PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : öğretmenime aşığım..ltfn cwp yazın..

naz13
25-11-06, 21:36
ya öğretmenime aşığım geçen senedn beri bilio öğretmenm hatta bütün öğretmnler we annem bilio...artık ölmek istiorm...nolur yardm edin...

HaYaL
25-11-06, 21:39
hiç takma kafana öğretmenler alışkındır böyle şeylere anlayışla karşılarlar :) her öğrencinin başına gelir bu ;)

naz13
25-11-06, 21:43
ya tmm haklısn ama artık dayanamıorm..

psycho
25-11-06, 21:43
hangi öğretmenin ?

naz13
25-11-06, 21:44
din öğretmenime ama çoq yakışıklı

Darkblue&blue
25-11-06, 21:44
hiç takma kafana öğretmenler alışkındır böyle şeylere anlayışla karşılarlar :) her öğrencinin başına gelir bu ;)

maalesef bende aynısını söylüceem:(((

naz13
25-11-06, 21:45
zaten herkes aynısını sölüoda o kadar kolay deil...

HaYaL
25-11-06, 21:47
bu kadar dert edecektinde niye herkese duyurdun be canım kendi içinde yaşasaydın geçerrrrrrrr geçerrrrrr

Darkblue&blue
25-11-06, 21:49
peki ögretmenin bu durumdan haberi var mı??

naz13
25-11-06, 21:49
ya ben duyurmadm sırdaşıma kağıda yazıp yolladm kağıdı düşürdü sınıfın en boşboğazlısı gitti yaydı herkese... offf......offfff.....

naz13
25-11-06, 21:50
ewet bilio hatta bütün öğretmenler bilio

Darkblue&blue
25-11-06, 21:51
işin çook zormus be güzelim..bide din ogretmeniki vaşş..nanay yani..zorr:(seni üzmek istemem ama ..işin harbi harbi zorr

naz13
25-11-06, 21:52
zor deil imkansız ama çok sewiyoorm...uğruna ölebilcek kadar..

psycho
25-11-06, 21:53
din öğretmenime ama çoq yakışıklı

biraz kendini anlat, ona göre cümlelerimizi toparlayalım. seni pek tanımıyoruz..

naz13
25-11-06, 21:54
nasıl anlatıyımki orta sona gidiorm 13 yaşındaym sporla we din öğretmenmle ilgilenmek en büyük zewkim:D

Darkblue&blue
25-11-06, 21:55
ögretmen ne diyo bu olaya..tepkisi ne peki..seni seviyor mu??

halaluya
25-11-06, 21:55
eğer gerçekten çok ciddi boyutlara varmışsa kendin isteyerek okul değiştirmelisin bence.ama sonuçta tüm erkeklerin angelinedan bayanlarından bradd pitten hoşlanması gibi birşey ise mutlaka geçer.kafa dağıt sakın ama sakın bu olayı kafanın arka kısmına atma sorunu çöz.şu an 13 yaşında hayalleri ve umutları olan birisin.bunların devamını istiyorsan yaşamalısın 13 yaşındasın tahminimce bu yıl orta okulun bitiyor olması lazım yani gelecek yıl adını bile hatırlamassın istersen bunu 10 yıl sonra hatırladığında gülerek anılarını canlandırırsın.benim geçmişte yaptığım o kadar çok şeylerim varki ama şu anda onları düşündüğümde diyorum ki vay be ben ne kadar salak bir insanmışım diyip gülüyorum.13 yaşındaki birine de ölmek istiyorum lafı hiç yakışmıyor önünde güzel günler seni bekliyor.eğer ailen tutucu değilse kendi yaşıtın biri ile çık
eğer sorun gittikçe seni Asosyalleştiriyor ise önce psikolg sonra psikiyatıra git.
gerçekten çok büyütülecek bişey değil benim aşık olduğum kişilerin listesini yazsam forumun sunucusu bile kaldıramaz:)

