Orijinalini görmek için tıklayınız : Sena (Limon) Ablamızın Nikahına Davet
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Arkadaşlar çoğunuz tanır Sena ablamı şu anda kendisi düğün teleşasi içersinde olduğundan yeni sitemize üye olamadı ama bizleri unutmadı ve eminim unutmaz da hiçbir zaman... Yine yoğunluktan dolayı bu daveti kendisi yapamadı ve benden sizleri davet etmemi istedi... Bütün haylaz.info ailesi Sena Ablamızın ve Emre eniştemizin :D nikahına davetlidir...
Allah bi yastıkta kocatsın :D
Allah mesut bahtiyar etsin :) tebrikler şimdiden
Eee artıkın sert adminimiz hakan abimiz nikaha sitenin önünden bi otobüs kaldırır :)
:agla: :agla: hepınızı beklıoruz benım ıcın zor bı durum ablam gıdıo ama ısallah hersey ıstedıın gıbı olur ablacım canımsın benım :( bana koyan her ıstedıımde senı goremıcek olmak :( baska bı ulkeye gıdıo olman ama yolunuz acık olsun kardesının kalbını hep hısset :agla: bıraz ıtıraf gıbı oldu bu ama ıcımdekıler bunlar ıste solemek ıstedım :utan:
Sert adminimiz bence tamam der:p Şeyma bacı en çok senin sevinmen gerekiyo şu durumda o belki yanında olamicak ama nereye giderse gitsin sende onun yanında yüreğinde gitceksin tıpkı onun sende olduğu gibi ((haddimi aşan cümleler kurdum ama :( nacizane kabul edin ))
zeytunizade
13-11-06, 12:54
ablam benim allah mesut etsin cok ajklarına tanık oldum senin en büyügü emre eniştemdi...Allah mesut etsin janem benim:)
Evet arkadaşlar..Öncelikle Sena'ya ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Nikaha gitmek isteyenleri otobüsle götürecem. Siz hiç merak etmeyin.Listeyi yapıp bana verin ben Belediye otobüsüyle anlaşırım :)
Allah mesut bahtiyar etsin :)
Evet arkadaşlar..Öncelikle Sena'ya ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Nikaha gitmek isteyenleri otobüsle götürecem. Siz hiç merak etmeyin.Listeyi yapıp bana verin ben Belediye otobüsüyle anlaşırım :)
cimri adam nolcak :kopar:
ablamıza mutluluklar dilerriz :)
yahu vizelerime denk geldi... nikahta halay çekerek rekorlar kitabına girecektik şeymoşla :D Allah bir yastıkta kocatsın inşaallah. Hakan isteyen arkadaşları toplayın, toplu bi baskın yapın nikaha :D
Darkblue&blue
13-11-06, 20:28
ömür boyu mutluluklar diliyorum..sena ve emre çiftine:)
Allah mes'ut bahtiyar eylesin.. Bir yastıkta kocatsın :D
allah mutlu mesut etsın darısı basımıza
Allah bi yastıkta kocatsın:mutluluklar diliyorum...herşey gönlünüzce olsun
ben bı fena oldum hee bu yazdıklarınıza bakıp bakıp ağlıorum :( sena annem bızı kandırmıs sanırım sen benım cocuumsun :D
hepinize teşekkür ederım teker teker güzel dilekleriniz için :) neler yaşadık hepberaber en sonunda evlendiriyosunuz benı eh sitenın bu zamana kadar aranızdan kopmayan ilk gelini olmakta ayrıca gurur verici bi duygu ..:utan: hepinize teker teker davetiye yollayamadım kusuruma bakmayın en sonunda enese rica ettim oda eklemiş siteye sağolsun..hepinizi bekliorummmmmmmmmmm :byee: :byee:
:agla: :agla: :agla: ağlama şeymaaaaaaaaa:agla: :agla: :agla:
ağlamayın yaw benide ağlatacaksınız ne güzel çıkmışsınız resimlerde öyle..
:):) aglamayin ya :( :( bak bende baslarim zaten icimden aglamak geliyor :agla:
ALLAH gönlünüze göre versin, limon ablayi fazla tanimiyorum ama sevindim senin adina. ALLAH daima mutlu etsin :)
ağlayın ağlayın açılırsınız demeyi çok isterdim, ama ağlamayın bee... Hayat bu, birileri evlenecek, çoluk çocuğa karışacak... Darısı hepimizin başına, e artık vakit yaklaşıyor :)
Bundan sonraki ilk adayımız memet :) :) Sena çabuk evlen kız memetin önünü aç :D :D
çok naziksin sayın admin abi kardeşim :) Bu sırayı alıyorum evet ama alıştıgınız kişiler gibi olmayacağım, hemen değerlendirip sıradaki arkadasa dewredicem :D
:kopar: memetin önünümü açıyım herkes kendi önünü kendi açsın kardeşim :kopar: ben size boy boy yeğenler vercem durun :claps:
Sena appa ne güldüm yaww :D :D
:D :D :D bende yazarken çok güldüm :D :D
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي
السلام عليكم و رحمة الله و بركات
Evet sitemizden bir gelin çıkardık bakalım ne zaman damat çıkacak .
Belki başka diyarlara gideceksin ama unutma her zaman seni yanında olmasada bu sitede dostların ( arkadaşların ) olacaktır . Umarım evlendikten sonrada bizi unutmazsın aramızda bulunursun .
Allah'tan mutluluklar ve şirin bebecikler dilerim. Ee artık Haylaz camiasına minik haylazcıkların katılmasıda gerek dimi :D
Mutlu olduğun yerde mutlu olduğun kişilerle kalman dileğiyle gönlün neyin özlemini çekiyorsa seneler sana onu getirsin.
