PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ForumHaylaz.Com Kupaları (Bardağınıza kadar geldik :))

Haylaz
03-11-07, 11:58
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Haylaz'cının Kupası da Haylaz olur :)

Değerli üyelerimiz artık çay kahve vs. içerken, bilgisayarınız kapalı dahi olsa beraberliğimiz bölünmeyecek :) Sizler için yaptırdığımız bu kupalarla içecekleri şevkle içeceksiniz, Haylazlığınızdan ödün vermeden :)

Daha fazla övmeden sizlere bir kaç bilgi vereyim...

* Kupalar Güral Porselen ürünüdür. (mug) Çin malı değildir.
* Üzerindeki baskı klişedir, asla çıkmaz. (bazı kupalar zamanla, yıkandıkça üzerindeki baskılar silinmektedir.)
* Bu kupalardan piyasada bulmanızın imkansız olduğunu sizde biliyorsunuz ve sitemizden alarak hem bize destek olacak, hem de bu eşsiz kupanın sahibi olacaksınız.

ÜCRETLENDİRME:

- Alacağınız bir kupa sadece 10 YTL'dir.
- 5 Adet kupa alırsanız 45 YTL ödeyeceksiniz.
- 10 adet kupa alana 2 adet kupa hediyemiz olacaktır.
- 25 adet kupa alırsanız, yok artık daha neler, stoklarımızı eritip kupa satışına geçeceksiniz sanırım :D Satmıyorum 25 tane :D

Ücreti, şehir merkezlerinden ürünü teslim alırken elden, banka havalesi ya da kredi kartınızdan (paypal) ödeyebileceksiniz.

Teslimat:

-İstanbul, Yalova ve İzmit dışındaki arkadaşlarımıza ürün kargo ile gönderilecektir. Kargo ücreti size aittir.
-Yalova ve İzmit merkezlerinden el ile teslimat yapılacaktır.
-İstanbul için teslimat yerleri :
* Hasanpaşa - Bütün günler, her saat :)
* Kadiköy (Haldun Taner) : Bütün günler,Akşamları
* Kartal : Haftaiçi her gün
* Taksim (Meydan) : Haftasonları, akşamları
* Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bahçelievler : Pazar günü
* İkitelli (organize sanayi): Haftaiçi her gün
* İstanbul içi heryere elden teslimat yapılabilir, gün ve saat konuşularak ayarlanacaktır.

*Almanya ve İngiltere teslimatıda yapılacaktır.

Bardağı almak isteyen arkadaşlarımız bana ya da Geniouss 'a özel msj atarak, kaç adet alacağını ve ödeme şekli isteğini belirtirse ona gerekli bilgiler verilcektir.

// Geniouss'a özel msj atmak için buraya tıklayın. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

//Haylaz'a özel msj atmak için buraya tıklayın. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

Sizler için uğraşıyoruz :) Haydi Haylaz'cılar kupaya :D

*Resimler pek güzel çıkmadı, idare edin, gerçekten kupa elinize geçince anlıyacaksınız. Kupayı alan arkadaşlar bu konuda yorumlarını yazarsa iyi olur. Teşekkürler.

Kelebek
03-11-07, 13:03
o kadar okul okudun anca kupa mı yapabildin memo:Dpüe boyuna posuna,adam hiç değilse murat 124 ten bozma bi fayton neyim yapar:Dayrıcana ben üzerinde nickim olan kupa isterim işeyen çocuk olan kupa bozar beni:D

Haylaz
03-11-07, 13:15
çocuk işemiyo kestim orasını :D

Haylaz
03-11-07, 13:31
yurtdışı, Almanya ve İngiltere yede teslimat yapabiliyoruz arkadaşlar.

KaRDeLeN
03-11-07, 13:35
müthiş bişey bu bende istiorum bundan bi tane, en kısa zamanda eLden tesLimatını aLıcam haberin oLsun Haylaz :) bana da ayır bitane şimdiLik :D

Gs_Kübra
03-11-07, 13:37
yurtdışı, Almanya ve İngiltere yede teslimat yapabiliyoruz arkadaşlar.

Almanya Olurmu ??bu ara cok güzel olmus emegine saglik

Haylaz
03-11-07, 13:55
almanyaya da yollıcaz arkadaşlar, orada tanıdıgımız çok :) Siz kaç tane istediğinizi bize bildirin, gerisi kolay.

cicada986
03-11-07, 14:02
bende alıyorum bi tane:D:Dçok güzel olmuş ayrıca.

Byminik
03-11-07, 14:08
Bende istiyorum . Ama benimki ozel olsun sicakligina gore dis rengi renk degistiren filan olsun lutfen :)

zuzush
03-11-07, 15:42
benım fıkrım geldıııııı :p
admınler 8 yonetıcı ve sorumlular 5 muhtar :D 3 bız garıp uyelerde 2 den assa almasın :p

asparuh
03-11-07, 15:45
benım fıkrım geldıııııı :p
admınler 8 yonetıcı ve sorumlular 5 muhtar :D 3 bız garıp uyelerde 2 den assa almasın :p

ben zaten 3 atne alıom da :D senı kınıyorum saydın sıralamada muhatar en üstte olmalı :D secımle gelen adam:D atanmıs degıl:D ama o zamn 10 bardak almam lazım bole ıı :D:sus::sus:

WaRouP
03-11-07, 16:13
Helal vala memo abi. Melih abinin dediği gibi sen 4 yıl oku git bardak yap. Olcak işmi!!! yok sen bardak yaptıktan sonra ben kara kara düşünmeye başladım. Acaba ben ne yapıcam diye. Bende artık kahve takımı falan yaparım heralde :D Hadi bakalım hayırlısı. Konyaya elden teslimat yoksa, şu konyanın hakkını vermiyorsan almam arkadaş. :p

incitanem
03-11-07, 16:47
ya Memetcim sana ne diyim süpersin vallahi sormana bile gerek yok alıyorum almaz olurmuyum hiç...Nerden aklına gelir böyle şeyler ..hazır haylazlı bi bardak yapmışken bana özel bi Cankanlı bardakta yaptırırmısın olurmu ?sayet olursa valla çok mesut olurum artı iki katı fazla para bile veririm:D:D:D

