Orijinalini görmek için tıklayınız : yine ben...
SiYaHgİy3n4dAm_®
06-08-07, 14:14
ben yine geldim...azcık kurcalasanız bi 'selam' mesajımı daha bulmanız işten bile değil...
olsun varsa mudurlerden biri yada patron siler zahmet olmassa...
efenim uzuncana bir aradan sona az daha takılmak için geri geldim..
zaten geldiğimde bu konuya yazmayı unutmuşum :D
e o zaman hoşgeldin bana :claps:
hoşgeldin yeniden arkadaşım..
Ulan yine mi sen yaaa bu kaçıncı laaaan yeter artık yaaaa... Ulan hergün ararsın her haftsonu beni o güzel uykumdan uyandırırsın buluşuruz... Ama yeter artık yaw aaaa buraya bile geliyosun :D:D:D Dimi len samet sen de bişiler söle :D
Hoşgeldin kardeşim.. E bu msjı okuduktan sora sana güle güle kardeşim de diyebilirim :D:D
SiYaHgİy3n4dAm_®
06-08-07, 17:00
yeter bu kadar takıldığım ben 2 ay sona yine gelirim....:D
şaka şaka bu sefer sizi rahat bırakmıcam...yakanızdan düşmicem!!! :D
aramıza hoşgeldin yusuff...
Hojgeldin Yıldo beya naber nevar neyok hayat nasıl gidiy :D
İyi eğlenceler sana dikkat et ama kendine beya çok eğlenip terli terli su içme üşütme hastalanma tamammı
Hadi bakiyim hadi görüşürüz sonra forumun diğer sayfalarında :D
hosGeLdinizzz..
siyahin yanina bide beyaz ekLedikmii olay tamamdir =)..
Olum ben sana hiç Yusuf demedimki hep Yıldo derdim düzelttim mesajımı :kopar: Yıldocum benim :D
Olum ben sana hiç Yusuf demedimki hep Yıldo derdim düzelttim mesajımı :kopar: Yıldocum benim :D
Biz de ona pek Yusuf demeyiz genelde yusuf yusuf yusuf yusuf felan diye hitap ederiz :D
Nese cok daılmasın konu :D
SiYaHgİy3n4dAm_®
07-08-07, 16:26
olum benim 3 tane ismim var...1 ismimi 3 kere tekrarlamanıza gerk yok!! alla alla!!!
By_MotoBike
07-08-07, 17:29
hoşgeldin tekrar ....
Biz de ona pek Yusuf demeyiz genelde yusuf yusuf yusuf yusuf felan diye hitap ederiz :D
Nese cok daılmasın konu :D
:kopar: :kopar: :kopar: Yusuufff yusuuuffffff yusuf yusuf yusufffff :kopar: :kopar: :kopar:
hoşgeldin enesin arkadaşı:)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.