PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çapaza Savar (Bayan üyelerimize sevgilerimle)

Haylaz
10-09-07, 19:42
Sevgili bayan üyelerimizi ilgilendirecek mükemmel bir servisle daha karşınızdayım.
Çapazalarla başınız belada mı? Hep karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi adamlar mı çıkıyor ?
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Ya da otobüste bu tarz adamlar arkanıza geçmeye tenezzül mü ediyor... Forumda mı rastladınız böylesine ?

Hiç panik yapmayın, olay kontrolümüz altında, tek yapmanız gereken çapazalık olayını görüntülemek, seyahat halindeyken resmini çekin buraya kopyalayın... EZELİM!!!
Forumda mı rastladınız ? Hemen o konuşmayı buraya copyleyin... BERBAT EDELİM!!!
Sizi rahatlatmak için hiç durmadan çalışıyoruz, haydi kızlar göreve, çıkartın çapazaları meydana :)

Not: Çapaza, çapkın ile abaza karışımı olan, benim geliştirdiğim ve öncüsü Kelebek,Byminik ve Rüzgar nickli arkadaşlarımız olan bir terimdir. :)

Maniacdevil
10-09-07, 19:46
Yea bu çapazaları halledeceez:D

Simsiyah
10-09-07, 20:42
Siz yine bulmuşunuz birbirinizi büyük&küçük haylaz:D:D

asparuh
10-09-07, 21:17
way kardesim gene halk hizmeti icin varini yogunu ortaya koydun gene:D

RüZGaR
10-09-07, 22:06
pes mehmet ya ben de bunların arasındamıyım ya :)

Geniouss
10-09-07, 22:06
Haylaz ilk şikayette ben bulunayım. Çapaza Şeyma bu sıralar beni çok rahatsız ediyor.. Sadece beni de değil tüm erkekleri :D Sapıklaştı bu. Ayrıca delilleri sana getirecem. Lütfen şeymaya sahip çıkın çapaza team :D

Maniacdevil
10-09-07, 22:10
Ben ilgilenicem Şeema aplayla:D

KaRDeLeN
10-09-07, 22:10
Bayan oLarak iLk şikayeti ben yapıorum... Haylaz bey bu sert admin bu araLar pek bi yumuşak davranıo, çapazaLık aLdı başını gidio admin iyice zıvanadan çıktı kontroL etmek de zorLanıos sizden yardım bekLioruz :D ne oLduysa bu sert admine bu araLar iyice sapıttı team oLarak bunu başımdan ve hatta başımızdan aLmanızı rica ediorum :haha:

Haylaz
11-09-07, 08:16
Haylaz ilk şikayette ben bulunayım. Çapaza Şeyma bu sıralar beni çok rahatsız ediyor.. Sadece beni de değil tüm erkekleri :D Sapıklaştı bu. Ayrıca delilleri sana getirecem. Lütfen şeymaya sahip çıkın çapaza team :D

Bayan oLarak iLk şikayeti ben yapıorum... Haylaz bey bu sert admin bu araLar pek bi yumuşak davranıo, çapazaLık aLdı başını gidio admin iyice zıvanadan çıktı kontroL etmek de zorLanıos sizden yardım bekLioruz :D ne oLduysa bu sert admine bu araLar iyice sapıttı team oLarak bunu başımdan ve hatta başımızdan aLmanızı rica ediorum :haha:

delil lazım...

KaRDeLeN
11-09-07, 15:18
Haylaz admin size en uygun deLiLLeri getirdim, daha fazLasını ekLeyemiorum terbie sınırLarını aşıo bu çapaza sert admin :kac: çapazaLık aLdı başını gidio bide öLe demek istemedim fLn die saLLıo
umarım bu çapazayı en kısa zamanda çapzaLıktan kurtarırsınız :kahve: saygıLar

Geniouss
11-09-07, 15:21
Bu kadar iftira atıldığını görmedim. Arkadaşlar konuşmanın benle yapılmadığı çok belli. Benim msnde de sitede de nickim GeNiOuSs'dur ancak yukarıdaki beceriksiz arkadaşlar hakan olarak yazmışlar nickimi.. Böyle bir şey görmedim. Vildan birde s-mod olacaksın bari yaptın bişi düzgün yap değil mi :D :D

asparuh
11-09-07, 15:24
vıldanın kendısı capaza kac kere bana asıldı´,bı kere mehmet yalandan delıllerle mahkemeyı kandırmaya calsıtıgı ıcın vıldanın sıteden BAN lanmasını talep edıyorum saygılar asparuh&GeNiOuSs avukatlık bürosu

MaI\IYaK
11-09-07, 15:27
Bu kadar iftira atıldığını görmedim. Arkadaşlar konuşmanın benle yapılmadığı çok belli. Benim msnde de sitede de nickim GeNiOuSs'dur ancak yukarıdaki beceriksiz arkadaşlar hakan olarak yazmışlar nickimi.. Böyle bir şey görmedim. Vildan birde s-mod olacaksın bari yaptın bişi düzgün yap değil mi :D :D

evet hakana katılıyorum bende her zaman konuşurum hakanla ama her zaman genious yazar bu kadar iftira görmedim hiç benzetememişler ahuahua :haha:

Geniouss
11-09-07, 15:28
evet hakana katılıyorum bende her zaman konuşurum hakanla ama her zaman genious yazar bu kadar iftira görmedim hiç benzetememişler ahuahua :haha:

Yalan yere iftira atmaktan vildanın çapaza ilan edilmesini talep ediyorum...

