Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın konugu:DeepDream86....
Darkblue&blue
26-11-06, 22:57
ewet geldik bir pazartesi gunune daha...
ewt anlat bakalım .herdem...:D
ik sorun geliyoo:
en kolayından olsun:D
NİCKİNİ ACIKLA NEDEN DEEPDREAM..
KOLAY GELSİN..
Deepdream86
26-11-06, 23:03
ewet geldik bir pazartesi gunune daha...
ewt anlat bakalım .herdem...:D
ik sorun geliyoo:
en kolayından olsun:D
NİCKİNİ ACIKLA NEDEN DEEPDREAM..
KOLAY GELSİN..
Deepdream çünkü cok kabuz görürdüm eskiden!!! bir insan yüzünden...=// hala görüyorum aslında ama eski sıklıkta diil
erkek arkadaşın tarafından hiç ekildinmi ekildiysen tepkin ne oldu
Deepdream86
26-11-06, 23:10
erkek arkadaşın tarafından hiç ekildinmi ekildiysen tepkin ne oldu
ekilmedim ama ekilseydin kesin ısırırdım =)))
siteden tanıdıkların ? kimler ...
neden şu avatardaki resmi kendi resmin gibi yeni üye özele ekledin ve bende güzelmiş deyip güldüğümde teşekkür ettin :)
ne zamandır bu siteyi ziyaret ediyor, yaşananları takip ediyorsun ?
kredi kartı kullanıyor musun ?
bana kontör alır mısın ?
ıssız bi adaya düşersen senle beraber o adaya düşmesini istediğin kişi kim olurdu ve napardın, ne yapmak isterdin daha doğrusu?
Bugüne kadar hiç aldattın mı ya da aldatıldın mı?
Canını sıkan insanları hep ısırırmısın
Darkblue&blue
27-11-06, 17:43
ilk olarak kaç yasında kiminle aşk yaşadın..
KRONİK öğRENci
27-11-06, 18:28
kim yüzünden kâbus goruyorsun
ne tür kâbus bunlar
Deepdream86
27-11-06, 19:48
siteden tanıdıkların ? kimler ...
neden şu avatardaki resmi kendi resmin gibi yeni üye özele ekledin ve bende güzelmiş deyip güldüğümde teşekkür ettin :)
ne zamandır bu siteyi ziyaret ediyor, yaşananları takip ediyorsun ?
kredi kartı kullanıyor musun ?
bana kontör alır mısın ?
ıssız bi adaya düşersen senle beraber o adaya düşmesini istediğin kişi kim olurdu ve napardn, ne yapmak isterdin daha doğrusu?
-avatardaki resmi kendi resmim diye yeni üye özele eklemedim... o kendi resmimdi...
-bu ayın başlarından beri...
-kredi kartı kullanırım
-ben sana niye kontör aliim=))
-ıssız bir adaya düşseydim yanıma sevdiğim herkesi alırdım... ve biran önce adadan kurtulmak isterdim
Deepdream86
27-11-06, 19:49
Bugüne kadar hiç aldattın mı ya da aldatıldın mı?
aldattım abi ama sebebi vardı... aldatıldımmı bilmiyorum...
Deepdream86
27-11-06, 19:51
Canını sıkan insanları hep ısırırmısın
canımı sıkan insanlar genelde olmaz... olursada zaten o insanla muhatab olmam
Deepdream86
27-11-06, 19:52
ilk olarak kaç yasında kiminle aşk yaşadın..
ilk 17yaşımda aşık oldum... ama bunun önceside var
Deepdream86
27-11-06, 19:54
kim yüzünden kâbus goruyorsun
ne tür kâbus bunlar
babam yüzünden...
şiddet..
Darkblue&blue
27-11-06, 19:58
sitede kimi begeniyorsun..
Deepdream86
27-11-06, 20:05
sitede kimi begeniyorsun..
ben bu sitede sadece 3kişiyi tanıyorum.. kimseyide görmedim... yani nassı beğenebilirim??
Darkblue&blue
27-11-06, 21:00
tanıdıgın 3 kişinin ismi...
haylazla tanişmana vesile olan..kişi veya sebep..
hedeflrin..
hayallerin..
nelerdir..:D
1 - Bana hayatın anlamını üç kelimede anlatırmısın ?
2 - Dost diyince il aklına gelen ?
3 - ilerde büyüyünce ne olmak istersin ?
4 - Sence hayattada 3 yanlış bir doğruyu götürürmü ?
5 - Tavukmu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı tavuktan ?
