Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerektiği zaman şiddete başvurur musunuz ?
içtenlikle cevaplayın lütfen.
Maniacdevil
26-11-06, 20:21
pek şiddet kullanmayı sevmem ama şu seçenekler öldürdü beni:D
kız meselesi ve lakap meselesinde van dame olurum:D
şaka bi yana eğer benimle aynı yaşıt olan kişi ile kavga etmem çok ta anormal değil önemli olan 25 yaşındaki birinin 14 yaşındaki birini dövmesi yada öğretmenin öğrencisine patronun işçisibe annenin ve babanın çocuğuna vurmasına karşıyımdır
Şiddet kullanmayı sevmem ama bazen insanı çıldırtıyorlar ve kullanmak gerekiyor.. Gerektiği zaman kullanırım
asla şiddete başvurmam şiddetle hiçbir yer varamayacagımızı çok iyi biliyorum ayrıcada şiddet göstern insanın ilerde gün gelip şiddete maruz kaldığını çok gördüm o yüzden şiddete hayırrrrrrrrr
genelde sakin biriyim fazla kaba kuvvete başvurmam ama insanlar bazen iyiniyetini fark etmiyo güzellikle anlatamıyosun herkezın hakettiği dilden konusmak gerekıyo herşeyin bittiği yerde şiddet kullanırım bazen kullanmak gerekiyo malesef...
Alakası yok. Yeri geldiğinde sihirli bi anahtar gibidir.
şiddet acizlikmi bencede alakası yok.1 söylersin olmaz 2 sölersin olmaz 3sölersin olmaz peki 10söleyişindede olmassa adam hareketlerini ve tavırlarını değiştirmesse ben kafa göz demem dalarım
şiddet kullanıldığında adam mı olunuyo? yada karşınızdaki kişi düzeliomu? bazı sözler vardır insanı öldürür ve keşke vursaydı dersiniz...
bence değişiyor.örnek birisi bi arakadaşıma küfretti bi güzel sınıfça daldık bizi 100 metre öteden göçrdüğünde yolunu değiştiriyor,yakınından geçerkende kıravatını düzeltiyor:d
çok dogru söylüyosun cingenecim şiddet acizlik çaresizliktir yürü be arkandayım canım :)
Şu ankete bi oy kullanma hakkım daha olsa gene ben Kodum mu oturturum ya da sektirtirim duvardan ı seçerdim :)
yok mu be şiddet yanlısı bu sitede :D
şiddet acizlik te bi açıkayaın yav bu nasıl acizlik
valla olayın boyutuna göre değişir ben şiddet kullanırım ...hakedeni kodum mu oturtacaksın yada saç baş dalacaksın
valla olayın boyutuna göre değişir ben şiddet kullanırım ...hakedeni kodum mu oturtacaksın yada saç baş dalacaksın
:claps:
şiddete başvuran insanların çoğu başka çarelerinin olmadını dşnrler genelde işte bu çaresizlik oluyor arkadşım oysaki şiddetten bşka daha kalıcı yöntemlerde vardır unutma
neymiş hayelcim o çareler valla ben hakedeni döverim ....bi hatası olduğunda uyuarırım yada bana yanlış yaptıysa bedelini ağır öder saçını başını yolarım ki bi nebzede olsa öcümü alırım..ben buyum
şiddet acizlikmi bencede alakası yok.1 söylersin olmaz 2 sölersin olmaz 3sölersin olmaz peki 10söleyişindede olmassa adam hareketlerini ve tavırlarını değiştirmesse ben kafa göz demem dalarım
pek değerli ve sevgili arkadaşım bende bunu diyom karşı taraf ya anlamassa her türlü yolu denerim olmassa girerim asıl ben şiddetten kaçanların aciz olduğunu düşünüyorum çünkü dayak yame korkusu biz buna halk dilinde yusuf yusuf olma diyoz
pek değerli ve sevgili arkadaşım bende bunu diyom karşı taraf ya anlamassa her türlü yolu denerim olmassa girerim asıl ben şiddetten kaçanların aciz olduğunu düşünüyorum çünkü dayak yame korkusu biz buna halk dilinde yusuf yusuf olma diyoz
:claps: :claps:
helal be sana :claps: :claps: :claps: :claps:
acizlik demeyelim buna bazen öyle duygulara kapılırki insan gözü hiç bişeyi görmez karşındakı öyle agır şeyler söyler ki dayanamazsın çoğu kişi bazı şeyleri kaldıramaz o anki duygusu ne yapacagına karar verır işte insanların değer verdikleri şeyler vardır bunların hakkında olur olmadık şeyler söyleyenler cıkar karsına her olay için şiddet kullanılmaz ama buna insanı zorlayan şeyler çıkabilir karşına kişiliğin bunları kaldıramıyosa herşeyi yaparsın o zaman kavga yanlısı biri değilim ama değerverdiğim sevdiğim şeyler hakkında olur olmadık konusan kendini bilmez tavırlar içinde olan kişilere acımam ne gerekırse yaparım o zaman...
