Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarihimizi ne kadar biliyormuşuz ya....
Şu dangalaklara bakın bir, bu topraklarda yaşamaya layık mıdır bunlar ?
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir."></param> <embed src="Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir." type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
ne mal insanlar varmış şu dünyada.yazık ya.gerizekalı deyyusalar Gazi Mustafa Kemal Paşayı bile sadece resminden hatırlıyomuş bunların genel kültürene milli benliklerine olmayan bağlılıklarına ....:mad:
Walla bunlar ölsün bi zahmet artık yani..Boş kalabalık yapmasınlar bari..
hahaha Kayseri burası öyle mallara sıklıkla rastlayabilirsiniz :D
Maniacdevil
27-11-06, 16:05
ne biçim insan abi bunlar yha:mad:
tarihimize hiç bir zaman değer vermedik ki şimdi verelim yazık ya çok yazık
valla çok yazık...:(:(
yuh bea ya öküz herifler boşuna yaşıyolar
ulan onların suçu ne???? onlara gittikleri okullarda tarihini öğretmek bi yana,kötüleyen öküzlerde kabahat.......anlayana...
bizim okullarda çok güzel anlatıyolar öğretmenlerimiz tüm okullar nerdeyse çanakkale gezisine gidiyorlar ben kendi okulumdaki mallardan biliyom sırf cümbüşüne kız arkadaşıyla başbaşa kalmak için gidiolar hoca bi taraflarını yırtsın gitsin çocuk mp3 çalrıyla mp3 dinlesin öğretmen napsın.şu ana kaadr 1 öğretmen hariç hiç atatürk karşıtına rastlamadım.burası iskenderun anlamışsınızdır
egitim şart vede okullardaki öğretmenlerin eğitilmesi lazım yeterlilik sınavı acılsın eminimki çogu okuldaki ögretmenler bile bilmiyodur Allah herkese akıl fikir versin
ben sadece bi söz söylemek istiyorum... dinini bilmeyen hiçtir, tarihini bilmeyen *içtir...
ben sadece bi söz söylemek istiyorum... dinini bilmeyen hiçtir, tarihini bilmeyen *içtir...
Katılmamak elde değil . Ha şuda var okullarda hangi tarih öğretiliyorki sanki yaşanan bir tarihmi yoksa yazılanmı . Bizim kadat atalarına dinini hiç sayan bir millet varmıdır acaba . Osmanlı şöyledir osmanlı böyledir yada yok efendim taa bilmem kaç yılından kalma şeyler şimdiki modern çağa uymazmış . Ne diyeyim .
Maniacdevil
04-12-06, 19:18
bizim tarih hocasının bize geldiği ilk dersinde sölediği laf buydu
çok da doğru bir laf
eğitim sitemini niye tartışıyoruz ki
eğer böyle ise eğitim sistemi biz nasıl biliyoruz ben sadece bunların aptallığına ve geçmişine saygısı olmayan insan zırvalığı diyorum
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.