PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın Konuğu Fearless

KaRDeLeN
06-08-07, 20:21
birazcık geç oldu ama kusura bakma enescim :kiss: kolay gelsin :)

Byminik
06-08-07, 20:35
1 - Enes kısaca takma adın Fearless nerden geliyor
2 - benim hakkımda ne gibi kötü düşüncelerin var
3 - Kral olsan ilk yapacağın şey nedir
4 - Sence baki olan nedir
5 - Dünyadan başka yerde yaşama imkanı olsa nerde yaşardın
6 - Yök başkanı olsan ne yapardın
7 - Sence aşk nedir
8 - Eski sevgiliden dost olurmu yada dosttan sevgili

Bu kadar yeter dimi başkalarına soru kalsın ?

Simsiyah
06-08-07, 20:43
1-Karauzum sende kimdir
2)burcunun özelliklerini taşırmısın
3)bide seni çok seviorum ben ya iyiki varsın

MuCo
06-08-07, 20:49
Yaw olum ben sana ne sorayımki bilmediğim bişeyin mi var sanki :D

* Benim gibi birinin kardeşi olmaktan nekadar memnunsun?
* Memnun değilsen nedenleri neler?
* Sen nezaman adam olcan? :D
* Kendine çeki düzen vermeyi hayatını yoluna koymayı hiç düşündünmü? :D
* Küçük kardeşim Emir'i niye kendine benzetiyon? O da senin gibi bi baltaya sap olamasın mı? :kopar:
* Kızların kalbini çalıp sonrada terkettiğin söyleniyor piyasada doğrumu?
* Küçükken bana biri çikolata alsa yarısını sana verirdim ama sen hiç kendininkini paylaşmazdın niye okadar cimriydin lan? :D
* Yaşamayı, kısa bir battaniyeyle yatmaya benzetmek nerden esti?
* Hiç bir hedefin varmı? Ben yok bilmiyorum da :D (Bilgisayar oyunlarını bitirmek dışında :D)

Şimdilik bukadar başım ağrıyor idare et :kiss:

SiYaHgİy3n4dAm_®
07-08-07, 07:09
enescim;

1- sen nasıl bir insansın enes
2- hayallerin neler (sanki bilmiyorum:D)
3- neden adam akıllı sakaltraşı olmuyorsun
4- şu knightı ne zaman bırakmayı planlıyorsun? (charı bana kaça satarsın?)
5- bide şu ' kısa battaniye' olayını bende merak ediyorum :D
6- bizim kurtlar vadisi dvdlerimiz nerde!!!!
7- bu kadar iyi bir dost, bir kardeş,bir sırdaş ve yaren olmayı nasıl beceriyorsun?

ÇABUK CEVAP VER!!! (gaza geldim birden :D)

Bella
07-08-07, 07:37
Sence anlamlı olan şeyler nelerdir?
Neyi sever neyi sevmezsin?
Nasıl bir yapın vardır?

FeaRLeSs
07-08-07, 16:27
Öncelikle beni haftanın konuğu seçen arkadaşların....... ellerinden öpüyorum :D:D yaw hadi seçiyosunuz nie bana haber vermiyosunuz :D:D nese soruları cevaplamaya başlıyım dicem de
amma soru sormuşsunuz bea :D:D

FeaRLeSs
07-08-07, 16:28
Bu arada vildan abla acilen msn ye gel :D:D nese başlıyım yavaş yavaş cevaplamaya yarına anca biter :D

SiYaHgİy3n4dAm_®
07-08-07, 16:32
gevezelik yapma bize çabuk battaniyeden bahset!!! :D

FeaRLeSs
07-08-07, 16:40
7 - Sence aşk nedir

Bu kadar yeter dimi başkalarına soru kalsın ?

**Lise1. (2001) sınıftayken Yusuf ve Samet ii bilirler Counter-Strike oyununu cok oynardık ve artık benim de bir nickim olsun diyiverdim birden ve hayatta çoğu şeyden korkmadığımı düşünerekten bu nicki kendime layık gördüm:kopar:
**Valla abi dürüst konuşmak gerekirse senin hakkında hiç kötü düşüncem yok :D kolay kolay bi insanın hakkında kötü düşünmem hele bu insan sensen senin gibi iyi kalpli biriyse asla
Bunu hiç düşünmedim çünkü asla bunu istemem :D ama olsam heralde ülkede alkolü yasaklardım... Adamın biri Hz. Cafer Bin Sadık'a :Ey rasulullahın torunu dinimizdeki en büyük günah nedir diye sormuş... Hz. Cafer ise şu yanıtı vermiş: Dinde büyük küçük günah ayrımı yoktur ama bir insan içki içerse ve sarhoş olursa bu diğer bütün günahlara sebep olabilir (zina,adam öldürme vs..) işte bu yüzden içki günahların anasıdır diye buyurmuş... Ben de işte bu yüzden alkolü yasaklardım sanırım...
**Baki olan aşk,sevgi ve muhabbettir abicim :D
**Tabiiki de cennette
**Öncelikle yökü kaldırırdım :D
7 - Sence aşk nedir
**Bence aşkın tarifi yoktur :P
**Eski sevgiliden dost olamaz abi ama dosttan sevgili olabilir

