Orijinalini görmek için tıklayınız : zobaborusu , ShyzOpHrEniC
Nice mutlu yıllara arkadaşlar.
ooo dogum günümü vaaarrr
kutlu ve mutlu olsuuuuun arkadaslar
kutlu olsunda arkadaslar zobaborusu kim :D:D:D:D:D:D
•[уаŁиız мєŁєκ]•
12-11-07, 05:54
dogum gunun kutlu olsun şizofrenık......
nıce mutlu yıllaraa......
Rabbim hayırlı Uzun Ömür Versin inş. zobaborusu , ShyzOpHrEniC :)
black_woman
12-11-07, 10:22
mutlu yıllar dilerim arkadaşlar :muju:
MaKfAlİcEtAğErİ
12-11-07, 10:36
mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun:)
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 11:47
Saolun Arkada$Lar T$k EdiOrum Hepinize :):)
ßuqun ßenim dOqum qunum Opucuk kOyun aLnima kOpardiqiniz O quLLerden Tac yapin istanßuLa :D:D:D:D
•[уаŁиız мєŁєκ]•
12-11-07, 11:49
dogum gunun kutlu olsun şizofrenık......
nıce mutlu yıllaraa......
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 11:53
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!
Saol CanIm :utan: Artiqin 19 da ßitti 20 Olduk. 19 Sene ne yaptim ßiLmiOrum Ama pi$man Olmadim ya$amaktan en azindan :) Mutluyum qerisi yaLan :)
Saolun Arkada$Lar T$k EdiOrum Hepinize :):)
ßuqun ßenim dOqum qunum Opucuk kOyun aLnima kOpardiqiniz O quLLerden Tac yapin istanßuLa :D:D:D:D
yasadigimiz en buyuk mutluluk çektigimiz en buyuk acisinnn bir sarki yaptik sana umariz hep hatirlarsinnn :D:D
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 19:03
yasadigimiz en buyuk mutluluk çektigimiz en buyuk acisinnn bir sarki yaptik sana umariz hep hatirlarsinnn :D:D
Omrum ßoyunca unutmuycam Hep HatirLiycam :D:D:D
Hayırlara vesile olsun. umarım her istediğiniz, her dilediğiniz gerçekleşir... Bugün ve bunun gibi yaşayacağınız her gün sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçer... yaşayabileceğiniz tüm mutluluklar sizinle olsun. kimseye vermeyin ama herkesle paylaşın... Nice mutlu yıllara....
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 20:44
Hayırlara vesile olsun. umarım her istediğiniz, her dilediğiniz gerçekleşir... Bugün ve bunun gibi yaşayacağınız her gün sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçer... yaşayabileceğiniz tüm mutluluklar sizinle olsun. kimseye vermeyin ama herkesle paylaşın... Nice mutlu yıllara....
t$k Ederim cOk Saols :kuul:
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 20:56
Saol Le Mans aßi :)
•[уаŁиız мєŁєκ]•
12-11-07, 21:06
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
dogum gunu pastan bnden olsunnn:)
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 21:13
OyOy Saols Cicim Sen kesiver ßi zahmet arkada$Lara dait :):)
•[уаŁиız мєŁєκ]•
12-11-07, 21:14
OyOy Saols Cicim Sen kesiver ßi zahmet arkada$Lara dait :):)
dımam:melek:
sennde ufle mumlarıı bı dılek tut:gulkiz:
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 21:18
dımam:melek:
sennde ufle mumlarıı bı dılek tut:gulkiz:
Ufledim ve tuttum diLeqimi. Anama hairLi ve quzeL ßi qeLin diLedim . Kendim icin ßisey istiOsam namerdim :D:D:D
•[уаŁиız мєŁєκ]•
12-11-07, 21:22
Ufledim ve tuttum diLeqimi. Anama hairLi ve quzeL ßi qeLin diLedim . Kendim icin ßisey istiOsam namerdim :D:D:D
aksam aksam kopptumm yaa:gulkiz:
nısee konuu dagılmasınn okk:oke:
Mutlu yıllar adnan ve zoba:D
ShyzOpHrEniC
12-11-07, 21:36
Saols inChi :)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.