6 - Sitede en çok kimi görüp tanışmak isterdin ?
7 - Haylaza neden köntör almak istemiyorsun ?
Bu seferlik bu kadar yeter lütfen sorulara ÖSS soruları kadar ciddi cevaplar veriniz .
Deepdream86
27-11-06, 21:42
tanıdıgın 3 kişinin ismi...
haylazla tanişmana vesile olan..kişi veya sebep..
hedeflrin..
hayallerin..
nelerdir..:D
-psycho, byminik, geniouss
-kuzenim verdi adresi sebebide mp3 dü..
-hedefim okulu bitirmek öncelikle sonrası bakcazzzz
-hayalim önemsiz
Deepdream86
27-11-06, 21:47
1 - Bana hayatın anlamını üç kelimede anlatırmısın ?
2 - Dost diyince il aklına gelen ?
3 - ilerde büyüyünce ne olmak istersin ?
4 - Sence hayattada 3 yanlış bir doğruyu götürürmü ?
5 - Tavukmu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı tavuktan ?
6 - Sitede en çok kimi görüp tanışmak isterdin ?
7 - Haylaza neden köntör almak istemiyorsun ?
Bu seferlik bu kadar yeter lütfen sorulara ÖSS soruları kadar ciddi cevaplar veriniz .
-hayatın anlamı yoq benim gözümde abi...
-en ii arkadaşım gelio aklıma
-ben arkeolog olmak istiyordumda olmadı...şimdi tiyatro üzerine bişiler
-kesinlikle götürür...
-ikiside =))
-kimseyi şimdilik ama belki bigün tanışmak isterim kim bilir...
-alırım çok istiyosa =))
sana deselerki baban mı yoksa ...... mı (bi erkek) ama bu öle bi erkekki baban yerine onu tercih etceksin..
bu erkeği annatsana..yoksa bile..annat işte:)
Deepdream86
27-11-06, 22:10
sana deselerki baban mı yoksa ...... mı (bi erkek) ama bu öle bi erkekki baban yerine onu tercih etceksin..
bu erkeği annatsana..yoksa bile..annat işte:)
ben sokaktan gecen her adamı babama tercih ederim!!!!!!! olmayan birini annatamam... yeterki babam gibi olmasın (herşeye razıyım)...
sitede üye özelde resmini görüp beğendiğin içinin gittiği bi erkek varmı söylermisin ismini :D
Deepdream86
27-11-06, 22:39
sitede üye özelde resmini görüp beğendiğin içinin gittiği bi erkek varmı söylermisin ismini :D
sanki bilmiyosun olmadiğını =)))
ilk olarak kontor almanı tabiki isterim:)
ikinci olarakta bidaha babana böyle(üstte yazdıkların) şeyler söyleme.(sebep ne olursa olsun)
üçüncü olarakta babasına dil uzatanları sewmem, hayde eyw.
Deepdream86
27-11-06, 22:48
ilk olarak kontor almanı tabiki isterim:)
ikinci olarakta bidaha babana böyle(üstte yazdıkların) şeyler söyleme.(sebep ne olursa olsun)
üçüncü olarakta babasına dil uzatanları sewmem, hayde eyw.
!!!!küfür etmedim bunda yanlış nerde, ben sadece bi soruyu cvp ladm?? ve hiç bişey sebebsiz diil!!!!!! ozaman sevme...
canım kardeşim, ateşle oynama, ve birkaç düzeltme: küfür ettin demedim, sebebi olup olmaması önemli değil, seni seviyormuyum ki sevme diyorsun? bunlar birer çelişki sayılır... Herneyse konu dağılmasın, konuyu dağıtmıyım, düzgünce devam edin.
Haylaz abiniz saygılarını sunar.
Deepdream86
27-11-06, 23:00
canım kardeşim, ateşle oynama, ve birkaç düzeltme: küfür ettin demedim, sebebi olup olmaması önemli değil, seni seviyormuyum ki sevme diyorsun? bunlar birer çelişki sayılır... Herneyse konu dağılmasın, konuyu dağıtmıyım, düzgünce devam edin.