By_MotoBike
03-11-07, 17:00
abi bakın istanbul içi dağıtımı ben yaparım mehmet abi kurye ücretini de adamına göre muamele yaparız ama ben kendi şahsıma bi beleşci olarak isterim :D:D:D:D:D

incitanem
03-11-07, 17:04
olm sana kuryelik mi soruo sanki alıyon mu almıyon mu onu söle pis beleşci sana gerek yok biz istanbuldakiler olarak elden alırız:D

Fored
03-11-07, 17:29
Geliri hasanpasa köy sandıgına kalıcak bu bardaklarımızı sitemizi kalkındırmak için satısına baslanmıstır :D kank dun cebıme sıkıstırdıgın bardak hala duruyo :haha:

Haylaz
03-11-07, 18:53
arkadaşlar güzel yorumlarınız için sağolun. Sizler için birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte :)
Bu arada Cünü, konyada 4 senem geçti, artık rüyama bile girsin istemiyorum :) Ama yollarım sana bardağı merak etme.
Hee unutuyordum az daha, Zehracan ,Mesleki eğitim fakültesinde okuyor, seni görmesin(selçukta okuduğunu söyleme bence), evlenir valla bi çırpıda :D

Le mans
03-11-07, 22:17
kaç tane alana kaç tane bedava :D

ZynP
03-11-07, 22:20
memed istanbula geldigimde bizzat senden alcam ona göre :D
veya muhtar dan alirim :D

benimkinide ayir =)

Haylaz
03-11-07, 22:21
kaç tane alana kaç tane bedava :D
bu adam hala espri yapıyo ya :agla:

memed istanbula geldigimde bizzat senden alcam ona göre :D
veya muhtar dan alirim :D

benimkinide ayir =)
tamam ayırırım :D muhtardan alırım fln, aşık mısın yoksam :D

ZynP
03-11-07, 22:24
bu adam hala espri yapıyo ya :agla:

tamam ayırırım :D muhtardan alırım fln, aşık mısın yoksam :D

hemen icinden kil cikarma memed memeddd ona göre memedddddddd:D

sen kupayi hazirla sen askerde olursan dedim hani hemsoma verekoy demek istedim illa aciklamasini yaptiriyon ya :vergaz:

Haylaz
03-11-07, 22:26
tamam kusura bakma :D aşıksın sandım bi an :) bardağını ayırdım.

Le mans
03-11-07, 22:37
. . . . . . . . . .

Haylaz
03-11-07, 22:42
yahu yazdım ya herşeyi, okusana konuyu.

zehracan
04-11-07, 18:36
memettt ben özel bardak istiyorummmmmmmmmmmmm..:D

yani varya kızcam hee şu kullanığın cümlelere bakale bi.. ayıp ayıp:D)

Haylaz
04-11-07, 23:27
özel bardak zaten bu, daha ne istiyorsun,senin bardağına da zeynep inki gibi ölçülerini mi yazalım :D

ZynP
04-11-07, 23:29
özel bardak zaten bu, daha ne istiyorsun,senin bardağına da zeynep inki gibi ölçülerini mi yazalım :D

bak sennnn :D

bana ne atiyon ordan tasi caninmi sIkIldI ne :D

alir o bardagi kafanda parcalarim:cee:

MaI\IYaK
05-11-07, 08:48
mehmet kardeşim bardaklara minkleri de yazalım :D gerçi biraz fiyat artar ama olsun bence değer :)

Haylaz
05-11-07, 09:38
her bardağın fiyatı 25 ytl civarı olur o şekilde :)

zehracan
05-11-07, 16:01
hımmm nerden çıktı oo :D benim ismim yazsın yeter:D

Simsiyah
05-11-07, 16:49
Kendiniz özel yazın arkadaşlar elinizle :D Haylaz bardakları bunnar :D

Geniouss
05-11-07, 17:01
Arkadaşlar bu fiyatı bile pahalı bulan arkadaşlarımız var eğer herkesin nickini yazacak olsak bi çok klişe çalışması olacak ve bu fiyat katlanarak gidecek. Unutmayın bu bardaklar dışarıda yok sadece alanlara özel olacak!!!

Simsiyah
05-11-07, 17:04
Kurumsallaşıoruz :D

iceberg
06-11-07, 18:52
güzerl olmuş ama bi fikir verebilirim

bardakları alan kişilerin nick leri de yazılırsa güzel olmazmı??

Haylaz
06-11-07, 18:56
güzerl olmuş ama bi fikir verebilirim

bardakları alan kişilerin nick leri de yazılırsa güzel olmazmı??

Arkadaşlar bu fiyatı bile pahalı bulan arkadaşlarımız var eğer herkesin nickini yazacak olsak bi çok klişe çalışması olacak ve bu fiyat katlanarak gidecek. Unutmayın bu bardaklar dışarıda yok sadece alanlara özel olacak!!!
Hakan'ın cevabı yeterlidir iceberg, 10 ytl ye pahalı deniyor. Sadelik iyidir.:slk:

By_MotoBike
06-11-07, 18:59
abi sadelik mi bu bardaklar sadeyse ben hiç sade bardak görmedim barkadalar harika ve fiyetı da çok uygun isim konusuda gerçekden abartlı olur !!! hea mehmet abi ben pm atmadım dimi sana bende istiyom bardaklardan :D:D:D:D

Haylaz
06-11-07, 19:02
tamam, hafta sonu yollıycam sizin tayfanınkileri. en kötü ihtimal vildandan alırsın.

WaRouP
07-11-07, 23:01
arkadaşlar güzel yorumlarınız için sağolun. Sizler için birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte :)
Bu arada Cünü, konyada 4 senem geçti, artık rüyama bile girsin istemiyorum :) Ama yollarım sana bardağı merak etme.
Hee unutuyordum az daha, Zehracan ,Mesleki eğitim fakültesinde okuyor, seni görmesin(selçukta okuduğunu söyleme bence), evlenir valla bi çırpıda :D

Tamam ozaman bende aliyim bi tane. Kargo parasınıdamı biz vercez =) He bu arada bu bardaklardan kaç bardak çay içme garantisi var :D
Zehracan iyidir bişey yapmaz bana heralde. Benle evlenen yanar zaten. Bu kargo işini falan nasıl yapabiliriz???Şimdi 10lira bardak 10lira kargo çok olur vala. Olmadı kurbanda gelince alırım!!!

