Orijinalini görmek için tıklayınız : severek ayrilmak ne demek bilirmisiniz?
severek ayrilmak ne demek bilirmisiniz?
bilemezsiniz, ancak yasayan bilir ;)
severek ayrilmak?
sevdiginden vazgecmek,mecburen ve istemeyerek...
severek ayrilmak demek?
hayallerini yikmak...
severek ayrilmak demek?
iki kalbin aci cekmesi, Hemde ömür boyu...
severek ayrilmak??
sevdiginin üzülmemesi icin ayrilmak...
severek ayrilmak ??
sevdiginin rezil olmamasi icin ayrilmak, kendini düsünmeden hemde...
severek ayrilmak??
sevdigine "karsina ins. en iyi insan cikar ve evlenir mutlu olursun" demekdir...
severek ayrilmak??
sevdigin mutlu oldugunu görüp
seninde mutlu olman...
:byee: :byee: :byee:
By KaRa MeLeK.....
iste severek ayrilmak buna denir arkadaslar, ALLAH kimseye tatdirmasin ins. :agla: :agla: :agla:
Hepimiz severek ayrilmak yaziliari paylasalim .....
severek ayrilmak?
bence severk ayrılmak budur
çok güzel bir yazıymış:)
tşk
Chitlembik
14-11-06, 14:12
Severek Ayrılanlar en büyük acıyı tadanlar...:(
Canım benim saol paylaşımın için çok güzel :claps: :claps: severek ayrılmayı Allah kimsenin başına vermesin ;)
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Sen benim eş ruhumsun ...
Ayna'nın şarkısı geldi birden aklıma :( :(
:agla: :agla: :agla: severek ayrilmak?
severek ayrilmak??
hatirladikca göz yaslarina bogulsun diye unutulmayan nagmeler...
severek ayrilmak??
seni istemiyorum, ama hic unutamicam diyerek kendine iyi bakmak demek...
severek ayirlmak??
seni özlüyorum diyememek...
severek ayirlmak??
hala seviyorum, ve benden sonra mutlu olmani istiyorum, olurda birgün karsilasirsak mutlu olmani görmek demek dir :(
ya sen aşıkmışsın hala:):)
Chitlembik
14-11-06, 14:33
Severken mutluluğa hem çok yakın hemde çok uzak olmak demek :(
Severken ayrılmak ölümden korka korka ölmek gibi bişey :(
severek ayrılmak bence :
onun uzulmemesı ıcın onu sewdıgını solememek onu kendınden sogutarak ayrılmak demekdır cunku helekı uzaktan sewenler ıcın bazen hayat gerceklerını onune serer we sana bunun olmasının bı mucıze ıle gerceklesecenı gosterır sana fakat onunıcınde o kısılerın hayatlarında cok fedakarlık etmelerıgerekır we sewdının daha fazla uzulmemesı ıcın onu sewmedını gosterereek ayrılmalısın cunku 2 tarafda sewerek ayrılırsa sadece lafta ayrılık olur we o zaman 2 kısınınde hayatı zından olur ama eger onu sewmedını gostererek ayrılırsan o zaman belkıde sadece kendın uzulursun we eger gercekten sewıosan ben ce sadece kendının uzulmesını gozune alırsın onun bı damla goz yasına bın can feda werır cunku gercekten sewen we hergun bı defa olucene ogun yada o hafta yada o ay onun olmesıne hergun olmesıne nazaran daha ıyı olucana ınanır we kalbınde onu seweren ayrılır fakat ona onu sewmedıgını gostererek cunku o zaman onu sewmedı bırı ıcın acık cekmesı artık ıstemez nasılsa benı artık sewmıo der we onu daha kolay unutur bence sewerek ayrılmak budur
vay ali cok güzel yazmissin :) tsk arkadasim
kardeşim benim ne güzel açıklamış benim düşüncelerimi yazmış sanki...aynı kaderi paylaşıyok ali canım kardeşim...severek ayrılmak çok acı bişey yaaa..Allah'ım kimseyi bu duruma düşürmesin...sevenler hep kavuşsun...:(
Darkblue&blue
14-11-06, 21:55
severek ayrilmak ??
