PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : güzel sözler

•[уаŁиız мєŁєκ]•
24-09-07, 20:23
BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.

1905 TE DOGDU ASKIMIZ , SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ, CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP SENIN YANINDAYIZ

CIMBOMBOM DIYEREK SANA YUZ KOYDUK, SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK, YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK, CIMBOMBOM SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN

SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI , SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI...

Cimbom forması tutkulu bir aşk gibidir. Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.

Dünyalar bir olsada engel olamaz bize barış dosluk kardeşlik bitti artık bu sene eylül ün sabahında dayandık kapalıya bu yolun dönüşü yok öleceksin kanarya ultrAslan

Şu garip dünyada anlaşılmaz ömrümüz, Galatasaray'dan başkasını sevemez gönlümüz.

Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık... Özlemeyi özledim. Özlemeye değer ne kaldıysa...

Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem...

SEVDADA OZLEM OLMALI KI YUREKLERDE KALSIN, OZLEM BIRAZDA ACI VERMELI KI YUREKLER SEVDANIN DEGERINI BILSIN, YUREKLER CESUR OLMALI KI SEVDALAR TURKU TADINDA OLSUN!

SEVGILERIN EN GUZELI SENI SEVMEK, OZLEMLERIN EN GUZELI SENI OZLEMEK, VE HAYATIN TADI SABAH KALKTIGIMDA SENIN VAR OLDUGUNU BILMEKTIR BIRTANEM!!

GÜNLERDİR KAPIMI KİMSELER ÇALMIYOR. GÖĞSÜMDEN İÇERİ YOKLUĞUN SIZIYOR. BİR DEMLİK ÇAYIM VAR TÜTÜNÜMDE GEÇİYOR. DUVARLARA YAZDIĞIM HER CÜMLE AĞLIYOR

365 sayfalık bir öykü daha başlıyor, Her güne bir yaprak sakla, Her yaprağa bir öykü sığdır mutluluk de adına. NICE GUZEL OYKULER SENIN OLSUN. IYI KI DOGDUN

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Doğumgünün kutlu olsun!

BIRAZ SANS, BIRAZ SEVGI VE SABIR, BIRER PARCA ZAMAN, BASARI VE MEMNUNIYETI DE EKLERSEK MALZEMELERE, HEPSINI KARISTIRIP SENIN ICIN UZUN VE DILEKLERININ GERCEKLESTIGI BIR "HAYAT PASTASI" YAPABILIRIZ SANIRIM... NICE YASLARA

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Mutlu yıllar!

Gülmek senin için bir tutku olsun eğer birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun MUTLU YILLAR

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN

Dark_GirL
24-09-07, 20:28
güzeLmiş emeğine saĞlıq =))

•[уаŁиız мєŁєκ]•
26-09-07, 11:12
bişi diiiiill:D gs limisin snde:D

MaKfAlİcEtAğErİ
26-09-07, 11:47
emeğine sağlık

chan
22-11-07, 13:39
güzelmiş saol

lastexile
22-11-07, 14:13
emeğine sağlık

emir
27-12-07, 16:15
ellerine sağlık; klavyeye bastığın parmakların müzelik senin...

holocoust
11-01-08, 01:25
ellerine sağlık güzeldi