PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sanal Alemde: Gerçek Arkadaşliklar...

•[уаŁиız мєŁєκ]•
04-09-07, 16:48
Belki Alem sanal ama karşındaki insanlar tamamen gerçek!!!

Sanal ortamda konuştuğu kişileri bu gözle görüp onlarla bir şeyler paylaşabilirse insanlar, gerçek arkadaşlıkların oluşabileceğine inanıyorum!!

Acaba forumumuz bu konu hakkında ne düşünüyor ???

incitanem
04-09-07, 17:06
çok güzel bu konu canım bazı sanal olduğunu düşündüğüm bi çok arkadaşım oldu ama bunları sanalda bırakmadık hepsi şuan hem sanal hem reel arkadaşlarım..çok güzel bişi sanal alemdeki muhabbeti dostluğu reel hayata taşımak ayrı bi güzel ya..tanıdığım herkezide çok sevdim ve uzun süreli arkadaşlıklarımın olacağına eminim

moonfighter
04-09-07, 17:22
sanalda iç yüzünü göstermeyen yalancı arkadaşlarım da oldu...çok iyi arkadaşlarımda...kimisiyle yüzyüzede görüşüyorum....ama yalancı insan çok bunu da unutmamak lazım...insanlar kendi yüzlerini çok iyi saklayabiliyolar...netten kimseye kolay kolay güvenemezsin....

KaRDeLeN
04-09-07, 17:25
yeşimcim çok güseL bi konu açmışsın... umarım reeL de görüşürüs, neden oLmasın... herkesLe görüşmek, eğLenmek, yakından tanımak çok güseL bişi ;)

moonfighter'cım sende çok karamsar bakma oLaya... "istisnaLar kaideyi bozmaz"

moonfighter
04-09-07, 17:27
öyle tabiki cnm bnm bi iki kötü örneğim var ama çok da iyi örnekler de var..:):)hala görüştüğüm konuştuğum iyi arklarımda var:)

asparuh
04-09-07, 17:35
vildan ve ıncı ıle tanıstıgım gunden berı helekı seyma cadısı yılandan post sanaldan dost olmaz dıyenlerdenım :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:

•[уаŁиız мєŁєκ]•
04-09-07, 17:40
yeşimcim çok güseL bi konu açmışsın... umarım reeL de görüşürüs, neden oLmasın... herkesLe görüşmek, eğLenmek, yakından tanımak çok güseL bişi ;)

moonfighter'cım sende çok karamsar bakma oLaya... "istisnaLar kaideyi bozmaz"

teşk ederimmm:)

MaI\IYaK
04-09-07, 17:45
çok güzel bu konu canım bazı sanal olduğunu düşündüğüm bi çok arkadaşım oldu ama bunları sanalda bırakmadık hepsi şuan hem sanal hem reel arkadaşlarım..çok güzel bişi sanal alemdeki muhabbeti dostluğu reel hayata taşımak ayrı bi güzel ya..tanıdığım herkezide çok sevdim ve uzun süreli arkadaşlıklarımın olacağına eminim

Valla inciye ne kadar hak versem azdır... her ne kadar sanal olarak görülsede ben bu sanal ortamdaki muhabbetlerimi reel hayata dönüştürmeyi başardım ve bir çok arkadaş edindim ki bir çoğ u da şuan burdalar ... umarım bundan sonra da devamı gelir ve herkes istediği samimiyeti ve dostluğu güzel bir şekilde yakalar... zira her ne kadar sanal ortam olarak görülse de bir çok gerçek arkadaşlık burda saklı...

Konu için tebrik ediyorum yeşim...

•[уаŁиız мєŁєκ]•
04-09-07, 17:48
bende konuya büyük ilgi verdiğiniz için teşk ederim arkadaşlarrrrrr

ZynP
07-09-07, 13:01
benimde sanalda tanisip görüstügüm arkadaslarim var ..hepside cok candan insanlar..
sanal manal ama sonucda insan oldugu gibi olunca..karsinada öleleri cikiyor..ayirt edebiliyorsun..
ama yalan dolanida cok bence bu alemin..onlar artik arkadasLik disina cikyo sanirim..

IstanbuLda bi sanaldan tanistigim can arkadasim var ölürüm ona:) bak özledim iyimi=)
Antalyada var bi can kardesim..onuda özledim:))) oh ben saymaya basLadim=)

insallah sizLerdede görüsürüz bu güzel muhabbeti reele ceviririz..bide aLmanyada oLmasam:(....hayirLisi:)..

sizi tandigim icinde mutLuyum;)

Bella
07-09-07, 13:06
Sanal alemi bilmiyorum ama dostluklar hep bir sebeple başlar bence
deresanede,kursta vesayre... gibi şeylerle
bunlar hep bir neden değilmi başlangıçlar için

güvercin
08-09-07, 11:55
belki ortam sanal ama gerçekten daha gerçek diyebileceğim kişileri tanıdım ve çokta mutluyum

böcük
12-09-07, 13:24
evet sanalda arkadaşlık oluyo yaa....bnmde tanıdıklarım var...Allaha şükür hepsi güvenılır insanlar :S(kendimce)

By_MotoBike
14-09-07, 23:52
ben sadece dost kazanmadım sevgili de kazandım yimi oldu o zaman ewet şimdi onun sayesinde gerçek dost kazandım gerçekden çok iyiler hala görüşüyom onlarla hatta yeğenim bile oldu dostumun kardeşi:) we gerçek dostlar la harbi insanlarla da tanıştım inşallah sürekli görüşmek onlarla irtibat da olmak nasip olur.

Elif
10-11-07, 15:42
hepsi bana uzakta olsalar hepsini çok seviyorummmm ins bigünn görücegizzz kavusacagizzz =)))

Elif
10-11-07, 16:37
aynı havayı soluduğumuz sürece sanalda olsa candostuz...
relade bile bulamadığım dostlarımı burda buldum çilek ve çiçek sefim sizi :gulver::gulver::cigara:

bizde seni sevik hallosuuuuuuuuum bilin demiiii :gulver::gulver::gulver::muju:

Hayal-et
11-11-07, 02:30
bakalımm burda da gerçekten sıkı dosluklar varmı..

Gs_Kübra
11-11-07, 10:34

cok güzel yazmisin ve gercekden de öyle.

lastexile
15-11-07, 16:42
bu forum zaten bi aile gibi ben burayı we sizleri bıraka bileceğimi zannetmiyorum tabi Allah izin werirse

By_MotoBike
15-11-07, 20:31
bakalımm burda da gerçekten sıkı dosluklar varmı..

mahoni sen harbiden mahoniymişsin hea olmazmı yaa :D:D:D:D

emir
07-12-07, 16:12
arkadaşlığın adı sanal dostluk olursa olmaz ..
yani bi dostluk varsa arada bunu ayıramayız sanal gerçek diye..
dostluk dosluktur...

Rüzgar !
06-07-09, 01:35
sanalda tanışıpta realde paslaştığım bir insan olmadı henüz :)