Haylaz
07-11-07, 23:04
walla cünü, 11 Aralıkta askerim, Hakanla iletişime geçersin, ya da kocaelide damla ile buluşur alırsın, müsait olursanız, o hafta içi geliyor bazen ist e, onunla yollar sert admin.

WaRouP
07-11-07, 23:05
Tamam anca öyle oluruz. Yannız ben damlayı tanımıyorum. Artık tanışırız napalım. Sen ayır bana bitane

Haylaz
07-11-07, 23:07
Walla bende tam olarak tanımıyorum ama bu bi problem değil, möhöm olan bardak :D Ayırdım bardağını.

WaRouP
07-11-07, 23:10
Walla bende tam olarak tanımıyorum ama bu bi problem değil, möhöm olan bardak :D Ayırdım bardağını.

Eyvallah. Konya ovasına bakıp. O sarı toprakların bir kısmını yeşil bir kısmını mavi görerek çayımı içerken seni anarım artık. İçimdende dilerim. İnşallah bi gün tekrar konyaya gelirsin diye :D :cigara: :gul:

Benimde bu sene buradan kurtulmamı dilerim artık :vergaz: :hiop:

Haylaz
10-11-07, 00:09
Sevgili arkadaşlar, bardak satışına gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Bilseydim daha önceden yapardık bunu...
Fakat içimdeki tüm hevesi alan bir mail aldım, sizlerle paylaşmak istiyorum.

Merhaba,
haylaz kupaları gerçekten çok güzel olmuş bu güzel hizmetiniz için teşekkür ediyorum. Bende bir kupa almak istiyorum fakat sizden özel bir ricam var, benim bardağımdan ilk önce sizin içmenizi ve dudak izinizin üzerinde kalmasını; o bardağı bana göndermenizi istiyorum. ücreti size banka yoluyla gönderebilirim. lütfen bu konu için bana haber verin.

Şimdi sevgili arkadaşlar, bu bir şaka mı ? Yok şaka değilse resmen ırzıma göz dikmiş birileri var, lütfen beni kurtarın böyle kişilerden, tam da askere gitme arefesinde :)...
Tövbe tövbe...

Bu arada, elimizdeki bardak sayısı gittikçe azalıyor, almak isteyenler lütfen elini çabuk tutsun... Alan arkadaşlar, 5'er adet takım olarak alıyor :D Size kalmıyacak :aga:
Bu maili atan genç ile irtibata geçicem, yollıyacam o bardağı :vergaz:

zuzush
10-11-07, 00:12
ahahahahaha hıc gulceem yoktu ama ben bunun kımın şaaptını sankı tahmın edıorum be haylaz :haha: :haha:

cicada986
10-11-07, 00:15
bence sen o bardağın her yerini yalayıp öyle yolla o gence daha tatmin edici olur:D:D

asparuh
10-11-07, 00:15
heheh gitti kankanin dudaklar :D
:D:D:D obaaaaaaaaaa 10 lira icin:D

karanfil
10-11-07, 00:16
bence sen o bardağın her yerini yalayıp öyle yolla o gence daha tatmin edici olur:D:D

:kopar::kopar::kopar:

asparuh
10-11-07, 00:18
hatta mehmet bardakla cesitli fanteziler yap ole yolla :D

zuzush
10-11-07, 00:20

hahauhauahuaa :haha: :haha: haylaz nası yollıcanı bılır :D :D :D

cicada986
10-11-07, 00:21
hatta mehmet bardakla cesitli fanteziler yap ole yolla :D

:gulkiz::gulkiz:bir bardakla neler yapılabilir:D:kopar:bir bardak bu kadar fantaziye nasıl alet edilir:D

karanfil
10-11-07, 00:23
niye öyle diyorsunuz genç dikkat geçiyo... Haylaz abimiz askere gidiyo orada para lazım eee nasıl satacak bardakları...Elinde kalmasın diye Hayır işliyor siz de hiçbirşey anlamayorsunuz ya.... Genç çok büyük sevap işledin...:D Artık Haylaz abimizin elinde bardak falan kalmaz...

(fukaraya katkı derneğinden:D)

cicada986
10-11-07, 00:27
bardak satışları patlıcak ama herkes dudak izli isterse vay mehmet in haline:Dkupaları yalaya yalaya adamın iflahı kurur:D

asparuh
10-11-07, 00:58
:gulkiz::gulkiz:bir bardakla neler yapılabilir:D:kopar:bir bardak bu kadar fantaziye nasıl alet edilir:D

bardak deyip gecme admin adam herseyi yapar maksat pazarlama :D reklamin iyisi kotusu olmaz:D:kopar::kopar:

KRONİK öğRENci
11-11-07, 18:56
abii cok fazla ya parasıı biz kayseriliyiizz gel şunu 3 kişi alacağız kargo senden 25 yapak

Haylaz
11-11-07, 19:00
ben sana para yollim, sen plastik bardak al, ondan iç bence, daha iyi olur.

KRONİK öğRENci
11-11-07, 19:01
kırıldımm

MaKfAlİcEtAğErİ
11-11-07, 20:54
vay mehmet helal vallah güzel düşünmüşsün..hazır kupa falan demişken şu turnuva şampşyonu niyetine bir kıpada bize versen diyorum yani emek verdik ter attık dımı hala güldürmedin yahu:):)
ne kadarda arsızım dımı :):)

KaRDeLeN
12-11-07, 17:07
koskoca forumhaylaz aiLesi bu kadarcık mı?

hani kimse bardak aLmıo mu? hem maktaysın arkadaşım sen 3 tane aLıosun bi sana, bi eşine bide çocuğunuza :D :emzik:

MaKfAlİcEtAğErİ
13-11-07, 21:23
koskoca forumhaylaz aiLesi bu kadarcık mı?

hani kimse bardak aLmıo mu? hem maktaysın arkadaşım sen 3 tane aLıosun bi sana, bi eşine bide çocuğunuza :D :emzik:

yakındır ablası çok yakın:D:D
çalişmalar o biçim devam ediyor:D:D

By_MotoBike
13-11-07, 21:25
yakındır ablası çok yakın:D:D
çalişmalar o biçim devam ediyor:D:D

abi yüksek müsadenle yeğenimin bardağını ben hediye etmek isterim :D:D:D:D

MaKfAlİcEtAğErİ
13-11-07, 21:35
abi yüksek müsadenle yeğenimin bardağını ben hediye etmek isterim :D:D:D:D

canım benim bu sözün hediye etmiştir zaten allah razı olsun..

eflatun
13-11-07, 21:55
güzel olmuş memet abide.ibonun dediği gibi turnuva şampiyonları olarak kupaları alamadık.bu arada azönce iboya söledim banada bi kupa alacakmış faturayı yollarsınız.hayatındaki ilk hediye olacak ama olsun....istanbula gelincede bitane ben alırım oda aşkıma benden hediye olur....

