PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun

halaluya
29-08-07, 23:01
Yüce Ulusumuzun tarih sayfalarında yeniden ve daha güçlü yazılmasını simgeleyen, Türk’e ve Türkiye Cumhuriyeti’ne hayat veren büyük zaferin 85’inci yıl dönümünde, Türk’ün çelikleşmiş yüreğini dünyaya bir kez daha gösteren ve bizlere bu eşsiz zaferi armağan eden büyük önderimiz Atatürk’ü, bu yolda şehit olmuş askerlerimizi saygıyla anıyor ve aziz Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.

asparuh
29-08-07, 23:01
Tum Turk Milletinin 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlu Olsun

Geniouss
29-08-07, 23:02
Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun....

Haylaz
29-08-07, 23:04
Bayramımız kutlu olsun.

ZynP
Zafer bayramimiz kutLu oLsun..

RoSe
30 Aagustos Zafer bayramimiz kutlu olsun arkadaslar.....

MaI\IYaK
29-08-07, 23:11
Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı 85. yılında da kutlu olsun....

KaRDeLeN
30-08-07, 08:01
Zafer Bayramımız KutLu oLsun

GöKYüZü
30-08-07, 08:08
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

KRONİK öğRENci
30-08-07, 08:14
herkesin zafer bayamı kutlu olsun

öslem
30-08-07, 08:19
türk milletinin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun

karanfil
30-08-07, 09:08
SLM arkadaşlar bugün anlamı büyük olan bir gün... Zaten bunu biliyosunuzdur... bunu anlatmayacağım. Sizinle dün akşam izlediğim bir haberi paylaşmak istiyorum. konu şöyle; bir adam evinin önüne bayrak direği diktirir. bu adamı polise şikayet ederler bayrak diktirdi diye. polis gelir indirmesini söyler. adam da "bu benim canımdır, kanımdır. canımı almalısınız, kanımı akıtmalısınız ondan sonra indirebilirsiniz ancak" der. polis gider iki saat sonra tekrar gelir. uyarıyı dikkate almadınız diye. Sabah polisler yine gelir tekrar bayrağı indirmesini söyler. adam da bana yazılı bir kağıt getirin. sen bu bayrağı hakk etmiyorsun diye der o zaman ben bu bayrağı indirecem der. işin tuhaf yanı şikayet eden belli değilmiş. veee ertesi sabah tüm komşuları büyük büyük bayraklar asmışlar. adam şimdi 3m bayrak direği şiparişini vermiş.

bizler TC vatandaşıyız. o bayrak da toplanan insanlarız. nasıl böyle birşey şikayet edilir. edilse bile polis diyemedi mi hem kendi mülkü hem de o senin benim atamın KANI diye. bugün bende bayrak astım. cama, balkona. bayrağa saygısızlıktırbu bence. ben yatağınım başında yani başımın üstünde bayrağım olmadan uyuyamam. o bayrağıma kimse de dokunamaz...

yani diyeceğim şudur ki; ARTIKZAMANIMIZ DA BAYRAĞIMIZA ATAMIZA, KANIMIZA, GEÇMİŞİMİZE, GELECEĞİMİZE BÖYLE bir saygısızlık yapılabiliyorsa bizim daha çok bayrağımıza sahiip olmamız gerekiyor sizinde bildiğiniz gibi... Lütfen bizler şehit torunlarıyız, bayrağımıza böyle davranılmasına izin vermeyelim...

(bu sitede yeniyim bu yazıyı buraya yazdım bildiğim kadarıyla sizler lütfen herkesin okuyabileceği anasayfa gibi yada önemli başlıkların olduğu bölüm varsa oraya koyarmısınız yada elinizden geldiği kadarıyla başkalarının da okumasını sağlar mısınız? şimdiden teşekkürler)

halaluya
30-08-07, 09:32
SLM arkadaşlar bugün anlamı büyük olan bir gün... Zaten bunu biliyosunuzdur... bunu anlatmayacağım. Sizinle dün akşam izlediğim bir haberi paylaşmak istiyorum. konu şöyle; bir adam evinin önüne bayrak direği diktirir. bu adamı polise şikayet ederler bayrak diktirdi diye. polis gelir indirmesini söyler. adam da "bu benim canımdır, kanımdır. canımı almalısınız, kanımı akıtmalısınız ondan sonra indirebilirsiniz ancak" der. polis gider iki saat sonra tekrar gelir. uyarıyı dikkate almadınız diye. Sabah polisler yine gelir tekrar bayrağı indirmesini söyler. adam da bana yazılı bir kağıt getirin. sen bu bayrağı hakk etmiyorsun diye der o zaman ben bu bayrağı indirecem der. işin tuhaf yanı şikayet eden belli değilmiş. veee ertesi sabah tüm komşuları büyük büyük bayraklar asmışlar. adam şimdi 3m bayrak direği şiparişini vermiş.