naz13
25-11-06, 21:57
:D saçmalama sewmio zaten sewmesi imkansız fth.d arkadaşm okul deiştrmek çare olsa ben şimdiye amerikaya taşınırdm ama 1 dk görmedm mi mutsuz oluorm..o yüzdn ölmek en iisi

halaluya
25-11-06, 22:02
güzel arkadaşım bence sen oyun arıyomuşsun gibi geldi.ciddi boyutlara varmış derken senin ruh halini söylüyorum eğer gelen önerilere saçmalama gibi cevap yazarsan bi daha sana cevap veren olmaz.yazdığım mesajı oku ve içinde öğretmen seni seviyor diye bişey demişmiyim.:bunelaaa: :bunelaaa: :bunelaaa:
.her gelen mesajıda tersliyeceksen niyye yardımcı olun diyoosun bizim hiçbirimizin psikolog diploması yok.
son olarakta kesinlikle senin gece gece gırgır geçmek istediğini düşünüyorum

naz13
25-11-06, 22:05
ya saçmalama die sana demedm bi arkadaş seni sewiomu demiş ona dedm kimseyle dalga geçmk gibi bi niyetm yok ben çıkıorm hepinize ii geceler

halaluya
25-11-06, 22:06
iyi görüşmemek dileğiyle sanada iyi geceler

Geniouss
25-11-06, 22:22
Ya arkadaşım yaşın daha 13 bunlar çocukluk aşkları.. Kafana takılacak bişey değil.. İlerleyen zamanlarda bu halini hatırlayıp güleceksin.. Zaten ciddi bişi olamayacağı için ailen ya da öğretmenlerin sana herhangi birşey dememişler ya da yapmamışlar. Dedim ya zamanında bir çok kişinin yaşadığı şeyler.. Ergenlik çağının getirdiği şeyler.. Üzülme ve derslerine çalış.. Gerisi boş şimdilik

Kelebek
25-11-06, 22:24
la havle ve la kuvvete illa billahil aliiyül azim. ben de din öğretmeni sayılırım:D beni niye sevmiyo bu kızlarda hep imkansız adamları seviyo:D

şaka bi yana,senin yaşın ders yapmakla,mutfakta annenden yemek yağmayı öğrenme yaşı.senin ne işin var aşkla meşkle.lam biz askerlik çağımıza geldik de anca tanıştık aşkla falam:D ayrıca bu konu gereksiz olmuş.açılmaması gereken bi konuydu bence.

Haylaz
25-11-06, 23:34
karar değiştirdim, öğretmen olujim :D

halaluya
25-11-06, 23:35
müdür ol bence daha fazla talep olur:d

OuTCasT
26-11-06, 00:08
normaldir bu yaslarda guzelım bundan bi 6-7 sene sonra öğretmenını sevdiğini düşününce çok guleceksın emın ol hayat toz pembe senın için bence dersine çalış bos ver oğretmen felan :)

naz13
26-11-06, 08:50
demesi kolay ama bi türlü başaramıorm...

halaluya
26-11-06, 10:04
geçer ya gerçekten normal bişey.anket yapsak heralde forumdan herkes ulaşamıyacağı bi öğretmen olsun komşunun ablası olsun aşık olmuştur sen bunu biraz daha fazla kafana takmışsın git birdir bir oyna :D

Haylaz
26-11-06, 10:05
bazı şeyler yaşanarak öğrenilir, bu da onlardan birisi, bence bi adım öteye git aşığım hocam sana de...

halaluya
26-11-06, 10:07
mehmet abi kız zati demiş sanırsam hatta duymayan kalmamış

Haylaz
26-11-06, 10:09
o zaman süper :D iyi etmiş.

halaluya
26-11-06, 10:14
ben valla çok merak ediyom deddiği sırada öğretmenin yüz tipi nasılmış ama:D

naz13
26-11-06, 18:41
mehmet abi kız zati demiş sanırsam hatta duymayan kalmamış

ewet bilmeyen kalmadı...

naz13
26-11-06, 18:42
ben gidip sölemedm arkadaşm söledi bn anlamştım zaten demiş...

incitanem
26-11-06, 18:43
yanlış yapıyosun

naz13
26-11-06, 18:45
aşık olmanın nesi yalnş?

incitanem
26-11-06, 18:48
aşık olmak güzel ama senin aşık olduğun kişi yanlış kişi bence yaşıtlarınla ilgilen bu yaşta öğretmenine aşık olan birini ilk defa görüyorum..senin ki sadece bi hoşlantıdır...