acizlik demeyelim buna bazen öyle duygulara kapılırki insan gözü hiç bişeyi görmez karşındakı öyle agır şeyler söyler ki dayanamazsın çoğu kişi bazı şeyleri kaldıramaz o anki duygusu ne yapacagına karar verır işte insanların değer verdikleri şeyler vardır bunların hakkında olur olmadık şeyler söyleyenler cıkar karsına her olay için şiddet kullanılmaz ama buna insanı zorlayan şeyler çıkabilir karşına kişiliğin bunları kaldıramıyosa herşeyi yaparsın o zaman kavga yanlısı biri değilim ama değerverdiğim sevdiğim şeyler hakkında olur olmadık konusan kendini bilmez tavırlar içinde olan kişilere acımam ne gerekırse yaparım o zaman...
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
düşüncelerimin tercümanı oldun
canımcım lisedeyken bende senin gibi düşünüodum ve ettiğim kavgaların haddi hesabı yok yeri geldi 4 kız birden daldı ama hiç bi zaman kacmadım pes etmedim yine kendi bildiğimi okudum. ben şiddet olduğu zaman iyice ters şeyler yaparım bu böle geldi bölede giderrrrrrrr
bazen öyle duygulara kapılırki insan gözü hiç bişeyi görmez karşındakı öyle agır şeyler söyler ki dayanamazsın çoğu kişi bazı şeyleri kaldıramaz o anki duygusu ne yapacagına karar verır işte insanların değer verdikleri şeyler vardır bunların hakkında olur olmadık şeyler söyleyenler cıkar karsına her olay için şiddet kullanılmaz ama buna insanı zorlayan şeyler çıkabilir karşına kişiliğin bunları kaldıramıyosa herşeyi yaparsın o zaman kavga yanlısı biri değilim ama değerverdiğim sevdiğim şeyler hakkında olur olmadık konusan kendini bilmez tavırlar içinde olan kişilere acımam ne gerekırse yaparım o zaman...
aynen ama ben şiddet kullansam dayak yiyen taraf olurum :agla:
gerekirse kullanırım...hatta hakeden taraf beni iice deli ettiyse saçını başını yolarım...şiddet hiç bir zaman acizlik olamaz hakedene uygulanır zaten..keyif için birine şiddet uygularsan bu acizlik olur, hatta şerefsizlik olur...Osmanlıdan gelmeyiz, boşuna demiyolar Osmanlı tokadı yedin mi sen diye?
pis bi adamımdır bu konuda :D
gerektiği zaman kullanırım:kac::)
Hayır kullanmam ben dayak yerim heralde :D :kopar:
kavga güzel bişey değil :) sabırlıyımdır
ama sözle döverim,tepem atmasın
ağzında balı olan arının sırtında iğnesi vardır hesabı :D
mesela bu yıl sınıfımda dersanede bir kız
gidiyor geliyor sataşıyor,ikide bir iğneli laflar yok yani derdi ne anlamadım kızın
yukardan yukardan bakmalar şımarıkça bir tavrı vardı çocuk gibi,ukalalık hat safada
:s20: sonra benim sabır doldu doldu ve taşmış ver yansın tabi ağzını açamadı nefesi yetmedi :D
Laf ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir... demıs atalar:D hakedene hakketını verıceksın...
Olay yada kişiye göre değişir sabrederim baktım olmuyor hak eden biriyse dalarım,hakkından gelirim.:gulkiz:
sabır ederim sonunda hayla anlamıyosa artık sabredemem bir anda patlarım ve dalarım..
KoPMuSBuCoJuK
11-06-08, 18:51
BeNdE ÖyLe ARaDa ABlaCıMı o HalLeRe sOkUyORuM :kopar::kopar:
ben kodum mu oturtmam yığareım olduğu yere valla:)
"en son vurduğum kişinin Ankara Numune hastahanesi fizik tedavi merkezinde tedavi gördüğünü haber aldım.. :D"
siddet kullanmamaya gayret ederimm ..
şiddeti sevmem kullanmam ama gerektiğinde kodummu oturturum walla :kac:
en son ki şiddetimi mart ayında uygulamıştım.
şiddete maruz kalan şahıs da büyük çaplı sarsılma yaşandığı da kesindir.