Haylaz abiniz saygılarını sunar.
abi öyle insanları sevmem diosun bende sevme dedim ne var bunda hayret bişey ya!!! neyse bidaha öyle yazmam yazdklarmda geri aliyorum...
sanki bilmiyosun olmadiğını =)))
isim alabilirmiyiz : )))
Deepdream86
27-11-06, 23:08
isim alabilirmiyiz : )))
euheuehu abi sen bilmiyomusun euheuheuheu =))))))
euheuehu abi sen bilmiyomusun euheuheuheu =))))))
ya biz isim istiyoruzzzzz.. bak öfkeleniyo kalabalık 10a göre : ))))))
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Deepdream86
27-11-06, 23:14
ya biz isim istiyoruzzzzz.. bak öfkeleniyo kalabalık 10a göre : ))))))
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
abi ne ismi söyliim =)) yoq öyle biri yaaw olsada söylerim cidden =))
babam yüzünden...
şiddet..
baban yüzünden neden kabus görüyosun:confused: :confused:
Deepdream86
28-11-06, 20:45
baban yüzünden neden kabus görüyosun:confused: :confused:
ANlatmak isterdim ama haylaz kizar....
sevmek bir ömür sürer.. sevüşmek 1 dk mı sence ?
ben sokaktan gecen her adamı babama tercih ederim!!!!!!! olmayan birini annatamam... yeterki babam gibi olmasın (herşeye razıyım)...
Bence şu söz her zaman aklında bulunsun .
Ayakkabılarım eski diye üzülüyordum,yalınayak birini gördüm."
valla üzüldüm babanla konuşmaman konusuna ne diyim ama sana diğer arkadaşlarımın yaklaştığı gibi yaklaşmanında doğru olmadığı düşüncesindeyim çünkü ne olup olmadığını bilemiyoruz
KRONİK öğRENci
28-11-06, 21:42
babam yüzünden...
şiddet..
nasıya ciddimisin
Ayakkabılarım eski diye üzülüyordum,yalınayak birini gördüm.
ben bunu
"Ayakkabılarım eskidi diye üzülüyordum,ayakları olmayan birini gördüm..Şükrettim.."
diye biliyordum toprak ;)
ben bunu
"Ayakkabılarım eskidi diye üzülüyordum,ayakları olmayan birini gördüm..Şükrettim.."
diye biliyordum toprak ;)
bende öle biliyodum da belki yanlılştır diye yazmamamıştım
Deepdream86
28-11-06, 21:50
sevmek bir ömür sürer.. sevüşmek 1 dk mı sence ?
bence sevdiğin kişiye bağlı bir ömür sürmeyede bilir.... sevişmekte sadece 1dk sürmez...
evleneceğin adamda ne gibi özellikler ararsın ?
Deepdream86
28-11-06, 21:54
Bence şu söz her zaman aklında bulunsun .
Ayakkabılarım eski diye üzülüyordum,yalınayak birini gördüm."
benim yaşadklarımı yaşasaydn yalın ayak dolaştığına Şükrederdin...
Deepdream86
28-11-06, 21:56
valla üzüldüm babanla konuşmaman konusuna ne diyim ama sana diğer arkadaşlarımın yaklaştığı gibi yaklaşmanında doğru olmadığı düşüncesindeyim çünkü ne olup olmadığın bilemiyoruz
eet ama kimse anlamıyor, kendileri yaşamadığı için... ön yargı diyelim...
Deepdream86
28-11-06, 21:58
nasıya ciddimisin
evet ciddiyim...!!
Deepdream86
28-11-06, 22:04
evleneceğin adamda ne gibi özellikler ararsın ?
bana kesinlikle ii davranmalı Çünkü bende ii davranırım... sonra dürüst olmalı... yakışıklı olmak zorunda diil bakımlı olması yeterli benim yanımda asla sırıtmamalı... sadık olmalı... yemek yapabilmeli ben beceremem çünkü, yoksa hergün makarna yada yumurta yemek zorunda kalırız...
bir erkek ısrarla sana ilan-ı aşk ediyorsa, herşeyi yapabileceğini söylüyorsa, yani gerçekten seninle ilgileniyorsa. ona evet demen için geriye ne kalır ?
Deepdream86
28-11-06, 22:11
bir erkek ısrarla sana ilan-ı aşk ediyorsa, herşeyi yapabileceğini söylüyorsa, yani gerçekten seninle ilgileniyorsa. ona evet demen için geriye ne kalır ?
=)))))))) geriye sadece benim duygularım kalır... varsa olur yoksa olmazz...
ANlatmak isterdim ama haylaz kizar....
burası sizin özel konunuz, istediğinizi yazabilirsiniz. Haylaz'ın kızması sorun değil.