Haylaz
13-11-07, 22:08
tamam arkadaşlar :) faturayı kestim bile ibo'ya, adam çok çalışıo ama ya baksanıza :)

MaKfAlİcEtAğErİ
13-11-07, 22:10
güzel olmuş memet abide.ibonun dediği gibi turnuva şampiyonları olarak kupaları alamadık.bu arada azönce iboya söledim banada bi kupa alacakmış faturayı yollarsınız.hayatındaki ilk hediye olacak ama olsun....istanbula gelincede bitane ben alırım oda aşkıma benden hediye olur....

bi bakta sen kendin için bana aldırıyon sen aşkına alacan..bababababa

eflatun
13-11-07, 22:47
ne sandın olum.artık böle malum öğrenciyim.şimdide sen çalışıyon.hesabı bizlere ödettiğin günlere say.şaka bi yana keşke yine hep birarada olsakda hesaplarda hep bize kalsa.

MaKfAlİcEtAğErİ
13-11-07, 22:56
tamam arkadaşlar :) faturayı kestim bile ibo'ya, adam çok çalışıo ama ya baksanıza :)

çalişmada mükafat olmaz mehmet..yakında çalişmamızın neticesini alırız inşallah:kopar:

eflatun
13-11-07, 23:04
desene hala olacam...:muju::muju:

MaKfAlİcEtAğErİ
13-11-07, 23:05
desene hala olacam...:muju::muju:

:hiop::hiop::hiop::hiop::hiop::utan::utan::utan::u tan:

eflatun
13-11-07, 23:09
:kopar::kopar:sen ve utanmak şaşırtıyosun beni :kopar::kopar::kopar::kopar:

eflatun
15-11-07, 21:06
memet abi bardağımı ayırdın dimi önümüzdeki hafta istanbula gidebilirim ibodan alırım bardağı..teslimatı ona yaparlar....:claps:

Haylaz
15-11-07, 23:02
ibo ile bu hafta yada diğer hafta içi bulusup teslim edicem. Sıkıntı yok merak etmeyin :)

MaKfAlİcEtAğErİ
16-11-07, 21:03
mehmet işlerim vardi internete dahi giremedim haftaya birgün söyle buluşalım olurmu

_DELİGHT_
16-11-07, 21:05
cok güzell yaa

Haylaz
16-11-07, 21:11
mehmet işlerim vardi internete dahi giremedim haftaya birgün söyle buluşalım olurmu

tamam, ayarlarız.

cok güzell yaa

sana da verelim bir kupa delight:cigara:

Gs_Kübra
16-11-07, 21:29
befendi almanya da yolamayi unutmayiniz lütfenn:D

Haylaz
16-11-07, 21:30
kız öle almanya ya demeyle mi yollanıyor. Kaç tane istiyorsun, nereye istiyorsun :D özel msj at bildir bakalım...

Gs_Kübra
16-11-07, 21:34
almanyaya da yollıcaz arkadaşlar, orada tanıdıgımız çok Siz kaç tane istediğinizi bize bildirin, gerisi kolay.

Bunu sen demedinmiii :D hani kolaydiiiiiiiiiiiiiiiii:Ddövimi simdi seniii :@:D

Haylaz
16-11-07, 21:50
almanca yazim istersen daha iyi anlaşırız :) adet söyle, halledicem ben.

siesta_laila
17-11-07, 09:58
çocuk işemiyo kestim orasını :D

işeseydi bende almazdım....:gulkiz:

Haylaz
23-11-07, 10:09
kupalarımızla birlikte sexy pozlar verebilecek bayan üyelerimiz lütfen bana ulaşsın, katalog çekimlerimiz başlıyacak da :)

MaI\IYaK
23-11-07, 10:50
bay model olarak ben ve arkadaşlar varız :D

en son verdiğim seksi pozlar aylarca dergilerin kapaklarında yer buldu :D

kesinlikle sanat için her türlü işlem yapılır :kopar:

ZynP
23-11-07, 11:28
:kopar::kopar::kopar:

bu yaratiklarda neee:kopar:

Simsiyah
23-11-07, 11:30
Çok tatlı çıkmışsınız :D:D

yusuf_misali
23-11-07, 13:46
seni meşhur yapıcam dedi kandırdı sanat için herşey yapılır dedi bak bende poz verdim dedi manyak yaktın benii annem babam görürse ne derimm ben :)))))))

Geniouss
23-11-07, 14:52
Nasıl yakalamış beni :D :D

GöKYüZü
23-11-07, 14:54
yeni bardaklara bu resmi baskı yapın süper olur:kopar::kopar:

Geniouss
23-11-07, 14:58
yeni bardaklara bu resmi baskı yapın süper olur:kopar::kopar:

Eski bardakları alsanız yenileri yolda :)

Gs_Kübra
23-11-07, 14:58
üye resimlere koysaydin:D

MaI\IYaK
23-11-07, 15:17
böyle daha güzel :D

black_woman
23-11-07, 15:25
aşkım inanmıyorum bunudamı yapacaktınız:D:D ilişkimizi tekrar gözden geçirelim bence:D:D:D:D:D:D

KaRDeLeN
23-11-07, 15:28
ayyy koptummm :haha: :haha: ßencede handecim ßi gözden geçir sen :D

_DELİGHT_
23-11-07, 15:28
cok güzel bi bardak

Geniouss
23-11-07, 15:40
aşkım inanmıyorum bunudamı yapacaktınız:D:D ilişkimizi tekrar gözden geçirelim bence:D:D:D:D:D:D

