PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kalleş pkklılar

halaluya
30-11-06, 14:27
hepinizin sonu böle olacak pislikler
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

KaRDeLeN
30-11-06, 14:38
adi kalleş herifler geberin hepiniz

abla
30-11-06, 15:48
yorum yok sonucta onlarda insandi :(

psycho
30-11-06, 17:16

nasıl böyle düşünürsünüz ya ? bizim askerimize silah doğrultan her kimse ölümü haketmiş demektir !!!!

ve filmden alıntı bir söz vardı söyleyeyim

Türkiye Cumhuriyeti'nin ekmeğini yiyip ihanet edenler,birgün ekmeği yediği yerden kurşunu yerler !!!

usta44
30-11-06, 17:55
nasıl böyle düşünürsünüz ya ? bizim askerimize silah doğrultan her kimse ölümü haketmiş demektir !!!!

Türkiye Cumhuriyeti'nin ekmeğini yiyip ihanet edenler,birgün ekmeği yediği yerden kurşunu yerler !!!

+1 aynen onlar insan değil insan olsalar yemek yedeği kaba pislemezler elbet bi gün hepsinin kafasına sıkılacaktır.

halaluya
30-11-06, 18:34

+1 dediklerinin altına direk imzamı atarım

Maniacdevil
30-11-06, 18:46
kadir abi'ye ben de katılıyorum hem de sonunda kdr arkandayım abi

incitanem
30-11-06, 20:22
aynen katılıyorum size arkadaşlar

Haylaz
30-11-06, 23:41

arkadaşlar abla sizin düşündüğünüz gibi demek istemedi, sadece farklı bir vicdani boyut, yanlış anlaşılmasın. yoksa pkk'nın taaa bla bla bla yani...:mad:

halaluya
30-11-06, 23:49
yok mehmet abi anladık tabiki ama biz acımıoz teröristlere gebersin hepsi en kötü şekilde

Haylaz
30-11-06, 23:53
bir teröristin en kötü şekilde ölmesini istiyosak, o teröristi özlemle tanıştırmalıyız, dedikodu ile öldürsün la-şeref mahlukatları :D

asparuh
01-12-06, 03:46
gebert gebert bitmiyolar it surusu gibiler:mad:

zuzush
01-12-06, 10:24
arkadaşlar abla sizin düşündüğünüz gibi demek istemedi, sadece farklı bir vicdani boyut, yanlış anlaşılmasın. yoksa pkk'nın taaa bla bla bla yani...:mad:
+1 her ıkınızede

oguzboun
05-12-06, 12:53
beter olsunlar babm devlet memuruydu ve doğu görevini yaparken yaşadıklarımızı dün gibi hatırlıyorum bu insan olmayı dahi haketmeye yaratıklara gösterilebilecek en ufak hoşgörüyü dahi katiyen kabul etmiyorum normalde bi karıncayı dahi incitmemeye özen gösteririm ama elimde olsa bunların hepsini bizzat kendim öldürürdüm çünkü ben daha 6 yaşındayken yaşadıklarımı hakettiğime inanmıyorum ülkemin bölünmezliğine birliğine de sonuna kadar sahip çıkacağım Türkiye hepimizin değerini bilelim

El_Lobo
05-12-06, 13:21
çok hoşuma gitti bu görüntüler... bu *içlere aldıkları nefes bile haram... bunları Türkiye Devleti sınırları içine gömmiceksin... köpeklere vereceksin onlar yesin... gerçi köpeklere acırım... onlar bu insan müsvettelerinden daha değerlidir... en azından sadıklar...

..yuppo..
10-03-07, 13:14
abi resimler gözükmüyo