PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : beşiktaşlı olmanın ayrıcalıkları

alexdeferhat
26-11-06, 21:09
1.Bir kere havanın var çünkü havadasınız çünkü kartallısınız
2.Erkek adalar için bu söz renkli takım tutulmaz
3.Taraftarın en iyisi zaten biziz bunu bütün dünya biliyor.
4.Artık beşiktaşlı olursanız zaten ayrıcalıklarını gerçek hayattada göreceksiniz.

halaluya
26-11-06, 21:13
evet haklısın bjk taraftarı gibisi yok belki yanılıyorumdurda hani inönü stadında birisi ölmüştü hani ölende öldürende bjkliydi bjk taraftarı denince aklıma çarşı pazar ve bu aklıma geliyo:d

CinGeNe
26-11-06, 21:13
helal sana canım kardeşim benim

Geniouss
27-11-06, 08:48
evet haklısın bjk taraftarı gibisi yok belki yanılıyorumdurda hani inönü stadında birisi ölmüştü hani ölende öldürende bjkliydi bjk taraftarı denince aklıma çarşı pazar ve bu aklıma geliyo:d

Fatih bu şekilde sataşmanın ve tartışma çıkaracak sözler söylemenin anlamı yok.. O zaman olan bir kazaydı.Cezasını herkes çekti. Dinime küfreden müslüman olsa.Eğer kirli çamaşırlarınızı ortaya dökmek istersek sizin Leeds United taraftarlarınızı öldürdüğünüzü unutmayın..Burada açılan bir konu var ve herhangi bir takıma sataşma yok.. Bir daha bu tarz bir yaklaşım duymak istemiyorum...

Haylaz
27-11-06, 15:16
anket açtım...

SuLTaN
27-11-06, 16:53
Fatih bu şekilde sataşmanın ve tartışma çıkaracak sözler söylemenin anlamı yok.. O zaman olan bir kazaydı.Cezasını herkes çekti. Dinime küfreden müslüman olsa.Eğer kirli çamaşırlarınızı ortaya dökmek istersek sizin Leeds United taraftarlarınızı öldürdüğünüzü unutmayın..Burada açılan bir konu var ve herhangi bir takıma sataşma yok.. Bir daha bu tarz bir yaklaşım duymak istemiyorum...

bence burda herkez kendi fikirlerini aciklayabilir sende acikla saygi duyariz ;) sonucta hepsi türk takimi ;)

halaluya
27-11-06, 17:00
ii bidaha bu tür şeylerde tartışmaa girmiim:utan:

Geniouss
28-11-06, 10:01
bence burda herkez kendi fikirlerini aciklayabilir sende acikla saygi duyariz ;) sonucta hepsi türk takimi ;)

Ümran iyimisin sen? Herkes fikrini açıklasın açıklamasın demiyorum. Orada Beşiktalı olmanın ayrıcalıkları söyleniyor. Başka herhangi bir takıma sataşma yok.. Sataşma yoksa sizde sataşmayın Beşiktaşa. Beşiktaş hakkında düzgün fikirlere her zaman açığız ama yok çarşı pazar gibi Beşiktaş taraftarına hakarete varacak sözler söylenecekse o fikirleri iade etmesini biliriz.. Ben kimsenin taraftar topluluğuna hakaret etmiyorum onlarda bizim taraftarımıza hakarette bulunamaz!!!!!!!!!

Fatih bu sözlerim sana değil. Konuyu anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim..

gizos_07
19-04-08, 08:56
Herkes bizim ne olduğumuzu biliyor.Tek siz bilmiyorsunuz.Şimdi bişeyler derdim ama boşverin gitsin....

dengesiz_rocker
22-04-08, 00:21
bjk lı omamnın ayrıcalıqları saymaqla bıtmes qı :claps::claps:

saskın bakkal
25-04-08, 02:52
geyıge hıc gerek yok besıktaslı olmanın farkını Turkıye lıgınde kı sloganlara bakın anlarsınız
kendı sloganını solemek gıbısı yok be
ve ayrıca dunyanın en ıyı taraftarına sahıp oldugumuzu bız deıl ıngılızlerın medyası soledı:D

emir
29-04-08, 11:44

:haha: :haha: :haha: :haha:

katılıyorum ve tebrik ediyorum:oke: