Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafta'nın Konuğu :Psycho
Evet bir haftanın daha başına geldik :D konuğumuz Kadir'e sorularınızı yöneltebilirsiniz arkadaşlar buyrun başlayın bakalım:hiho:
Kolay gelsin Kadir:ponpon:
İlk sorun benden kadircim yapmayı çok isteyipte yapamadığın şey nedir?
Hayallerinde neler var? Anlatır mısın?
hic keske yapmasaydim dedigin oldu mu??neydi?
Gelecek için hayellerin nelerdir ?
Kadir siteden bugüne kadar kiminle ciddi anlamda ilgilendin ve teklif ettin..
Not: Bunlar ısınma soruları daha :D :D
İlk sorun benden kadircim yapmayı çok isteyipte yapamadığın şey nedir?
Hayallerinde neler var? Anlatır mısın?
Össyi kazanmak, bi türlü beceremiyorum. bu yıl da olmazsa ne halt etcem bilmiyorum. gazetelerden iş ararım sanırım..:bunelaaa:
Hayalimde güzel bir üniversitede okuyup, sonra hayatıma sevdiklerimle üniversitede öğretim görevlisi olarak devam etmek var..
ölene dek Kayseri..
hic keske yapmasaydim dedigin oldu mu??neydi?
Gelecek için hayellerin nelerdir ?
hayallerimi bir üstteki mesajda anlatmıştım..
keşke yapmasaydım dediğim şey değil şeyler oldu. mesela össyi keşke kazansaydım diyorum sürekli.. keşke "o"nu tanımasaydım.. gibi şeyler..
Kadir siteden bugüne kadar kiminle ciddi anlamda ilgilendin ve teklif ettin..
Not: Bunlar ısınma soruları daha :D :D
:D
ciddi anlamda bir tek kişiyle ilgilendim.teklif etmedim şimdiye kadar hiçbir kıza. prensip meselesi :cool: çıkma teklif etmem,etmeyeceğim..ilgilendiğim kişi şu an benle zaten :cool:
İlgilendiğin kişi kim peki? İsim istiyoruz Kadircim :D
sitede en çok sevdiğin bay & bayan üyeler?
kara melekle sürekli neden takışıyoruz sence ? :)
bizim oğuzun,rahmetli büyük büyük dedesinin çok asilzade bir sözü varmış yeni öğrendim, al eline bir kaya nerene dayarsan daya diye, hiç böyle bir durumla karşılaştın mı ? Nasıl atlattın bu şok durumu ?
kadircim şimdi öss'yi kazanamadın ve bi baltaya sap olamadın diyelim...:D
o zaman ne iş yapmayı düşünüyosun?
şiişt KADİR neden bu kadar gülebiliyorsun sırrı varmı herşeyi kafana takarmıasın pekte takan bi tip değilsin ya :D
hayatında olmazsa olmazlar nelerdir?
öyle bişey olsun hayatındaki bazı şeyleri değiştirebilesin...ilk olarak neyi değiştirmek isterdin?
en son okuduğun roman hangisiydi ve konusu neydi?
İlgilendiğin kişi kim peki? İsim istiyoruz Kadircim :D
eskilerdeeen çok eskilerdeeeen, biri ile ilgileniyorum abicim. o da benle ilgileniyor ilgilenişip gidiyoruz :):ponpon:
sitede en çok sevdiğin bay & bayan üyeler?
kara melekle sürekli neden takışıyoruz sence ? :)
bizim oğuzun,rahmetli büyük büyük dedesinin çok asilzade bir sözü varmış yeni öğrendim, al eline bir kaya nerene dayarsan daya diye, hiç böyle bir durumla karşılaştın mı ? Nasıl atlattın bu şok durumu ?
en sevdiğim bay üyeler
-Haylaz
-Geniouss
-Fearless
-Brokones
-kuzen :D
-thereddevil
-falan filan tüm erkek arkadaşlar işte..
en sevdiğim bayan (ığğk dedirten :D :D) üyeler
-Gül Güzeli
-Çingene
-Chitlembik
-Zuzush
-Karauzum
-abi farkettimde ben tanıdığım herkesi seviyorum yaw.. :D
Kara Melekle neden takışıyoruz çünkü sanırım frekanslar uymuyor, sivrisinek&saz meselesi sanırım..
Oğuz'un canım kardeşimin dedesinin bu sözünü onurla karşıladım.. Aldığım kayayı bi zamanlar bi yerlere dayadım.. O kaya hala orada durur. :D ben bu şok durumdan kurtulamadım.. :D
kadircim şimdi öss'yi kazanamadın ve bi baltaya sap olamadın diyelim...:D
o zaman ne iş yapmayı düşünüyosun?
Mevcut bilgilerimle zaten, bulunduğum şehirde aldığım iş teklifleri var canım. cazip teklifler, fakat bir ideal üzerine üniversite okumayı istiyorum..
olurda kazanamayacağımı anlarsam,bu iş tekliflerinden birini değerlendiririm sanırım..
şiişt KADİR neden bu kadar gülebiliyorsun sırrı varmı herşeyi kafana takarmıasın pekte takan bi tip değilsin ya :D
neden bu kadar gülebiliyosun ?
güzel bi soru hakkaten, hani herşeyi takmamak dicem klasik olacak. hayata mizahi yönden,yani birşeyleri sinirli olarak dikkate almak yerine o şeyi "Ti"ye almak insana daha keyif verir. ve gülersin kimsenin gülemediği şeye. işte budur olay.
Herşeyi kafama takarmıyım?
takmam pek kolay kolay, ama taktığım şeyler vardır.halen kafamı kurcalayan, düşünmeden edemediğim,sürekli aklımı kurcalayan,dalıp gittiğimde düşündüğüm şeyler elbette var..
hayatında olmazsa olmazlar nelerdir?
öyle bişey olsun hayatındaki bazı şeyleri değiştirebilesin...ilk olarak neyi değiştirmek isterdin?
en son okuduğun roman hangisiydi ve konusu neydi?
ailem,ethem,aslı,apo,sevdiklerim,müzik,pizza,inter net,pc,öss vazgeçilmezlerimdir hayatımda..
ilk olarak öğrenim hayatıma Boğaziçi Üniversitesi B.Ö.T.E bölümünde öğrenci olarak devam edebilmem için gerekeni yapardım..
Roman okumam pek. hatta hiç :D o kadar vaktim yok çünkü.. lakin son okuduğum uzun soluklu kitap fikirlerini beğendiğim Adolf Hitler'in Kavgam [Mein Kampf] isimli kitabıdır..
kadircim sefgilinden ayrıldın diyelim sebebi de başkası olursa tepkin nasıl olur?
bide yeni haftanın yeni konuğu kim olacak?
kadircim sefgilinden ayrıldın diyelim sebebi de başkası olursa tepkin nasıl olur?
bide yeni haftanın yeni konuğu kim olacak?
gösteririm ben ona tepkiyi..hele o başkası tepkilerden tepki beğensin..
zaten sinirliyim.. :mad:
yeni haftanın konuğu için lütfen pazartesi gününü bekleyiniz..
ilginize teşekkürler..
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.