sevdiginin rezil olmamasi icin ayrilmak, kendini düsünmeden hemde...
eline saglık ümran..
rica ederim ;) hepsi sevenler icin ;)
Severek ayirlmak demek??
bu dünyada senden ayrilmak, ama öbür dünyaya gidene kadar sanki yanimda oldugun gibi yasamak, seni düsünmek, seninle olmak gibi... seni beklemek...
kardeşim benim ne güzel açıklamış benim düşüncelerimi yazmış sanki...aynı kaderi paylaşıyok ali canım kardeşim...severek ayrılmak çok acı bişey yaaa..Allah'ım kimseyi bu duruma düşürmesin...sevenler hep kavuşsun...:(
saol vıldancım ben bana gore olan gerceklerı yazmaya calıstım selametle
saol umran bu arada sanada:)
Sükût-u Hayâl
17-11-06, 06:41
Severek ayrılmak;
Cennetinden vazgeçip,cehenneme girmek...
Severek ayrılmak;
Cennetinden vazgeçip,cehenneme girmek...
:claps: :claps: :claps: aynen öle
sevdiğinden vazgeçmek,mecburen ve istemeyerek
Severek ayrılmak
Onun mutluluğu için kendini feda etmek
severek ayrılmak kalbinin yarısını ona verip yarım bir kalple bir ömür yaşamaya mahkum olmak demek.Kalbin yarısına kavuşmayı arzularken mantığının açık pencereden içeri dalıp duygularını malup etmesi demek.severek ayrılmak demek sokağa her adım attığında karşına çıkması umudunu taşıyor olmak ve bundan delice korkmak demek.telefona elinin gidip acaba yanında kız arkadaşımı vardır diye çekinip sesini duyamamak demek.onunla geçirdiğin günleri düşünüp etrafında ne varsa kırıp dökmek demek.severek ayrılmak nefessiz ıssız ışıksız aşksız kalmak demek
severek ayrilmak..
diger yanini sonsuzluga ugurlamakdir, gözlerini onda birakip..bos bakmakdir .
her nefes alip verdiginde ona armagan edebilmekdir , onun haberi olmadan.
sevda sözcüzklerinin aci gibi yüregine saplamakdan baska bisey degildir her askdan bahsettiginde.
askin tarifini sitem dolu dile getirirken,herseye ragmen ona dua edebilmektir.
Son gördügün yere mutlaka gidip ,kokusunu cekip tekrar kendi yasamina dönmektir.
severek ayrilmak..
kalabalikda dahi yalniz kalmakdir.
ona en güzel aski dileyip ..cekilmekdir..
severek ayrilmak..
her yigidin harci degildir..
severek ayrilmak..
kendinden vazgecmektir.
MaKfAlİcEtAğErİ
16-12-07, 09:04
severek ayrılmaya inanmıyorum..
seven insan sevdiğini ne pahasına olursa olsun almalıdır.ayrılık çaresizlerin bir yöntemidir hiç işim olmaz
severek ayrilmak demek?
hayallerini yikmak...
severek ayrilmak demek?
aynen bu isde...
severek ayrılmak
gulu koklayıp ona dokunamamak
onun yuregınde olmak ama yanında olamamak...
gozyasları dokerken aglamıyorum dıye haykırmak
gulerken kalbını onun avuclarında bulmak
varken yok olmak
yasarken yara almak
nefes alırken nefessız kalmak
severek ayrılmak onun yuregınde yasayıp
onun gozlerıyle gormek
ellerıyle tutmak
onun adında yasamı bulmak
yarı canını bılınmezler sokagında kaybetmek
ıste oyle bısey severek ayrılmak....
yuregını ıkı parcaya bölüp yaranı tuza basmak...
bir canı iki beden için parçalamak...
giderken onun için dualar etmek
onun adına hayaller kurmak
seni benden daha cok sevecek bırını bulasın dıye onu yolcu etmek
bır bedenı iki parcaya bolmek
bır canı ıkı bedene yaymak...
