PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yürek yarası ...

sessiz_gemici_86
09-10-07, 03:12
YÜrek Yarasiyla Andim Senİ Hep
Kanayan YÜreyİmle Andim Senİ
Bİr DeĞİl Bİnlerce Mevsİm GeÇsede Aradan
Ayirmasin Senİ Benden YÜce Yaradan

Senİ Kaybetsem Ne Gam, Çekİlİrmİ Bİlmem
Hayalİnden Bİr An GeÇİlİrmİ Bİlmem
Dİleklerİm Hep ÇİÇek AÇti Sevgİlİm
HİÇ Solmadi ÇİÇeklerİm Sevgİlİm...

Bİrtane Kalbİm Var Oda Kirik
Senden Sana Kirik Bİr GÖnlÜm Var
ÖlÜmde Çare DeĞİl DaĞlara İsmİnİ
Yaziyorum Kaziyarak Kanimla İsmİnİ

Gel Eyy Gelmeyen An...! Beklİyorum...
Uykusuz Sabahlari Eklİyorum
YÜreĞİme Saplanan Bİr HanÇer
Ne Dİrİlİyor Nede ÖlÜyorummm..

Artik İster Gel İstersen Gelme
Fark Etmez...
Hayalİnle Ayni, Sen Ayni
AliŞtim...
Canim Bedende Olmasada Canimm,
AliŞtimmm...

karanfil
09-10-07, 19:13
ben bunu da almak istiyom.... ya...

•[уаŁиız мєŁєκ]•
09-10-07, 19:15
vay gemici abimmm süpersin yüreğine sağlıkk

MaKfAlİcEtAğErİ
09-10-07, 19:15
süpersin:claps::claps::claps::claps::claps:

RoSe
09-10-07, 21:24
sessiz_gemici_86 bu siir gercekten seninmi ? ben baska birisinin oldugunu saniyorum..

ShyzOpHrEniC
09-10-07, 21:42
tek ßir sey sormak istiOrum . ßaska ßir sitede erencee die ßir nickin warmi aßi :) cunku ßaska ßir yerde ßu siir erencee nickinde ßirisinin amator siirler ßolumune actiqi kendi siiri olarak yayinlamis.. eqer O sen diilsen kOnuyu yanLis yere actin Sanirim :)

karagün
09-10-07, 21:51
eline sağlık....

sessiz_gemici_86
09-10-07, 21:58
tek ßir sey sormak istiOrum . ßaska ßir sitede erencee die ßir nickin warmi aßi :) cunku ßaska ßir yerde ßu siir erencee nickinde ßirisinin amator siirler ßolumune actiqi kendi siiri olarak yayinlamis.. eqer O sen diilsen kOnuyu yanLis yere actin Sanirim :)

kardeşim sessizlik istiyorsun erence benin ve roseye durumu açıklamıştım keşke onunla kontak kursaydın

ShyzOpHrEniC
09-10-07, 22:02
aßi ßen Sana yaLan Soyluorsun, ßaskasinin siir'ini kendi siirinmis qißi ßize yutturuosun demedim. ßir daha Okursan Anliycaksin sanirim. eqer erence Sen isen ßu senin siir'in . eqer diilse ßu siiri yanLis yere actin Siir'ler ßolumune acman qerekiO Sanirim . demek istedim ßen Orda ;)

sessiz_gemici_86
09-10-07, 22:04
yok sizde erence yi tanıyosanız yeni nick i görmedinizmi sessiz_gemici
erence (efsaneler ölmez sadece isim değiştiri yazıyo bütün şiirlerde

ShyzOpHrEniC
09-10-07, 22:06
Neyse aßi SeninLe Tartismak ßenim Haddime Deil O yuzden ;

eLine ve yureqine Saqlik diim kOnuyu ßaqliyalim :)

sessiz_gemici_86
09-10-07, 22:23
haklısın onu sölemek istemiştim yüreğine sağlık tartışılacak birşey olursa ben hiçbir zaman kaçmam ama yer bu olmamalı bizler kalbi ve yüreği güçlü insanlardanız ve göz önündeyiz daha dikkatli olmamız lazım

sErPiL
10-10-07, 13:15
sessiz_gemici_86 bu siir gercekten seninmi ? ben baska birisinin oldugunu saniyorum..

ben sessiz_gemici_86 ya ait olduğunu düşünüyorum ve yanıldığını sanıyorum rose cim başkasının şiirini benim diye söleyicek kadar yeteneksiz değil çünki :kopar: :kopar: ayrıca tanıdığım kadarıyla çok duygusal ve onurlu biri :) kardeşimi savunasım geldi yaa üstüne gelmeyin kardeşimin :p :p