PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gittiğin Gün..

darkwenom
20-11-06, 21:20
Gittiğin Gün

Gülüşlerim sahte kaç gündür, yapay bütün hislerim. Kaçıyorsun benden, bakışların yakalayamadığım parçan… Yoksun, olmayacaksın, sensizlik son adım bu yürekte. Son buldu bizim hikayemiz, ne içinde yeterince sen olan, ne de yeterince benim olan dram. Beni evime bırakmıcaksın artık, sonraki gün nereye gitceğimizi tartışmıcaz, hayallerin düşlerde kalmaktan başka çaresi kalmıcak, birde sevmiceksin artık beni hiçbir zaman. Suçlayamam seni yada hesap soramam kimseye, bir bitişi daha tattırmaya gelmiştin ve gittin. Odamda kokun var, evin her yerinde ayrı bir izin, yakana kadar kalmaya yemin etmişler sanki… Yakarım geceleri de ışıklar kırgın kapanmama, yalnızlık yine kollarımda, ben olmaya zorluyorum umutsuz ruhumu. Soğuğu özlemeye başladım gittiğinden beri, ölüm kokan soğuğa hasret bedenim. Bilirsin ciğerlerim sağlam değil eskisi kadar, yinede soluyorum sensizliği karanlığa. Bir tek nefesim kaldı hala dudakların kokan, bırak o da bana kalsın…

by darkwenom

SuLTaN
21-11-06, 04:47
ah ah sinemcim :) sende bisiler var ama anlatmiyon yicem seni ha :mad: hele gel bi msne :D sagolsin paylasim icin :kiss:

Geniouss
21-11-06, 08:36
Sağol Sinem.Çok güzel yazmışsın...

KaRDeLeN
21-11-06, 08:43
emeğine sağlık çok güseldi.

incitanem
21-11-06, 23:21
saol arkadaş

darkwenom
25-11-06, 19:04
teşekkür ederm.. :)