•[уаŁиız мєŁєκ]•
28-01-08, 16:08
sen bnı öldürcenn kıss nesıll:)
aynen nesılcımm katılıorumm sanaaa
•[уаŁиız мєŁєκ]•
28-01-08, 16:08
iki kalbin aci cekmesi, Hemde ömür boyu...:(:(
evt şekerparemmm :(
hayattta en acı sey severek ayrılmak ondan vazgecememek ama vazgecmeye calışmak allah tum sevenlerı ayırmasın cok guzel olmus ellerıne saglıkk
devıl_rockergirl
31-01-08, 09:49
sewerek ayrılmak...............
önce yüreğin kanar, hissedemezsin onu,çaresizce çırpınır gidenin ardından gitmek ister, AYRILIK ÖLÜMDÜR..........
we kalp gidenin ardından şunları mırıldanır:
sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi
acısı çok dewası yok
gittiğinde kalbimide aldın bak bende bir hiç bırıktın
sen bensiz olursun ben sensiz yarım kaldım.....
:agla:vebali sana bak geride kalpten akan yaş bıraktın........:agla:
MaKfAlİcEtAğErİ
31-01-08, 10:12
ben severek ayrılığın olduğuna inanmıyorum.seven insan herhalıtyle sevdiğine kavuşmayı bilmelidir.
:agla: :agla: :agla: severek ayrilmak?
:(:(:(:(
BeyaZGüLüM
23-02-08, 10:03
Severek ayrılmak:
onun için ölümü bile göze alabildiğin halde onun mutsuz olmasından kormak
ve bunun için ondan vazgeçebilmek
halbuki o hep sende yaşıycaktır..
yaa benimle mutlu olmazsa ya birgün pişman olursa ya daha iyi biri çıkarsa karşısına ve birgün seni sevmiyorum demesinden korkmak
aslında kendin için değil onun için ondan vazgeçmen
vazgeçmek için kalbinle beynin arasında verdiğin savaş o kadar acıdırki her saniye düşündüğün,canından bi parçayı ona vermek cansız ruhsuz mutsuz olucanı bile bile onu bırakıp uzaklara çok uzaklara gitmek
halbuki bulunduğun şehirde onun da nefes aldığını bildiğin halde o şehirden değil onun olduğu şehirden ayrılmayı istemek bunun düşüncesi bile senin gözlerine damla damla yaş bırakıyosa zaten aşıksın demektir.
ama gözyaşlarını saklarsın ve o gün gelince sadece onun için ondan vazgeçersin :(:(:(
gerçekden sevenler keşke hiç vazgeçmek zorunda kalmasaydı:(
ben severek ayrılığın olduğuna inanmıyorum.seven insan herhalıtyle sevdiğine kavuşmayı bilmelidir.
yok arkadaşım bazen ne kadar çok seversen sev olmuyo
........................yorumsuz
morkelebek
09-11-08, 17:46
çok acı bişey oldu kesin
_ScHmArIq TaYfA_
25-11-08, 15:17
severek ayrilmak?
:agla::agla:
o kadayy zoyy kii:agla:
Bende Çok İyi Bilirim Bazı Şeyler Vardır Elinizde Degildir İşte Bu bence SEverek Ayrılmak Bazen Bi Huy Bazende Korku Yüzünden Ondan Uzaklasmak İstersin Ama Seviyorsundur Deli Gibi Sana Ne Kadar Yalvarsada Boştur Ondan Ayrılmak İçin Bi Bahane Bulduysan İş Bitmiştir Yeniden Deneyelim Dediginde Yİne Böle Böle Olur Diip Kesip Atarsınız Ama Onu Dünyalar Kadar Çok Seviyorsunuzdur Çaresizlik Kötü Bişe :( Bize Ne Oldu Böyle Bitanem?
Severek Ayrılanlar Bilirler Ayrılığı...
Sen Benim Eş Ruhumsun ! Unutmuş Olsan Hissederdim..
Unutmuş Olsan Yanımda Durmazdı Her Sabah Hayalin...