FeaRLeSs
07-08-07, 16:40
gevezelik yapma bize çabuk battaniyeden bahset!!! :D

Bi dur herşey sırayla :D

FeaRLeSs
07-08-07, 16:46
1-Karauzum sende kimdir

1-Karauzum sende kimdir
**Bu da soru mu be aplacım :D karaüzüm bende herşeydir.. aplamdır sırdaşımdır dostumdur arkadaşım ve kelimelerle kısıtlama yapaymıycam nadir insanlardan biridir :)

**Genel olarak evet aplacım çoğunu taşırım... ve purcumu sefiyorum :D
**Bi de ben de seni çok seviyorum aplacım yaw :D

KaRDeLeN
07-08-07, 16:52
*enescim şimdi haftanın konuğu oLduğunu nasıL öğrendin :D:D anLadın sen :) haftanın konuğunu öğrendiğinde tepkin ne oLdu ?
*bu durumda konuyu ben açtığıma göre bana içinden veya dışından küfür ettin mi? doruu söLe çarpıLırsın? :D:D
*yaww açıkçası bu battaniye işini ben biLe merak ettim, nedir battaniyeye oLan sempatin? :haha:
*bir insanda affedemeyeceğin nedir?
*muco sana Gana'dan birini buLup getirse şöyLe diLLere destan güzeLLikte birini nasıL karşıLarsın bu durumu? evLenir misin onunLa? :D
*sence muco Gana'da çaLışıyo mu? başka işLer peşinde mi? :haha:
*bi kardeş oLarak benzememenizi neye borçLusunuz? :haha:
*kLasik oLcak ama sence ben nasıL biriyim? :)

şimdiLik bu kadar baştan sıkıLma hemen die azcık sordum akLıma geLince yine sorcam, hakkım bitmedi daha :kopar:

FeaRLeSs
07-08-07, 17:05
Yaw olum ben sana ne sorayımki bilmediğim bişeyin mi var sanki :D

* Memnun değilsen nedenleri neler?
* Sen nezaman adam olcan? :D
* Kendine çeki düzen vermeyi hayatını yoluna koymayı hiç düşündünmü? :D
* Küçük kardeşim Emir'i niye kendine benzetiyon? O da senin gibi bi baltaya sap olamasın mı? :kopar:
* Küçükken bana biri çikolata alsa yarısını sana verirdim ama sen hiç kendininkini paylaşmazdın niye okadar cimriydin lan? :D
* Hiç bir hedefin varmı? Ben yok bilmiyorum da :D (Bilgisayar oyunlarını bitirmek dışında :D)

Şimdilik bukadar başım ağrıyor idare et :kiss:

ULAN BU SORULARI COK MU ARADIN hey allahım yaaa:D:D

**Tabii ki de memnumum senin gibi birinin kardeşi olmak insana gurur veriyor
* Kendine çeki düzen vermeyi hayatını yoluna koymayı hiç düşündünmü?
**Evet abicim şöle acı bir gerçek var ki bi ara ciddi düşünmüştüm ama şu aralar da düşünmekteyim :D
**Benim kimseyi kendime benzettiğim yok :D ama benzeyene de dr benzeme diyemem :kopar:
**YALAN küllin yalan :D öle bişi yok idda edenle de her türlü yüzyüze tartışırım...
**Ulan şimdi bana mağdur ayakları yapma :D o yarısı dediğin çikolata çikolatanın 8de 1i bile etmezdi ben de bundan dolayı sana hiç vermiyodum :D
**Yaw bu uzun bi hikaye abicim kısaca anlatmak gerekirse Suriye'de olduğum son sene türkiyeden fuara gelenlere tercümanlık yapıyorduk biliyorsun ve bu gelenlerim içinde biri vardı ki çok farklı bi insandı ve ben hayatım boyunca bi daha öle bi insanla tanışmadım her sözü harika bi insandı gezmiş görmüş kültürlü biriydi ve bu battaniye sözü de onundu... E kendi hayatımıza baktığımızda da öyle deilmi bi yeri kapatmaya çalıştığımız da başka bi yerden açık vermiyoruz mu??
**Elbette hedeflerim var ama ben de tam net bilemiyorum :D hayat bu insanı bi oraya bi buraya savuruyor :P