Brokones
26-11-06, 18:48
senin yaşındaki çoğu kişide bu tür tek taraflı duygular yaşanıyo..bence kendini daha fazla kaptıramadan bu işe bi son demen lazım senin yaşındakı biri için bu nerdeyse imkansız bişey sende sonrada üzldüğün günlere yanacaksın sen derslerıne dikkat et aşk senın ıcın biraz geri planda kalsın eninde sonunda gerçek aşkı bulursun ama bunu öğretmenınden bekleme bence

naz13
26-11-06, 18:50
beklemiyorm ama duygularıma engel olamıyorm...

CinGeNe
26-11-06, 18:50
canımcım seninki sadece öğretmenine duyduğun bi hayranlık başka bişey değil bu çoğu kızın da başına gelmiştir salla ve takma canım zamanla anlarsın zaten

naz13
26-11-06, 18:51
senin yaşındaki çoğu kişide bu tür tek taraflı duygular yaşanıyo..bence kendini daha fazla kaptıramadan bu işe bi son demen lazım senin yaşındakı biri için bu nerdeyse imkansız bişey sende sonrada üzldüğün günlere yanacaksın sen derslerıne dikkat et aşk senın ıcın biraz geri planda kalsın eninde sonunda gerçek aşkı bulursun ama bunu öğretmenınden bekleme bence

beklemiorm ama duygularıma engel olamıorm..

naz13
26-11-06, 18:52
takmamaya çalışıorm ama olmuo offf.....off.....

Brokones
26-11-06, 18:57
zamanla sende anlayacaksın bir şekilde alışacaksın bugün olmasa başka birgün bu böyle devam etmez edemez farkına varacaksın birgün gecmişte kalan bir anı diyeceksın

halaluya
26-11-06, 18:58
zamanla sende anlayacaksın bir şekilde alışacaksın bugün olmasa başka birgün bu böyle devam etmez edemez farkına varacaksın birgün gecmişte kalan bir anı diyeceksın

vede güleceksin geçmişe:vergaz:

Geniouss
26-11-06, 18:59
Arkadaşım herkes sana aynı şeyleri söylüyor.Takmamaya çalışıyorum ya da elimde değil diye şeyler söyleme.Sonuçta bu olmayacak bir şey hele senin yaşındaki biri için.. Sen sadece yaşadığın yoğun duygular sonucu şimdilik acı çektiğini sanıyorsun... Ama bilmiyorsun ki gerçek aşk daha ilerleyen zamanlarda seni bulacak.Kafandan bu sorunu çıkart bi köşeye at ve otur düzgünce derslerine çalış.. Herşeyin yeri ve zamanı var.. Sen şimdiden böle olursan ilerde gerçek aşkı yaşadığın ve acı çektiğin zaman Allah korusun daha kötü şeyler yaparsın.. Kafanı dağıtmak için git arkadaşlarınla gez, dolaş, değişik şeyler yap ve bu olayı bir an önce bırak. Unutma kolay değil diye birşey yoktur.. İstemek başarmanın yarısıdır.Sen yeterki kafandan çıkartmayı kafana sok....

