu kadar yeterli .

Maniacdevil
03-12-06, 12:23
Gerçekten güzel günlerdi, telekom haylaz.com u banlamasaydı herşey çok daha farklı olurdu, ama neyse ban bu sene içinde açılacak :) güzel günler bekliyor bizi,eskiden olduğu gibi :D

bomba gbi gelecez:D

hakket ben de şmdi bakıyordum sitenin eski hallerine bi forumda gördüm o siteyi dier sitelerin mazilerine bakim dedim aklma ilk haylaz.com geldi girdim bagdım da yani ben bu müyap'ın ....

Maniacdevil
03-12-06, 12:25
hiç mi biriniz nasıl bu siteleri buldun resmini ekledin demiyor yav çatladım uleyn

bu arada Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Boş kısma sitenin adını yazın ve "Take Me Back" e tıklayın.:D

e biliomuşuk demek ki:)

halaluya
03-12-06, 17:37
mert be kardeşim bişeyide bilme ya :D:D:D

Byminik
04-12-06, 20:00
bu arada Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Boş kısma sitenin adını yazın ve "Take Me Back" e tıklayın.:D

e biliomuşuk demek ki:)

Zaten yanlış hatırlamıyorsam googlede başka şekilde aratıncada çıkıyor . Google eski kayıtlarıda tutar .

Kelebek
05-12-06, 00:41
lam benim silinip giden şiirler sözler vs de varmıdır:(

Kelebek
05-12-06, 00:52
allahımmm şükürler olsun,bulduuummm bulduuum evrekaaa yane:D:ponpon:

Limon
07-12-06, 11:19
vay be...neler oldu neler ozamanlar:) güzeldi aynı şimdide olduu gibi..