Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgilinize (eşinize) mini etek giydirir misiniz?
Beyler, mini etek hakkındaki fikirleri görelim.
durumuna göre eğişir :):)
Ortamına göre değişir...
ortamına gore değişir bi tatıl yoresınde elbette gıyebılır ama konya gını bı yerde gıyılmez
çok mini abartılı bişekilde giymesine izin vermem
bende donla sokağa cıkarım abi :D
Darkblue&blue
29-11-06, 17:47
yiyosa giysin..
YAKARIM ULAN
diye bi şık yoktu abi : ))))
diğeri seçtim bende : ))
Maniacdevil
29-11-06, 20:34
O mini etek giyerse bende donla sokağa çıkarım:D:D
ki yane giymez de bilirim ben:D
töbe töbe,benim gibi bi adamın hanımı mini etek giyecek,abooooooww.kesinlikle olmaz.
bende kesinlikle giydirmem.
ortamına ve şehrine göre değişir . Örneğin benim şehrimde yani izmirde giebilir ama yozgatta taşlarlar valla veya konyada
Konyayı ziyaret ettin mi hiç ? taşlarlar valla demek biraz ters bir kelam olmuş... Sevgilin mini etek giyince sen taşlanmazsın bu arada :) Konya eski konya, size anlatılan konya değil şu an. Yozgatı bilemiyorum...
Valla ben tatil yeri olan Fethiye-Ölüdeniz'de yaşıyorum.Sevgilim 15 yaşında ama mini etek ve ip askılar+bikini bile giyiyor yanımda.Ben de okul vaktinde pantolon mecburi normalde şort giymeye başladım.Okulda eteği çok kısa giyme desem de dinlemiyor beni böyle gidiyoruz işte.Memnunum hayatımdan :D
ne sadistsiniz erkekler... utandırıyosunuz bizi bu maço tavırlarınızla. medeni olun lütfen. mini etek giymek istiyorlarsa giyerler. tamamen şahsi düşüncem ve istiyosam giyerim... :hıh:
ahuhuauhaaa :kopar: :kopar: yorumlarınıza koptummmm :D :D süpersiniz.
MaKfAlİcEtAğErİ
19-04-08, 09:42
benim sevgilim veya eşim mini etek giyecek ben o mini eteğe karşı çıkmadıysam ve biri sevgiliniz ne kadar güzei ay bacaklarına harika diyecek ve ben gülümseyerek teşekkür edecem ve bu davranışımla medenı bir insan olacam.
diğer şıkka gelirsek insan sevgilisine mini etek giydirirmi yahu onun bacaklarına biri bakarken vicdan hiç sızlamazmı.birimizin sevgilisine biri laf atsa ağa kesiliriz ama görsel güzelliğe gelince medeni olmalıyız.kim bilir adam o mini eteğe bakıp ne hayaller kurmuştur..
niye pirim verelimki kendini bilen bir bayan hıç kımseye pirim vermez...
NOT:bu benim şahsı düşüncemdir
bizim tarafdan bakincaaa ise ..ki bakmadan edemedimmm
Bana minik etek giy diyenle isim olmaz =)..
usulünce olsun canim feda
dengesiz_rocker
19-04-08, 21:52
arqadaslar qasmayın buqadar yha sadece sewgılınızı yada esınısı qendını bılenlerden secın o qadar baqın o saman ortada bole bı sorun qalıomu:oke:
ben giy desem bile giymiyecek birini bulurum ;)
Bana giy dese bile giymem zaten:sefkat::sefkat::p:p:p
By_MotoBike
20-04-08, 21:45
Abicim eşimin yada sevgilimiin güzelliği bana özeldir...Ewde giyer anca :D :F
saskın bakkal
21-04-08, 07:39
giyer
Ben hayatta giydirmem aaa:kopar: olur şey değil :D
emel iskoçya lı bulucak sanırım yakısır eme ama yanına ekoselı etek felan enıste de :DD:
valla; asıl mesele benim sevgilim olmadan önce giyip giymediği...
ben onu mini etekli tanıyıp sevdiysem giysin; ama onunda bi sınırı ve uygun ortamı var tabi. ama yok bide benle olmaya başladıktan sonra cozuttuysa işi iş biraz karışır. Yollarımızı ayırabilirim ama bunda neden mini etek değil onu değişmiş olmasıdır..
Kalpsiz Güzel
15-08-09, 21:30
bilmem alında hoş ama dışarda hertarfta giyilmez millet çok farklı bakaıyor..evinde eşine erkeğine giyin..bence dans bile etmememli dışrda
evinde yine eşine özel etmeli
benim düşüncem:muju:
eğer ben erkek olsaydım giydirmezdim :)
eşimin güzelliği sadece beni ilgilendirmeli bence:)
Başkası gelipte yanımdaki bayanın bacaklarına bakacakta bende saf saf yanında durucam :D
yakarım ulleeyn :p
mersindelikanlısı
04-09-09, 11:27
ortama göre değişir:D
arqadaslar qasmayın buqadar yha sadece sewgılınızı yada esınısı qendını bılenlerden secın o qadar baqın o saman ortada bole bı sorun qalıomu
burda ne yazmış???
anlayan var mı?
Giyme derse inadına giyerim ama normalde mini etek sevmem ..mini elbise olur:D:D
Bir kadın neyi nerde giymesi gerektiğini biliyorsa erkeğe söyliyecek laf düşmez :hıh::hıh:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.