Deepdream86
28-11-06, 22:52
burası sizin özel konunuz, istediğinizi yazabilirsiniz. Haylaz'ın kızması sorun değil.
daha dün kızdın..
benim kızıp kızmamamın pek önemi yok, bunlar kişisel şeylerdir, babalarımızın bizim üzerimizde hakkı çok büyüktür, yediğimiz her lokmada onun alın teri var, Allah korusun en ufak bir bedduasında helak olabiliriz. Ben kızarım, kızdım da, ama dediğim gibi burası senin bölümün istediğin gibi davran, bana konu dışı yazılar lütfen yazdırma.
Deepdream86
29-11-06, 18:15
benim kızıp kızmamamın pek önemi yok, bunlar kişisel şeylerdir, babalarımızın bizim üzerimizde hakkı çok büyüktür, yediğimiz her lokmada onun alın teri var, Allah korusun en ufak bir bedduasında helak olabiliriz. Ben kızarım, kızdım da, ama dediğim gibi burası senin bölümün istediğin gibi davran, bana konu dışı yazılar lütfen yazdırma.
bu her baba için geçerli diil... senin babanın senin üstünde çok büük hakkı vardır...
ama gereksiz boş işler hakkında tartışmaya gerek yoq...
dikkat çektiğini düşünüyormusun
Deepdream86
29-11-06, 18:26
dikkat çektiğini düşünüyormusun
istanbulda dikkat çeken bir tip değilim ama daha küçük yerlerde dikkat çekiyorum galiba..
sence, bir erkek seni elde etmek için neye başvurmalı ?
Deepdream86
29-11-06, 19:07
sence, bir erkek seni elde etmek için neye başvurmalı ?
ben onu sevmiyorsam eğer yaptığı herşey boş... seviyorsam yada hoşlanıyosam bana karşı dürüst olması yeterli...
benim yaşadklarımı yaşasaydn yalın ayak dolaştığına Şükrederdin...
Benim ne yaşadıklarımı bilemezsin bende senin, ama ancak tahmin edebiliriz. Dedin ya benim yaşadıklarımı yaşasaydın diye, inanki ben anlatmaya kalksam sen anlayamazsın çünkü başa gelmedikçe kimse anlamıyor. En iyisi her zamanki gibi şükretmek ve de tefekkür edip susmak. Mevla’m neylerse hayır eyler. Hayırda şerde ondandır.
Her şey Takdiri ilahidir kaderimizde yazılıysa ne yaparsak yapalım elbet olacaksa olur .
Şükretme konusuna gelince zaten bizi yaratan olduğuna göre başımıza geleninde yaratandan geldiğini bilir, elbet bir hayır olduğunu düşünüp tefekkür eder. Beterin beteri vardır elbet Rabbimin bir bildiği vardır diye sonsuz şükürler ederiz asla isyan etmeyiz.
Şunu da yazmadan edemiycem belki baban ne kadar kötüde olsa elbet onu da yaratan Allah’tır. Baban için Allah dua etmen. (Hiç kimse benim rahmetimden ümitsiz olmasın) âyet-i kerimesini düşünerek ümitsiz olmamalıdır.
Kusura bakma biraz bilmişlik taslar gibi oldum başını ağrıttım eğer yazdıklarımla ufacık olsa bile seni kırdıysam affola .
Son sözümde şu olsun.
Sonsuzlukla çarp hiçliğin en derinlerine götür yinede bahsettiğim şeyin küçük bir parçasını anlayabilirsin.
Deepdream86
29-11-06, 22:00
Benim ne yaşadıklarımı bilemezsin bende senin, ama ancak tahmin edebiliriz. Dedin ya benim yaşadıklarımı yaşasaydın diye, inanki ben anlatmaya kalksam sen anlayamazsın çünkü başa gelmedikçe kimse anlamıyor. En iyisi her zamanki gibi şükretmek ve de tefekkür edip susmak. Mevla’m neylerse hayır eyler. Hayırda şerde ondandır.
Her şey Takdiri ilahidir kaderimizde yazılıysa ne yaparsak yapalım elbet olacaksa olur .
Şükretme konusuna gelince zaten bizi yaratan olduğuna göre başımıza geleninde yaratandan geldiğini bilir, elbet bir hayır olduğunu düşünüp tefekkür eder. Beterin beteri vardır elbet Rabbimin bir bildiği vardır diye sonsuz şükürler ederiz asla isyan etmeyiz.
Şunu da yazmadan edemiycem belki baban ne kadar kötüde olsa elbet onu da yaratan Allah’tır. Baban için Allah dua etmen. (Hiç kimse benim rahmetimden ümitsiz olmasın) âyet-i kerimesini düşünerek ümitsiz olmamalıdır.