Peki aşkım sen bi geçir istersen ben buradayım :kahve::kahve:

black_woman
23-11-07, 15:42
Peki aşkım sen bi geçir istersen ben buradayım :kahve::kahve:

tamam bende öle poz veriyim beraber geçirelim sonra :uctum::uctum::uctum::uctum:

Haylaz
23-11-07, 15:42
cok güzel bi bardak

almak istiyorsun sanırım, hemen yollayalım, vazifemiz :) (canlı yayında sevgililer kavga ediyo heee, bişeyler geçirip duruyolar ama neyse :D)

Geniouss
23-11-07, 15:43
tamam bende öle poz veriyim beraber geçirelim sonra :uctum::uctum::uctum::uctum:

Peki aşkım sen öyle poz ver gözden geçirecek bişi bulursun belki :uctum: :uctum: :uctum:

black_woman
23-11-07, 15:45
Peki aşkım sen öyle poz ver gözden geçirecek bişi bulursun belki :uctum: :uctum: :uctum:

direk tehdit direk şantaj:D:D:D bu forumun adminleride pek tehditkarlar canıııııımmmmmmm:uctum::uctum::uctum:
bende hemen verdim zaten öle poz :hıh::hıh::hıh:hemen biter dio şuna bak:hıh:

Haylaz
23-11-07, 15:47
beni tenzih et hemen :)

Geniouss
23-11-07, 15:48
direk tehdit direk şantaj:D:D:D bu forumun adminleride pek tehditkarlar canıııııımmmmmmm:uctum::uctum::uctum:
bende hemen verdim zaten öle poz :hıh::hıh::hıh:hemen biter dio şuna bak:hıh:

Ne güzel anlaşıyoruz aşkım :uctum: :uctum:
Sana seviyorum :muju:

black_woman
23-11-07, 15:50
Ne güzel anlaşıyoruz aşkım :uctum: :uctum:
Sana seviyorum :muju:

sorma:D:D bu ne sevgi bu ne ızdırap:D:D :kopar:
bende sana seviyorum :emzik::emzik::emzik:

siesta_laila
24-11-07, 10:41
ancak seni bu güzel resimler tanımlayabilirdi, bulmuşun kendini manyaakkk.... :)

yusuf_misali
24-11-07, 10:43
ancak seni bu güzel resimler tanımlayabilirdi, bulmuşun kendini manyaakkk.... :)

manyak pazartesiden önce cevap veremez diye onun yerine yazıyorum haklısın da hayır yanında yanan biz olduk :D:D:D

siesta_laila
24-11-07, 11:03
manyak pazartesiden önce cevap veremez diye onun yerine yazıyorum haklısın da hayır yanında yanan biz olduk :D:D:D

bende yoğunluktan geç yazıyorum, kurunun yanında yaş yanar zaten...:gulkiz:

melis
24-11-07, 18:08
Keremcem Abi Seniiçooooooookk Seviyorum Seninle Konuşmak Istiyorum

Haylaz
24-11-07, 18:13
sağol canım bende seni çok seviyorum. Gel bi aksam misafirliğe bize, konuşuruz :D

Kelebek
25-11-07, 14:57
Bardaklar tmm.reklam tmm.potansiyel müşteri de var.Ancak eksik olanbirşey dikkatimi çekti kanka,pazarlama kısmında çok zayıf kalmışsın:Dinsanlar duygusal alışveriş yaparlar,bi insan 1 ytl ye alacağı kupaya 10 ytl verir mi?? evet verir ama iyi pazarlama yapabilirsen:)damardan gir,askerlik de,mehmetçik de,gelecek güzel günler de vatan millet sakarya de Allah Allah de,vatan sağolsun de iki damla yaş akıt gözünden kupalar havada kapışılır:D

ne alırsan 1 ytl ciden alınan bir kupa sadece bir kupadır,ancak haylazdan alınacak 10 ytl lik bir kupa,bu sitenin admini,bu ülkenin askeri ve bu vatanın evlatları için gelecektir.hergün sizi öldürmeye çalışan sigaraya 4-5 ytl veriyorsunuz öyle değil mi???günde 5 sigara az içmenizi istiyoruz,sağlığınız ve ülkemizin geleceği için.5 sigara 50 ykr bir ay 30 gün dersek 50x30 o da eşittir 1500 ykr o da 15 ytl eder,gördünüz mü ayda 15 ytl tasarrufla bu kupaya sahip olabilir üstelik 5 ytl de kargo parasını çıkarmış olursunuz.bu da yılda 12 kupa (ki takım olur:D)toptan alırsanız kargo ücretinden ve indirimden de faydalanarak müthiş bir alışveriş yapmış olursunuz.

ben sigara içmem diyenler?yarım saatlik bir yolu dolmuşla yada otobüsle gitmiyormusunuz?peki siz "sağlıklı yaşam için yürüyün" diye birşey duymadınız mı?gelişmiş ülkelerde insanların günlerinin bir kaç saatini yürümeye ayırdığını bunun için yerel yönetimlerin özel parkurlar hazırladığını bilmiyormusunuz?peki siz onlardan daha mı değersizsiniz?yoksa sizin sağlığınızın çok da önemi yok mu?her gün yarım saatlik yolu vasıtayla gideceğinize yürürseniz hem sağlığınızı korumuş hem de en az 1 ytl tasarruf etmiş olursunuz ki bu ayda 30 ytl tasarruf demektir.

ben zaten hep yürüyorum mu diyorsunuz?peki siz makyaj yaparak cildinize ne kadar zarar verdiğinizi biliyormusunuz?:Dya da saçınıza jöle sürerek?yada 5 ytl ye imal edilip 60 ytl ye pazarlanan pahalı parfümlere çok mu ihtiyacınız var?

bir daha düşünün...Aslında ihtiyacınız olmadığı halde aldığınız,sizin için zararlı olduğunu hep göz ardı ettiğiniz ve para harcadığınız ne kadar alışkanlığınız var hiç düşündünüz mü?

hayır!!biz dilenmiyoruz.....

bu bir gencin ülke ekonomisine kazandıracağı ivmenin ilk adımıdır.

bu bir girişimcinin ilk hevesi,ilk adımıdır.

bugün alacağınız bir kupa,yarınlarda bir porselen fabrikası olarak ülkemize geri dönebilir:D