DİPNOT: BATTANİYE İLGİLİ ANLATICAKLARIM BU CEVAPTA OLDUĞU KADARIYLA SINIRLIDIR :kopar:

FeaRLeSs
07-08-07, 17:11
enescim;

5- bide şu ' kısa battaniye' olayını bende merak ediyorum :D
6- bizim kurtlar vadisi dvdlerimiz nerde!!!!
7- bu kadar iyi bir dost, bir kardeş,bir sırdaş ve yaren olmayı nasıl beceriyorsun?

ÇABUK CEVAP VER!!! (gaza geldim birden :D)

**Bu soruyu benim size sormam lazım :S bence cevap sizde
**Lem beni ii tanırsın ne hayali :D
**Yengen yakıştığını söylüyo :D E bir de bunun üstüne benim tembelliğim binince olmuyorum işte :D
**Şimdilik böle bişi planlamıyorum kardeşim :D charı sana 200den okuturum :P
5- bizim kurtlar vadisi dvdlerimiz nerde!!!!
**İş yerinde çekmecemde :kopar: evet burda şimdi tam emin oldum baktım :D
6- bu kadar iyi bir dost, bir kardeş,bir sırdaş ve yaren olmayı nasıl beceriyorsun?
**Dostluğum kardeşliğim sırdaşlığım yarenliğim sadece ama sadece hakedene e sen de bunu hakediyorsun kardeşim:claps:

FeaRLeSs
07-08-07, 17:13
Sence anlamlı olan şeyler nelerdir?
Neyi sever neyi sevmezsin?
Nasıl bir yapın vardır?

Yaw yanlış anlama arkadaşım ama bu sorular benim yanıtlayabilceğim cinsten sorular deil :S inan bu konulara hiç çalışmadım ne bilim ya öle işte :D

SiYaHgİy3n4dAm_®
07-08-07, 17:13
enes de boyle işte...suriyeye kadar gider...fuara girer...tanımadığı adamlarlar battaniyeden bahseder!!!

geçen sene CNR da alışveriş yaptığı tezgahta pantolon satmaya kalkışmıştı!!! çok korkmuştum!! :D
dikkati olmak lazım ne zaman ne yapacağı belli değil...:D

FeaRLeSs
07-08-07, 17:20
*enescim şimdi haftanın konuğu oLduğunu nasıL öğrendin :D:D anLadın sen :) haftanın konuğunu öğrendiğinde tepkin ne oLdu ?
*bu durumda konuyu ben açtığıma göre bana içinden veya dışından küfür ettin mi? doruu söLe çarpıLırsın? :D:D
*yaww açıkçası bu battaniye işini ben biLe merak ettim, nedir battaniyeye oLan sempatin? :haha:
*muco sana Gana'dan birini buLup getirse şöyLe diLLere destan güzeLLikte birini nasıL karşıLarsın bu durumu? evLenir misin onunLa? :D
*sence muco Gana'da çaLışıyo mu? başka işLer peşinde mi? :haha:

şimdiLik bu kadar baştan sıkıLma hemen die azcık sordum akLıma geLince yine sorcam, hakkım bitmedi daha :kopar:

**Ne yalan söliyim senin PM atmanla örendim ablacım :D sen PM atmasan haberim olmıcaktı :D Öğrendiğim de ise ilk tepkim 'Anaaam yine mi yahu dedim :D bu küfür meselesine gelince küfür etmedim de hay vildan ablaaaa dedim sadece :D
**Açık net tek kelime ile YALAN
**Hiç işim olmaz isterse Cenıfır lopezi getirsin :D yine de umrumda deil ben beni tamamlayanı bulmuşum daha ne isterim :)
*sence muco Gana'da çaLışıyo mu? başka işLer peşinde mi?
**İlk giderken yaw bu adam orda çalışmaz demişliğim oldu ama şimdi eminim çalışıyo, hee bu çalışırken başka işler de çeviremez anlamına gelmez tabiiki de :D onun sağı solu belli olmaz :kopar:
**Ah ben de örenebilsem ablacım :D
**Ehehe yaw sormayın bana böle sorular :) lötfen reca ediyorum :)

By_MotoBike
07-08-07, 17:43
eveeettt enes kardeş ben anormal sorular sormayı tercih ediyorum :D:D

1. bu motor ve motorsiklet arasındaki farkı açıklarmısın :D
2.motorsikletleri ne zaman dikkate alıcaklar seni başbakan seçimlerine aday yapsak motorcular için uğraşırmısın :D:D
3.sence burda hep arkadaşlarmı birbirine yazmalı :P:P
4. bu kadar yetermi devam ediyimmi :D:D:D

El_Lobo
07-08-07, 17:57
aha bende sorucam... hahahaha...

