Orijinalini görmek için tıklayınız : Abisi Yanlışlıkla Kardeşini Hamile Bıraktı:(:(
17 yaşındaki bir kızın karnı yavaş yavaş şişmeye midesi bulanmaya başlamış ve ailesi bu durumda kızlarının hamile olmasından şüphelenerek kıza baskı kurmaya başlamışlardır.. kimden bu çocuk , nasıl böyle bişey yapabillirsin vs. ama kız ısrarla hamile olmadıgını olmayıyacagını kimseyle birlikte olmadıgını söyler. bunun üzerine alır kızlarını doktorA götürürler ve doktorda kızın gercekten hamile oldugu ortaya çıkar.. köye geri dönen aile sinirden kudurmakta ve kıza bu çocugun kimden oldugunu sorarak öğrenmek isterler ama kız ısrarla bu imkansız ben kimseyle birlikte olmadım cevabını verir.. bunun üzerine aile meclisi toplanır ve 20 yaşındaki abisinin kızı öldürmesi kararı alınır.. abisi kızı evdeki av tüfegi ile vurarak gözünü kırpmadan öldürür ve gider jandarmaya teslim olur ama aile bu işin peşini bırakmayıp kızın kimden hamile kaldıgını öğrenmek isterler bunun için DNA testi yaptırmak ister ufak olan köyde bi çok delikanlıdan ve adamdan DNA testi için kan örneği alınır ve sonuç alınamaz ve abisindende kan istenir sonuç korkunçtur.. kız abisinden hamile kalmıştır.. Abisi bunu öğrenince bunun imkansız oldugunu böyle bişey olamıyacagını söyler ama eve yollanan bilirkişi heyeti bu olayın nasıl olabileceği hakkında evde incelemelere başlarlar ve şöyle bi sonuca varırlar..BANYO UFAK VE OTURARAK YIKANMAK İÇİN TEK BİR TABURE VARDIR, ABİ İLK OLARAK BANYOYA GİRMİŞ VE ÇIKMADAN ÖNCE MASTURBASYON YAPMIŞ, SPERMİNİN BİR MİKTARI O TABUREYE BULAŞMIŞ VE KIZ ABİSİNDEN SONRA BANYO YAPMAK İÇİN BANYOYA GİRMİŞ O TABUREYE OTURMUŞTUR VE BÖYLELİKLE ABİSİNDEN HAMİLE KALMIŞTIR.. ABİSİ 7 YIL HAPİS YATTIKTAN SONRA GELEN AFLA SELBEST KALIR KÖYÜNE DÖNER VE AYNI SİLAHLA KENDİNİ VURARAK ÖLDÜRÜR
daha önce duymuştum bu hikayeyi...Allah'ım ne kötü bi gerçek sen kimseye böyle bişey gösterme Rabbim...tüylerim tiken tiken oldu...:(
Yani bu kadar cahil bir köy ilk başta infaz yapıyor sonra da DNA testi akıllarına geliyor..Olması biraz zor bir durum ..
ya ınanmıorum yorumlarınısa...Sacmalamayın bole bıse olması ımkansız spermlerın sadece bıkac sanıye yasadıklarını bılmıomusunus sıs arkadaslar ???? nolursa olsun bu adam banyodan cıkarken en azından bı havluya sarınıo bu arada gecen vakıtte saten sperm coktan işlevını kaybedıo yauuuuuu ...Pfff hakan çüş sana bee
ya ınanmıorum yorumlarınısa...Sacmalamayın bole bıse olması ımkansız spermlerın sadece bıkac sanıye yasadıklarını bılmıomusunus sıs arkadaslar ???? nolursa olsun bu adam banyodan cıkarken en azından bı havluya sarınıo bu arada gecen vakıtte saten sperm coktan işlevını kaybedıo yauuuuuu ...
yanii...
