PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bir isteğim var ilgili kişilerden

karanfil
30-08-07, 09:13
aslında mp3 falan güzel istekler... ama siteyi iyi bilenler için ben sizden yani ilgili kişilerden yönetici yada sorularımın cevabını kolaylıkla alabileceğim danışabileceğim bir bölüm istiyorum... bu site de yeniyim ve nerede ne var site hakkında bir platform bulamdım. belki vardır ama yeni üyeler için daha kolay yerde olursa memnun olurum... bir de ekleyebileceğimiz her türlü küçük resimler semboller var da TÜRK BAYRAĞI RESMİ NEDEN YOK. bunun da olmasını size rica ediyorum lütfen

Bella
30-08-07, 09:15
Canım benim ana sayfayı aç istediğin herşey var orda

KaRDeLeN
30-08-07, 09:19
mp3 böLümü daha önce vardı ve yasak oLduğu için kapatıLdı.

soL üst köşede ForumHaylaz.com - Paylaşım Platformu yazıo ordan istediğin böLümLeri görebiLirsin.

TÜRK BAYRAĞI RESMİ NEDEN YOK. güzeL bi istek canım Haylaz adminimiz bunu cevapLar.

soru ve istekLerinin cevabını bu böLümden aLabiLirsin.

halaluya
30-08-07, 09:35
küçük simgeler pek önemli
insanın içinde o duygular varsa vardır gerisi reklam olur
fakat sitenin rengini belli etmek adına güzel bi çalışma olaiblir

karanfil
30-08-07, 09:51
cevaplarınız için teşekkür ediyorum reklam konusuna gelince de başka ülkeler her yere koyuyor göz önünden ayırmıyorlar. bu bir reklamsa ve böyle de sevdirebildiklerine inanıyorlarsa bizde reklam yapalım sonradan gelenler de böyle bayrağa saygısızlık yapmayı düşünmesin...

Haylaz
30-08-07, 10:19
bayrağa saygısızlığı kim yapabilir ki burada ? ilk msjınızda smili olarak bayrak istemişsiniz şimdide siteye direk dikin bayrak asın gibi olmuş :) ufak olarak eklerim en kısa zamanda.

karanfil
30-08-07, 10:24
bayrağa saygısızlığı kim yapabilir ki burada ? ilk msjınızda smili olarak bayrak istemişsiniz şimdide siteye direk dikin bayrak asın gibi olmuş :) ufak olarak eklerim en kısa zamanda.

beni yalnış anladınız 30 ağustos zafer bayramı ile ilgili bir yazı yazdım onu okursanız beni anlayacağınızı umuyorum