Seni Görmek İçin Geri Geldim
Sen Gideli Çok Olmuşş....
Nereye Gidersen Git ! Çantanda Bir Resmim Aklında Gülüşüm Olsun..
Ben Seni Gerçekten Çok Sevdim...
Bitmez Demiştim
BİTMEDİ !
severek ayrılmak
ayrılmak zorunda kalmaktır
mecburen
melankolik
26-03-09, 18:10
sewerek ayrılmaqK:
onu deliler gibi sevip körü körüne kendinide onuda ateşe atmaktır..kimi zaman sebepsizce.. onun mutLuLuğu ıcın ondan vazgecersinnn BİZ olmaktan vazgecersin..Severek ayrılmak demeKq onun yuzune gulup ELVEDA derken arkasından hıçkırıklara boğulmaktır..off offff :s ayrılık gibi acıtan birşey varmı yhaa arkadaslar bn birisini çokk svdmm hemde cooookkkkk yasım 15 onu cok seviordm hemde herkestn cok! ayrıldıkk ayrılalı nisanda 6 ay olucakk ben o kdr aşık olmutum ki ona benliğmi yuklemıste warlıqına.. kaybetmıstım kendımı ondaa severek ayrılmıstık bzde! ama degmıor arkdslar kımseye degmıor bn vazgecilmezm derdm onaa imkansızım sonsuzummsonum ömrmmm özüm die severdk bırbırımızı ama oyLe deilmiş işDe! bana şiirler sarkılar yazdırırıdı onun askı smdı ıznınızle ona yazdgm sıırı sızınle pylasmka istiormm vhe suanda o insan bnm en yakın 3 senelk arkadasmla cıkıyor bunuda yenı ogrendm ve ıkıısnı de sıldım hayatmdan ıkısı de bırbırnden acizler suan...
Şimdi kalbimin bir tarafı hala aşksız..sensiz..sessiz..ve terkedilmiş…bekliyorum ne zaman biter bu bekleyiş…bilemem ama ben beklerim seni sevdiğim…Ben seni o kadar sevdim ki bunlar sadece sevgimin yazıya döktüğümün çok azı..seni unutamıyorum ne yaparsam yapayım … Belki de unutmak için henüz erken … Ya da ben unutmak istemiyorum seni… işlemek istiyorum her bir hücrene beni..benim sevgimi..ve tüm benliğimi… Tıpkı her zerrem de ki sen gibi… Seninle yaşadığım her anı senden kalan tek mirastı bana… Sen gittin ama onlar ve SEN hala benimlesin yarim.. Her baktığım yerde var olan anılar.. seni hatırlatıyor bana dalga geçermişçesine…
sırıtıyor sanki yüzüme yüzüm e… yüzüme vuruyor bir kez daha yokluğunu… Ne zaman bir kalabalığın içine girsem hemen uzaklaştırıyor beni içimdeki sen uzaklara.. Dalıyorum sessizce dalabildiğim kadar… sevebildiğim kadar seviyorum işte seni orada..!
herkesin sesi kesiliyor senin fısıldadıkların yankı yapıyor kulaklarımda..Gözlerim getiriyor seni baktığım her yere… Şimdi ne kadar imkansızda olsan sonsuz da olsan hala bir yerlerde seni seven ve senin için kalbi çarpan biri olduğunu unutma SEVDİĞİM…! Belki bana uzaksın..uzaktasın… Ama bir o kadarda yakın.. içimde taşıyorum..seni… hemen sol tarafımda… Ne zaman kendime bir yolculuk yapmak istesem dalsam rüyalara… Yine sen varsın duracağım…
her bir durakta.. ama anladım ki bu duraktan kalkan son otobüstü…Bana da kalbim verdi biletimi yolluyor geri geri… Attığım her bir adım sana götürsün istiyorum beni..Bedenimi.. Vermek istiyorum ellerine kalbimi.. Sayıp söylemeni istiyorum kalbimde açan yaraları..Kaç kere kanadıklarını.. Ah şu gözlerim konuşsa da söylese sana akıttığım her bir gözyaşının taşıdığı..akıttığı.. özlemi.. Bugün yine yazdım işte yokluğunun arkasından… Yine ağladım arkandan…
Kalbim tükenmeyecek seni hiçbir zaman sevmekten.. Sensizlikten…Seni beklemekten…. Ama unutma ne zaman kendini yalnız ve unutulmuş hissedersen..Gel yanıma..