buna benzer bi olay duydum gerçekmiş ama ne kadar gerçek bilmiyorum
2 kız dolmuşa biniyorlar ama gidecekleri yeri bilmedikleri için şoföre şuraya gelince bize haber verirmisiniz diyolar (hepimiz yaparız ya şoför bey şurdan geçermi,haber verirmisiniz orada die) neyse şoför tamam diyor ve yola koyuluyolar sonra şöfor arabadaki yolcuları gidecekleri yerde indiriyo kızlar daha gelmedik mi dio şoför daha var diyerek kızları bi yere götürüyor ve bi fırsatta şoför arkadaşlarına msjla haber veriyo ve kızları kuytu bi yere götürüyor kızların yüzlerini bişeyle kapatıp tüm arkadaşları bir olup tecavüz ediyorlar arkadaşlardan bi tanesi merak edip kızın yüzünü açıyor ve karşısındaki kızın kız kardeşi olduğunu görüyor bunun üzerinede intihar ediyor
ama ne kadar doğru bilmiyorum :(
cüşşşşş ohaaa hayvan heriflerr uçkurlarına sahip çıkamazlar kız bulduk diye giderler karşılarına kardeşleri, anaları çıkar.oraya o kızı becermeye giderken hiç mi düşünmüyo acaba benimde kardeşim var ya onun başına böle bişey gelse diye..etme bulma dünyası, kimin ne olacağı belli değil.....yuhhh yaaa adi insanlarrr..sinir katsayım yükseldi, tansiyonum çıktı...
şerefsizler ya insankıltan çıkmış hayvan isnsanlar başka ne denirki hepsiniz allah belasını versin Allahın dan bulsunlar
oha yaaa sora erkeklere laf solıınce kızıosunus sıte erkeklerı bakın bakın bazıııııııı hemcınslerınıs neler yapıorrrrrrrr
evet te senin bu şekilde genelleme yapman çok yanlış tarihte o kadar kötü kadınlar var biz diyormuyuz size.feministlik aşılamayın leyn bu siteye:D:D:D
erkekler toplanın anti girls kulubü kuruyom ;)
hoopppssss yawaş gel fatih bu şiddet bu ne celal..:D:D hem cinslerime laf yok...kurban burda kadınlar oluyo canım ondan böle tepki veriyoz...biz erkeklere tecavüz ediyo muyuz:D:D
evet te senin bu şekilde genelleme yapman çok yanlış tarihte o kadar kötü kadınlar var biz diyormuyuz size.feministlik aşılamayın leyn bu siteye:D:D:D
erkekler toplanın anti girls kulubü kuruyom ;)
aaaaaaaa ıftıraaaaaaa kım genelleme yapmıs beeee :D :D :D
abd dekiş bayan hocaları hatırlatmama gerek varmı.insanları sadece erkek -kız ayırmanın zengin-fakir ayırmaktan ne farlı var.
abd deki bayan hocaları ve türkiyedeki bayan hocaları hatırlatmama gerek varmı:D
haberlerde yeterince çıkmıştı
sperm oksijenle temas ettikten sonra 5 dk içinde ölür. Eğer kız abisi banyodan çıkar çıkmaz banyoya dalmış ve bir hışımla o tabureye oturmuşsa, ve denk gelmişse bu olabilir. Kısmetsizlik diyelim.
ay ınanmıcam ne 5 dkkası beeee hem ole olsa bıle ımkanısz kıs kapıda cıplak beklıo olması lasım hemen gırmesı ıcın herturlu ımkansısss spekulasyon bunnarrrrrr
tabure sevmeyen insanların tuzağı olmasın bu ? Yada mahallenin taburecisini sevmeyen bir adamın uydurması, almayın o tabureleri, kızlar oturuyo, hamile kalıyolar? böyle mi diyorsun zuzush?
ya googledan arattırın eğer spekilasyon ise niye o kadar sitelerde var
yauffff memet ben sana gelsem memt tabureye oturdum hamıle kaldım desem ınancanmı yanı sen smd?
ya googledan arattırın eğer spekilasyon ise niye o kadar sitelerde var
delinin biri kuyuya taş atmış misali... Bu konu ile ilgili olarak sana Kuranı yakan mı, yere atanmı ne bir kız varmış, bal mumu heykelini gösterip, aha çarpıldı demişlerdi.. bunu hatırlatırım.
yauffff memet ben sana gelsem memt tabureye oturdum hamıle kaldım desem ınancanmı yanı sen smd?
bizim ewe gelirsen tabure yok, küvete girer oturursun ancak:) bizde küvete giriyorsan hamile olduğuna inanırım bu arada :kopar:
Memetlere gitsen hamile kalmasanda kaldı derler :D :D :kopar: :kopar:
:kopar: :kopar: aramısda küçükler var edepsıslesmıcem bu feferlık yapıstırırdım cevabı :D
Memetlere gitsen hamile kalmasanda kaldı derler :D :D :kopar: :kopar:
ehueuheuhe ben bole bıse hatırlıom :D
İlginç Hikayeler (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
ilginç değil sadece hikaye bence..
