Orijinalini görmek için tıklayınız : yorum sizin..
sevdiğimiz insanların nekadar yanında olabiliyor,onları nekadar anlayabilyoruz veya sevinçlerini ve acılarını ne kadar paylaşabiliyoruz... sana ihtiyaç duyduğunda yeterince yanında olabiliyomusun...
duruma,durumuma, imkanıma ve karşımda ki insana bağlı diye düşünüyorum. Ama insanlar genelde sorunlarını anlatırlar ve giderler. Nasılsın, sorunun var mı senin diye sormazlar:D
eğer yanlarında olmazsam ben arkadaş değilim... uzakta isem telefonla yanında olurdum
duruma,durumuma, imkanıma ve karşımda ki insana bağlı diye düşünüyorum. Ama insanlar genelde sorunlarını anlatırlar ve giderler. Nasılsın, sorunun var mı senin diye sormazlar:D
bu benim en sık karşılaştığım konu.elimden geldiğince herkesin yanında olmaya çalışırım,bazan kendimi bile unuturum ama nedense kimse sen nasılsın diye sormaz 1 kişi hariç....bu durumda kim fedakar .kim seviyo..........
benim arkadaşlarım benim yanımda olmazsa tek kalemde siler atarım onları.çoğunuda attım benle kalanlarda kötü gün dostlarım.bende onların her zaman yanında olmaya çalışıyorum.sevgiliminde benimle ilgilenmemesi aramızda büyük bir uçurum yaratır.deli gibi sevsemde bir gün gelir oda silinir.
biraz sert bakis acim var benim bu konuya..detayina girmim =)...
o yüzden ..
GönüLLer bir olsun yeter ...en huzur vericide bu zaten gerisi bos ..
dengesiz_rocker
31-03-08, 15:31
baq bence bu qasımdaqıne baglı sonucta benım anlayabıleceqlerım onun anlatacaqlarıyla sınırlı deıl mı bana ne qadar acarsa qendını oqadar her durumda onunla olurum bende sınır yoq yeter qı paylassın
yaniii elimden geldiğince sorunu olduğunda bütün sevdiklerimin yanında olmaya çalışıyorum. Bazen bunu başaramıyorum iş-güç derken insan kendi sıkıntısından başkalarınkini unutabiliyor. işte o zaman beni anlayıp terketmeyen kişilerdir asıl dostlar, çünkü bilirler aklımızın bir köşesinde her zaman yer aldıklarını...
ben arkadaş lıklara fazla inan mam
ama çok sevdigim biri olursa
onun için yapmıyacagım yoktur
arkadaşlarım icin herşey yaparım yanında olamasamda telefonla mektupla destek olmaya calışırım..cok mükemmel bir arkadaştırım..ama yanlış yapan arkadaşlarımı kıskanc arkadaşlarımı bir kalemde sildim..sevdigim icin yapamıcam birşey yoktur..ama gercekten sevdigi anlarsam..benim aşkım öyle bir aşkki..ilk önce arkadaşımdı ellerimden tutan insan dertlerimizi paylaşırdık..şimdi aşkım ama hemde eski kankam oldugu icin yanında degilim ama herzaman haberleşiyoruz..sevgi arkadaşlık böyle günlerde belli olur..
Tabiki seviyorsam yanında olurum arkadaşlarımın
mesela canım arkadaşlarım özlem ve çağla :) sevinçlerimizide
paylaşırız dertlerimizide ama ben hep güldüğüm için :D onlar bana çok kızıyor
ama dinlerim yani komik olmadığı sürece :) bunalım takılan arkadaşlar oluyor bazen
ne yalan söylim dinlemiyorum
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.