Orijinalini görmek için tıklayınız : inanılması zor bi reklam
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
çok iddialı bir cam üretiyorsunuz ve şirketinizin tüm servertini içine koyup dışarıda sergiliyorsunuz (Paralar Gercektır)
Ne kadar güzel bir reklam bu böle :D:D
Darkblue&blue
16-11-06, 22:26
vaşşş neresi orası:muha..
ben kafamı kırarım ama o paraları ordan alırımD:D:D
Aman Alllahım bukadar parayı hiç hiç görmemiştim...:Dsokak ortasına konulurmu yaw..Aklını yitirmiş bu paraları oraya koyan galiba:D:D:D
Bu kesin Türkiyede değildir. Yoksa o panoyu söküp götürürler ya da başka bişi yaparlar ama o paraları alırlar oradan :D
kesin paraları koyduktan 5dk sonra yerinde yeller esiyo olması gerekiyodu türkiye olsaydı..:D
ben ölürüm genede onu ordan götürürüm. gerekirse kaldırım taşlarını bile çalar götürürüm. hiç affetmem wallaaa :D:D:D:d
ben ölürüm genede onu ordan götürürüm. gerekirse kaldırım taşlarını bile çalar götürürüm. hiç affetmem wallaaa :D:D:D:d
:kopar:
böyle bi cevap geleceğini tahmin ediyodum..
genelde herkes aynı şeyi düşünüyor ilk başta...ama gerçekten öyle bir cam üretmişler ki ne yaparsanız yapın asla kıramazsınız...kaldırımla birlikte götürseniz bile bişey olmuyor...
ne olursa olsun sonuçta kul yapısı illaki bi şekilde kırılır o cam.hem cam kırılmasa bile kenarlarındaki çerçeveyi bi şekilde deforme ederek açarlar:D yane ben olsam yapardım:D kenarından küçük bi delik açmak yeterli,içine basınçlı su verdikten sonra göriim ben o camı:D (bi filmde çelik kasayı açıyolardı suyun basıncıyla ordan esinlendim:D)
içindeki paralar gerçek ve basınçlı su o paraları ne hale getirir bi düşün bakalım...açmanın bi faydası olmaz bence...aklınız hep kaldırımı sökmekte ne diye kaldırımı söküyonuz bırakın para orda kalsın...:D gelen geçenin gözü gönlü açılır..bir servet var içinde :D
vay be adamalar neler yapıyoı boyle ama turkıyede kullanılması yınede sakıncalı napar yapar onu gotururler ordan
yaw para kimin umurunda:D ben inat ettim o camı kırcam:D sonra ödül falan verirler zaten:D vermezlerse de onların ayıbı ben napiim:D
camlar olnasa bile tek kuruşuna bile dokunmazdım çok ciddiyim
miss_cileke$
03-01-07, 01:19
camlar olmasa bile tek kuruşuna bile dokunmazdım çok ciddiyim
aynen yani elalemin parasından banane...
çok güsel bi atasözü var:
"zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış".. ne uğraşıyonuzkiii... nasıl olsa elinize geçmez o para:D:D:D:D
By_MotoBike
18-09-07, 21:25
abi o nedir öle yaa heriflere helal olsun ama kesin o ülkede Türk yaşamıyodur yoksa o tabelayı oraya koyamazlar:D:D:D:D:D:D
•[уаŁиız мєŁєκ]•
19-09-07, 08:50
:):):):):)
o reklemı kayseride yapmak lazımdı...
yada giresuna getirsinler bende gerekli ilgiyi gösteririm:D
yok yok kayseri olsun:):D
camlar olnasa bile tek kuruşuna bile dokunmazdım çok ciddiyim
abi senin gibi insanlar kaldı mı hala dünyada? :D ben ne yapar eder alırım onu hatta başkası almasın diye nöbet bile tutarım başında 7 / 24 :D
MaKfAlİcEtAğErİ
27-01-08, 19:10
ah ulan ah görmesi bile beni ziplattı
Bu kesin Türkiyede değildir. Yoksa o panoyu söküp götürürler ya da başka bişi yaparlar ama o paraları alırlar oradan :D
:kopar: Kesinlikle öyle yaparlar :D hatta tünel filan açarlar :D
orası neresi biri bişe desin walla yarısını alcam
Çok süper bi reklammış vay beeeeeeee....
dengesiz_rocker
07-04-08, 19:04
bu qadar da megolomanlıq olmas yhaaaaaaaa elımı bıle surmem cıddıyım cam warmıs yoqmus hıc farqetmes
ben paraya para demem para benim olmayınca:oke:
saskın bakkal
02-06-08, 00:13
herkes para da ama ben reklam ne merak ettım dogrusu
ben bir kepçe tutarım alırım hepsini :D
Türkiye de yapsa ya:D:D:D
iddalı bi reklam olmuş azının suyu akar insanın ordan geçerken :D
miss california
06-12-09, 12:51
valla arada şeytan var:D gerekirse ben o durağın bulunduğu kaldırımı söker yinede alırım paraları:D
umutsuzvaka
22-06-10, 10:17
al alabiliyorsan paralarıı..demek güveniyorlar kendilerine ...
mersindelikanlısı
22-06-10, 13:24
hiç kimsenin aklına gelmemiş reklam paraları çoğunlukla sahte olur:D:kopar::kopar:
bu ne yha
o paranın başına keskin nişancı felan dikmişlermi :F:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.