Darkblue&blue
01-12-06, 19:40
entesan bişii:(
eger dogruysa kısmetsizlikten baska bişe deel yani..
KRONİK öğRENci
01-12-06, 22:06
vaybe şoylerde olurmuş
:( :( aman ALLAHIM bu ne :( :(
allahım ya olaylara bak ibret alınması gerekn olaylar paylasım ıcın tşklerr
sperm oksijenle temas ettikten sonra 5 dk içinde ölür. Eğer kız abisi banyodan çıkar çıkmaz banyoya dalmış ve bir hışımla o tabureye oturmuşsa, ve denk gelmişse bu olabilir. Kısmetsizlik diyelim.
"Ey insanlar, eğer dirilişten yana bir kuşku içindeyseniz, gerçek şu ki, biz sizi topraktan yarattık, sonra bir damla sudan, sonra bir alak'tan (embriyo), sonra yaratılış biçimi belli belirsiz bir çiğnem et parçasından; size (kudretimizi) açıkça göstermek için. Dilediğimizi, adı konulmuş bir süreye kadar rahimlerde tutuyoruz. Sonra sizi bebek olarak çıkarıyoruz, sonra da erginlik çağına erişmeniz için (sizi büyütüyoruz). Sizden kiminizin hayatına son verilmekte, kiminiz de, bildikten sonra hiçbir şey bilmeme durumuna gelmesi için ömrün en aşağı ucuna (yaşlılığa) geri çevrilmektedir. Yeryüzünü kupkuru ölü gibi görürsün, fakat biz onun üzerine suyu indirdiğimiz zaman titreşir, kabarır ve her güzel çiftten (ürünler) bitirir." (Hac Suresi, 5)
cenabı hakkın nelere kadir olduğunu hatırlatayım dedim. beni ve sizi bir damla sudan yartan allah, elvette o spermi o rahime yollar...
fakat illa o şekilde oldu diyemeyiz. bu sadece olaya kılıf bulmaya çalışan bilir kişilerin raporudur. gerçeği kız, oğlan ve yüce yaratan bilir...
çok güzel açıklaman ashab ellerine sağlık
walla inalılması guc ama olmus olanala olene care yok
yuh be böle bişey nasıl olmuş.
eğer gerçekten olmuşsa alalhım kimsenin başına vermesin yarabbim çok acı bir olay ayrıyeten şirinenin yazdığı olayı duymuştum gerçek olması lazım o anlatılanın o abi denen ş............. allahım ya sen akıl fikir ver insanlarımıza kimseye güven olmaz ya
ya bizde tabure gördük:Dbize banyo yaptık şey yaptık:D ama tabureye boşalıyosa bu adam nasıl bi fantezi kurmuş olabilir diye hayal etmeye çalışıyom beyin hücrelerim isyan ediyo:D
şeymanın ve memonun dediği gibi milyonlarca spermden çok azı yumurtaya ulaşana kadar hayatta kalabiliyor.ki bu da cinsel ilişkiyle bu şekilde olur ancak,taburenin üstündeki spermin ömrünü bi tarafa öküz değil ya o kadar spermi tabureye bırakacak,göze çarpar en azından:D sıçrama falan olsa hamile bırakmaz.ki hadi yeterli miktarda sperm var diyelim.o kız onu görmüyo mu?hadi görmedi diyelim o sperm rahime kendi kendine gidemez,oturup kalkmayla hiç gidemez.
yani bu "üstüne ceketi atıp hamile bırakmaya" benzyo he:D olay trajikomik bir hal almış valla.ama hikaye olduğu çok bariz.tabi burası türkiyede labaratuvarda dns testlerinin sahiplerinin karışmış olabileceği de mümkün:Dyane köyden biri olabilir meşhul baba,abi nin dna örneğiyle karışış olabilir falan yani:)
ya bi kere bu çok saçmaa sadece uydurma akıl var mantık var , çok saçmaaaa pff....