1)sevgili kardeşim Enes... sende uzun zamandan beri böle bir gıllanma seziyorum (anladın sen onu:D) nedir bunun sebebi?...

2)şu Yusuf'un cdleri ne zaman götürecen?...

3)bir daha benlen tavla,fifa,okey oyniyacakmısın?... :D

4)sizin okula girmek için illaki kartımın olmasımı lazım duvardan atlayabilirmiyim?...

5)seninle çekindiğimiz fotoları başkalarına gösterdiğimde neden insanlar korkuyorlar, bunda gıllanmanın bir etkisi olabilirmi?... (sonra ben resme bakanları sakinleştiriyorum... merak etmeyin evcildir diyorum... ayrıyetten diyorum Türkçe dışında 2 dil biliyor diyorum... millet şaşırıyo tabi... nasıl da eğitmişler diyolar... dans edenini gördükte 2 dil konuşanını ilk defa görüyorum diyolar... :D:D )

MaKfAlİcEtAğErİ
07-08-07, 20:03
selamun aleykum
tek bir sorum olacak
gülmeden,gülebilmenin
ağlamadan,ağlayabilmenin bir förmülü varmı hocam
vallah ben herkese soruyorum alamadım cevabımı inşallah bilirsin
teşekkürler

MuCo
07-08-07, 20:11
enes de boyle işte...suriyeye kadar gider...fuara girer...tanımadığı adamlarlar battaniyeden bahseder!!!

geçen sene CNR da alışveriş yaptığı tezgahta pantolon satmaya kalkışmıştı!!! çok korkmuştum!! :D
dikkati olmak lazım ne zaman ne yapacağı belli değil...:D

Sorma yaw o pantolon satmaya çalışması gerçekten ürkütücüydü :kopar: İyi hatırlıyorum o günü :D
Enes bu harbiden sağı solu heeç belli oluyor :D

MuCo
07-08-07, 20:11
Bu arada uğraşmayın uleyn kardeşimin gıllarıyla heyyttttttt dağılın uleynnnnnn :kopar:

FeaRLeSs
07-08-07, 20:55
Pek vaktim yok bu akşam yarın işteyken cevaplıcam soruları inş... Samet ayrıca yarın akşam bi görüşelim bu soruların hesabını sorcam ben sana :D

Sedat
08-08-07, 08:17
kardesım ınan soru sorcaktımdaa .. senın bunlara cvp verene kadar ömrun gıtmıstırr:D bıde ben zorlamıyım senıı:D:D:D:D

FeaRLeSs
08-08-07, 10:23
Sor abi sor sen de sor :D:D bi iki sorudan daha zarar gelmez :D

FeaRLeSs
08-08-07, 10:30
eveeettt enes kardeş ben anormal sorular sormayı tercih ediyorum :D:D

2.motorsikletleri ne zaman dikkate alıcaklar seni başbakan seçimlerine aday yapsak motorcular için uğraşırmısın :D:D

**Yaw abi valla yanlış hatırlamıyosam motorsiklet bizim mobilet dediğimiz vitessiz motorlara deniyodu motor ise vitesli olanlar...Onun gibi bişeydi ya da hiç bi fark yok :D
**Yaw motorlar trafiği alt üst edebilcek etkenler bence, ve yine bence motorlara ayrı yollar veya şeritler yapılmalı çünkü gerçekten trafikte cok tehlikeliler Allah muhafaza sollama yaparken bi arabanın bi yerine deyse motor sürücüsünün hiç bir şansı yoksa yaşamaya dair..
**Hepimiz arkadaş değilmiyiz???
**Devam edebilirsin bence sorun yok:)

FeaRLeSs
08-08-07, 10:33
aha bende sorucam... hahahaha...

1)sevgili kardeşim Enes... sende uzun zamandan beri böle bir gıllanma seziyorum (anladın sen onu:D) nedir bunun sebebi?...

4)sizin okula girmek için illaki kartımın olmasımı lazım duvardan atlayabilirmiyim?...

