1 den 9 kadar olan bütün rakamları birer defa ve hepsini kullanarak 100 rakamına ulaşabilirmisiniz? 0 istediğiniz kadar kullanabilirsiniz
ulaşamam.... ulaşan arkadaşları matematikte yeni bir dönem başlattıkları için tebrik ederim..:):)
100 rakam değil SAYIDIR...
ubeatyggo TÜRKÇE konuşalım ve yazalım...
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
[QUOTE=n.camlibel;346589]ulaşamam.... ulaşan arkadaşları matematikte yeni bir dönem başlattıkları için tebrik ederim..:):)
100 rakam değil SAYIDIR...
bende öle düşünmüştüm:D:D:D dersem yalan olur hiç bişi düşünememiştim:D
arkadaşımız bir hikaye anlatmış ama bu ingilizce saçma birşey
hikayenin Türkçesi.. benim ingilizceyle aram olmadığından çeviremem :) hadi ben neyse bu çeviri programlarıda çözemiyor..
[ Çarp,yukarı,ondan sonra,*lurka adam,gel,ev,meydana_gel,çalış,geç , yorgun,ve,bul,onun,5 yaşında kala yaşında oğul oğul,bekle,onun,kapıda,,."Babacığım , ben bir soru size sorabilirmiyim?""Evet , emin , o nedir?"Adama cevap verdi."Babacığım , siz bir saat ne kadar yaparsınız?""Eğer siz bilb1f2aof , ben , *$20'yı bir saat yaparım.""YA!"Küçük erkek çocuk cevap verdi ,"Babacığım , ben *$10'dan ödünç alırmıyım"Baba *furious'du"Eğer."Sessizce ki küçük erkek çocuk onun odaya gitti ve kapı kapa.Veya böylece ,.Ve , düşünmeye başladı.Belki.Adam *iıttleden kapıya gitti erkek çocuk'un *roomandı kapıyı açtı."Siz uykuda olurmusunuz , oğlu?"O sordu."Hiç,babacığım,,"Erkek cocuğa cevap verdi."Ben düşün oldum , belki ben dahi sizde sertdim daha erken."Adam dedi"İşte *$10 siz istediniz."Küçük erkek çocuk,otur,doğru,yukarı,,,gülümse,,."Ya! , babacığım size teşekkür et!"O çığlık kopardı.Ondan sonra ,.Adam , görmek şu.Yavaşça ki küçük erkek çocuk onun para dışarı saydı , ondan sonra babası'nda yukarıya baktı."Niçin siz daha para istersiniz?,siz,şimdiden,sahip ol,bazı,,?"Baba sordu.".Çünkü benim yoktu yeterli.Fakat , şimdi ben yaparım."Küçük erkek çocuk *repiied"Babacığım , benim şimdi *$20 var.Ben bir saat satın alabilirmiyim?Ev lütfen gel yarın erken.Ben sizinle akşam yemeğine sahip olmaktan hoşlanırım."*Thsale bir profesyoneldir ,.Karşıla,*thsale'ye,satın al,*Warcraftin dünyasi,altın Buyu,Cheap wow altın,,,warcraftin dünyasi,altın , Please,görün,burada,,!Şirket biz bir Great *Mmorpg'yız.*wow para ve *wow maddeler , çok ucuz *Wow hangisi'dir çok ucuz *Wow'dur altın!Bütün,bize Server,*24.99$/1000g,üstünde,sat,,!Ucuz *wow altını , *rs *powerleveling , *wow güç düzeltmek ]
ŞiZoFreNiK AtAK !
27-01-10, 04:13
bundn sonra 100 kadar rakamlıyalım )) bn rakam adlediyorum :D))))
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.