bizler TC vatandaşıyız. o bayrak da toplanan insanlarız. nasıl böyle birşey şikayet edilir. edilse bile polis diyemedi mi hem kendi mülkü hem de o senin benim atamın KANI diye. bugün bende bayrak astım. cama, balkona. bayrağa saygısızlıktırbu bence. ben yatağınım başında yani başımın üstünde bayrağım olmadan uyuyamam. o bayrağıma kimse de dokunamaz...

yani diyeceğim şudur ki; ARTIKZAMANIMIZ DA BAYRAĞIMIZA ATAMIZA, KANIMIZA, GEÇMİŞİMİZE, GELECEĞİMİZE BÖYLE bir saygısızlık yapılabiliyorsa bizim daha çok bayrağımıza sahiip olmamız gerekiyor sizinde bildiğiniz gibi... Lütfen bizler şehit torunlarıyız, bayrağımıza böyle davranılmasına izin vermeyelim...

(bu sitede yeniyim bu yazıyı buraya yazdım bildiğim kadarıyla sizler lütfen herkesin okuyabileceği anasayfa gibi yada önemli başlıkların olduğu bölüm varsa oraya koyarmısınız yada elinizden geldiği kadarıyla başkalarının da okumasını sağlar mısınız? şimdiden teşekkürler)
bunu biliyorumbi site de daha görmüştüm
Türk lük lafından rahatsız olan ve Türk bayrağından rahatsız olan şerefsizler hep olacaktır fakat unutmasınlarki bizlerde burdayız
duygularımıza adam tercüman olmuş teşekkürler karanfil ama keşke türkiyeden haberlere açsaydın böylelikle konu daha çok dikkat çekerdi

karanfil
30-08-07, 09:36
bunu biliyorumbi site de daha görmüştüm
Türk lük lafından rahatsız olan ve Türk bayrağından rahatsız olan şerefsizler hep olacaktır fakat unutmasınlarki bizlerde burdayız
duygularımıza adam tercüman olmuş teşekkürler karanfil ama keşke türkiyeden haberlere açsaydın böylelikle konu daha çok dikkat çekerdi

çok teşekkürler cevabın için burada yeni olduğum için yazdıklarıma daha iyi nerede ifade edebilirim bilmiyorum eğer olabiliyorsa ve sizde isterseniz bu yazımı oraya taşıyabilir misiniz? yada site yöneticisine söyler misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim

Bella
30-08-07, 09:37
Herkesin 30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun :)

eXedOs
30-08-07, 10:25
Her yıl bugün olur, Otuz Ağustos
İçime bir ordu havası dolar.
Başlar dimdik, gözler çelik, yüzler pos,
Bayrak imil imil, geçer ordular...

Geçer tunç adımlar demir göğüsler,
Geçer Mehmetçikler, geçer subaylar,
Hepsinin alnında zaferden süsler.
Geçer hayalimde bir bir alaylar.

Geçer toplar, geçer atlar, yağız, al,
Geçer dağlar, geçer yollar, şehirler...
Yangınlar üstünde ince bir hilal!..
Yaralılar düşe kalka geçerler.

Çılgın bir istekle bu şan akını
Afyon'dan, İzmir'e kaçlar çağıldar.
Unutmuş at gemi, kılıçlar kını,
Can canı unutmuş zafere kadar.

Ne var bu dünyada sana yakışan,
Alnında bir zafer sabahı kadar;
Sen Mehmetçik, söyle büyük kahraman,
Sana zafer kadar yakışan ne var?

Her yıl bugün olur, Otuz Ağustos,
İçime bir zafer havası dolar.
Başlar dimdik, gözler çelik, yüzler pos,
Bayrak imil imil, geçer ordular...

Tüm Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Maniacdevil
30-08-07, 10:57
Tüm Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

Byminik
30-08-07, 11:08
Bütün milletimizin 30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun . Alllah inşalllah bu millete o şekilde savaş anları yaşatmaz yaşatsa zaferle sonuçlandırı inşallah . Bu vatanın öyle 30 kupona alınmadığın tarihteki bir örneğidir İnşallah değerini daha iyi bilir vede birlik vede beraberlik içinde yaşarız .

Kurtuluşta savaşında şehit olanların ruhları şad olsun . Gazi olanlardanda Allah razı olsun .

OzkhaN
30-08-07, 11:15
30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun..

MaKfAlİcEtAğErİ
30-08-07, 11:33
Tüm Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

maviş
30-08-07, 13:14
zafer bayramımız kutlu olsun:)
bayraklarımızıda asmayı unutmayalım:)