Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugune Kadar Kırdıgınız En feci Pot paylaşın .., telafi edemediğiniz pot varmıydı :))
arkadaslar eminim hepimiz istemeyerek yerli yersiz yada isteyerek söylenmiyecek şeyleri ulu orta söyleyip acayip pot kırmışızdır komik olan varsa paylaşalım
Metro girişinde arkadaşım dediki kısa boylu insanlara takım elbise yakışmıyo bende bağırarak ne yakışmıyomu kime kısa boylularamı demiştim adam tip tip bana bakmıştı kıpkırmızı olmuştum :D
Ben geçen gün yaptım.Arkadaşın dahili hattı çaldı şirkette yerinde yoktu ben açtım telefonu ve içerden birisi diye söyle yerinde yok, hade ne var çabuk söyle dedim sonra kapattık telefonu.Ancak sonra farkında vardım ki telefondaki Genel müdürümüzdü :s Allah'tan seviliyoruz da bişi demedi :))
metrocity de yanımızda bi kadın geçiyodu arkadaşla dolaşıoduk bi insan bu kadar mı çirkin olur dedim ve kadın duydu işte o an bittim kadın tip tip baktı beni süzdü ve hadi be ordan benim gibisini sen bul da öp de başına koy der gibi bi bakış attı ve ben o an yerin dibindeydim
miss_cileke$
14-12-06, 19:53
ya benimki hiç birinize benzemiyor..(kayseride oluyor bu olay) yaz tatilinde çalışıyordum..patron, oğlu ve ben iş çıkışında konuşuyorduk..(oğlu makina mühendisliğinde okuyor.. )iş nasıl?beğendin mi?falan diye soruyorlardı.. işte bilindik konular...havadan sudan konuşuluyoo... neyse patron:"çalışma hayatı okul gibidir.. okuldan farkı okulda bişeyi öğrenirsin çalışırken herşey"dedi..bende patronu öveyim diye(eh birazda iltifat edelim dedik):"zaten kayserililer zeki çocuklarını esnaf yaparmış, zeki olmayanlarınıda okuturmuş"dedim...sonradan bir baktım ki oğlu baya bozulmuş:"bende okuyorum" dedi... tabi ben kıpkırmızı yerlerdeyim:utan: :utan: :utan:
daha sonra zaten ben baya konuşamadım onların yanında...:kopar: :kopar: :kopar: :kopar:
ahahah çok ayıp ettin yaaa ben biliyom allahtan tubi yirlileri değil beh kuzum :Dd:D: iyilermi acep :D
geçenlerde başıma bişi geldi arkdaşa gitmiştim ablam aşğıda beni bekliyordu asansörün yanında ben ablamı orda snıyorudm ona gıcıklık yapim dedim tam o asansörden indim böö yapıyordum ki karşımda adam ay ben bi bozlukldum ki sormayın gitisn :D ablam meğerse aşğıdaymış :D ahahaha çok kötü bi pottu
jasmine_1903
11-05-07, 20:47
ben pot kırmadım da bırıne daha bugun bı pot kırdırdım:)kopegımı gezdırıodum dengesızın bırı bı tur gezdırebılırmıyım dıe esprı yapmaya calıstı yanında da arkadasları wardı.bende;walla bundan sıkıldım gel tasmasını sana takım bı tur senı gezdırııım dedım :)cocuk bısı demedı dıyemedı ama arkadasları cocuga cok sey dedı :))
doğum günü kutlayacaktık ben herkesten önce gittim cafe ye biri geldi hayırdır neden erken geldin diye sordu özel bi durumdan dolayı yanlış anlamalarından çekindiğim için bankaya para yatırdım işim erken bitince buraya geçtim dedim işin garip yanı günlerden cumartesiydi kimse uyanmadı (: bende söyleyince aklıma geldi hemen konuyu değiştirdim tabi :)
arkadasin restorantina gitmistim bir garson almislar zenci dedim bu kara marsi cok aradinizmi :D kiz dondu bana yok cok aramadilar is sordum verdiler dedi :S kiz kibrisliymis orda kibrisli zenci oldugunu nerden bilim :D
ahahahahahahahaaa abla sen çok yaşa emi:kopar::kopar: ağzını tutsan olmaz demi:kopar:
bnm aklima gelmior ama... birinin anlattigi vardi bana.. cok gulmustum.. kadin amerikada.. onundeki adam yabanci diye atiyorda atiyor.. her lafi soyLuor.. sonunda.. adam kalkiyor ve kadina donup.. ettiginiz tum laflari iade ediyorum diyor... ve tabiiki turkce soyluor :D
adam turkmus :D
:utan::utan::utan:ben arkadsaımın sevgılısını aılesının yanında agzımdan kacırdım...