"haydi,pamuk eller cebe" kampanyamıza siz de katılın.büyüyen türkiyenin büyüyen gücü "haylaz porcelean" e katkıda bulunun yarınlarımızı koruyun.

hörmetler:D

Kelebek
25-11-07, 15:01
ayrıca mail yoluyla tacizde bulunan genci de şiddetle kınıyorum:Dbir delikanlının hassas bir anından faydalanmaya çalışmak çok çirkince bir harekettir. gel bana ben öpim nereyi istiyosan,askere gidecek adamı niye taciz ve tahrik ediyosun?kınıyorum tekrardan:D

well-behaved
25-11-07, 16:41
bardak şahane olmuş ben ankaradayım gelmesi kolay olur mu yaa:)şaka bi yana bardak müthiş

well-behaved
25-11-07, 16:50
Sevgili arkadaşlar, bardak satışına gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Bilseydim daha önceden yapardık bunu...
Fakat içimdeki tüm hevesi alan bir mail aldım, sizlerle paylaşmak istiyorum.

Şimdi sevgili arkadaşlar, bu bir şaka mı ? Yok şaka değilse resmen ırzıma göz dikmiş birileri var, lütfen beni kurtarın böyle kişilerden, tam da askere gitme arefesinde :)...
Tövbe tövbe...

Bu arada, elimizdeki bardak sayısı gittikçe azalıyor, almak isteyenler lütfen elini çabuk tutsun... Alan arkadaşlar, 5'er adet takım olarak alıyor :D Size kalmıyacak :aga:
Bu maili atan genç ile irtibata geçicem, yollıyacam o bardağı :vergaz:

haylaz kendine koruma tut bu arkadaşın niyeti ciddi haberin olsun:kopar::gul:

MaI\IYaK
26-11-07, 10:46
Valla Melih Damardan yapmışsın aşıyı :D Devam böyle güzel oluyor bir. ikincisi resim konusunda inanın hakanı ikna etmek çok zor oldu 10 tane kupa ben alacağım vaadi ve üstüne birazda para verdim hakana öyle kandırdım :D

Haylaz
26-11-07, 10:51
normalde melih tanesi 1 ytl olan demiş, bi tek orda tırtlamış :) çin malı değil ki bunlar 1 ytl olsun be kardeşim :)

Gs_Kübra
26-11-07, 12:14
Bardaklar tmm.reklam tmm.potansiyel müşteri de var.Ancak eksik olanbirşey dikkatimi çekti kanka,pazarlama kısmında çok zayıf kalmışsın:Dinsanlar duygusal alışveriş yaparlar,bi insan 1 ytl ye alacağı kupaya 10 ytl verir mi?? evet verir ama iyi pazarlama yapabilirsen:)damardan gir,askerlik de,mehmetçik de,gelecek güzel günler de vatan millet sakarya de Allah Allah de,vatan sağolsun de iki damla yaş akıt gözünden kupalar havada kapışılır:D

ne alırsan 1 ytl ciden alınan bir kupa sadece bir kupadır,ancak haylazdan alınacak 10 ytl lik bir kupa,bu sitenin admini,bu ülkenin askeri ve bu vatanın evlatları için gelecektir.hergün sizi öldürmeye çalışan sigaraya 4-5 ytl veriyorsunuz öyle değil mi???günde 5 sigara az içmenizi istiyoruz,sağlığınız ve ülkemizin geleceği için.5 sigara 50 ykr bir ay 30 gün dersek 50x30 o da eşittir 1500 ykr o da 15 ytl eder,gördünüz mü ayda 15 ytl tasarrufla bu kupaya sahip olabilir üstelik 5 ytl de kargo parasını çıkarmış olursunuz.bu da yılda 12 kupa (ki takım olur:D)toptan alırsanız kargo ücretinden ve indirimden de faydalanarak müthiş bir alışveriş yapmış olursunuz.

ben sigara içmem diyenler?yarım saatlik bir yolu dolmuşla yada otobüsle gitmiyormusunuz?peki siz "sağlıklı yaşam için yürüyün" diye birşey duymadınız mı?gelişmiş ülkelerde insanların günlerinin bir kaç saatini yürümeye ayırdığını bunun için yerel yönetimlerin özel parkurlar hazırladığını bilmiyormusunuz?peki siz onlardan daha mı değersizsiniz?yoksa sizin sağlığınızın çok da önemi yok mu?her gün yarım saatlik yolu vasıtayla gideceğinize yürürseniz hem sağlığınızı korumuş hem de en az 1 ytl tasarruf etmiş olursunuz ki bu ayda 30 ytl tasarruf demektir.

ben zaten hep yürüyorum mu diyorsunuz?peki siz makyaj yaparak cildinize ne kadar zarar verdiğinizi biliyormusunuz?:Dya da saçınıza jöle sürerek?yada 5 ytl ye imal edilip 60 ytl ye pazarlanan pahalı parfümlere çok mu ihtiyacınız var?

bir daha düşünün...Aslında ihtiyacınız olmadığı halde aldığınız,sizin için zararlı olduğunu hep göz ardı ettiğiniz ve para harcadığınız ne kadar alışkanlığınız var hiç düşündünüz mü?

bugün alacağınız bir kupa,yarınlarda bir porselen fabrikası olarak ülkemize geri dönebilir:D

"haydi,pamuk eller cebe" kampanyamıza siz de katılın.büyüyen türkiyenin büyüyen gücü "haylaz porcelean" e katkıda bulunun yarınlarımızı koruyun.

off offf:kopar: annem yanimda uyo gülmeyim diye kendimi zor tutuyom cook güzel yazmisin:kopar::kopar::gulkiz:

Kelebek
26-11-07, 12:24
ya olm sen kimden yanasın:D1 ytl işin dramatize tarafı niye takılıyon ki?nankör men:D

nazlima da teşekkürler:D

Simsiyah
26-11-07, 12:25
Nankör men :kopar:

Kupalar çok güzel şimdiden bizim şirketten bile talipleri çıktı :D

Gs_Kübra
26-11-07, 12:25
ya olm sen kimden yanasın:D1 ytl işin dramatize tarafı niye takılıyon ki?nankör men:D

nazlima da teşekkürler:D

sen en iyisi söyle apartmanlari gez telefon soba yok cüzdan felan sat vallah kesin zengin olursun:kopar::kopar:

Su Işıltısı
30-11-07, 20:38

mükemmelsin sen ya ne iş ile uğraşıyorsun bilmiyorum ama umarım pazarlamadır değilse de kesinlikle oku yada anketör ol ya...

diSheKartaL
30-11-07, 20:42
söLiimde kuzen ßanada aLsn :d

By_MotoBike
06-12-07, 17:13
söLiimde kuzen ßanada aLsn :d

senin kuzenin bardağı bende kızım:D:D:D

By_MotoBike
06-12-07, 17:18
Kıskananlar çatlamasın ,Haylaz kupası alsın... :D:D:D

Ve işte o kahveye tad veren gerçek bardak:):):)

Ennnn tatlı olan kısım....