Gözlerin çok uzakta aramasın beni..Sadece bakmayı bil yeter! Ben her zaman her yerde her an seninleyim BİRTANEM…!!!
o buna bile cok susl puslu etkıleıcı dedı :s neyse suanda bır svglm vr ve onu ÇOK SEVİYORUMMM!! herseı unutturdu bana onun varlıgı ıcın tanrıa sukredıorm =)
bahtsiz_guzel
26-03-09, 18:28
severek ayrilmak??
sevdigine "karsina ins. en iyi insan cikar ve evlenir mutlu olursun" demekdir...
severek ayrilmak??
sevdigin mutlu oldugunu görüp
seninde mutlu olman...
severek ayirlmak??
hala seviyorum, ve benden sonra mutlu olmani istiyorum, olurda birgün karsilasirsak mutlu olmani görmek demek dir
yuregine saglik cok guzeldi :agla:
dilimden dusuremedigim dualarimdi bu sozler:agla::agla:
Severek ayrılalım ..aşka hasret kalalım,eğer mutlu olursak ahh yeniden barışalım..
Ya düşünüyorum hiç aşk acısı çektimmi? yok ya ben bu duyguyu bilmiyorum:)
severek ayrılmak
Çünkü bundan sonra kendinden baskasi olmayacak yaninda sana bakacak. Ben olmayacagim. Kendine iyi bak ve beni düsünme. Çünkü ben de seni düsünmeyecegim artik. Arama sakin beni, yazma, çünkü ben yazmayacagim. Sil beni yüreginden, çünkü ben silecegim. Fakat, yasanilan, paylasilan güzel seyler hatirina sana yürekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum
Çünkü bundan sonra ben yaninda olmayacagim. Olamayacagim. Istesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmani istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“
kendine iyi bak adlı şiirden alıntıdır.
Ömer Köroğlu
çok kötü bence :( 1mayısta sevgilimden ayrılmak zorunda kalmıştım okadar sevmeme rağmen ayrıldım ve o nekadarda ayrılık konusunu kapatmaya çalışmıştı ama başaramadı ayrıldık ama bu ayrılık akşama kadar sürdü:melek: seve seve insan nasıl ayrılır bahane bunlar derdim büyük konuşmamalıyız :D
severek ayrılmak
gulu koklayıp ona dokunamamak
onun yuregınde olmak ama yanında olamamak...
gozyasları dokerken aglamıyorum dıye haykırmak
gulerken kalbını onun avuclarında bulmak
varken yok olmak
yasarken yara almak
nefes alırken nefessız kalmak
severek ayrılmak onun yuregınde yasayıp
onun gozlerıyle gormek
ellerıyle tutmak
onun adında yasamı bulmak
yarı canını bılınmezler sokagında kaybetmek
ıste oyle bısey severek ayrılmak....
yuregını ıkı parcaya bölüp yaranı tuza basmak...
bir canı iki beden için parçalamak...
giderken onun için dualar etmek
onun adına hayaller kurmak
seni benden daha cok sevecek bırını bulasın dıye onu yolcu etmek
bır bedenı iki parcaya bolmek
bır canı ıkı bedene yaymak...
bunları çok önce yazmıştım ama şuan bu dediklerimi her harfiyle yaşıyorum .
bu acının tarifi yok ...