Kusura bakma biraz bilmişlik taslar gibi oldum başını ağrıttım eğer yazdıklarımla ufacık olsa bile seni kırdıysam affola .
Son sözümde şu olsun.
Sonsuzlukla çarp hiçliğin en derinlerine götür yinede bahsettiğim şeyin küçük bir parçasını anlayabilirsin.
ben artık bişey demiyorum...zaten ne desem yannış oluyor!!!
ben artık bişey demiyorum...zaten ne desem yannış oluyor!!!
Evet arkadaşlar galiba haddimiz olmayarak ne kadar anladık desekte anlayamayacığız bir şeye karışıyoruz vede başımıza gelmemiş bir şey için başkasına akıl vermeye kalkıştık . En iyisi bundan sonra Aile özele girmemek vede bazı şeyleri tekrar hatrılatmamak .
Sonsuzlukla çarp hiçliğin en derinlerine götür yinede bahsettiğim şeyin küçük bir parçasını anlayabiliriz.
1-evlenme çağındasın,görücüler geliyormu ?
2-sevgilin varmı ?
3-varsa kim ?
4-hayattan beklentilerin neler ?
5-meslek açısından bakarsak ne olmayı planlıyorsun ?
6-istanbulda yaşamanın getirdiği zorluklar seni yıpratıyor mu ?
7-siteye koyduğun resmi tekrar ekleyip,3-5 tane daha resmini eklesen ve bizleri resimdekinin sen olduğuna inandırsan iyi olmazmı ?
8-aşk denilince ilk aklına ne yada kim gelir ?
9-denemeye değer diyebileceğin ilginçlikler varmı hayatında anlatırmısın : )))
Yaw 1 haftadir cevaplarini okuyup duruyorum sana soruda soramiyorum firsat kalmiyor ki :D
neyse konuya gelelim,güzelim herkez cekiyor bu dünyada sen yinede sükret kimseyi kötüleme ;) daha neleri var be kizim neleri.
ALLAH herseyi görüyor ve yanlis yapanlarin cezasini verecekdir, sen gönlünü ferah tut, fazla SIKMA canini. HEr zorluk asilir unutma bunu ;) pisman olacagin seyleri yapma. Abla tavsiyesi dicem sana ama galiba seninle ayni yasdayiz :D neyse biraz positiv düsünmese bak güzelim, icini karartma bukadar okis;)
1. sana asik olan kisiler var anlasilan ;) senin duygularini alalim deepdream 86 :uctum: :uctum:
2. Sence bir erkegin sana yapabilecek en büyük yanlisi ne olabilir?
bukadar yeterli zaten cogu sorular soruldu :D ins. bunlar sorulmamisdir daha :D
neyse AEO. KiB akilli ol ;)
Deepdream86
02-12-06, 17:20
Yaw 1 haftadir cevaplarini okuyup duruyorum sana soruda soramiyorum firsat kalmiyor ki :D
neyse konuya gelelim,güzelim herkez cekiyor bu dünyada sen yinede sükret kimseyi kötüleme ;) daha neleri var be kizim neleri.
ALLAH herseyi görüyor ve yanlis yapanlarin cezasini verecekdir, sen gönlünü ferah tut, fazla SIKMA canini. HEr zorluk asilir unutma bunu ;) pisman olacagin seyleri yapma. Abla tavsiyesi dicem sana ama galiba seninle ayni yasdayiz :D neyse biraz positiv düsünmese bak güzelim, icini karartma bukadar okis;)
1. sana asik olan kisiler var anlasilan ;) senin duygularini alalim deepdream 86 :uctum: :uctum:
2. Sence bir erkegin sana yapabilecek en büyük yanlisi ne olabilir?
bukadar yeterli zaten cogu sorular soruldu :D ins. bunlar sorulmamisdir daha :D
neyse AEO. KiB akilli ol ;)
OK saol!!!
cvplar:
1. bana kim aşık?? bilmiyorum...
2. bir erkeğin beni aldatması yada el kaldırması en büük yanlış olur... affetmem bunları...
Deepdream86
02-12-06, 17:35
1-evlenme çağındasın,görücüler geliyormu ?
2-sevgilin varmı ?
3-varsa kim ?
4-hayattan beklentilerin neler ?
5-meslek açısından bakarsak ne olmayı planlıyorsun ?
6-istanbulda yaşamanın getirdiği zorluklar seni yıpratıyor mu ?