Kahvenizi Haylaz Kupaları ile için kendinizden geçin :kopar::kopar::kopar:

cicada986
06-12-07, 17:22
haylaz senin kupalarada şekil yaptımı,kupaları dudak izi yapıp yollucaktı hatta yalarsın filan demiştik:D:D:D:D

By_MotoBike
06-12-07, 17:27
haylaz senin kupalarada şekil yaptımı,kupaları dudak izi yapıp yollucaktı hatta yalarsın filan demiştik:D:D:D:D

yok yok :D:D sağlam ikiside kontrol ederek aldım :D:D:D

Haylaz
06-12-07, 19:34
ya bizim bardaklar cinsel gücü bile arttırıyomus, cambridge universitesi bi tane numune istedi benden, yolladım, onlar bile şaşırdı... Tebrik ettiler bizi :D Mutlu eden kupa bunlar :kopar:
baksana adam kupa ile poz vermiş, gözüme brad pit gibi göründü :)

By_MotoBike
06-12-07, 19:36
Abi sabah konuşdukdan sonra çekindim ve içim ayrı bi heyecanla dolduki sorma :D:D:DAdnan'ın bardağını bile vermedim hala :D:D

Simsiyah
06-12-07, 19:42
:) çok şirin olmuşsun da bardaklardan belli olmuosun be motor :p :D

By_MotoBike
06-12-07, 19:44
:) çok şirin olmuşsun da bardaklardan belli olmuosun be motor :p :D

Saol ama O resimlerde ön planda olan bardaklar zaten öslem ounüçün ben pek görünmesemde olur :D

Gs_Kübra
06-12-07, 19:47
yaaa ben türkıye gelmısım ve halaaa su tası vermedıler beee:D

Haylaz
06-12-07, 19:52
tas diyo ya hala, hakan a söylede hazır burdayken yollasın sana bardağını :)

By_MotoBike
06-12-07, 19:54
Karşı ödemeli peşin bir şekilde taşıma itina ile yapılır :D:D:D

Gs_Kübra
06-12-07, 19:54
tas diyo ya hala, hakan a söylede hazır burdayken yollasın sana bardağını :)

yok öyle memet tas derım benn :kopar: allah allah :kopar:

Maniacdevil
06-12-07, 20:24
Ben de nasipse yarın okul çıkışı akbanka gidicem ve parayı yatırıcam hesaba.Ardından ver elini bardak:D

chan
09-12-07, 10:10
güzelmiş bardaklar hakkaten:):):)

incitanem
10-12-07, 20:13
bardaklarımı aldım birini çeyizime forumhaylaz hatırası olarak sakladım diğerini evde kullanıyorum çok güzel ve çayımı kahvemi yudumlarken hep aklıma hep site gelio annemin bile bardağı var yaaaaa olmayanlar kıskansın :D

GöKYüZü
12-12-07, 10:14
Bardaklar güzel bende kullanıyorum almanızı tavsiye ederim.:)Üstündeki haylaz çocuk baskısı çok hoş olmuş:oke:

recep
27-12-07, 20:45
kupa çok güzel arkadaşlar herkezin almasını tavsiye ederim

FreaK
27-12-07, 21:18
bardak güselmiş bende tavsiye ediyom hem parasida uygun galiba:D

faruk ewdeki bi bardagi sakladim(caldım) almanyaya göndericem:D yenisi al

incitanem
30-12-07, 22:39
Kupamla çay içiyorum şuan çok iyi bi fikirdi saolsun memetimiz gitti hatırası kaldı bardağı her elime alışımda aklıma site geliyo:)

Kelebek
02-01-08, 11:23
özlemin lafına bittim:motor demiş ya:kopar::kopar:

resimlere gelince by_motor kızları cezbetse bile bana hiç de çekici gelmedi aksine itici:Dhalbusem o kadar güzel kız var sitede bi tanesi güzel bi poz verse de satış patlaması olsa dimi:D

su ışıltısı, evt ben bir pazarlamacıyım:)çok pis pazarlarım:Dçok mu belli oldu ne işimiz:D

bu kupa işi tutuarsa direk korsanına başlıcam:Dkork benden memo:Dehueh

Byminik
03-01-08, 03:57
özlemin lafına bittim:motor demiş ya:kopar::kopar:

resimlere gelince by_motor kızları cezbetse bile bana hiç de çekici gelmedi aksine itici:Dhalbusem o kadar güzel kız var sitede bi tanesi güzel bi poz verse de satış patlaması olsa dimi:D

su ışıltısı, evt ben bir pazarlamacıyım:)çok pis pazarlarım:Dçok mu belli oldu ne işimiz:D

bu kupa işi tutuarsa direk korsanına başlıcam:Dkork benden memo:Dehueh

Benle irtibata geçersin artık Made İn PRC olarak bir şey ayarlarız artık. Burda dün 24 dizisinin bile çakmasını gördüm Çin versiyonu. Adamalrın yapmayacakları yok be.

Bu arada söylenenler olucaktır elbet Kütahya porselen orjinali diye, merak etmesin ister onu ister Porland isterse Herend ( Macar el işlemeli dünyanın en iyi porseleni ) yazdırırız .