MaI\IYaK
11-09-07, 15:29
kabul edenler...

etmeyenler...

kabul edilmiştir :D

Haylaz
11-09-07, 16:34
Yüksek çapaza komitesi ben yokken olaya çözüme bağlamış ve çapaza olarak bir kız seçilmiştir. Hayretler içinde kaldım ve teyzenin yaptıgı bu hareketi arkadaşımıza gönderiyorum.

Bu teyzede çapazaymış bi ara laf aramızda... Yuhluyoruz hep beraber sitenin ilk çapazasını........ Hep beraber...

YUHHHHHHH, aile var kardeşim, ayıp beah...

Geniouss
11-09-07, 16:35

Yuhhhhhhhh, iftiranın böylesiii yuhhhhhhhhhhh

KaRDeLeN
11-09-07, 16:40
Yalan yere iftira atmaktan vildanın çapaza ilan edilmesini talep ediyorum...

yuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh beni nasıL çapaza iLan edersin :slk:

öslem
11-09-07, 16:40
iftiracı admin o konuşmada bende vardım bikerem vildan sana takma ad eklemiş ondan hakan olarak çıkmış bende normal nickinle olan konuşma var hemen eklerim ve erkek çapazamıza seçmiş oluruz :haha:

MaI\IYaK
11-09-07, 16:41
kimsede destek çıkmıyor ki vildana :D :kopar: :kopar: :haha: :haha:

Geniouss
11-09-07, 16:46
yuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh beni nasıL çapaza iLan edersin :slk:

iftiracı admin o konuşmada bende vardım bikerem vildan sana takma ad eklemiş ondan hakan olarak çıkmış bende normal nickinle olan konuşma var hemen eklerim ve erkek çapazamıza seçmiş oluruz :haha:

Yani bi admine atılırda bu kadar iftira atılmaz. Orada üçlü arkadaş girmişler yapacaklarını yapmışlar sora iftiracı gene ben oluyorum.

Arkadaşlar Ösleminde çapaza seçilmesini talep ediyorum..

öslem
11-09-07, 16:49
iftira değil admincim sana iftira atmak ne haddimize sadece gerçekler sen delil sunuyorsan bizde delil sunarız sorun değil:)

Geniouss
11-09-07, 16:51
iftira değil admincim sana iftira atmak ne haddimize sadece gerçekler sen delil sunuyorsan bizde delil sunarız sorun değil:)

Anlamadığım bişi vildan bana takma isim takmışda kaç yıllık kankasın sana neden takmamış. İşte yalanınız buradan belli. Şıracının şahidi bozacı misali :D Lütfen arkadaşlar gerçekci kanıtlarla gelin. Örnek isterseniz bakınız gizli aşıklar bölümü :kopar:

Byminik
11-09-07, 17:02
Not: Çapaza, çapkın ile abaza karışımı olan, benim geliştirdiğim ve öncüsü Kelebek,Byminik ve Rüzgar nickli arkadaşlarımız olan bir terimdir. :)

Höst bire ∑indik bu nedemek oluyor bakalım bir kerem benim adımı anarken bile abdestsiz olmaman gerek sen neler söylemişsin çabuk bu pazar Bartelemusa git günah çıkar seni doğrusu Papa Jeanne bile temizleyemezya . Seni gidi ∑indik nasıl utanmadan ifitara atarsın benim gibi zati muhterem biri için .

Her Hakkım Saklıdır®™
Kopyalanamaz, Alıntı Yapılamaz, Küfredilemez, Hakaret Edilemez
|ll|llllll|lll||lll||lll
³³ °¹³²¹³ °¹²¹²²³

Haylaz
11-09-07, 17:18
minik bi delil yakalarsam görürsün sen... Aslında kızlardan doğum gününde attığın msjları isteyebilirim. :D bekle bakalım sen az.

Simsiyah
11-09-07, 17:54
Sitenin gizli aşıklarında döktürmüş arkadaş

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilceksin yazmış

RüZGaR
11-09-07, 18:03
mehmet bana da delıl sun ben naptım dermısın :)

Haylaz
12-09-07, 10:20
çok yakında bekleyin :) şu askerlik işlerini hallediyim, bomba gibi dönücem.