naz13
26-11-06, 19:03
Arkadaşım herkes sana aynı şeyleri söylüyor.Takmamaya çalışıyorum ya da elimde değil diye şeyler söyleme.Sonuçta bu olmayacak bir şey hele senin yaşındaki biri için.. Sen sadece yaşadığın yoğun duygular sonucu şimdilik acı çektiğini sanıyorsun... Ama bilmiyorsun ki gerçek aşk daha ilerleyen zamanlarda seni bulacak.Kafandan bu sorunu çıkart bi köşeye at ve otur düzgünce derslerine çalış.. Herşeyin yeri ve zamanı var.. Sen şimdiden böle olursan ilerde gerçek aşkı yaşadığın ve acı çektiğin zaman Allah korusun daha kötü şeyler yaparsın.. Kafanı dağıtmak için git arkadaşlarınla gez, dolaş, değişik şeyler yap ve bu olayı bir an önce bırak. Unutma kolay değil diye birşey yoktur.. İstemek başarmanın yarısıdır.Sen yeterki kafandan çıkartmayı kafana sok....
haklısn ama bn bahsetmesmde arkadaşlarım ondan bahsedio...

halaluya
26-11-06, 19:04
arkadaşlarını niye kafana takıyorsun ki salla arkadaşa da pek benzemiyolarmış sanırım.sen derslerinde başarılı ol adam gibi lise kazan arkadaşlarına vereceğin en ii cevap bu olur

Geniouss
26-11-06, 19:06
Ben birisinden konuşmak istemeyecem ya da bi kişiyi unutmak isteyecem ve arkadaşlarım benim yanımda ondan konuşabilecek..Bir o arkadaşlar benim gerçek arkadaşım olamaz, iki aynı anda o arkadaşlarımı da unuturum!!!

naz13
26-11-06, 19:31
offf deniycem çok saoln çıkmam gerek by..

Kelebek
28-11-06, 00:26
ne yaparsan yap,memonun ipiylen kuyuya inme:D:D

Şirine
28-11-06, 10:46
bence olayları fazla abartıyorsun yaşının verdiği bi heyecanla..şuan yapman gereken bence öğretmenini düşünmek değil oks sınavına çalışmak tabi senin için bi anlam ifade ediyorsa !!

Haylaz
28-11-06, 12:10
ne yaparsan yap,memonun ipiylen kuyuya inme:D:D
in in :dans:

naz13
28-11-06, 17:08
bence olayları fazla abartıyorsun yaşının verdiği bi heyecanla..şuan yapman gereken bence öğretmenini düşünmek değil oks sınavına çalışmak tabi senin için bi anlam ifade ediyorsa !!

bnim için oks önmli we çalışıorm

Geniouss
28-11-06, 17:35
O zaman konu kapanmıştır.. Senin için önemli olan OKS'ye kafanı yoracaksın ve olmayacak dua'lara amin demiyeceksin...

zuzush
08-12-06, 09:04
Türk filmi gıbı valla :)

class
25-01-07, 18:52
ahh ahh bırak boşwer,bende ingilizce öğretmenime aşığım,bunu kendisine de söledim ama bişey değişmedi bana ara sıra çok tatlısın çok yakışıklısın gibi sözler sölese de ben bi umut beklemiyorum

alperpusat
28-01-07, 22:26
benimde ilk aşık olduğum kişi ilkokul 1. sınıf öğretmenimdi... daha yüzü dün gibi aklımda. o yüzden naz 13 ilerde gülümseyerek hatırlarsın... bana kalırsda takma. okul çağlarında öğrencinin öğretmene platonik olarak aşık olması normal bence...

hart
02-02-07, 14:01
ölüp te ne yapmaya dusunuyorsun kafana takma bılıyorum zor ama katlan mak zorun dasın hayat devam edıyor. bı dusun ölmen dogru mu degıl mı anlıyacak sın kı butun bun lar gesmıs te kalıcak buyugun ce herkeze anlatıp gulucek sın sakın kendıne ve cevrene zarar ver me sakın tmm mı

Fıstık
08-02-07, 15:43
kıyamam ya.. Gerçekten yerine koysanıza kendinizi çok zor bir durum ve yaşşına bakın.. Ya bazen düşünüyroumda ben liseye kdar aşk nedir bilmiyrodum ya şaşırıyorum artık..