5)seninle çekindiğimiz fotoları başkalarına gösterdiğimde neden insanlar korkuyorlar, bunda gıllanmanın bir etkisi olabilirmi?... (sonra ben resme bakanları sakinleştiriyorum... merak etmeyin evcildir diyorum... ayrıyetten diyorum Türkçe dışında 2 dil biliyor diyorum... millet şaşırıyo tabi... nasıl da eğitmişler diyolar... dans edenini gördükte 2 dil konuşanını ilk defa görüyorum diyolar... :D:D )

**Allah vergisi kardeşim gıllarıma laf yok :D
**Ben de hiç bilemiyorum ki bi türlü o cdleri cekmeye vakit olmuyo ya da bi bahanem oluyo :D
**Tavlaya her zaman varım fifa da belki olabilir amaaa okey ancak orti olursak oynarım :D:D
**İstersen atlayabilirsin ama benim arkadaşım olduğun anlaşılır ise okuldan atılma riskim var, yine de sana kalmış bişe :D
**Kesinlikle gıllanmamın etkisidir kardeşim o, hatırlarsan geçen sene de denize gittiğimizde kocaaa plajda hiç kimse kalmamıştı ben üstümü cıkarttığımda (çıkartamıyorum aslında :D) herkes kaçmıştı...Ama bu duruma artık dur dicem televizyonlara çıkıcam ben de insanım diye herkes tanısın beni zararsız olduğumu bilsin nedir bu kardeşim :D:D

FeaRLeSs
08-08-07, 10:36
selamun aleykum
tek bir sorum olacak
gülmeden,gülebilmenin
ağlamadan,ağlayabilmenin bir förmülü varmı hocam
vallah ben herkese soruyorum alamadım cevabımı inşallah bilirsin
teşekkürler

Abi bu olayın tek bi formülü var o da
Hani bazen cok üzüntülü oluruz ama dışardaki insanlara belirtmemek için yalandan güleriz, işte bu gülmeden gülebilmektir... Ağlamadan ağlayabilmek ise; çok mutlusundur ama yalandan ağlarsın belki bir soğan yardımıyla belki bir sigara dumanıyla bu olayı gerçekleştirebilirsin :)
İnşallah vermişimdir cevabı :D:D

SiYaHgİy3n4dAm_®
08-08-07, 10:42
13)bir daha benlen tavla,fifa,okey oyniyacakmısın?... :D
**Tavlaya her zaman varım fifa da belki olabilir amaaa okey ancak orti olursak oynarım :D:D

boynunda atnalından kolye....belinde tavşan ayağından kemer olsa...yinde de senın şansın sökmez olum bozkurt a :sefkat:

hem eş değişme falan yok okey de!! biz sametle rakip olsak o oyun bitermi la!! :kopar:

bide şü deniz meselesi acayipdi...:D

anlatiim..

biz denize gitmeye karar verdik...:D:D:D e gittik de hesaba katmadığımız bişi vardı...eneS!!!!
tam mayoları giydik denize girecezzzz...ENES T-SHİRT UNU ÇIKARDI!!!....sahil güvenlik geldi!!! :D
şaka bi yana enes denize bir girdi sahilde ki kalabalıkda fısıldaşmalar var...
' lan o ne olm baksana şuNA KAZAKLA GİRİO!!'
Milleti zor sakinleştirdik...
' o bizim ya...he..evet ...evcil evcil...' :D
ne gündü yaw

ZynP
08-08-07, 11:16
Simdiye kadar sorulan soruLarin icinde hangisi gicigina gitti :D ?
Ve hangisini keyfLi cevabLadin :d ?
Sitede en keyifLi sohbeti oLan sence kim ? =))
Bi üLkeye gitme firsatin oLsaydi..hangisini secerdin?..
Hayat feLsefen Varsa nedir ?

bukadarcik =) koLay celsun saga :D

OzkhaN
08-08-07, 11:19
1- beni nasıl bilirsin :)
2-evin iki adım ötemde niye hiç görüşemiyoruz? :D
3-ne zaman babanın uluslararası büyük şirketinin başına geçip beni sağ kolun yapcan?? :D

yeter bu kadar abi :)

öslem
08-08-07, 11:30
enes bu yazıları okuduktan sonra sana soru soramadım valla senin yerinde olmak istemezdim allah sabır versin

FeaRLeSs
08-08-07, 14:05

bukadarcik =) koLay celsun saga :D
**Hiç kimse kırılmasın ama şu 'ben nasıl biriyim? vb.. sorularını oldum olası sevmemişimdir :P... Keyif konusuna gelince cevap verdiğim bütün soruları büyük bi keyifle cevapladım e zaten keyif almasam cevaplamam :D
Yaw tanıdığım herkesin sohbeti keyifli sitede... Ama bence en en cok keyifli olanlar; Kelebek, Zuzush,Haylaz,Limon, kardelen,karaüzüm ve tabiikii mucooo siyahgiyeandam ve bozkurt.tr
**Şu anda Gana, abim,n yanına :gul:
**Yok zannedersem :D