Şaka maka daha biz göremedik şu taslardan yoksa kupamı diyeyim yada bunun öz Türkçesi tası kullanmakla devam mı edeyim kararsızım . Ama bir geleyim bende edinicem şu Haylaz Tasından sahtesini yaptırmak için bir tane orjinal edinmek gerek dimi :)

Dip not : Ku'pa Rumcadan Tas ta Arapçadan gelmektedir çok bilmiş Byminik

Geniouss
03-01-08, 09:00
Evet arkadaşlar kupalardan çok az kaldı elimizde almak bu fırsatı kaçırmak isteyemen ve kupa sahibi olmak isteyenler acele etsinler :D

By_MotoBike
05-01-08, 16:37
Abi bu Almanya'daki arkadaşlara bardak gönderme fırsatımızı kaçırdık yeğenler gitti beleşden göndericekdik :D nese bi dhakine inş. :D

resimlere gelince by_motor kızları cezbetse bile bana hiç de çekici gelmedi aksine iticihalbusem o kadar güzel kız var sitede bi tanesi güzel bi poz verse de satış patlaması olsa dimi

Abi şiddetli bir şekilde kırılma gerçekleştirdim şuan :D:D:D hem sana çekici gelmemesi çok normal :D benim çekiş kuvvetim kızlara karşı daha etkileyici :D:D:D

Geniouss
22-02-08, 22:11
Kupalardan elimizde bir kaç tane kaldı arkadaşlar.Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız biraz acele edin.Fırsat kaçtıktan sonra istesenizde piyasada bu kupaları bulamazsınız...

Haylaz
27-02-08, 11:08
Hakan bana ayırmayı unutma da bi 20 tane, az kaldı demiş durmuşsun :)

Kelebek
27-02-08, 11:16
bi kaç tane kaldı diyo sen 20 tane ayır diyon:Dkimi kekliyonuz olm:D

Simsiyah
27-02-08, 11:18
ama önce bi demiş :D:D kekleme yoktur bence :D:D:D

Haylaz
27-02-08, 11:21
ben daha önceden dedim ayır bana die, şimdi hatırlatıyorum :) pikaçu musun nesin yahu :D

By_MotoBike
28-03-08, 00:52
Kupalardan elimizde bir kaç tane kaldı arkadaşlar.Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız biraz acele edin.Fırsat kaçtıktan sonra istesenizde piyasada bu kupaları bulamazsınız...

Bardaklar karaborsaya düşüyomuş duyumlar aldım :D Bende 2 tane war bardak isteyen ama alamayan arkdaşlara duyurulur :D

Gs_Kübra
28-03-08, 13:24
Varmi hala? bende istiyorum ya

Geniouss
28-03-08, 13:26
Bardakl var elimizde arkadaşlar isteyen varsa yardımcı olabiliriz..

Gs_Kübra
28-03-08, 13:28
istiyen var ama almanyada yasadigim icin sorun olabilirmi?

Geniouss
28-03-08, 13:33
Eğer toplu bir gönderim olursa sorun olmaz ancak 1-2 bardak risk taşır her zaman .

Kelebek
28-03-08, 13:37
tuttu bu bardak işi:Dporselen fabrikasına az kaldı ha gayret:D

Haylaz
01-04-08, 10:51
abla aradı beni istersen hepsini alayım diyor, Cengiz Abiye resmen ızdırap olucak :) Adam bana küfür edicek artık kim bu Haylaz yeter be fln diye :D

Kelebek
01-04-08, 11:01
:Dabi yanlış düşünüyosun,ihracat olayına girersin böylece,vergi indirimi teşviği falan var bu işin:Dbi ayağın londrada olmuş olur:Dakabınde ver elini evropa:Dkupa kralı olursun:D

BeyaZGüLüM
01-04-08, 11:18
:Dabi yanlış düşünüyosun,ihracat olayına girersin böylece,vergi indirimi teşviği falan var bu işin:Dbi ayağın londrada olmuş olur:Dakabınde ver elini evropa:Dkupa kralı olursun:D

büyük düşünmek lazım sabancıda bi bakkalla başlamış demi bu işlere:cigara:

Lostsoul
03-01-09, 22:20
Arkadaşım gönderdi bu bardaktan bana :D

barooox
31-01-09, 13:22
mersin ve hatay içi kargo ben yaparım . hemde eve teslim :D memo abi ben arkadaslara tanıtımını yaparım bardağın.:oke:

KaRDeLeN
31-01-09, 13:24
bende kupamla nescafe içiyordum bee :kahve:
alın alın tavsiye ederim :D

LiLJon
26-03-09, 16:54
Ya Bende Bu Bardaktan İstiyorum Ama Nereden Alabileceğimi Bilemiyorum

sheytan_ruh
26-03-09, 17:12
bende istiyorum :claps:çok dadlu yihaa

incitanem
26-03-09, 22:35
Ya Bende Bu Bardaktan İstiyorum Ama Nereden Alabileceğimi Bilemiyorum

Made in Haylaz

stoklarımız tükenmediyse memnuniyetle Haylaz adminimiz temin edebilir kupalardan isteyenlere

Haylaz
27-03-09, 22:00
tükenmedi, gerçekten almak isteyen arkadaşlara yardımcı oluyorum ben :)

KaRDeLeN
27-03-09, 22:30
kupa bizimdir bizim olacak :kopar:

satışlarımız Haylaz admin tarafından itina ile yapılmaktadır.

kırılan kupalarınızın yerine 2 adet birden veriyoruz :kopar:

Kelebek
28-03-09, 04:07
yavaş verin:D

Mehmet Baran
22-05-09, 02:16
bana iki tane ama kendim istanbuldan, taksimden almak istiyorum... geldiğim zaman, ayrıca tanışmış da oluruz... bana taksimdeki tam adresi yazarsanız sevinirim...

...

Boncuk!
30-05-09, 19:21
bende böyle bardak istiyom..:emzik:

By_MotoBike
02-09-09, 06:02
Mehmet abi gördüğün üzere bir bardağım yıllar önce çalındı :D Ben yenisini mütakiben istiyorum + şuan ki bardağımıda birisine söz vermiş olduğumdan dolayı o'nun için bi tane daha istiyorum...Şuanlık ben 2 tane daha alıcam stokların az bişey kaldığını duydum müteakiben bitmeden senden rica ediciim :)

bardak güselmiş bende tavsiye ediyom hem parasida uygun galiba:D

faruk ewdeki bi bardagi sakladim(caldım) almanyaya göndericem:D yenisi al

Kalpsiz Güzel
05-10-09, 13:43
ne güzel yaaaa