moonfighter
21-08-07, 15:23
aman tanrım korkunç yaa...:(:(
saskın bakkal
28-08-07, 10:47
hangı gerızekalı banyodan sonra masturbasyon yapar kı o ıs yıkanmadan once olur...zaten spermın omru ne beaa...
lan bız Turkler varya konu huzun olunca neler buluyoruz emrah nurı alco orhan gencebay tecavuzcu coskun acının eserlerı bunlar hep:)
ayakta duş alın sorun kalmaz:D:D
ayakta duş alın sorun kalmaz:D:D
:kopar::kopar::kopar:
BeyaZGüLüM
03-04-08, 09:45
böyle bişey olması imkansız:S
bunu bende duymuştum hatta 2 3 kızla tartıştık onlar böyle bişeyın olması imkansız dedilerama oluyor işte:kac:
mersindelikanlısı
11-09-08, 14:41
çüşşşş ohaa cahillik budur işte
inanma lavi yok böle bişe ya:D
morkelebek
21-10-08, 18:16
beynim dondu herkesin evinde iki banyo olmalı bence
kızlara gazı ver işte, şimdi tek banyolu ewde oturmaz bu konuyu okuyanlar, hemen inanıyorlar :s:
hiç birimiz cahil olmadığımıza göre böyle birşeyin imkansız olup kafa bulandırmaya gerek olmadığını düşünüyorum....
yinede emeğine sağlık cnm
cok kötü bi olay allah kimsenn basına veresin böle bişeyi:(
konu saçma ama sonuç olarak bir felaket olayın o şekilde gerçekleşmesi milyarda 1 bile değildir kanımca fakat nasıl oluyorda babasının dna sı uymuyor ozaman kızın abiside başkasından olmuş olmuyormu?
mersindelikanlısı
12-06-09, 17:26
gerçekten çok şaşırdım hele otobüs hikayesine mi şaşırım abi hikayesimnemi bilemedim bu ne bea insanların artniyeti çoğalmış sanki:D
ÇüşünüSsSs :D:D HayaTda inanmam :D
KoPMuSBuCoJuK
12-06-09, 17:39
Ya Tabıkıdesacmalık olamaz bole bısey ...
mersindelikanlısı
12-06-09, 17:50
buna benzer bi olay duydum gerçekmiş ama ne kadar gerçek bilmiyorum
2 kız dolmuşa biniyorlar ama gidecekleri yeri bilmedikleri için şoföre şuraya gelince bize haber verirmisiniz diyolar (hepimiz yaparız ya şoför bey şurdan geçermi,haber verirmisiniz orada die) neyse şoför tamam diyor ve yola koyuluyolar sonra şöfor arabadaki yolcuları gidecekleri yerde indiriyo kızlar daha gelmedik mi dio şoför daha var diyerek kızları bi yere götürüyor ve bi fırsatta şoför arkadaşlarına msjla haber veriyo ve kızları kuytu bi yere götürüyor kızların yüzlerini bişeyle kapatıp tüm arkadaşları bir olup tecavüz ediyorlar arkadaşlardan bi tanesi merak edip kızın yüzünü açıyor ve karşısındaki kızın kız kardeşi olduğunu görüyor bunun üzerinede intihar ediyor
ama ne kadar doğru bilmiyorum :(
bu ne haber beaaaa:kac::kac:
SACMALIK!! böyle biseyin olmasi imkansiz:)
bilirkişi raporu yazdı. SAÇMALIK!! :D konu kapanmıştır:D
sperm nasıl girmiş rahmine??sallamasyon bence
çok saçma gerçekten bunları uyduran bi gurup var sanırım sürekli böyle şeyler duyuyoruz. İnsanların cinsel yaşamlarını korkuyla kontrol altın almayı planlıyolar sanırım :gulkiz:
çok saçma gerçekten bunları uyduran bi gurup var sanırım sürekli böyle şeyler duyuyoruz. İnsanların cinsel yaşamlarını korkuyla kontrol altın almayı planlıyolar sanırım :gulkiz:
gerçekten harika yorum.
ShyzOpHrEniC
14-06-09, 23:51
ßence Taßure ßisey yapmi$tir O qiza :D aßisiyle alakasi yOk :D:D tOße tOße Ne Sacma yaw :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.