FeaRLeSs
08-08-07, 14:28
3-ne zaman babanın uluslararası büyük şirketinin başına geçip beni sağ kolun yapcan?? :D

yeter bu kadar abi :)

**Seni ii bilirim kardeşim :) efendi sakin terbiyeli bi delikanlısın hep böle devam et
Olum arıcaksın beni abi ben geliyom sen de şuraya gel buluşalım diceksin ben de müsaitsim o anda gelcem görüşcez :D
Hele şu okul bi bitsin bakarız bi hal çaresine :D:D

FeaRLeSs
08-08-07, 14:29
enes bu yazıları okuduktan sonra sana soru soramadım valla senin yerinde olmak istemezdim allah sabır versin

Yaw aplacım sor yaa nie soramıyosun ki allala boşuna konuk olmadık dimi soru sorasınız diye konuk olduk :)

Simsiyah
08-08-07, 15:26
*Herkez sana nie bu kadar acıdı yav :) tabi hemen emrah moduna girdin insanlar sormasın die demi :)
*Kahve sözüm vardı sana ne zaman içmek istersin :)

öslem
08-08-07, 16:17
tamam sorayım bi kaç soru

hayatında çok değer verdiğin ama kaybettiğin dostların oldumu
şuana kadar keşke yapmasaydım dediğin bir olay oldumu
düğününe bizide çağırıcakmısın
muco abicim seni çok üzüyormu

FeaRLeSs
08-08-07, 17:35
*Herkez sana nie bu kadar acıdı yav :) tabi hemen emrah moduna girdin insanlar sormasın die demi :)

**Nayır kimse acımadı bence benim sorularımın gazabından korktu millet sonuçta onlar da olcak konuk nihahah
**Yaw sen ne zaman istersen o zaman içeriz müsait olduumuz sürece sorun yok ;) bide o kahve deil de çay olursa daha ii olur :)

FeaRLeSs
08-08-07, 17:38
tamam sorayım bi kaç soru

**Hayır hiç bir dostumu kaybettim ablacım çok şükür..
**Her insan gibi benim de oldu tabii ki de ama bu olaylardan da çok şükür ufak sıyrıklarla kurtulmayı başrabildim..
**Kambersiz düğün olur mu yaw hiç :D
**Bi zamanlar çok üzüyodu :( ama şimdi adam oldu :D

El_Lobo
08-08-07, 18:05
ben yine soru sormak istiyorum...

1)enescüğüm neden bu siyahgiyenuşağı tavlada madara ettin?... hiç acımadınmı?... insan arkadaşına böyle şeyler yaparmı?...

2)enesciğüm seninle ortak peruk işine girelimmi?... senden bir millete peruk çıkar, o bakımdan yane...

3)enescücüğüm hüseyin abi gelmiş, duygularını almak istiyorum?...

4)enescuk şuda halek?... :D tam nasıl yazıldığını bilmiyorum, kusuruma bakma... :D

FeaRLeSs
08-08-07, 18:20
ben yine soru sormak istiyorum...

1)enescüğüm neden bu siyahgiyenuşağı tavlada madara ettin?... hiç acımadınmı?... insan arkadaşına böyle şeyler yaparmı?...

2)enesciğüm seninle ortak peruk işine girelimmi?... senden bir millete peruk çıkar, o bakımdan yane...

4)enescuk şuda halek?... :D tam nasıl yazıldığını bilmiyorum, kusuruma bakma... :D

**Valla kardeşim o oyunun öle bi sonuca gideceğini bilseydim ben hiç bi zar bile atmazdım sonuç tam bir felakte siyahgiyenzımbırtı için :D bilseydim inan yapmazdım sonuçta kaç yıllık arkadaşlığımız dostluğumuz var bu kadar yılın hatrına yapmazdım ona böle bişe :D
**Yok be olum peruk işi biraz basit kalır benim gılların yanında :D hani koyun postlarını kilim falan yapıyolar ya bazıları da duvarlara asıyo falan ben öle bişi düşünmüştüm :D ama yine de kararına saygı duyarım ortaksın sonuçta :D
**Ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum duvarları yumruklamak istiyorum bu acı dinmez be kardeşim Allah yardımcımız olsun :D (Bilmiyen arkadaşlar için söliyim Hüseyin denen şahsiyet siyahgiyenşahsiyetin askerdeki abisi :()
**Sametcim sana şunu söliyim, dehaleke kemaa ma dehaleniy :D (Yine bilmeyen arkadaşlar için bi bilgilendirme: Şu dehalek= Arapçada terim anlamı olarak 'Sanane' kelime anlamı olarak ise 'Sana giren ne' demektir... Dehaleke Kemaa ma dehaleniy= Terim anlamı olmayın bir cümle olup 'Bana giren sana da girdi' anlamına gelmektedir :D) Sende kusuruma bakma Sametcüğüüüm :D