Secim senin ...
Bir insani fark etmek için 1 dakika,
Onun hakkında fikir üretebilmek için 1 saat,
Ondan hoşlanabilmek için 1 gün,
Onu sevebilmek için 1 hafta
Ama Unutabilmek için bir ömür yetmezmiş.....
Unutulmayan Dostluklar Adına
Byminik
Arkadaslar ablam adına hepınıze tesskur ederım suan 3gunumuz kaldı bu yuzden cok telaslı ve sıteye gırcek vaktı yok :) guzel temennılerınız ıcın cok tesekkurler :) ınsallah hersey cok guzel olur :byee:
inşallah herşey gönlüne göre olur...:):) darısı senin başına:):)
Ve artık o bir EVLİ :) Allah mesut etsin.
Allah bir yastıkta kocatsın.. Darısı başına Mehmet abi ;)
sağolasın kadir :D bu arada bu ewliliğin ilk gecesi ile ilgili bir dedikodu geldi kulağıma ama paylaşmasam iyi olucak :D Sena dediğini yapmış ya, emreye gol atmış resmen :)
:)
Allah mesud bahtiyar etsin... İnşallah çok mutlu olur....
Çok gusel bı gelın oldu hakıkatten sankı peri kızı gıbıydı yolda bıle cevırıp senayı dua ettıler nazar değmesın dıe tanımadıımıs ınsanlar...herseyıyle cok guzeldı nıkah sora gece eğlence...Allah herkese nasıp etsın ınsallah ... ama ben cok arıorum senı aplaaaaaaaaaaaaaaaa gecelerı yataana bakıorum ole salank salank :( ühhüüü
o boş yataa doldurmak lazım:D senanın çapı benimkinden ufak değil:D ben doldururum o yataa bi debi kişilik boş yer kalır:D bil bakam o kime:D:D:D
hahahahahahayyyyyyyyyyyyyytttttttttttttt su saatten sora ablama laf solettırmem :kopar: sen ablam kadar narın ve ınce dıılsın saten sen yattınmı o yataa kımsee yer kalams uhauhauha
105 hatrına bişe demiyorum:D sen dua et forum kuralları var:D senaya mutluluklar diliyorum.boy boy çocukları olsun inşallah:D
:utan: :utan: :utan: hepinize teşekkürlerrrrrrr artık sitenın evli bi üyesi daha var abladan sonra hepinizi çok özledim ...hemde çokkkkkkkk:agla: :agla: :agla:
bi fotoğraf koyalım bari :p :p
Canım ablacımm inşallah bi ömür boyu böle mutlu olursun... Bu arada cok yakışıyonuzz birbirinize ama enişteye söle şu sakalı kessin ne öle top sakal felan :D sakal bırakıyosa benim gibi bıraksın :D
:utan: :utan: ben onu öle çok sebiorum :utan: sana yakışıo o sakal ona yakışmas minikim :uctum:
cook guselll..harika dicek laf bulamiom..mutluluklarr..
Allah bi yastıkta kocatsın, boy boy çocuklarınız olsun...ömür boyu mutluluklar
Her gördüğümde duygulanıorum ya, bu senoş nasıl bir anda böle ewlendi gitti, şeyma ile beni yanlız bıraktı yawww :(
Allah mesut etsin, mululuguzu hic bozmasin, ALLAH bir yasdikda kocatsi.....
insan gördükce özeniyo yaw bende evlenmek istiyom artikin beya :D :D :D
KRONİK öğRENci
07-12-06, 18:05
allah mesut ettisinnnnnnn
Allah tamamına erdirsin
tamamı ?
evlendiler bilader :D
Allah tamamına erdirsin
tamamı ?
evlendiler bilader :D
ben buna 5 yıl gülerim:kopar::kopar::kopar:
vay be,evlen diye diye evlendirdik kızı:) biz buna paso çocuk da yap dedik:Dyarın bu peşinde ördek yavruları gibi bebeleriyle gelmesin:D
muahuah dun konusoduk bısde bebek yapsana sena dedım :D ehuehe lan bu hergun bıse gelıo saten =) alısıom ben artık tek yatmaya ama bu aykı elenktrık parasnı sena odıcek gece lambasını kapıamıorumda hihihih :)
ayyyy çok mersiiiiiiiiiii hepinizden allah razı olsun sağolun darısı başınıza :D haylazcığım sende bize gel çok üzülüosan ortamızda yatıverirsin uheuheue kelenbek sana ördek yavrusu tadında biton yeğenle gelcem sitenın bebeleri olcak:ponpon: buluşmalardada dur çocuum yapma çocuuum demekten harap olurum heralde yok ulen 1 sene bebe mebe:D azcık tadını çıkarıyım :utan: ahahaha..şeyma geceleri mesajlaşıoruz bilew yaw allahından kork :p
yok yok bn şeymayı yalnız bırakamam:Dilk hotobüslen geliyom şeyma,bekle beni:Dbir gece ansızın gelebilirim:D
bir sene içinde çocuk yapmayanın başı kel kalsın lam:D kazayla da olsa bi tane olur inşallah:D:Dahaha
:utan: :utan: :utan: hepinize teşekkürlerrrrrrr artık sitenın evli bi üyesi daha var abladan sonra hepinizi çok özledim ...hemde çokkkkkkkk:agla: :agla: :agla:
bi fotoğraf koyalım bari :p :p
anaaaaa ablamla enıstemın resmını buldum :utan:
artık bebekLeRi oLmuştuR qeÇ kaLdık :D
olur inşallah allah hayırlısını versinde geç olsun:)
ALLAH mutlu mesut etsin...
gelinde pek güzel olmuş :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.