severek ayrılmak bence :
onun uzulmemesı ıcın onu sewdıgını solememek onu kendınden sogutarak ayrılmak demekdır cunku helekı uzaktan sewenler ıcın bazen hayat gerceklerını onune serer we sana bunun olmasının bı mucıze ıle gerceklesecenı gosterır sana fakat onunıcınde o kısılerın hayatlarında cok fedakarlık etmelerıgerekır we sewdının daha fazla uzulmemesı ıcın onu sewmedını gosterereek ayrılmalısın cunku 2 tarafda sewerek ayrılırsa sadece lafta ayrılık olur we o zaman 2 kısınınde hayatı zından olur ama eger onu sewmedını gostererek ayrılırsan o zaman belkıde sadece kendın uzulursun we eger gercekten sewıosan ben ce sadece kendının uzulmesını gozune alırsın onun bı damla goz yasına bın can feda werır cunku gercekten sewen we hergun bı defa olucene ogun yada o hafta yada o ay onun olmesıne hergun olmesıne nazaran daha ıyı olucana ınanır we kalbınde onu seweren ayrılır fakat ona onu sewmedıgını gostererek cunku o zaman onu sewmedı bırı ıcın acık cekmesı artık ıstemez nasılsa benı artık sewmıo der we onu daha kolay unutur bence sewerek ayrılmak budur
sanırım şuan sevdiğimin bana yaptığı bu öyle tepkisiz ki umudum yok artık geleceğine...
her sabah kalktığında yeni güne onun sesini duyamayacağını, ondan mesaj gelmeyeceğini bilerek uyanmak,
koskaca gün boyunca seni seviyorum dediğini duyamamak,
her gün daha çok acı çekmek,
bitti diye kendini yiyip bitirirken bile sadece onun için mutluluk dilemek,
bir kez daha görme umudun yokken bile gittiğiniz yerlerde gözlerinizin onu araması,
belli belirsiz zamanlarda sesinin kulaklarınızda çınlaması,
ilk ve son gittiğiniz yerlere gidip onu yanınızdaymış gibi hissetmek, hiç gitmemiş gibi sesini dinlemek, yanındaymışcasına aynı huzuru yakalamaya çalışmak.
çalmayan telefonunuza defalarca bakıp acaba demek.
severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
sen benim eş ruhumsun
unutmuş olsan hissederdim,
unutmuş olsan,
yanımda durmazdı her sabah hayalin..
seni görmek için geri geldim
sen gideli çok olmuş
nereye gidersen git
çantanda resmim aklında gülüşüm olsun!
ben seni gerçekten sevdim
bitmez demiştim
BİTMEDİ!!!
milyonlarca kez bu şarkıyı dinleyip
"ben seni gerçekten sevdim
bitmez demiştim
BİTMEDİ!!!"
diyeceği günü beklemektir.
ömür boyu sadece bir kişiyi beklemektir.
Toprak_erkan
20-07-09, 18:14
severek ayrılmak::::>>>> kabir azabına dünyada şahit olmak...
Ahsenül Kasas
22-07-09, 15:10
en en ama en çok korktuğum şey bu...''severek ayrılmak''....bu başlık altındaki yazıların tamamını bile okuyamadım tutamam kendimi...baş sayfayı ve sonunu okudum...
bence insanın başına gelebilecek en kötü şey severiek ayrılmak aldatılmaktan,ihanete uğramaktan,sevdiğinin sana yalan söylemesinden bile kötü...
tabi benim düşündüğüm severek ayrılmak şole iki kişi birbirirni seviyor ama dış güçlerden(aile gibi) ayrılıyorlar...bu en kötüsü en...
çünkü sevdiğin insan seni aldatsa yada başka bişi yapsa bu sebepten bitse ilşki ozaman karşındaki kişiyi unutursun yavaşça nefret beslersin bak bana bunu bunu yapmıştı dersin nefret edersin unutursun başkasını sevebilirsin ama her iki kişi severken ayrılık gelip çatıyorsa sebeplerden ötürü her iki kişide birbirini unutamaz üstüne yar edinemez...
alalh kimsenin başına vermesin inşalalh..
Ahsenül Kasas
22-07-09, 15:10
kesinlikle en güzel itham budur herhal...
derindeniz
23-10-09, 12:19
severek yahut severken ayrılmak bedenin dünyadayken kalbinin cehennemi tatmasıdır bence.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.