El_Lobo
08-08-07, 18:22
cevaplar için teşekkür eder, gözlerinden öperim... özellikle 4. sorunun cevabı, soru kadar güzel olmuş... tebrik ederim... :D:D

FeaRLeSs
08-08-07, 18:24
Asıl ben teşekkür ederim sizleri cevaplarımla tatmin edebiliyosam ne mutlu bana :D:D

El_Lobo
08-08-07, 18:30
çok datmin oldum şahsen kendim bizzat... :D

MaKfAlİcEtAğErİ
08-08-07, 19:15
Abi bu olayın tek bi formülü var o da
Hani bazen cok üzüntülü oluruz ama dışardaki insanlara belirtmemek için yalandan güleriz, işte bu gülmeden gülebilmektir... Ağlamadan ağlayabilmek ise; çok mutlusundur ama yalandan ağlarsın belki bir soğan yardımıyla belki bir sigara dumanıyla bu olayı gerçekleştirebilirsin :)
İnşallah vermişimdir cevabı :D:D

harikasın şimdiye kadar aldığım en güzel cevaptı
teşekkür ederim

Darkblue&blue
08-08-07, 22:35
enescim çalıstıgın yerden sorucam:)

benim kalbim vurulmuş mudur?:uctum:

modern zamnlarda aşk buharlaşıp uçmuş mudur?:muzik:

Atmosferde aşk yok mudur?:D
bu üçünü istiyorum bide beni anlatacak üç kelime nedir? Kolay gelsin

FeaRLeSs
08-08-07, 22:37
Kardeşim yarın cevaplıycam sorularını acaip uykum geldi yaw tek gözle bakıyorum ekrana şu anda :D

Evet arkadaşlar yarın yine bomba gibi cevaplarla karşınızda olacağım hepinize ii geceler esen kalın :)

FeaRLeSs
09-08-07, 09:30
enescim çalıstıgın yerden sorucam:)

bu üçünü istiyorum bide beni anlatacak üç kelime nedir? Kolay gelsin

**Bu soruyu sorman bile senin vurulduğunu gösteriyo cihadcım :D
**Yok öle bişe aşk her zaman vardır
**Olmaz mı beee bizzat ben kendim atmosferde aşk yaşadım :D:D
beni anlatacak üç kelime nedir?,
**Aşık, beceriksiz aşık, sopalık aşık :D

ZynP
09-08-07, 11:10
enes kardes sence ask ile sevginin farki nedir ? :D
kafan karisik olunca naparsin geneLde:D
hic abini dövdünmü :D:D
simdiye kadar kac kiz arkadasin oldu ve isimLeri neLerdir hehe=)

yine bukadarcik:)

MuCo
09-08-07, 11:22
Evet Enescim biraz daha soru sorayım ben :)
Eskilere gidelim biraz nostaljik olsun :D

* Suriyedeyken bulaşıkları ve çamaşırları sen yıkadığın için hiç bana küfür ettiğin oluyormuydu? :D
* Uykuluyken neden çok sinirli oluyorsun?
* Uykudayken bana ettiğin küfürlerden hiç pişman oldunmu?
* Suriyede seni sahura kaldırmaya çalıştığım için neden beni dövmeye kalktın? UTANMAZ :D
* Bana olan borçlarını nezaman ödiyeceksin? :kopar:
* Sen küçükken miyon tipli sessiz sakin bişeydin daha sonra birden ne oldu sana böyle?
* Benimle birlikteyken yaptığın en eğlenceli şey nedir?
* Küçükken hep bişey derdin '2000 yılında (yada 2002 idi tam hatırlayamıyorum) seni döveceğim'. Neden o yıl bi türlü gelmedi? :D

Kolay gelsin canım kardeşim :D Devamı gelecek müsait olursam :)

FeaRLeSs
09-08-07, 11:35

yine bukadarcik:)