sonra da ya su senı dun ıstemeye gelen cocuktan bahsedıyorum adı ..... degılmıydı tarzında toparladım
arkadasımdan baska durumu cakan olmadı allahtan eger anlasalardı once arkadasım hapı yutardı sonra yuttugu hapı banada yuttururdu....
arkadaşından başka annlayan olsaydı hakkaten bitmiştin ha...:)
Hayatımı zorlaştırıyosun dedim o zaman giderim dedi :( o günden beri hiçbişey eskisi gibi olmadı :((
bende cografya sınavından çıkmıstık sorular beklenmedik yerdendi veçok zordu sınavdan çıktık pencerenin açık oldugunu farketmedim ve bu kadında hep böyle yapıyo yine kazık sorular bilerek yapıyo demiştim ve duydu ben zor sormuyorum sus dedi bana ve ondan sonra bidaha kadınla konusmadım ve bana her gördügünde tip tip bakıyo halaçekiyorum:utan:
QarizmatiX
11-11-08, 21:59
benimkiler aklma gelmiyo ama bir arkadaşımın pot kırdığını anlatayım..:D
lise yıllarında işte tenefüsteytik ... arkadaşlarla dolaşıyorduk.. karşıdan bir hoca geliyordu simsiyah giyinmişti .. dudaklar mudaklar simsiyaht.. kadın yanımızdan geçti ve bizim deli arkadaş aynen şunu dedi :D:D "ayy şu karıya bakın satanist gibi " dedi ve biz gülmemek için zor duruyoruz :D:D hoca duydu tabi geldi çocugu aldı gitti .. :D:D:D :haha::haha:
ben askerde iken ( artık buna potmu dersiniz gafletmi yada talihsizlikmi :D ) 6 kişi özel nöbet tutuyoruz ..neyse bir odadayız arkadaşımızın biri dışarı çıkıp geleceğini söyledi ..bizde ona şaka yapalım dedik Haylazız ya..:D kapının arasına yukarıya süpürge koyduk kapıdan içeri girince kafasına düşecekti bizde çok gülüp eğlenecektik ki..kapıdan içeri nöbetçi uzman çavuş girdi ve süpürge onun kafasına düştü ama biz gülüp eğlenemedik tabiki gerisini tahmin edersiniz herhalde..:D:D:D:D
liseye ilk başladığım sene ilk kulüp toplantısına katıldım.heralde sosyal yardımlaşma kulübüydü.tabi kulüptekilerin adı okunuyor yoklamada. Eylem Kaltakkıran diye bir kız varmış sınıfta.neyse okuldan çıkarken arkadaşlar kulüplerindeki garip tiplerden bahsediyor.okulun önündeyiz.bende "lan bizim sınıfta da Eylem Kaltakkıran diye biri var" dedim.sonra arkamdan birisi dürttü "ee ne olmuş""... acayip utandıydım kız meğerse arkamdaymış.
Bundan bi kaç sene önce,Abim fizik mühendisliğinden mezun olmadan önce :)
Abimin bizden sır gibi sakladığı bi günlüğü vardı ve ben onu nereye sakladığını öğrenmiştimm :cee:
Herneyse abimin boş bi zamanını bekliyorum ki okuyayım onu.Abim duş alacağını söyleyip banyoya gitti.Bende kendi kendime diyorm ki okurum bi kaç sayfa..
Herneyse açtım okudum bi kaç sayfa ve "kuantum" diye bi dersten bahsetmiş uzun uzun..Zormuş sıkıcıymış bla bla bla..Onca sayfadan aklımda kalan tek kelime "kuantum"du oysa anlamını bile bilmem :D
Herneyse akşam oldu oturduk hep birlikte..Abim derslerimin nasıl olduğunu sordu :D bende tek sıkıntılı dersim var dedim. Hangisi olduğunu sorunca "coğrafya" diyecekken "kuantum" dedim ve ikimizde dumur :D "Günlüğümü okudun di mi pislik :kac:" demesiyle odaya saklanmam bi oldu :D:utan:Sonra da o günlüğü görene aşk olsun :hıh:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.