Simsiyah
08-02-07, 15:48
zamane gençli çağ atlamış :) 27-28 yaşında abilerim ablalarım var o yaşlarda bez bebeklerle oynuyolarmış aşk maşk hak getire :)

jasmine_1903
11-05-07, 20:41
ya canım daha yasın cok kucuk.hemen hemen herkesın bı platonık askı olmustur.sen zor durumdasın o yuzden 13 yası bı kenara bırakıp bıraz olgun dawranmayı ogrenmelısın bu sorun ıcın.we emınım ogretmenlerın ve etrafındakı ınsanlar senı anlayısla karsılıolardır.sıkma canını we kımse ıcın olunmez!boyle konusma.

ZynP
28-10-07, 00:34
:D

konunun icerigi enteresan ama yazilan yorumlar bi baska hos :D

saka maka..

gecerr gecerr ;)...gecmistir belkide son haberden haberdar etse bizi ne oldu acaba =)

Le mans
28-10-07, 00:37
:D

konunun icerigi enteresan ama yazilan yorumlar bi baska hos :D

saka maka..

gecerr gecerr ;)...gecmistir belkide son haberden haberdar etse bizi ne oldu acaba =)

son mesajdan sonra 5 ay geçmişki..
çoktan unutmuştur.. sen meraklanma:DD

ZynP
28-10-07, 00:40
son mesajdan sonra 5 ay geçmişki..
çoktan unutmuştur.. sen meraklanma:DD

5 ayda degisebilir demi duygular ama belkide daha cok asik olmustur nerden bilcennnn:D

Le mans
28-10-07, 00:41
5 ayda degisebilir demi duygular ama belkide daha cok asik olmustur nerden bilcennnn:D

ben bilirim dicem ...ama inanmıcan sen ...:)

ZynP
28-10-07, 00:43
ben bilirim dicem ...ama inanmıcan sen ...:)

ben bildigime inanirim hehe..

saka saka

dogrudur tabi zaman herseyin ilacidir diyen dogru demis ..miii acabaaa ben inanmiyorum=))))

Le mans
28-10-07, 00:46
sn inanmıyosan bende inanmıyom :D:D: çok kararsızım ya :):):):)

ZynP
28-10-07, 00:47
sn inanmıyosan bende inanmıyom :D:D: çok kararsızım ya :):):):)

iki kelime daha desem benim fikrimden olcan yaa bak gördünmü nasil yildiririm ben adami :D hehe

su asik bi gelsinde bizi aydinlatsin yoksa ben sonunu getircem bu konunun =))))

Le mans
28-10-07, 00:51
iki kelime daha desem benim fikrimden olcan yaa bak gördünmü nasil yildiririm ben adami :D hehe

su asik bi gelsinde bizi aydinlatsin yoksa ben sonunu getircem bu konunun =))))

o iki kelimeyi bekliyom ...pusudayım :D

5 ay olmuş gelmez bekleme bunları yazdığında 13 yaşındaymış şuan 14 yaşında .....gelmez yani :):)

ZynP
28-10-07, 00:55
o iki kelimeyi bekliyom ...pusudayım :D

5 ay olmuş gelmez bekleme bunları yazdığında 13 yaşındaymış şuan 14 yaşında .....gelmez yani :):)

bencede

ozaman benim fikrimce konu söyle son buLdu:D

artik din ögretmeninde deilde:D

edebiyat ögretmenine asik :D:D=)

Le mans
28-10-07, 00:56
sen bi roman yazsana ...anında olayı film tadına getirdin....:) sponsoru ben olucam ama:D

ZynP
28-10-07, 00:58
sen bi roman yazsana ...anında olayı film tadına getirdin....:) sponsoru ben olucam ama:D

ben kendi sponsorlugumu kendim yaparim :cigara:

Le mans
28-10-07, 01:00
ben kendi sponsorlugumu kendim yaparim :cigara:

hayııır...fikir benim ama.. yedirtmem bu reklam fırsatını sana:D

lastexile
02-11-07, 17:57
zaman herşeyin ilacı