Allah kimseyi elime düşürmesin.
dimi ... :D
en son şiddet uyguladıgımda adamın kafasını egmesi ile birlikte elimde oluşan hasardan dolayı şiddete bir süre ara verdim...
dönüşüm muhteşem olacak:D
ben şiddeti çok şiddetlenmediğim sürece kullanmam ama şiddetlendiğim de kendim de bile hasar bırakma oranı yüksek olan şiddet darbeleri kullanırım :) bu cümle de çok şiddetli oldu sanırsam :)
kullanacak durum olusursa neden olmasın :p
lafla döverim...
bi laf söylerim, sittin sene kendine gelemez...
black_woman
04-07-08, 11:57
hayır kullanmam.. beni sinirlendirebilmesi için karşımdaki insana değer veriyo olmam gerekir. değer vermediğim adamları zaten iplemem.. varlığıyla yokluğu birdir benim için. ne söylesede beni sinirlendiremez:) değer verdiğim ve sinirlendiğim insanada zaten şiddet uyguluyamazsın:)
yani cvp $IKlari superdi:kopar::kopar:
kulanirim zevkle:kac:
çok şükür böyle durumda kalmadım hiç bugüne kadar :) ama olsa da kullanmam herhalde,bu şekilde seviyesiz şeyleri sevmiyorum.
mersindelikanlısı
14-03-09, 17:59
yok yha ne şiddeti:):):)ama bnle sataşanlara cvb vermek için ve kız meselerinde 1-2 kroşe kullanırım:D:D:D:D
Gerektiginde kullandim, gerekirse yine kullanirim.
artık birilerini dövmek istediğim zmn aklıma bu seçenekler gelirse, gülmekten kimseyi dövemem galiba... (:
çenemle döverim ben onları ztn dayak az kalır. :kac: :P
Dövmeden hallederim işimi (ne gerek var şiddete?), iki kelime söylerim, yere serilir:gulll:.
Amele sümüğü gibi yapıştırırım piyasaya lafı çok hoştu.
başvurmam ama bazı zamanalr gercekten bunu ıstıyorum uygulamayı şiddetı hakeden ınsanlar oluyo .....
hıckımse haketmez demeyın ......
öle ınsanlar varkı fazlasınıda hakedıyorlar
tabı benım bı halt edebıldıgım yok oda ayrı bı konu :D
yok bea; kullanmam bende şiddet....
en son ki şiddetimi mart ayında uygulamıştım.
şiddete maruz kalan şahıs da büyük çaplı sarsılma yaşandığı da kesindir.
Allah kimseyi elime düşürmesin.
dimi ... :D
o gün bugündür şiddetle işim olmadı desem inanır mısınız ?
ben bile kendime hayret ediyorum :cee:
ablam yakışmaz zten o narin ellerine şiddet:D
evt sıddet uyguluoDUM :gulkiz: taki dayak yıene kadar erkek kardesımın benım boyuma geldını unutup gecen gun saldırdım ustune ama kolum goğsum sırtımda morluklar olusunca bıdaha onna kavga etmemeye karar verdım :kac::hıh::vergaz:
Leyl-i Lal
04-05-09, 12:40
Şahsen şıklara koptummm:kopar: yahu bu konularda aşmışın sen haylaz:D
Kodummu oturturum:qorsan:
şiddet kullanmam demesin kimse öyle bir an geliyor ki olayın boyutu değiştiği zaman sende değişiyorsun evet hiç kimse şiddeti sevmez hele bir bayan olarak ama öyle bir an geliyor ki karşındaki insan seni resmen zorluyor itekliyor bazı şeylere...
yeri geldiğinde şiddet uygulanır bardağın taştığı anda olay biter ne yalan söyliyeyim kullanırım :) ama tasvipde etmiyorum .....
karşında şiddet kullanan biri varsa aval aval bakmazsın tabi ama şiddet yanlısıda diilim çok mecbur kalmadıkça kullanmamak en güzeli
qeRektiqi zamaN kullandım qeRekiRse yiNe kullanırım laftaN anLamayaN denqeSiz o kadaR çokki
sheytan_ruh
04-05-09, 21:14
amele sümüğü gibi yapıştırırım piyasaya:kopar::kopar:
n.0.n.i.c.k
16-05-10, 20:56
vaLa kodum mu oturturum eLim aqırdır
ne demişLer LAftan anLAmayanın hakkı kötektir :D
Kodum mu oturturum. :patron:
Şiddete ŞİDDETLE Kar$ıyız :)
KuLLanırım...Hatta çogu işimi ŞİDDETLE çözerim :)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.