**Bence herkes sevebilir ama herkes aşık olamaz çünkü aşk karşılıklı olan bişeydir iki tarafında birbirni gerçekten ama gerçekten sevmesiyle meydana gelen tarifsiz inanılmaz bişidir :)
**Genelde yalnız kalmak isterim bi sigara yakarım ve düşünürüm kafamın karmaşıklığını gidermeye çalışırım... Baktım yalnız olmuyo kafamı karıştıran bi kimseyse eğer onunla sorunumu halletmeye çalışırım... Baktım o da olmuyo bu siyahgiyenşahsiyetle oturur uzuuuun uzuuuuun dertleşirim onun tavsiyeleri genelde düzeltir herşeyi :)
**Evet dövdüm :D:D kafasını kalorifer peteğine vurmuştum zalim ben :(
**Sayamıycağım kadar kız arkadaşım oldu sonuçta sizlerde benim kız arkadaşlarım deilmisiniz :D

FeaRLeSs
09-08-07, 11:41
Evet Enescim biraz daha soru sorayım ben :)
Eskilere gidelim biraz nostaljik olsun :D

* Suriyedeyken bulaşıkları ve çamaşırları sen yıkadığın için hiç bana küfür ettiğin oluyormuydu? :D
* Suriyede seni sahura kaldırmaya çalıştığım için neden beni dövmeye kalktın? UTANMAZ :D
* Sen küçükken miyon tipli sessiz sakin bişeydin daha sonra birden ne oldu sana böyle?
* Küçükken hep bişey derdin '2000 yılında (yada 2002 idi tam hatırlayamıyorum) seni döveceğim'. Neden o yıl bi türlü gelmedi? :D

Kolay gelsin canım kardeşim :D Devamı gelecek müsait olursam :)

Hiç olmaz olur mu :D küfür etmediğin oluyormuydu diye sorsan daha ii olur abicim :D:D
Valla ben de hiç bilemiyorum bunun sebebini uykuluyken rahatsız edilmekten hoşlanmıyorum galiba :D
Hiç birini hatırlamadığım için hiç pişman olmadım :D
Yaw ne bilim hakketmişsindir ondandır :D:D
Biraz düşündüm de sen o borçların üstüne buz gibi bi souk su iç :D ödemicem niahahhaha :kopar:
Mutasyon dedikleri bu olsa gerek :D
Eğlenceyi bi kenara bırakta seninle oturup odamızda bi elimizde çaylar bi elimizde sigaralar dertleşmeyi uzun uzun konuşmayı çok özledim ve en çok keyif aldığım şey buydu :=)
Olum senin kastamonluluğun benim kastamonluluğumdan hep 2-3 kat daha öndeydi :D ben napabilirim ki hiç gelmez sanırım o tarih :D

ZynP
09-08-07, 11:51
* Bana olan borçlarını nezaman ödiyeceksin?
Biraz düşündüm de sen o borçların üstüne buz gibi bi souk su iç ödemicem niahahhaha

:kopar::kopar: afferim enes kardes bencede ödeme :D utanmaz abi nolcak nezaman ödicen diye soryo bide kardes kardese hic borc mu oLurmus hehehe=))

MuCo
09-08-07, 12:22
* Bana olan borçlarını nezaman ödiyeceksin?
Biraz düşündüm de sen o borçların üstüne buz gibi bi souk su iç ödemicem niahahhaha

:kopar::kopar: afferim enes kardes bencede ödeme :D utanmaz abi nolcak nezaman ödicen diye soryo bide kardes kardese hic borc mu oLurmus hehehe=))

Yaw ben ona borç olarak hiç bişey vermedim şuana kadar. Ama bi ara sürekli benden para alıyordu.
Ozaman kendisi yazmış herşeyi bi kenara :D Ben onları sordum ki hatta ben bilmiyorum bile miktarını :D

ZynP
09-08-07, 12:28
Yaw ben ona borç olarak hiç bişey vermedim şuana kadar. Ama bi ara sürekli benden para alıyordu.
Ozaman kendisi yazmış herşeyi bi kenara :D Ben onları sordum ki hatta ben bilmiyorum bile miktarını :D

hadi hadi kivirmaaa :D kaLkip abLamda bendenmi geri istesin onca verdigi paraLari ayip ayip:kopar::kopar:

hehehe

MuCo
09-08-07, 12:30
hadi hadi kivirmaaa :D kaLkip abLamda bendenmi geri istesin onca verdigi paraLari ayip ayip:kopar::kopar:

hehehe

Yaw valla kıvırmıyorum cidden öyle kendisi kaşındı o :D
Niye yazmış aldığı bütün paraları yazmasaymış :D
Madem yazdı ödiycek :kopar:

ZynP
09-08-07, 12:34
Yaw valla kıvırmıyorum cidden öyle kendisi kaşındı o :D
Niye yazmış aldığı bütün paraları yazmasaymış :D
Madem yazdı ödiycek :kopar:

:kopar::kopar::cigara:

iceberg
10-08-07, 21:18