7-siteye koyduğun resmi tekrar ekleyip,3-5 tane daha resmini eklesen ve bizleri resimdekinin sen olduğuna inandırsan iyi olmazmı ?
8-aşk denilince ilk aklına ne yada kim gelir ?
9-denemeye değer diyebileceğin ilginçlikler varmı hayatında anlatırmısın : )))
1. daha 20 yaşındayım gelmiyor görücü falan.. zaten gelselerde annem 1kova suyla kovalar...
2. yoq sevgilim mevgilim
3. //////
4. hayattan beklentilerim huzur, şimdilik bulamadğım ama eninde sonunda zorlada olsa bulucam =))
5. yönetmen, tiyatrocu, rejisör...
6. ya bi yandan eet bi yandan hayr... insan alışıyor zamanla hele bide burda büyüdüyse...ama bazen uuf ya bıktım istanbuldan gitmek bidahda gelmek istemiyorum diyorum, ama öfkem geçiyor hemen...
7. bu ne demek şimdi sen gördün ya msn´de resimlerimi!! üstelik resim falan koymam çalarsn sen =)))... yoq yoq cidden koyardm ama koymuştum ya zaten ilk başlarda başka resimler... bide kendimi ii hissetmiyorum sitelere resim ekleyince... üstelik inanmayan inanmasın benim sorunum diil
8. şimdilik kimse ve hiç bişey gelmiyor...
9. var denemeye değerlede kalmadğım yaptığım şeylerde var... ama önemsiz... öemsiz derken açıklamak istemediğim şeyler...
biri sana aşık olsa, ama uzakta olsa, ama harbi aşık olsa. olayı bitirse ve tek suçu uzak kalmış olmak olsa. hiç şansı yok mudur ?
Deepdream86
02-12-06, 18:02
biri sana aşık olsa, ama uzakta olsa, ama harbi aşık olsa. olayı bitirse ve tek suçu uzak kalmış olmak olsa. hiç şansı yok mudur ?
nekadar sevdiğime bağlı...
sana çok samimi olsa ?
Deepdream86
02-12-06, 18:32
sana çok samimi olsa ?
onu nekadar sevdiğime bağlı herşey...
sevmiyorsam, onu kırmamaya çalışırım, üzmeden son sözümü söylerim...
misal, ümranın da bahsettiği şahıs. ona karşı ne hissediyorsun. sana sırılsıklam aşık olduğunu ifade eden şahıs : ))
Deepdream86
02-12-06, 18:50
misal, ümranın da bahsettiği şahıs. ona karşı ne hissediyorsun. sana sırılsıklam aşık olduğunu ifade eden şahıs : ))
hiç bişey hissetmiyorum
bu site senin için ne ifade ediyor _?
Deepdream86
02-12-06, 19:00
bu site senin için ne ifade ediyor _?
bilmiyorumki nerdeyse kimseyi tanımıyorum... ama güzel site...
Darkblue&blue
02-12-06, 19:24
hayatından memnunmusun...
hayata bir daha gelsen ne olmak isterdin..
eğer bu siteden hoşlandığın biri olsa cesaretini toplayıp seni seviyorum dermisin tüm içtenliğinle
Deepdream86
02-12-06, 20:19
hayatından memnunmusun...
hayata bir daha gelsen ne olmak isterdin..
memnunum desem yalan olur... ama son zamanlarda bi takm şeyler yoluna giriyo yavaş yavaş...
hayata bir daha gelmeme gibi bi şansım olmasını isterdim! olmazsa kuş olmak isterdim =))
Deepdream86
02-12-06, 20:20
eğer bu siteden hoşlandığın biri olsa cesaretini toplayıp seni seviyorum dermisin tüm içtenliğinle
ben kimseye görmeden aşık olmam... ama diyelim oldum ozaman söylemem direk ama ima ederim bi türlü...
lütfen yeni haftanın konuğunu belirleyiniz. Bugün yeni konuğumuza geçiyor sıra. Deepdream siz belirleyeceksiniz yeni konuğu... seçin, ben başlık açarım. İçten cevaplarınız için teşekkür ederiz.
Deepdream86
04-12-06, 18:28
lütfen yeni haftanın konuğunu belirleyiniz. Bugün yeni konuğumuza geçiyor sıra. Deepdream siz belirleyeceksiniz yeni konuğu... seçin, ben başlık açarım. İçten cevaplarınız için teşekkür ederiz.
ya benim yerime sen seçsen olmazmı?? ben tanımamki kimseyi...=//
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.